søndag den 27. april 2014

OB-AaB 2-3 i drama

Den 26. april kl. 17.00 – eller skulle det ikke nærmere være ca. 17.00.20, hvor Ascendanten skifter tegn? Vi håber, at nogen har taget eksakt tid – gik en dramatisk fodboldkamp i gang i Odense. Udeholdet lagde hårdt ud og var klart bedst i 1. halvleg, som de vandt 0-1. Så startede hjemmeholdet med brask og bram i 2. halvleg med et score to mål på et minut. Det endte med et slutsejr til AaB på 2-3.

Det er ikke underligt at der er drama i en kamp med Mars i 1. hus, som endda er med i et storkvadrat, en meget stærk spænding. Hjemmeholdet er 1. hus, og her står 1 planet, men udeholdet er 7. hus, og her står 2 planeter. Det betyder ikke automatisk, at udeholdet så vinder med en planet (Nå, så med ét mål, da). Men det betyder, at der er meget fokus på udeholdet, og da Uranus i 7. hus er med i storkvadratet, får udeholdet det bestemt ikke let. I sluthoroskopet, som jo faktisk er det vigtigste, for her har vi kampens resultat, har Mars bevæget sig ind i 12. hus (kriminalitet fx). Og da den hersker over udeholdet, kan udeholdet kun vinde ved at stjæle sejren, hvad de på en måde også gjorde på grund af en meget uheldig dommer, der undlod at fløjte for 2 oplagte staffespark til hjemmeholdet, som var bedre til at angribe end at forsvare sig (Mars i 1. hus).

Holder vi os til kampens fødselshoroskop, så står AC lige præcis mellem to tegn, Jomfru og Vægt. Det modsatte er så tilfældet med DC. Dette medfører, at kampen kun skal fløjtes 20 sekunder senere i gang, før AC går ind i næste tegn. Vi håber, at nogen har taget tid i går. I sådanne grænsetilfælde ændrer det fundamentalt på kampens forløb og dermed resultat. Men BLEV den fløjtet i gang præcis kl. 17.00 – eller rettere: før kl. 17.00.20 – ville det være blevet en anden forudsigelse. Målet til 0-1 faldt kort først det eksakte aspekt fra MC til Månen i 7. hus – og DC På Månen i 7. hus, pog da begge hovedakser udløser storkvadratet er dramaet en kendsgerning. Kl. 18.03 scores der til 1-1 og kl. 18.04 til 2-1. Storkvadratet er stadig aktivt kl. 18.28, hvor der udlignes til 2-2. Da sejrsmålet faldt kl. 18.36 er det endnu ikke helt ovre, men nu står MC ekstant til både Venus ig Saturn. Værsgo: Slutfacit 2-3 efter en fornøjelig og livlig kam i Odense. Tak for den.