onsdag den 2. april 2014

Pluto og sportsfolkene

Vi har skrevet stolpe ind og stolpe ud – for nu at blive i sportens sprog – om Plutos indflydelse på mennesker, der er født i begyndelsen af januar, april, juli og oktober.  De har nemlig alle spændinger fra både Uranus og Pluto i denne tid.

På det seneste er to fremtrædende spillere nede med alvorlige skader, der holder dem ude for resten af sæsonen. Mest markant er Erik Sviatsjenko fra FCM, som er født den 4. oktober 1991 i Viborg. Det var på tale, at han skulle være solgt til FCK, hvad der dog aldrig blev bekræftet. Men i så fald havde FCK haft to profiler fra begyndelsen af oktober langtidsskadet.  Den anden er nemlig Toutouh fra FCK, som er født den 6. oktober 1992 i København. Han blev skadet mod AaB i søndags.

Der kunne nævnes en del eksemplet på sportsfolk fra de nævnte perioder, men naturligvis vil det ikke være hver og én, der bliver solgt, skadet eller lignende. Men man løber noget af en risiko, hvis man køber en spiller fra en af disse perioder. Det bliver spændende at følge Zlatan Ibrahimovitsch, som er fra den 3. oktober 1981 i Malmø (Rosengaarden). Han har aspektet resten af året, så han vil være et studium værd.

Desuden har vi herhjemme hele 3 motorsportsfolk fra de nævnte perioder. Jan Magnussen fra 6. juli, sønnen Kevin fra 5. oktober og Tom Kristensen fra 7. juli. Vi har desværre ikke fødselstiderne, så vi må nøjes med at tage de store briller på og holde godt øje…


I øvrigt er Bjarne Riis før den 3. april og har dermed også fint Pluto-besøg i de næste par år.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar