tirsdag den 15. april 2014

Danske kræftceller sendt ud i rummet

Danske kræftceller sendt ud i rummet?

I dag den 15. april står der at læse i Politiken, at meget hårdføre kræftceller fra en dansk patient som et led i forskningen er sendt ud i rummet ”i aftes kl. 22.58” fra Cape Canaveral. Jeg for til tasterne kl. 5 i morges og så til min skræk, at opsendelsen var sket på nærmest det værst tænkelige tidspunkt astrologisk set. Men så slog jeg sagen op på nettet senere og fandt ud af, at opsendelse havde måttet aflyses på grund af helium----. Den skal efter planen nu finde sted den 18. april. Kl. 15.25 lokal tid. Hvis du er astrolog, så regn ikke med koordinaterne på Cape Canaveral, breddegraden er ca. 4 grader forkert i Argus.

Nogle bestemte kræftceller kan modstå selv den stærkeste kræftbehandling, men kender. Hypotesen går på, at disse celler ikke kan lige vægtløshed, derfor sender de ud i rummet og skal flyve rundt om Jorden i 10 dage. Hvis resultatet bliver godt kan det bevirke, at man kan udvikle en ny medicin, der kan få bugt med dem.

Den 18. april er der stadig mange spændinger, men horoskop for opsendelsestidspunkt – hvis det holder stil – er noget mindre spændingsfyldt end den 14. april kl. 22.58. Men det er så mange spændinger for tiden, at der er store chancer for, at forsøger ikke faldet ud til forskernes tilfredshed. Men Pluto bevirker, at HVIS dette skulle blive tilfældet, vil det være intet mindre end en revolution i forskningen. Og det er virkelig spændende perspektiver, så hvis der ikke kommer noget ud af det første forsøg, så bør man sende en ny portion ud i rummet, måske en anden art kræftceller.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar