søndag den 4. maj 2014

Ugen, der kommer astrologisk set

Rettelse
Det først krydstogtskib lagde til kaj kl. 7.00, og det flytter Månen fra 12. hus og hen på Ascendanten, hvor den som vandplanet sætter næsten endnu mere præg på horoskopet.

Ugen, der kommer

 I denne uge er der nogle dage med pænt store spændinger, som bedst kan manifestere sig i tidsrummet fra 11.45-13.45. Denne periode skal man helst und gå, dels at starte nye vigtige projekter op, og dels at undlade at gøre noget halvt – det skal være enten eller. Og så skal man være så sikker som muligt på, hvad man i et hele taget vil, kan og gør.

MANDAG
Ugen starter fint, selv om der er nogle spændinger, men de er ikke eksakte, så tingene løsner sig lidt op. Dagen begynder med en fin kommunikation med god mulighed for, at morgen- og formiddagstrafikken afvikles i nogenlunde ro og orden. Senere går Månen ind i Løven, og vi får et par dage med høj cigarføring og storsind.
TIRSDAG
I dag står Solen godt til Jupiter. Det giver glæde og et behov for at føle lykke. Sidst på dagen står Månen godt til Mars, og det øger energien og åbenheden på det følelsesmæssige område.

ONSDAG
En lidt blandet dag, hvor der sidst på dagen kan komme lidt gang i tingene, fordi Merkur skifter fra Tyr til Tvilling. Ellers er Månen i spænding til både Solen og Saturn, hvilket er krævende og kan forsinke ens forehavender. Der kan nemt ske forhindringer på grund af, at tingene ikke fungerer, som de skal. Det gælder derfor om at have orden i tingene og at være afklaret, så kan der være en mulighed for, at tingene går nogenlunde, som de skal.  

TORSDAG
I dag går Månen ind i Jomfruen, og det betyder altid, at der skal være orden i - og styr på - tingene. Det er dog lettere sagt end gjort, for Månen går først i spænding til Merkur og forstyrrer tankegang og kommunikation. Dernæst går den i spænding til Neptun, som giver følelsesmæssigt kaos. Tag en stille og rolig dag og få nogle ting fra hånden derhjemme.

FREDAG
Her har vi ugens højdespringer, hvor Månen opfører sig super eksemplarisk. Den står godt til Pluto, som medfører dybde og intensitet på det følelsesmæssige område, til Jupiter som giver glæde og højt humør samt vækst. Og til Solen, hvilket altid giver ro, harmoni og helhed. Så er der nogle ikke så eksakte spændinger, men endelig fredag!

LØRDAG
Månen går ind i Vægten og giver os et par dage med behov for harmoni og social omgang. Dagen er dog ret blandet, da Solen ar i eksakt spænding til Saturn, så meget vil være præget af forhindringer og forsinkelser. Nogle bliver skuffede, andre nøjes med at være utilfredse.

SØNDAG
Så har vi ugens mest aspekterede dag med hel e 7 astrologiske faktorer i spil, og det er nok det maksimale, der kan forekomme. Alene Månen danner 5 aspekter. Nu blander Venus sig også i storkvadratet, og det giver en superturbulent dag, hvor vi må være glæde for at det falder op en søndag, som plejer at være lidt roligere end hverdagene. Men tag ikke fejl, det er dynamit på i dag, og man skal passe på, at tingene ikke eksploderer imellem fingrene på en. Der kan tænkes at ske alle mulige ting, både privat, jobmæssigt og i internationale relationer landene imellem.
Dagen begynder eller med en ret god forståelse og kommunikation, men det kan ændre sig dramatisk i dagens løb. Så man får igen af samme skuffe som man giver af.
Desuden er Venus i spænding til Mars, som kan medføre ægteskabelige og i det hele taget partnermæssige forhindringer og deciderede konflikter. Ydermere står Merkur i spænding til Neptun, hvilket kan medføre kaos i kommunikation og trafik. Stort set alle livets forhold kan være i spil.

Godt det er søndag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar