torsdag den 1. maj 2014

Se og Hør 2

Næste del af føljetonen fokuserer på udgivelseshoroskopet for bogen ”Livet, det forbandede” af Ken B. Rasmussen, tidligere journalist på Se og Hør.

Bogen udkom den 29. april 2014, og da de fleste boghandlere åbner kl. 9.00 er dette tidspunkt anvendt i horoskopet, som har forlagsplaneten Jupiter tæt på Ascendanten, og det giver normalt et godt salg af bøger. Her blev det så ekstraordinært godt (også Jupiter) på grund af bogens indhold – en potentiel kæmpe skandale, som der ser ud til at være alt mulig hold i, også astrologisk set. Jupiter er med i den spænding, vi på det seneste har skrevet så meget om. Den er i spænding til både Uranus (pludselige hændelser, oprør), Pluto (negative følelser som hævn og jalousi, andres penge/kreditkort) og Mars (voldsomhed, krig). Der er altså grund til at antage, at der dels er noget om bogens indhold, der kan vise sig udelukkende at være fakta, selv om den er skrevet i romanform – i hvert fald i al væsentlighed.

Nymånen står sammen med kommunikationsplaneten Merkur, som får hele 5 aspekter, når kvinkunsen medregnes. Hemmelighedernes (og deres afsløring) planet står tæt på MC i 10. hus.
Alt i alt et horoskop, der er så meget gang i, at det kan føre en lavine med sig. Ikke alene på Se og Hør, men på alle aviser og blade, der måtte anvende de samme metoder. Og det kan der sagtens være, da det ikke kan undgås, at tidligere Se og Hør-journalister tager deres viden med sig ved jobskifte. Måske er der ligefrem blevet antaget på grund af en sådan viden. I hvert fald kan andre dele af tabloidpressen være stærkt interesseret i en sådan insiderviden.


Nu kan vi andre så sidde og vente på, at lavinen ruller - Pluto gennem Stenbukken virker også på dette område. Den vil vide at rydde op i alt, hvad der ikke er ægte, og i det hele taget i gamle strukturer. Og frem til slutningen af 2015 står Pluto i spænding til revolutionsplaneten Uranus. Derfor bliver der vendt op og ned på tingene i den økonomiske verden – og den etiske/moralske. Læs de mange indlæg om DETTE emne på bloggens arkiv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar