søndag den 27. april 2014

Ugen astrologisk set

Information og tilbud

Ugens syner aflyst
På grund af sygdom er Ugens syner af Kirsten Brun ikke med i denne uge. Vi beklager, men vender tilbage i næste uge.

Astroshoppen opdateret
Efter nogle måneders arbejde er opdateringen af webshoppen nu afsluttet. Der er lagt masser af nye varer ind, bl.a. Fønix Musiks mange nye varer, såsom spirítuelle sterling-sølvsmykker, buddhaer, børnebuddhaer, røgelse, aromaterapi-olier og meget mere. Vi håber, at du vil besøge shoppen og kommentere den på: www.astroshop.dk

Ugen, der kommer
Der er kun ganske få eksakte aspekter i denne uge. Det mange gange nævnte storkvadrat er der stadig, men er mindre eksakt og derfor ikke så markant som fx i påskedagene, hvor der bl.a. var uro i Ukraine. Det var i påsken, at fundamentet for den nuværende tilstand lå.

MANDAG
Sidst på eftermiddagen går Månen ind i Tyren og giver et par dage med kvalitet, stabilitet og nydelse. Ellers ingen eksakte aspekter, så ugen startet rimeligt roligt.

TIRSDAG
Der er nymåne i dag, og det er tid til at begynde på noget nyt, gerne noget nydelsesbetonet. Månen står sammen med både Solen og Merkur, så der er en god dag for skriftligt arbejde, formidling og al kommunikation og aftaler. Alle tre planeter står godt til Pluto og giver dybde og varighed, og de står godt til Jupiter og giver humør og glæde sammen med dybden. En spændende og varieret dag, hvor meget kan ske, og det meste vil være af det gode.
Det er o0gså en drømmende og fantasifuld dag, og dybderne vises også gennem det eksakte aspekt mellem Merkur og Pluto.

ONSDAG
Dagen starter trægt med en spænding fra Månen til Saturn. Men vil komme for sent ud af fjerene. Merkur står flot til Jupiter, og så er mange til de filosofiske samtaler, hvor bølger godt kan gå højt, men på den humoristiske måde.
Det er en dag med nydelse og kvalitet, hvor det er muligt at gøre et godt køb. Sent på aftenen går Månen ind i Tvillingerne og skænker os et par livlige dage med gang i snakken med de mange kontakter.

TORSDAG
Det er lidt forvirring, ikke mindst følelsesmæssigt midt på dagen, hvor Månen er i spænding til Neptun. Dette er hele overstået senere på dagen, hvor Månen står godt til Mars, og så bliver det ikke stukket noget ind under stolen. Tingene blive sagt, som de føles – helt ærligt og åbent.

FREDAG
Der er ingen eksakte aspekter i dag, så der er intet nyt at tilføje.

LØRDAG
Nu sker der noget, En omskiftelig dag, hvor Merkur er i spænding til Saturn, så mange ting går ret trægt og langsomt. Folk skal tænke, før det handler eller kan aftale noget som helst, og så bliver de alligevel i tvivl, hvis man overhovedet når så langt som til en aftale. Så det er heldigt, at Venus (værdier) går ind i Vædderen (åbenhed, direktehed). Så der vil være gang i butikkerne med glødende dankort i dag. Også selv om det nok ikke er SÅ mange større handeler, folk er LIDT forsigtige her, og det er fint astrologisk set.
Månen går ind i Krebsen og giver et par dage med fokus på familie og nærhed. Den står i spænding til Venus, så der ikke er helt så meget tid til nærhed og kærlighed, som mange ønsker. Det er der til gengæld om aftenen hvor weekendfreden sænker sig over land og by.

SØNDAG
I dag er der hele 6 eksakte aspekter, og det er rigtig meget, så der er lagt op til en spændende og varieret søndag. Solen står i harmoni med Pluto, hvilket garanterer dybderne og udelukker det meste smalltalk. Månen står godt til Solen, så det skal nok gå alt sammen, men så har vi den kendsgerning, at Månen udløser det berømte storkvadrat, så man skal være forsigtig og kun tage problematikker op, hvis man vil gå hele vejen for at få dem frem i lyset og løst. Mange vil blive konfronteret med sig selv eller andre, og det giver en ustabil søndag, hvor man kan vente sig lidt af hvert. Det er en enten/eller-søndag, ikke en både/og…den kan være kompromisløs, især i dagtimerne.
En del vil være overstadige og flyvske i dagtimerne, men her skal man tage sig lidt i agt for dette. Det er helt ok med lidt sjov, men det må ikke eskalere for meget.

Mette Frederiksen formand?
Det er afgørende for S næste gang at få en formand, der ikke kan beskyldes for at være blå. Derfor er Blå Bjarne, Blå Helle og blabla-blå ikke på tale ved næste formandsskifte, for så går det helt galt. Og Mette F. er nu ved at være færdig med sine spændinger. I de seneste par år har hun haft den progressive AC i spænding til Saturn (krise), og den har hun bl.a. brugt til at blive skilt på. Hun har for resten også haft progressive Mars i spænding til Venus, og det er heller ikke det bedste for et parforhold. Og så er der lige en transit Saturn, der har været i spænding til MC. Ingen af delene er godt for jobsituationen, som heller ikke har været helt optimal for hende. Hun må nøjes med et ministerium, der ikke er helt fremme i forreste linje, og hun har måttet kæmpe hårdt for sine opnåelser, som også har affødt kritik. Men hun er jo en god socialdemokrat, og det er noget, der tælle i disse tider med blå politik. Derfor skulle hun være sikker nu, efter at Bjarne Corydon er begyndt på sine Neptun-spændinger.
Nu kan Mette begynde på en frisk, så det er bare på med forklædet, ret til og kør på! Der kommer en beskæftigelsesreform til vedtagelse i dette forår. Det ser ud til at blive hendes svendeprøve, og det ser astrologisk ud til, at hun vil bestå den på trods af de svære vilkår, hvor arbejdsløsheden ikke ser ud til at ændre sig afgørende. Hun skal dog nok få sin sag for, både fra oppositionen og internt i regeringen, men hun skal nok komme igennem med et optimalt, om ikke perfekt, resultat.

Prinsesse Alexandra også Pluto-ramt
Det er kommet frem, at fhv. prinsesse Alexandra og hendes nye mand har taget lån i det hus, der blev stillet til rådighed for hende efter skilsmissen fra prins Joachim. Det vil sige at skatteborgerne har betalt huset på Svanemøllevej. Nu har parret tager 3 store millionlån op, bl.a. til køb af et luksussommerhus i Tyrkiet sidste år. Det falder mange for brystet, og nu kører sagen i pressen på livet løs.
I de seneste to år 11-13) har Alexandra, som alle andre der er født den 30. juni – uanset årstal og fødested – haft besøg af Pluto. Og i de næste 2 år er den også helt gal med transitterne. Uranus og Pluto spænder hendes Merkur op, og Saturn laver stærke spændinger. Helt galt er det med Neptun, der udløser en spænding mellem Saturn, Månen, Mars og Uranus. Mange ville blive skilte på sådanne spændinger, men muligvis kan Alexandra nøjes med at komme i økonomisk uføre – og bliver skilt af med mange penge. Helt billige er renterne i hvert fald ikke på sådanne lån på et samlet beløb på ca. 7 millioner kr.
Det skal siges, at vi ikke har Alexandras nøjagtige fødselstid.


Valget i Syrien – fører intet til
Den 3. juni 2014, sikkert kl. 9.00, er der blæst til valg i Syrien – på et storkvadrat, sådan rent astrologisk set. Det sker da også midt i en borgerkrig, og man skal man ikke regne med at der kommer noget ud af det. Faktisk kunne Assad lige så godt have undladt at udskrive valget, men han har naturligvis bagtanker. Og man må sige, at han stadig har et godt horoskop, som har hjulpet ham til at holde skansen mod oprørerne i så lang tid. Det eneste spænding, han har, og den begynder omkring 1. juni, det er Saturns (realiteterne) spænding til hans Neptun (bedrag, illusioner), så valgt er ikke andet end en skinmanøvre og derfor ganske uden betydning for noget som helst, andet end Assads eget håb om at hive lidt ære i land. Og så kan han måske være heldig at holde en lille pause i borgerkrigen. Men selv dette er tvivlsomt, da mange vil protestere mod valget. Nemlig alle modstanderne af hans rædselsregime. Landets horoskop ser – som tidligere brevrevet - ikke godt ud, og det er ikke underligt, at omverdenen så godt som har opgivet at gribe ind. Her har konflikten i Ukraine ikke hjulpet fremad, men der ville sikkert ikke være sket noget alligevel. Parterne må bare kæmpe til den bitre ende og se, hvem der vinder. Det gør Assad i første omgang, men så kommer en der et helt andet efterspil.
Der er hele 4 planeter i Fiskene ud over MC. Månen mangler ganske vist en halv grad i at nå ind i tegner, men alene det, at den er på vej ind, giver en fiske-natur til Månen.
Storkvadratet står både i kardinale tegn og kardinale huse, så valget VIL gerne noget, men KAN intet. I hvert fald ikke noget, som er godt for den nation, som allermest har brug for dette. Måske er der dog en lille kattelem, der åbner sig for, at Assad forlader landet efterfølgende, men det tror jeg ikke engang på mere.

Shirley McLaine runder de 80 – TILLYKKE til Jomfru-Ascendanten fra Jomfruland
Hun er Tyr med Jomfruen på Ascendanten, er her er den første symbolske ting i hendes liv. Virginia betyder ”jomfru”. Desuden er hendes fødselsdata fyld med 4-tallet, der betyder Harmoni gennem konflikt. Hun er født den 24.4.34 omkring kl. 4 om eftermiddagen. Helt præcist kl. 15.57 i Richmond Beach, Virginia.
At det blev filmen, der blev hendes liv, er astrologisk set lige efter kogebogen. Hun har Månen i konjunktion med Neptun (film) i 12 hus (film, det uudgrundelige) i harmoni med Solen (hende selv) og Mars (energi, job, handlekraft) i Tyren i 8. hus, som har med psykologi at gøre. Hun har været en stor menneskekender, og det har hjulpet hende til at blive den store skuespiller, hun blev. Hun er stadig populær, dels for sine præstationer på filmlærredet, men hun anses også for at være Hollywoods yndlingsbedstemor par excellence. Uranus (at tænke nyt og anderledes) står også sammen med hendes Sol og Mars i 8. hus, og det understreger blot det nævnte.
Shirley McLaine er alternativt orienteret og har skrevet flere bøger om den verden. Hun har skrevet om Caminoen, og mange husker med glæde bogen ”På dybt vand”.
Shirley Temple døde tidligere på året, og McLaine blev opkaldt efter den store barnestjerne. Hendes lillebror hedder Warren Beatty, hjerteknuseren, og blev også en berømt filmskuespiller. Shirley fik flere Oscars for sine filmroller. Hun debuterede i Hitchcocks komedie ”Hvem har dræbt Harry?”.
Shirley var en drengepige og var bl.a. ferm til football. Hun blev et år kåret som den, der havde de fleste homeruns. Drengepiger ses også i Solens konjunktion med Mars, men at dette er en sandhed med modifikationer ses deri, at begge planeter står i det nydende, feminine Tyrens tegn, og harmoni til Månen og Neptun, begge feminine planeter, i det feminine tegn Jomfruen og i det feminine hus (12. hus) understreger, at hun sandelig er særdeles feminin, endda i allerhøjeste grad. Hun lagde bare lidt hårdt ud på trods af, at hendes forældre meldte hende til balletten, da hun var ganske lille. Måske var det netop en protest som følge af dette, at hun mængede sig en del med drengene.
TILLYKKE, Shirley! Like the president we wish you to have 4 more years – or even better: 40. Somebody has to show the way – like you used to do it.

A propos Astrologimagasinet HOROSKOPETs temanummer om pilgrimsvandringer (bodsvandringer) og helgener:
Her kunne vi aktuelt have sat lighedstegn mellem bodsgang og Ak-karikatur. Det glemte vi, men det være hermed gjort. Så fik vi også lige ydet Akkari lidt ekstra reklame, så han måske kan undgå at rejse endnu mere rundt for at sige undskyld til fx Brovst-Vesløs-Østerild Landboforening for eventuelle ubehageligheder i forbindelse med hans korstog mod Muhammedtegningerne.

Spang-ing
I påsken rejste stuntmanden Martin Spang Olsen til Filippinerne og lod sig korsfæste. Dog havde han ved dette stunt mere end badebukser på. Det var på alle måde et medie-stunt, som man på grund af de mange lidelser kunne kalde for Spang-ing.  Han er nu gået i gang med at skrive en bog og udgive en cd under titlen Olsen-passionen. Hans sidste nadver har sikkert bestået af passionsfrugt…

UGEHOROSKOP uge 18 - 2014 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
I det daglige vil du føle dig lidt ude af kurs. Der er travlt, og du bliver stresset. Er du ikke i et forhold, kan du kaste dig ud i et, det er ikke sikkert, at det bliver varigt, men det bliver bestemt ikke kedeligt. Er du allerede i et forhold, så kan ugen blive prøvende. Du skal spare lidt.
PS: Sig din mening og vær ærlig.
TYR
En afslappende start på ugen får dig til at sænke paraderne. Det betyder, at du heller ikke tænker så grundigt over, hvad og hvordan du kommunikerer med andre. Dette skaber problemer. Du og din partner er ikke så tæt, som du kunne ønske – ræk hånden ud og del noget personligt.
PS: Læg ikke alt for mange planer.
TVILLING
Du er heldig, når det kommer til penge og økonomi, så det kan betale sig at tage en chance. Til tider kan du føle dig noget isoleret, men det giver dig mulighed for at tænke store tanker og drømme store drømme, som du så senere kan fører ud i livet.
PS: Tænk over, hvad der er vigtigt for dig.
KREBS
Inden du får tænkt dig om, har du sagt ja til alt for meget. Du kan ikke nå alt det, du gerne vil, så du må prioritere. Tænk over om du behøver at være involveret i alt, lad også andre tage deres del af opgaverne og stol på, at det er godt nok. Andres forventninger vil stresse dig. 
PS: Husk at tage en time out indimellem.
LØVE
Forsinkelser og diverse uforudsete forhindringer vil præge din uge. I stedet for at blive irriteret, så afsæt ekstra tid til dine ting. Når du indgår aftaler, så sørg for, at det er klare, så der ikke opstår misforståelser. På jobbet bør du stå ved dine holdninger, ellers bliver du rendt over ende.
PS: Du behøver ikke at undskylde for det, du tror på.
JOMFRU
Der skal ske noget nyt, og du er så heldig, at der faktisk foregår en masse omkring dig. Det gælder nærmest bare om at række ud og vælge det, du gerne vil. Du får fornyet energi, når du bliver inspireret, så det er en god uge at gå på udkig efter nye projekter i.                                                                                                                                         
PS: Gør noget, du ikke plejer, og nye døre åbner sig.
VÆGT
Tingene går ikke helt som du har planlagt eller gerne vil. Det er dog ikke kun dårligt, for det giver nogle anderledes, spændende resultater og muligheder. Til tider ser du kun begrænsninger, en snak med din partner eller en god ven vil ændre på dette, så ræk ud til andre.
PS: Træd et skridt tilbage og se på det store billede.
SKORPION
Udsæt beslutninger til i næste uge. Du vil blive i tvivl både om dig selv og dine beslutninger, så det er ikke det bedste grundlag, du står på, lige nu. Selvom du ikke er enige med andre, så undgå at dømme, mød i stedet folk med et åbent sind, du kan faktisk lære noget. 
PS: Kast dig ud i noget sjovt.
SKYTTE
Selv om du ikke er til de helt store arrangementer, men nyder at være hjemme, har du stadig brug for, at der sker noget. Derfor vil du have en tendens til at kaste dig ud i en masse projekter i din bolig. Sørg i stedet for at være selektiv, det er bedre at få noget færdigt end at stå med en masse  uafsluttede ting.   
PS: Fokuser lidt mere på din partner.
STENBUK
Du har mange spændende, kreative ideer, hvilket familien vil nyde godt af. Du gør det nemlig meget sjovere at være hjemme. På dit daglige arbejde ser tingene lidt anderledes ud, her gør du, hvad du skal, men heller ikke mere. Motivationen mangler for tiden.
PS: Sæt pris på de nære ting.
I
VANDBÆRER
Oplever du noget, der er uretfærdigt, er du hurtig til at kaste dig ind i kampen. Det giver ikke altid de bedste resultater, spørg først om du skal hjælpe. Det kan komme til uenighed med en overordnet, og du må finde din diplomatiske side frem. Vælg dine kampe med omhu.
PS: Brug humor, det hjælper.
FISK
Der er tider, hvor du vil føle dig alene. Benyt dig af dette til at tænke over dine drømme og mål – gør status. Tag en snak med din partner. I har mulighed for at skabe balance og harmoni i jeres forhold. Du skal passe lidt på dine penge.
PS: Læs en god bog.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar