lørdag den 19. april 2014

I ka´ ikke slå os ihjel - Christiania med cykel-humor


På Christiania skal der anlægges en cykelsti, så cyklister kan cykle igennem det attraktive område. Selv om det blev vedtaget så langt tilbage som i 2008, afføder det nu så mange protester fra Christiania, af SF har følt sig nødsaget til at forlange timeout i sagen. De håber nok at få sat en ”kæde”reaktion i gang for at holde ”hjulene” i gang og på den måde at holde tilhængerne ”stangen” og efterhånden få ”styr” på tingene. Og måske endda give dem ”baghjul”. Men mon ikke de har sat sig for sent i ”sadlen”, kørt i for lavt ”gear” og trampet for sent i ”pedalerne”, så ”klokken” er slået – og forslaget så vil lide en ”krank” skæbne, da SF står alene med det. Men det har inspireret mig til nedenstående slagsang, som er en let omskrivning af den gamle sang fra for næsten 4 årtier siden: I kan ikke slå os ihjel – for vi er en del af jer selv:

I vil ha´ en cykelsti
I vil ha´ en cykelsti-i
Men I kan få en spand
At ho-ope i
For I ka´ ikke cykle os ned
I ka´ ikke cykle os ne-ed
For vi er en del af os selv…

Gør I det alligevel
Gør I det alligeve-el
Slår vi jer halvt ihjel
Men måske vi kan nøjes med
Måske vi kan nøjes me-ed
Et lille parti sansøm


(Det sidste ord skulle have været slået sammen til ét, men så var det ikke nær så sjovt, og DET er jo langt vigtigere, end at det er korrekt, red.).

Vil du have mere humor hver uge?
Vil du have mere humor, astrologiske analyser og forudsigelser, bl.a. om situationen Ukraine, det forsvundne fly, så kan du abonnere på vores ugebrev. Dette indeholder også bl.a. ugehoroskoper for alle tegn og ugens syner ved clairvoyant Kirsten Brun. Du melder dig blot til på forsiden af www.astrologihuset.dk
Du kan også sende en mail til astrologi@astrologihuset.dk



Ingen kommentarer:

Send en kommentar