søndag den 20. april 2014

Ugen astrologisk set 17

Ugen astrologisk set – 17

Indhold

Information og tilbud
AstrologiHuset søger lejere
Efterlysning af oplevelser til næste nummer af HOROSKOPET
Indslag, der lægges direkte på bloggen
Minihoroskoper og telefonkonsultationer med Karl Aage Jensen
2014-efemeride på tilbud
Nyhed: 50 Inspirationskort med Eckhart Tolle fås igen
Billige Martinus-bøger
Humørhjørnet
Modvind på cykelstier – ny Christiania cykel-slagsang
Ugens synes af Kirsten Brun
Ugen dag for dag
Lavineulykke – værste nogensinde
Danske kræftceller sendt ud i rummet
Bankunionen på plads
Ukraine
Danmark – et land med forbehold…
Færgeforliset
Gabriel Garcia Marquez gået over
Fogh tilbage til Danmark? Ja, da!
Ugehoroskoper for alle tegn


Information og tilbud

AstrologiHuset søger lejere
Vi er kommet ud i en usædvanlig stor krise efter at vi på et år har mistet 3 af vores største lejere af undervisningslokaler (workshops, foredrag m.v.).

Det har skabt et stort tomrum, som det er meget vigtigt hurtigt at få fyldt ud. Vi beder derfor læserne om at give besked, hvis man selv – eller nogen, men kender - har brug for lokaler.  Lokalerne kan også bruges til konsultationer, men ikke på en måde, så man kan have grej stående til brug fra gang til gang. Dette er på grund af begrænset plads kun muligt, hvis man fx kører fast uddannelse/kursus her.

Lokalerne er lyse og indbydende. Udover selve møde-/undervisningslokalerne er der fælles køkkenfaciliteter med andre brugere samt mulighed for brug af reception. OBS! Måske har du en anden tanke med brug af lokalerne, så er vi ret fleksible. Du er altid velkommen til at komme og se - måske er det noget du kan bruge. Vi er her hver dag fra 8.30 til ca. 17.30. Det er bedst at komme en hverdag, selv om vi også er her i weekenderne. Ring helst i forvejen, så vi kan afsætte ekstra tid om nødvendigt. Mail til astrologi@astrologihuset.dk eller ring på 3645 0545.



Efterlysning
Næste nummer af HOROSKOPET har temaet sundhed og sygdom på programmet. Vi efterlyser oplevelser med mirakelhelbredelser via alternativ eller almen behandling. Vi vil også tage det modsatte emne op, nemlig fejlbehandling med alvorlige følger. Hvis du har været udsat for nogle af disse ting, hører vi gerne fra dig på astrologi@astroilogihuset.dk – det hele kan ske anonymt.


Indslag, der lægges direkte på bloggen
Husk, at der på bloggen lægges separate indslag på i ugens løb. Det handler mest om sport, kortere  indslag om aktuelle begivenheder. I sidste uge var der fx noget om Bakkens åbning for 2014-sæsonen, som jo ikke havde det mest harmoniske horoskop – sådanne er meget sjældne i denne tid, så derfor skal man kontakte sin astrolog, hvis man vil sikre sig ikke at opstarte projekter på en af de mange dage med særdeles spændingsfyldte horoskoper. Vi skriver også om horoskoper for ulykker og naturkatastrofer. Hvad ulykker angår, er det et led i den forskning, jeg er i gang med, og som gerne på et tidspunkt skulle hjælpe med til at mindske antallet af ulykker, fordi man får mulighed for at være ekstra opmærksom på de perioder, hvor der er særligt mange spændinger, som kan have indflydelse på trafikale forhold.

Længere artikler fra andre astrologer lægges også nogle gange direkte på bloggen. Dette gælder fx Holger Stavnsbjergs esoteriske artikel om Ukraine-krisen, som blev lagt på for et par dage siden. Se her, hvad der ellers er lagt på:


Succes med minihoroskoper og telefonkonsultationer
Der har vist sig at være et stort behov for minihoroskoper. Derfor har astrolog Karl Aage Jensen indført 20-minutters horoskoper til 400 kr., som også kan tages telefonisk efter forudbetaling. Større horoskoper kan også fås telefonisk mod forudbetaling: Års-, fødsels-, par- og børnehoroskoper tilbydes med efterfølgende tilsendelse af lydfil af samtalen. Bestil på www.astroshop.dk eller på tlf. 36 45 05 45.

2014-efemeride på tilbud
Vi har et stk. tilbage af Raphaels Ephemeris 2014 med de mange detaljerede informationer for hver dag året rundt. Normalt koster den 79 kr. - nu koster den kun 49 kr. plus porto, som spares ved afhentning.

Nyhed
Eckhart Tolles eftertragtede ”50 inspirationskort” har været udsolgt længe. Nu er et nyt oplag endelig kommet hjem og kan bestilles på www.astroshop.dk

Martinus-bøger billigt
Her er tilbud på forskellige bøger af og om Martinus:
Påske (74 sider): 35 kr.
Juleevangeliet: 35 kr.
Pinseglans over livet: 35 kr.
Bønnens mysterium: 35 kr.
Menneskeheden og verdensbilledet (164 sider): 55 kr.
Det Tredje Testamente, Livets bog III (1.320 sider!): 149 kr.
Kurt Christiansen: Martinus og hans livsværk bind 1-2 (store indbundne A4 murstensbøger med dokumentation fra hele Martinus´ liv og virke): Samlet 400 kr.


Humor-hjørnet

-          Hvad er de to hotteste emner i Danmark lige nu?
-          1813 og 1864…
-          Mange læger ringede på 1813 lige fra starten
-          Hvorfor det, var de da syge?
-          Ja, på en måde, de var skinsyge
-          På hvem dog?
-          På sygeplejerskerne!
-          Ha! Vidste du så, at disse læger af samme grund har dannet deres egen organisation?
-          Nej da, hvad?
-          Læger uden grænser – overhovedet!
-          O.k., men de kunne have kaldt den noget mere opfindsomt!
-          Hvad dog?
-          Det medicinske Broderskab!

I ka´ ikke slå os ihjel – nej tak til cykelkraft
-          Nu med humor og i NY udgave i forhold til blogudgaven med modvind på alle cykelstier
-          Christianias nye ”cykelslag”-sang
På Christiania skal der anlægges en cykelsti, så cyklister kan cykle igennem det attraktive område. Selv om det blev vedtaget så langt tilbage som i 2008, afføder det nu så mange protester fra Christiania, af SF har følt sig nødsaget til at forlange timeout i sagen. De håber nok, at få sat en ”kæde”reaktion i gang for at holde ”hjulene” i gang og på den måde at holde tilhængerne ”stangen” og efterhånden få ”styr” på tingene. Og måske endda give dem ”baghjul” – måske endda ”punktere” dem, så de må til at ”lappe” forslaget. Men mon ikke de har sat sig for sent i ”sadlen”, kørt i for lavt ”gear” og trampet for sent i ”pedalerne”, så ”klokken” er slået – og forslaget så vil lide en ”krank” skæbne, da SF står alene med det. I hvert fald kan man roligt sige, at sagen ikke kører i (cykel)olie lige nu. Men det har inspireret mig til nedenstående slagsang, som er en let omskrivning af den gamle sang fra for næsten 4 årtier siden: I kan ikke slå os ihjel – for vi er en del af jer selv:

I vil ha´ en cykelsti
I vil ha´ en cykelsti-i
Men I kan få en spand
At ho-oppe i
For I ka´ ikke cykle os ned
I ka´ ikke cykle os ne-ed
For vi er en del af os selv…

Vi vil hel´re passe os selv
Vi vil hel´re passe os se-elv
Så ved vi nemlig, hvad vi har
Og ik´, hvad vi får
Det bli´r en glideban´
For hvad bli´r så det næst´?

Måske bli´r det en fodboldban´?
Måske bli´r det en fodboldba-an`?
Nej da, fy for fa´n
Derfor vil gerne vi gi´
Det rø-øde kort
Til jeres tossede projekt

Det har ingen gang på jord
Det har ingen gang på jo-ord
I hvert fald ikke vor!
Så ingen cykelpusher´ her
Flyt derfor jeres usle sti
Til et sted, vi ik´ ka´ li´

Måske er vi lige nu
Måske er vi lige nu-u
Ved sid´n af os selv
Derfor handler vi måske
Derfor handler vi måske-e
Sådan helt i affekt

Så ved man nemlig ikke helt
Så ved man nemlig ikke he-elt
Selv, hvad man gør
Og så kan man heller ik´
Og så kan man heller ik´
Gør´ for, hvad man gør

Og så får man ingen straf
Så får man ingen stra-af
I hvert fald ik´ nær så lang
Og det er jo rigtig godt
For så ka´ vi hurtigt kom´
På barrikaden igen (og kæmpe for modvind på alle cykelstier, red.)

Men gør I det alligevel (cykler os ned, red.)
Gør I det alligeve-el
Slår vi jer halvt ihjel
Og skru´er (canna)bissen på
Men måske vi kan nøjes med
Måske vi kan nøjes me-ed
Et lille parti sansøm…
(Det sidste ord skulle have været slået sammen til ét, men så var det ikke nær så sjovt, og DET er jo langt vigtigere, end at det er korrekt, red.).

PS. Det er meget vigtigt, at den kommende cykelsti KUN bliver for cykler, og ikke kørestolsbrugere, som med det relativt store politiopbud på Christiania vil komme til at befinde sig i ekstraordinær stor fare for at blive vippet ud af kørestolen. Det vil altså være at ”køre hele projektet af sporet”, hvis dette skulle ske.


Ugens syner af Kirsten Brun
Ugen er præget af påske, selv om den næsten er forbi. De to uger giver begge mulighed for dyb indsigt, af indre liv, refleksion og tro. Påsken er altid speciel, men når vi i hele den kristne verden fejrer påske på sammen tid, som vi gør i år, er der som regel en endnu dybere indsigt end sædvanligt. I år er det ikke kun den påvirkning, som vi giver energierne i form af, at vi stadig i langt den største del af verden fejrer det religiøse aspekt af påsken og dermed giver de åndelige energier mere opmærksomhed. Der er en ganske speciel energi, som handler om den dybere mening med livet. Vi vender generelt vores syn indad for tiden. Verden er for uoverskuelig, og vi har svært ved at følge med. Det ligger i hele perioden fra nytår til august i år. Det er endnu tydeligere nu, at vi er delt i to verdener, den officielle og den private, og hver har deres energiplan.

Det handler om at få skabt plads til de drømme, vi har i livet, og at simplificere dem. Mange vil føle et nyt rum åbne sig på det indre plan og får en større selvindsigt og et større perspektiv på deres følelser og handlinger. Det handler om frihed og ro og om at få plads til at tænke store tanker. Det er energier, som vi ikke har været påvirket af meget længe, faktisk ikke siden 2009, og det giver mulighed for at gøre vores liv mere optimalt. Der er nu, at fortiden møder nutiden, og man kan få skabt noget mere bærende.

Mange vil føle sig tættere på gud og den åndelige indsigt. Ikke sådan, at man nødvendigvis bliver religiøs, men man vil føle sig tættere på det alment menneskelige og på den ro og kærlighed, der ligger i de åndelige energier.

Det er også en uge, hvor vi får mulighed for at være tættere på dem, vi holder af. Det ligger også i tiden, at det er det nære, vi søger hen imod. Verden er ikke kun grusom, men også smuk. Dette er en af de indsigter, der kan komme ud af denne påske.

Meget forandres i denne tid. Vi har lidt tumult på alle mulige planer, men det er også positivt, for det skaber nyt og giver en større indsigt. Til august vender det til roligere tider. Efteråret bliver meget mere stabilt.

På det store plan er der stadig oprør i luften. Vi går fra den ene konflikt til den anden. Aftalen i Geneve omkring Ukraine bliver svær at gennemføre. Intet tyder på fred lige nu. De store ulykker på transportområdet, senest den forfærdelige ulykke i Sydkorea, er ikke helt overstået. Der kommer et par stykker til inden for den nærmeste fremtid. Det er en tid med opbrud og opgør, så der bliver ikke stille, men det tyder på, at der kommer et par uger nu, hvor der er nogenlunde ro på. Så kan forhandlingerne også forløbe bedre i den politiske verden.
God påske


Ugen dag for dag
Takterne fra påskeugen fortsætter med det kardinale storkors. Læs evt. under den fyldige gennemgang fra i søndags

MANDAG
Se under påskeugen, der blev udsendt i søndags.

TIRSDAG
Tidligt på dagen står Månen i spænding til Solen. Dette kan give følelsesmæssig ustabilitet og sårbarhed – svingende følelser. Da Månen står i Vandbæreren vil mange gerne have en forklaring på følelserne og er måske bedre til at snakke om dem end til at være i dem. Det er ikke nogen oplagt dag at starte store, nye projekter op på, især ikke de større af slagsen.

ONSDAG
Ud over storkvadratet er Månen i spænding til Saturn, så mange ting går meget trægt og er tålmodighedskrævende i høj grad. Især sidst på dagen og først på aftenen. Ellers begynder dagen ret godt med, at Månen står godt til både Mars og Uranus. Derfor søger mange mod frihed og originalitet, og der er stor opfindsomhed og nytænkning til stede. Men mange vil skulle knokle og kan blive temmelig temperamentsfulde, da Mars er i eksakt spænding til både Uranus og Pluto. Dette giver en meget blandet dag, hvor mange kan svinge fra den ene yderlighed til den anden – og med ganske kort lunte. En meget speciel dag med hele to eksakte spændinger. Læs også under påskeugen.

TORSDAG
I dag går Månen ind i Fiskene, og vi får et par sensitive dage med fantasi og drømme i højsædet. Midt på dagen står Månen flot til Merkur, og det fremmer kommunikationen, især på det følelsesmæssige plan. Senere står Månen godt til Solen og giver helhed og harmoni, hvad der også kan være tiltrængt i en tid som denne. Om aftenen står Månen på Neptun, og SÅ er der dømt fantasi- og drømmeverden i allerhøjeste grad.

FREDAG
I dag er der hele 5 eksakte aspekter. Venus står fint til Saturn, så penge og den fysiske verden med al dens sanselighed er i fokus. Tidligt på dagen står Månen godt til Jupiter og Pluto. Det giver både lethed, humor samt dybde og intensitet. Følelserne kan nå en stor inderlighed – ja, være nærmest sitrende. Der er mere styr og kontrol over det om aftenen, hvor Månen står i harmoni med Saturn Sidst på aftenen, står Månen på Venus og giver stor hyggetrang og stor nærhed. En meget spændende dag, hvor man dog skal huske, at de stærke spændinger stadig huserer. Få en virkelig god middag med god mad og drikke, og giv jer rigtig god tid og slut så af med rigtig gammeldags råhygge.

LØRDAG
Solen står eksakt på Merkur, og begge står flot til Neptun. Derfor er det godt for både den logiske sans og for det mere kreative område. Månen går dog midt på dagen ind i Vædderen, og det gør det hele mere konkret og nærværende.

SØNDAG
I dag er der igen hele 5 eksakte aspekter. Solen er eksakt til Neptun og øger drømmene og fantasien – og giver ro, hvad der også kan vise sig at blive nødvendigt, for Månen danner eksakte aspekter med alle planeter i storkvadratet, den stærke spænding. Det kan give blandede følelsesmæssige tilstande og oplevelser, hvor der kan forekomme konfrontationer med mennesker omkring én.
Mange vil opleve, at følelserne kan gå i udbrud, og ikke altid på den mest harmoniske måde. Nogle kan blive skuffede i dag, men det er godt, det er søndag. Så er det lettere at tage det roligt. Giv dig tid til også at være alene noget af tiden - det vil hjælpe meget på det.


Værste lavineulykke på Mount Everest nogensinde
Der var 11 omkomne under den værste lavineulykke på Mount Everest nogensinde. Ulykken skete den 18. april 2014 kl. 6.45 lokal tid. Her er det astrologisk set Saturn, der som nærmest vanligt er mest i fokus, da den står på DC – en hovedakse.
Mars (voldsomme hændelser) er ydermere med i det vældige storkvadrat, som vi har skrevet meget om i år på bloggen, og hvor man kan vente sig netop en øget frekvens af andre slags naturkatastrofer. Det er altså ikke slut med naturkatastrofer i dette forår. Antallet øges på grund af klimaforandringerne, som man stadig skændes om på verdensplan. Det koster for meget at ændre på forholdene, og så vil de fleste lande vælge at udskyde på ubestemt tid. Det er reelt det, der sker, når man udskyder processen 5 eller 10 år frem i tiden, som mange lande har valgt. Det er virkelig gambling på verdensplan. Imens må alle så leve med stadigt større katastrofer, men det vil majoriteten hellere end at have besvær og betale penge for at ændre på forholdene. Læs de mange indlæg på bloggen om dette emne gennem tiden.


Danske kræftceller sendt ud i rummet
Den 15. april stod der at læse i Politiken, at meget hårdføre kræftceller fra en dansk patient som et led i kræftforskningen er sendt ud i rummet ”i aftes kl. 22.58” fra Cape Canaveral. Det er dansk tid, lokal tid bliver derfor kl. 16.58. En anden kilde sagde dog kl. 16.45.

Jeg for til tasterne og så til min skræk, at opsendelsen var sket på et meget spændingsfyldt tidspunkt astrologisk set. Men så slog jeg sagen op på nettet senere og fandt ud af, at opsendelse havde måttet aflyses på grund af tekniske problemer. Opsendelsen blev derefter sat til at finde sted den 18. april kl. 15.25 lokal tid. Hvis du er astrolog, så regn ikke med koordinaterne på Cape Canaveral, breddegraden er ca. 4 grader forkert i Argus.

Nogle bestemte kræftceller kan modstå selv den stærkeste kræftbehandling, man kender. Hypotesen går på, at disse celler ikke kan lide vægtløshed, derfor sendes de ud i rummet og skal flyve rundt om Jorden i 10 dage. Hvis resultatet bliver godt kan det bevirke, at man kan udvikle en ny medicin, der kan få bugt med dem.

Jeg har ikke kunnet få opsendelsestidspunktet den 18. april bekræftet, men generelt er det en bedre dag – noget mindre spændingsfyldt end den 14. april. Men der er så mange spændinger for tiden, at der er store chancer for, at forsøget ikke helt falder ud til forskernes tilfredshed. Men Pluto bevirker, at HVIS dette skulle blive tilfældet, vil det være intet mindre end en revolution i forskningen. Og det er virkelig spændende perspektiver, så hvis der ikke kommer noget ud af det første forsøg, så bør man sende en ny portion ud i rummet - måske en anden art kræftceller.

Bankunionen – gys(ser)
Så skete det igen i EU, at man fik valgt en af de astrologisk set mest spændingsfyldte dage, man næsten kan forestille sig. Den 15. april 2014 ca. kl. 13.00 blev bankunionen vedtaget som et af de mest ambitiøse EU-projekter siden Euroen. Det var det sidste element i unionen, der blev stemt igennem, nemlig den fælles afviklingsmekanisme, som ligner den danske model en del: Finansiel Stabilitet. Der er derfor gode elementer i den, men vedtagelsen har fået sig et alvorligt problem, der ikke vil kunne undgå at slå igennem på et tidspunkt, ikke længe fra starten – nemlig de mange spændinger i beslutningshoroskopet.

Der var ikke alene et storkvadrat, som vi har skrevet sidevis om i år, men det var også fuldmåne, hvor Solen og Månen står i spænding til hinanden. Eneste opløftende ting ved dagen i går i forhold til bankverdenen var, at Venus og Pluto, de to pengeplaneter, stod i harmoni med hinanden.

Det er symptomatisk, at vigtige beslutninger og implementeringer i EU sker, når der er flest mulige spændinger. Fortsætter det sådan, bliver EU aldrig den folkelige konstruktion, som mange efterlyser. Det vil vedblive at være politikernes projekt og virke fjern for befolkningerne.

Med et sådant horoskop burde ingen lande tilslutte sig denne union, heller ikke Danmark. Den vil skabe splid blandt medlemslandene, og måske endda blandt bankerne. Det skal dog siges, at Eurolandene er bundet til at være med, så der er allerede en slags splittelse fra start, når nogle er bundet, og andre ikke. De skulle have ventet nogle dage, mindst. Men går vi med, skal vi regne med, at der ikke kommer så meget positivt ud af det, som mange håber. 

Faktisk er der et tidspunkt i en af påskedagene, der er det absolut optimalt, hvis man skal beslutte eller oprette noget. Jeg vil lægge godt mærke til dette og se, om EU måske opdager dette tidspunkt. Men åh nej – det ligger jo i påsken, og så arbejder man jo ikke!
Jeg vil anbefale regeringen at arbejde for et nej under sådanne astrologiske omstændigheder. Men det vil den nok ikke være med på, da det yderligere vil fokusere på den danske fodnotepolitik, som resulterede i de 4 danske forbehold, som har skabt så meget postyr.

Danmark – et land med forbehold
Vores nation har gennem tiden befæstet stillingen som et af de mest forbeholdne, hvad angår indgåede aftaler. Udenrigspolitisk er det blevet til 46 af slagsen siden 1941. Måske burde aftaler under krigen ikke tælle med, men det er første gang, der så vidt vides er indgået aftaler med væsentlige forbehold. De mest kendte er de 4 forbehold i Maastricht-traktaten fra 90´erne.

Opstiller man et horoskop for Danmark som forbeholdsland, skal det opstilles for den 25. november 1941, hvor vi debuterede på forbeholdsfronten. Under 2. Verdenskrig underskrev Scavenius i Berlin Antikomintern-pagten med Tyskland. Regeringen accepterede aftalen under forudsætning af en tillægsprotokol med 4 forbehold. Også da vi i 1949 kom ind i NATO var der gang i forbeholdene. Dette er naturligvis ikke holdbart på sigt.

I horoskopet for Danmark som forbeholds-land, er det da også tydeligt, at den vej fra nu af stort set er lukket. Nu må vi bestemme os for, om vi vil fællesskaberne fuldt ud eller ej. Hvis alle nationer var lige så forbeholdne som os, var det til stor skade for det internationale samarbejde. Og til skade for os selv og vores image udadtil, når vi sådan lukker os sammen om os selv.

Nu kender jeg ikke tidspunktet for underskriften i Berlin i 1941, men det kan godt have været midt på dagen, hvor det forbeholdne og skeptiske tegn Stenbukken er på Ascendanten. Herskeren Saturn står i stærke spændinger til både Uranus, Merkur og Månen. Også Solen er med i dette billede, og det giver et restriktivt billede af vores nation. I 2013 står Pluto og Uranus i spænding til Mars, Neptun spænder op til Solen. Desuden spænder Saturn op til Pluto midt på året. Så nu må det være slut med flere EU-rabatter og forbehold.

Denne korte analyse skal naturligvis tages med forbehold...


Ukraine
Vi skrev tidligere, at Krim ville falde i russisk kontrol, og at det næste skridt for Putin ville blive den østlige del af Ukraine. Vi skrev også, at resultatet sandsynligvis ville blive en borgerkrig. Det er det ikke blevet til endnu, men fundamentet er støbt. Nok endda mere end det. I hvert fald er de såkaldte pro-russiske aktivister de mest veludrustede aktivister, jeg længe har set, så borgerkriger er reelt så småt blæst i gang – og det hele har været iscenesat, smart orkestreret af Putin. Han ventede til ukrainerne i hans øjne gjorde fejltrin, fx ved at dræbe 3 pro-russere og ved at demonstrere på deres egen store plads midt i Kiev som et led i DERES protest mod pro-russerne. En demonstration, og det har fået Putin op af stolen, og han vil kalde situationen for borgerkrig. Det giver ham mere frihed til at handle. Og reelt ER der tale om en begyndende borgerkrig, som vi vil høre meget mere til efter påske, hvor vi kan vente, at pro-russerne i visse områder meget overraskende vil erklære Rusland deres støtte – til Putins store glæde og tilfredshed, og han vil byde dem hjertens velkommen hjem fra årtiers eksil. Derfra er vejen til resten af det østlige Ukraine banet.

Vi skrev allerede, da Enhedsregeringen blev dannet den 25. februar, at det ville ende galt. På det tidspunkt var der en meget stærk spænding mellem Månen (folket), Jupiter, (udlandet), Pluto (konfrontationer, magtanvendelse) og Uranus (frihed). Netop Uranus står meget i fokus i Ukraines horoskop, så det er et land med et stort friheds- og selvstændighedsbehov, der ikke giver sig uden kamp. Her er der dog tale om en så stor overmagt, at det kan blive nødvendigt at overgive sig. Men så vil det resultere i uroligheder, så længe deres frihed trædes for nær, hvilket Putin gerne vil. Vi kan altså vente en længerevarende krise mod øst. Landets horoskop vise også mange stærke spændinger nu i i et godt stykke tid fremover. Se tidligere indslag om emnet.

Jordskælvet i Chile – mulig rettelse
Det har været svært at skaffe sikkerhed for den anvendte tidszone for jordskælvet med epicenter ud for Chile på en position på 19S39, 70V49. 70V-længdegraden vil normalt give en tidsforskel på 5 timer fra GMT, men jeg vil dog antage, at tiden gælder for fastlandet, da epicentret ligge langt ude i Stillehavet. Dette betyder i så fald, at tidsforskellen til Greenwich kun er 4 timer, og at AC derfor står lige på Saturn. Det vil derfor blot give endnu større tydelighed, hvis dette er tilfældet, for så står AC lige på Saturn og øger blot muligheden for jordskælv. Men hvis nogen skulle sidde inde med fakta, vil jeg være glad for at høre derom.

Færgeforliset
Den 16. april omkring kl. 9.00 lokal tid sejlede en koreansk færge ind i et rev, ført af tredjestyrmanden. Som altid er det mest interessante afsejlingshoroskopet, og det kender jeg ikke. Men jeg kan sige så meget, at astrologisk set er tidsrummet mellem kl. ca. 6.00 og kl. ca. 6.20 (afhængigt af de aktuelle koordinater) meget væsentligt for denne sejlads. Måske er det afgangstiden, eller måske er det der, tredjestyrmanden er sat på opgaven – eller en anden dårlig beslutning eller lignende. Her udløber MC/IC-aksen nemlig i storkvadratet, og det er et risikobetonet tidsrum, hvor der kræves yderste agtpågivenhed.

Gabriel Garcia Marquez er gået over
Sydamerikas absolut mest fremtrædende forfatter er død. Marquez var født den 6- marts 1927 kl. 9.00 i Aracataca, Colombia. Sygdoms- og hospitalsplaneten Neptun udløser i denne tid hans stærkeste spænding i horoskopet mellem Mars (akutte forløb), Saturn (skæbne) og Jupiter (store rejser). Mars hersker over hans 3 planeter i Vædderen, som står i 12. hus (igen en henvisning til sygdom og hospitaler), og Jupiter er hans 8. hushersker (død). I fødselshoroskoper står Pluto i 3. hus (kommunikation, bøger), gunstigt aspekteret til både Jupiter (udlandet) og Solen (ham selv). Dette er rigeligt til at begrunde hans eminente evner til at skrive. Læs om ham på Wikipedia eller andre steder.

Fogh tilbage i dansk politik?
Ja, den skulle være helt sikker nu, hvor han Skærtorsdag afviste dette (på TV2 News), som det pureste opspind – præcis som det skete, da han skulle den modsatte vej! Så skulle den vist være helt på plads.

Dog kunne der måske godt være en post i EU, men det sandsynligste er, at han vender hjem med påstanden om, at hans udsagn nu står uafgjort 1-1 – og så kan han starte på en frisk. Men at han skulle blive Venstres statsministerkandidat ville være noget af en overraskelse. Hvis noget sådant sker, vil det være på grund af mangel på kvalificerede Venstrefolk som Løkkes afløser.

Hvordan man end vender og drejer det, er Søren Pind den eneste oplagte, og det går jo ikke ret længe, medmindre han helt lægger sin stil om og undlader at optræde så følsomt og hele tiden gøre opmærksom på, hvor meget hans savner Reagan. Jo, Venstre savner en karismatisk og seriøs frontfigur. Og som vi tidligere har skrevet: Hvis Thorning udskriver valg til foråret, øger hun mulighederne for et mere lige resultat – uden dog at kunne vinde. Og så kan hun måske lige så godt vente og håbe, og så håbe, at oppositionen får et par møgsager mere at slås med. Og det er slet ikke utænkeligt på grund af Løkkes Neptun-spændinger. Men Helle hænger godt på, hvad spændinger angår. Da det er de ydre planeter det handler om, kan man roligt sige, at det eneste vi kan regne med fra regeringens side, er, at man ikke kan regne med noget som helst. Men så er alt jo, som det plejer at være.

Løkke kommer – måske især - i defensiven til foråret, men Thornings horoskop er heller ikke for godt, så vinde kan hun ikke. Højest få lidt oprejsning efter de forsmædelige meningsmålinger, hvor hun er blevet overhalet med flere hestehoveder af Thulesen Dahl. Men det er i sandhed to partiformænd, der er i modvind, og som – uanset hvem der måtte vinde næste valg – vil få deres bekomst efterfølgende. Løkke, fordi hans et-parti-regering vil være i lommen på DF. Og Helle med noget af det samme: Splittelse partierne imellem i den røde blok.

UGEHOROSKOP uge 17 - 2014 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
Du vil opleve, at tingene glider lettere, end de har gjort længe. Du har stået overfor nogle udfordringer, og selvom de ikke er helt overstået, så kommer du nu videre. En hemmelig flirt kan udvikle sig til noget mere alvorligt, hvis du vil. Det er dig, der har mulighed for at sætte tempoet.
PS: Du skal ikke bekymre dig så meget.
TYR
Der må meget gerne ske noget nyt og anderledes, spændende. Du har masser af energi, og du har samtidig et godt overskud – det bliver nærmest ikke bedre. Både på jobbet og i din fritid kan du arrangerer noget sjovt, som samtidig inspirerer dig.
PS: Du lærer hurtigt nye ting.
TVILLING
Tiden er inde til at gøre status. Du har brug for tid for dig selv, så du kan finde ud af, hvad du skal prioriterer i den kommende periode. Samtidig hjælper det dig med at genvinde overblikket. Der er ting, du skal have lavet om på, og nu er det en god ide at gå i gang.
PS: Der er udfordringer i parforholdet.
KREBS
Alle former for kommunikation glider let for dig i denne uge. Udnyt endelig dette til at afholde vigtige møder og indgå aftaler. Du kommer særlig godt ud af det med dine kollegaer. Arranger gerne noget aktivt sammen med gode venner, du vil virkelig nyde at være social. 
PS: Kast dig ud i tingene.
LØVE
Når det gælder arbejde og mål, så er du inde i en periode, hvor du vil være særlig succesfuld. Misforståelser kan dog opstå, men det kan du imødekomme, hvis du er ekstra påpasselig med at udtrykke dig klart. Der er også dejlige romantiske muligheder.
PS: Udnyt, at heldet er med dig i denne uge.
JOMFRU
Tiden er gunstig til at påbegynde noget nyt. Du vil være succesfuld med det, du kaster dig over, men det kommer ikke af sig selv, du må også arbejde for det. Sid ikke hjemme, men kom ud for at opleve noget. Arranger en spændende udflugt  - du får spændende input.                                                                                                                                            
PS: Sæt tempoet lidt ned.
VÆGT
Du kommer ikke udenom, at det bliver en udfordrende uge på mange områder. Når det kommer til dit daglige arbejde, vil tingene dog gå glat, og du vil nyde det, du laver. På hjemmefronten må du indgå kompromiser for at bevare harmonien. Mennesker du møder vil stresse dig.
PS: Sig ikke ja til flere opgaver.
SKORPION
Mulighederne er mange, men du vil blive udfordret af andre, der vil bede om din hjælp og flytte dit fokus. Du må først og fremmest fokuserer på dine egne opgaver, inden du siger ja til at hjælpe med andres. Gør du ikke det, bliver du både irritabel og stresset. 
PS: Dit parforhold er harmonisk.
SKYTTE
I det daglige kan du virkelig få meget fra hånden, især hvis du har selskab til arbejdet, både hjemme og på jobbet. Tag et kig på din økonomi, der er ikke grund til bekymring, men du kan få en uventet regning. Du og din partner skal være enige, inden I bruger penge.   
PS: Du har brug for at slå dig løs.
STENBUK
Ind i mellem kan det knibe med tålmodigheden, og så kan du blive irritabel. Det tyder faktisk blot på, at du trænger til en pause. Find på noget du finder sjovt, gerne noget sammen med egne eller andres børn - du trænger til at lege lidt. Du har en meget fin form for humor, brug den!
PS: Du kan ikke tvinge resultaterne frem.
I
VANDBÆRER
Fokus ligger lige nu på kærlighed og parforhold. Du og din partner er på bølgelængde, og I kan komme langt, hvis I står sammen. Du er ambitiøs, men det kan du også godt tillade dig at være. Du kan nemlig komme langt med de opgaver og projekter, du sætter i gang.
PS: Pas lidt på pengene.
FISK
Hvad enten du allerede er i et parforhold, eller du er single, så vil du have held i kærlighed. Du har en endnu bedre og meget charmerende udstråling, så du får masser af opmærksomhed. Du er god til at arrangere spændende udflugter - inviter venner og familie med.
PS: Vær ekstra social og udadvendt.











Ingen kommentarer:

Send en kommentar