torsdag den 24. april 2014

Valget i Syrien – fører intet til
Dem 3. juni 2014, sikkert kl. 9.00, er der blæst til valg i Syrien – på et storkvadrat, sådan rent astrologisk set. Derfor skal man ikke regne med at der kommer ret meget ud af det. Faktisk kunne Assad lige så godt have undladt at udskrive valget, men han har naturligvis bagtanker. Og man må sige, at han stadig har et godt horoskop, som har hjulpet ham til at holde skansen mod oprørerne i så lang tid. Det eneste spænding, han har, og den begynder omkring 1. juni, det er Saturns (realiteterne) spænding til hans Neptun (bedrag, illusioner), så valgt er ikke andet end en skinmanøvre og derfor ganske uden betydning for noget som helst, andet end Assads eget håb om at hive lidt ære i land. 

Og så kan han måske være heldig at holde en lille pause i borgerkrigen. Men selv dette er tvivlsomt, da mange vil protestere mod valget. Nemlig alle modstanderne af hans rædselsregime. Landets horoskop ser – som tidligere brevrevet - ikke godt ud, og det er ikke underligt, at omverdenen så godt som har opgivet at gribe ind. Her har konflikten i Ukraine ikke hjulpet fremad, men der ville sikkert ikke være sket noget alligevel. Parterne må bare kæmpe til den bitre ende og se, hvem der vinder. Det gør Assad i første omgang, men så kommer en der et helt andet efterspil.

Der er hele 4 planeter i Fiskene ud over MC. Månen mangler ganske vist en halv grad i at nå ind i tegner, men alene det, at den er på vej ind, giver en fiske-natur til Månen.


Storkvadratet står både i kardinale tegn og kardinale huse, så valget VIL gerne noget, men KAN intet. I hvert fald ikke noget, som er godt for den nation, som allermest har brug for dette. Måske er der dog en lille kattelem, der åbner sig for, at Assad forlader landet efterfølgende, men det tror jeg ikke engang på mere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar