mandag den 19. maj 2014

UGEHOROSKOP uge 21 - 2014

UGEHOROSKOP uge 21 - 2014 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk 

"
VÆDDER" "Du vil føle dig rastløs først på ugen, det er svært for dig at finde ro, men det forsvinder. Der er mulighed for en ny romance, men også for nye venskaber. Du kan overraske dig selv, og blive overrasket over dig selv. Senere på ugen vil du komme bedre ud af det med andre.
PS: Det er helt ok at være lidt egoistisk."
"
TYR" "Tingene blive lettere på arbejdet, opgaverne løses uden du behøver at arbejde alt for hård. Samtidig er tiden inde til at starte på nye projekter. Du får også opbakning, fra kollegaer og overordnede, så du kan godt være tilfreds. Husk at kommunikere, andre kan ikke gætte sig til, hvad du mener.
PS: Tal med en gammel ven."
"
TVILLING" "Du virker ikke så interesseret i, hvad andre fortæller og siger. Det skyldes faktisk ikke, at du er ligeglad, men du bliver hurtigt begejstret, og så taler du meget. Du vil få succes med dine projekter og opgaver, men du kan lave fejl, da du er meget hurtig.
PS: Tingene kommer let til dig."
"
KREBS" "En meget travl uge venter dig. Du får travlt både på jobbet og hjemme. Til tider vil du blive noget forvirret, og du kan glemme aftaler. Det bedste du kan gøre er, at prioritere og lave nogle lister. Det er også en god ide, hvis du ikke siger ja til alt for mange ting.  
PS: Din partner kan være til stor hjælp."
"
LØVE" "Alt tager længere tid, end du regner med. En virkelig sløv start på ugen, gør dig utålmodig og irritabel. Jo mere roligt du kan tage det, jo lettere vil tingene faktisk løse sig, men det er noget af en prøvelse for dig. Din partner kan overraske dig meget positivt. 
PS: Der er gode muligheder på jobbet."
"
JOMFRU" "Du har en masse ting gående for dig i denne uge. Er du træt af dit nuværende arbejde, så kan du få succes med at se dig om efter noget nyt. Du kan rent faktisk få flere tilbud. Du er god til at kommunikere, og dermed også til at sælge dig selv. Overrask din partner med noget romantisk.                                                                                                                                          
PS: Der er flirt i luften."
"
VÆGT" "Du er som en magnet, der nærmest bare suger andres problemer til dig. Samtidig påvirkes du af humøret på de mennesker, du har omkring dig, så det gør det ikke bedre. Prøv at bruge lidt humor, det kan du faktisk komme langt med. Sidste halvdel af ugen bliver spændende.
PS: Kast dig ud i noget, du ikke plejer."
"
SKORPION" "Kreative ideer og spændende projekter vil lykkes for dig, men det kræver, at du tager initiativ og arbejder for det. Der er ikke meget, du ikke kan, hvis du beslutter dig for at gøre en indsats. Du kommer til at sætte grænser overfor andre, gør du ikke det, bliver du udnyttet.  
PS: Hold dig ikke tilbage."
"
SKYTTE" "Find din humor frem, du får nemlig brug for den. Inden du ser dig om, bliver du involveret i andres uenigheder og konflikter, og det ender ikke godt. Duk dig lidt og lad vær med at tage stilling, selvom du bliver spurgt. Spændende muligheder viser sig, men ikke alt er, hvad det ser ud til. 
PS: Bland dig ikke i andres sager."
"
STENBUK" "Du har virkelig mange bolde i luften, og det kan ikke helt undgås, at du taber en eller to af dem. Det gælder ikke om at arbejde hård, men om at lave nogle lister og så prioritere. Kom lidt ud, går en tur, det hjælper på koncentrationen. Du kan også med held dyrke noget motion.
PS: Find på noget, der gør dig glad."
"I
VANDBÆRER" "Det kan godt betale sig at tælle til ti, inden du går i gang med at diskutere med din partner. Du bruger nemlig alt for meget energi, på ikke at komme nogen vegne. Virker tingene uoverskuelige, så brug lidt tid på at rydde op og smide ud, det er tid, der er givet godt ud.
PS: Ude godt, men hjemme bedst!"
"
FISK" "En sjov og interessant uge venter. Du har mulighed for at udvide dit netværk med noget spændende mennesker, som du møder. Du og din partner er på bølgelængde, og sammen kan I opleve noget dejlige stunder. Når det kommer til økonomi, så har du tendens til dyre impulskøb. 
PS: Du er meget social."






Ingen kommentarer:

Send en kommentar