torsdag den 24. april 2014

Shirley McLaine runder de 80 – TILLYKKE til Jomfru-Ascendanten fra Jomfruland

Hun er Tyr med Jomfruen på Ascendanten, er her er den første symbolske ting i hendes liv. Virginia betyder ”jomfru”. Desuden er hendes fødselsdata fyld med 4-tallet, der betyder Harmoni gennem konflikt. Hun er født den 24.4.34 omkring kl. 4 om eftermiddagen. Helt præcist kl. 15.57 i Richmond Beach, Virginia.
At det blev filmen, der blev hendes liv, er astrologisk set lige efter kogebogen. Hun har Månen i konjunktion med Neptun (film) i 12 hus (film, det uudgrundelige) i harmoni med Solen (hende selv) og Mars (energi, job, handlekraft) i Tyren i 8. hus, som har med psykologi at gøre. Hun har været en stor menneskekender, og det har hjulpet hende til at blive den store skuespiller, hun blev. Hun er stadig populær, dels for sine præstationer på filmlærredet, men hun anses også for at være Hollywoods yndlingsbedstemor par excellence. Uranus (at tænke nyt og anderledes) står også sammen med hendes Sol og Mars i 8. hus, og det understreger blot det nævnte.

Shirley Mc Laine er alternativt orienteret og har skrevet flere bøger om den verden. Hun har skrevet om Caminoen, og mange husker med glæde bogen ”På dybt vand”.

Shirley Temple døde tidligere på året, og McLaine blev opkaldt efter den store barnestjerne. Hendes lillebror hedder Warren Beatty, hjerteknuseren, og blev også en berømt filmskuespiller. Shirley fik flere Oscars for sine filmroller. Hun debuterede i Hitchcocks komedie ”Hvem har dræbt Harry?”.

Shirley var en drengepige og var bl.a. ferm til football. Hun blev et år kåret som den, der havde de fleste homeruns. Drengepiger ses også i Solens konjunktion med Mars, men at dette er en sandhed med modifikationer ses deri, at begge planeter står i det nydende, feminine Tyrens tegn, og harmoni til Månen og Neptun, begge feminine planeter, i det feminine tegn Jomfruen og i det feminine hus (12. hus) understreger, at hun sandelig er særdeles feminin, endda i allerhøjeste grad. Hun lagde bare lidt hårdt ud på trods af, at hendes forældre meldte hende til balletten, da hun var ganske lille. Måske var det netop en protest som følge af dette, at hun mængede sig en del med drengene.


TILLYKKE, Shirley! Like the president we wish you to have 4 more years – or even better: 40. Somebody has to show the way – like you used to do it.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar