søndag den 11. maj 2014

Uge 20 astrologisk set

Information og tilbud

 

Indhold

Personlige børne- og konfirmationsbøger bestilles nu

Den hemmelige kok, ny bog!

Opdateret astroshop

Nye bøger

Gratis blade, det gamle VEGA

Sport direkte på bloggen

Arrangementer i AstrologiHuset – links

Det nye astrologiske brætspil

Sommerkursus i AstrologiHuset

Ugens syner af Kirsten Brun

Ugen, der kommer

Melodi Grand Prix

Monica Lewinski – ny bog

Humor

Ugehoroskoper for alle

 

Personlige børnebøger (herunder konfirmationsbøger) skal bestilles NU

På grund af ændringer, hvad angår de personlige børnebøger, skal disse være bestilt senest onsdag den 14. maj til levering inden sommeren.

Det gælder både dåbsbøgerne, cirkusbøgerne, zoobøgerne, konfirmationsbøgerne og de 14 andre.

De kan købes på www.astroshop.dk

 

Ny væsentlig bog: Den Hemmelige kok

AstrologiHusets boghandel har bestilt godt hjem af en meget væsentlig bog: ”Den hemmelige kok” af Mats-Eric Nilsson. Det er en afslørende bog, der handler om, hvordan madproducenterne fusker med vores fødevarer. Nilsson er gået grundigt til værks. Han siger, at producenterne ikke kan være bekendt at kalde noget for hjemmelavet og sundt, når det stik modsatte er tilfældet. Man kan roligt sige, at han ”går i kødet” på vores fødevarer. Han går bag om varedeklarationerne og afslører, hvad der i virkeligheden gemmer sig bag de mange e-numre. Bogen indeholder desuden en nummerguide til samtlige EU-godkendte tilsætningsstoffer. Bogen er resultatet af mange års undersøgelser af industrielt forarbejdede madprodukter samt producenterne bag dem.

 

Opdateret astroshop

Besøg vores nu helt opdaterede shop og find gaver og mange bøger, dvd, cd mm. Vi arbejder stadig på den nye hjemmeside.

 

Andre nye anbefalelsesværdige bøger på shoppen

Michael Neill: Livet leves indefra og ud

Bruce Lipton: Honeymoon effekten

Steen Kofoed: Manual for sjælen

 

Fra antikvariatet – gratis blade

Vi har et næsten komplet sæt af de gamle numre af fagbladet VEGA, som blev udgivet af Danske Astrologers Forening. De kan efter reservation gratis afhentes i huset.

Der er i øvrigt en hel del grats tabeller i form af efemerider, hustabeller mm., som også er gratis.

 

Sporten på bloggen

Vi udsender ikke analyser af sport og astrologi i nyhedsbrevet, men der lægges ofte noget om sport direkte på bloggen:

http://astrologihuset.blogspot.dk/

 

Links til arrangementer i Astrologihuset

1. Det nye astrologiske brætspil:https://www.facebook.com/events/476283105836105/

2. 9.7. - 13.7.2014 Sommerkursus i AstrologiHuset

Du kan tilmelde dig hele kurset eller blot de dage, du ønsker at deltage. Prisreduktion i forhold til antal dage.: 1 dag 500 kr., 2 dage 900 kr., 3 dage 1.350 kr., 4 dage 1.700 kr. og 5 dage 2.000 kr. Yderligere information vil blive lagt på Facebook samt AstrologiHusets hjemmeside i næste uge. Ønsker du allerede nu at høre mere om kurserne, er du velkommen til at kontakte Jette Thomsen på: droemme@mail.dk

 

Ugens syner af Kirsten Brun

Ugen byder på et noget blandet omgang. Der er både en stor harmoni med gode muligheder for at komme i gang med nye koncepter og at skabe nyt. Der er de fleste dage en virkelig god kommunikation, hvor tingene flyder let, især først på ugen. Det er i denne uge, man skal starte noget nyt, hvis det skal være i maj – måske lige bortset fra et par enkelte dage senere på måneden. Fra mandag og til og med fredag er der nogle gode, produktive energier.

Midt på ugen er der mange følelser, der svinger en del. Livet er ikke så svært for tiden, hvis man lytter til sig selv og holder fast i det, man mærker. Det ser ud som om den harmoni, der er ved at dannes, for alvor kommer ind i løbet af de næste uger. Så det bliver en god sommer med kærlige og skabende energier.

Weekenden, især søndag, bliver noget rodet. Det er ikke der, man skal kaste sig ud i de store planer og diskussioner. Men det er en god weekend til at finde ind i sig selv.

I verden er der nogle steder valg, men det er ikke den bedste tid at gå ind i en valgperiode. Det kan puste nyt liv i en eksisterende konflikt. Og i de lande, hvor der ro, vil det blive en lang og kedelig affære, hvilket også gælder EU valget den 25. maj.

Der er megen uro i verden, og mange, som protesterer og lammer lande eller firmaer. Det bliver et tema de næste uger: konflikter nedefra, både i det private og i det officielle. Vi får det svært med autoriteter, og det kan ramme dagligdagen for en del.

Skandalen ser dog ud til at være sat lidt i bero. De mere seriøse energier får dermed mere plads. Altså en blandet uge, hvor harmonien og det indadvendte vil præge tendensen mest.

 

Ugen, der kommer

Ugen startet flot, selv om der stadig er en del spændinger, som dog ikke er eksakte og derfor ikke lige så bastante.

Søndag er igen ugens mest urolige dag. Når månen først har ramt en bestemt ugedag, følger altid en række af de samme ugedage med de samme spændinger (eller harmonier, for den sags skyld, men det handler det ikke om her). Sagt på en anden måde sker dette netop, fordi Månen går ca. en kvart runde om ugen og derfor i en periode rammer de aspekter, der kører i længere tid, på de samme ugedage.

MANDAG

I dag er harmonien mellem kommunikationsplaneten Merkur og energiplaneten Mars eksakt. Vi kan derfor venter gode, åbne, konstruktive diskussioner og debatter, hvor bølger kan gå højt, men hvor der kan komme et virkelig godt resultat ud af det. Månen kører gennem Vægten, så der vil også være tale om afbalanceret kommunikation, hvor synspunkterne bøjes ind mod hinanden og ender i et kompromis. Mange har ordet i sin magt i dag.

 

TIRSDAG

Månen går i dag ind i Skorpionen, og så bliver energier mere dybe og intense, til tider decideret lidenskabelige. Månen harmonerer med Neptun, som øger fantasi, drømme og intuition.

 

ONSDAG

I dag er det fuldmåne, og følelserne kan derfor hænge uden på tøjet eller være meget svingende. Ellers en noget blandet dag, præget af både begrænsninger og vækst, blot på forskellige tidspunkter, hvilket kan ses i Astrologimagasinet HOROSKOPET.

Men der er højt humør og glade dage, som afveksler med alvor, som så kan slå over i forknythed og et stort behov for at kunne falde i staver og være alene med sig selv i perioder. Venus er i spænding til Pluto, så konfronter kun andre i det omfang, du havde tænkt dig at følge det til dørs. Ellers kan det gå gruelig galt. En enkelt forkert bemærkning kan tænde et bål, som ikke er let at få slukket. Negative følelser hører til dagens orden. Jalousi, projektioner og modvilje af forskellig karakter er eksempler på dette. Pas også godt på pengene i dag.

 

TORSDAG

Månen går ind i Skytten og giver et par dage med behov for optimisme og humor. Men nogle vil også være fraværende og drømme sig langt væk fra virkeligheden, især om aftenen. Lidt før midnat går Merkur i harmoni med Venus, og så kan mange charmere sig til og fra næsten alt. Mange gode og hyggelige samtaler vil præge dagen og resten af ugen.

 

FREDAG

Hele 5 ting præger dagen, hvor Merkur og Venus tager fat i Uranus, og så er der gang i fornyelserne og bruddene med gamle vaner eller holdninger. Frihed og oprør kan høre til dagens orden – og i øvrigt vare resten af ugen. Nogle vil måske gøre en opfindelse eller opdagelse, hvis man er åben, hvilket meget tyder på, at mange er. Månen har også et godt tag i Uranus, så der er virkelig gang i tingene. Månen står også godt til Venus, så der er hygge i luften, følelserne er harmoniske. Men der skal også være plads til de intellektuelle aktiviteter. Månen slutter af med en spænding til Merkur, hvilket ikke ligefrem fremmer kommunikationen og forståelsen. Tænk, før du taler.

 

LØRDAG

En stille dag med Månen, der entrer Stenbukken og giver et par stille dage, hvor ansvar, pligter og stabilitet er kodeordene. Sent på dagen står Månen godt til Neptun, som sætter blus under fantasien og drømmene. Se en god film i aften eller oplev stjernehimlen.

 

SØNDAG

Der er vildt mange aspekter i dag, lige som der var sidste søndag – hele 6 af slagsen. Dette giver en meget svingende søndag, hvor man ikke skal sætte gang i nye projekter, medmindre det ikke kan undgås. Det begynder med, at Månen står på Pluto, og så er økonomiske og psykologiske spørgsmål fremme i skoene. Der kan opstå uenighed på disse områder, så start dagen med at tænke tingene godt igennem og tænk godt efter, før du handler. Derefter går Månen i spænding til Uranus, og så vil mange have frihed – og virkelig kæmpe for den. Derefter går turen til spændinger til Venus og Jupiter, hvor diskussionerne også kan gå højt, og hvor benene ikke altid når Jorden. Venus er også i spænding til Jupiter. Alt i alt en virkelig urolig, nærmest sitrende dag, hvor det er vigtigt at tænke og mærke efter samt at have tid til sig selv. Dagen slutter dog mere roligt af, da Månen står flot til den stabiliserende Saturn. Godt der er søndag, kan vi igen sige.

 

Melodi Grand Prix

Så fik vi resultatet, som gik nogenlunde efter den astrologiske kogebog, måske fordi tidsplanen skred lidt – jeg så ikke udsendelsen, der ikke er for A-mennesker. Kun for G-mennesker – Grand Prix mennesker, som holder af den slags musik eller show, eller som kan lide spændingen. I hvert fald har der været mega mange seere.

Jeg var mest tvivl om Sverige, som dels lå i den dårlige ende med startnummeret, hvad statistik angår - og dels også havde det lille handicap, at de vandt forrige år og derfor nok fik LIDT færre stemmer på den konto. Men de fire første holdt stik, blot med Østrig som nummer 1, så Sverige måtte nøjes med tredjepladsen. I morges tænkte jeg, at det egentlig også ville være på sin plads med en lidt mere overraskende vinder som Østrigs, en mand i kvindetøj osv. (Uranus og Plutos indflydelse). MC stod på Månen, da de sang deres bidrag, og den står for kvinder, og det VAR han jo, i det mindste i går. Desuden skulle jeg have lagt mere vægt på Uranus/Pluto-kvadratet, som symboliserer henholdsvis overraskelser og seksualitet. Og der har aldrig været mere fokus på seksuelle variationer som ved dette års Grand Prix. Det er det med forudsætningerne, som man altid skal huske at tolke med ind. Og i øvrigt kan man ikke direkte i et horoskop se, om der er tale om en kvinde (MC stod på Månen lige omkring det tidspunkt, hvor Østrig og Sverige var på) – eller en person i kvindetøj, som er transseksuel.

Så er der lige den med Tyskland, som også var på, da Månen stod omkring MC. Jeg havde troet, at det ville give en bedre placering, men her løb de to andre fra den periode med de bedste placeringer.  Igen er det noget med forudsætninger. Hvis det tyske bidrag virkelig ikke var bedre end som så, er det svært at få en bedre placering. Ved ikke, hvad deres odds var.  

 

Monica Lewinski igen

Præsident Clintons elskerinde fra 1990´erne lader nu høre fra sig. Hun har skrevet en bog, hvor hun beskriver den offentlige ydmygelse af hende i forbindelsen med afsløringen af hendes affære med Clinton, som hun dybt fortryder. Det ødelagde hende næsten. Clinton blev i 1999 frikendt. Var dette ikke sket, havde det smadret hans karriere. Lewinski skriver, at de havde 9 møder af seksuel karakter i årene 1995-97. Hun havde svært ved at finde et job efter afsløringen, og det sendte hende ud i en dyb depression. Hun er først nu klar til at fortælle historien. Der har ellers været rygter om, at hun var købt til tavshed af Clinton, men det er helt forkert, skriver hun.  Monicas mor frygtede på et tidspunkt, at datteren ville begå selvmord og lod hende ikke ude af syne.

I 1995 havde Lewinsky Pluto i spænding til Venus (kærlighed). Fødselstidspunktet skal sikkert korrigeres ind i Vægten, og så bliver Venus også AC-hersker. Derfor påvirker det hende i meget høj grad med det celebre forhold.

I 1996 står Neptun (utroskab) i spænding til Merkur i 10. hus i Krebsen (Hus og hjem – det hele gik i det orale – undskyld: ovale) værelse i Det Hvide Hus. Uranus er i spænding til Solen, som i lighed med Merkur står i 10. hus i hendes fødselshoroskop – huset for høje positioner.

I 1997 stod Uranus på Jupiter i 5. hus (erotik) og ”udløste” spænding til Månen i 8. hus (sex). Neptun (utroskab) stod på 5. husspids (erotik) i spænding til Solen i 10. hus (igen den høje position). Den progressive AC udløste spændingen mellem Uranus (pludselige hændelser) og Mars (drifterne, mænd). Nu bliver det afsløret. Den progressive Venus står på AC i spænding til Saturn (skæbne) på MC – MEGET u”sæd”vanligt! Pluto (sex) ”står” på Neptun (utroskab) og er hersker over 3. hus (pressen). Nu ”gik” det ikke længere, og afsløringen ”kom” – meget ubelejligt for begge parter. Men det er svært at holde noget hemmeligt på sådanne aspekter. Clinton havde også noget at se til i sit horoskop på dette tidspunkt, men det har vi skrevet meget om dengang i Astrologimagasinet HOR-oskopet, og de gamle numre kan stadig fås til meget billige priser.

 

Dagens humor

De kort, de kort

 

Har du hørt, at Miss Lewinski kom godt og grundigt i miskredit i 1997?

-
Nej da!
-
Jo, endda så meget at hun blev kåret til Miss Kredit, ligesom hende i reklamerne for kreditforeningen!
-
Nå ja, og på Se & Hør har de også udråbt en af de kendte damer, som fik beluret sit kreditkort, som noget lignende!
-
Hvad dog?
-
Miss Kreditkort – i øvrigt den tidligere Miss Lårkort

 

A propos Grand Prix´et

-
Har du været inde at besøge Eurovision City?
-
Nej, jeg er hetero…
 
UGEHOROSKOP uge 20 - 2014 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk

 

VÆDDER

Når det kommer til parforhold og kærlighed, så sker der en masse spændende. I princippet bør du bare læne dig tilbage og nyde det - tag nogle chancer. Du er social, men ikke alle mennesker er lige lette at omgås. Det er bare et spørgsmål om tid, så vender det til det bedre.

PS: Gør noget ud over det sædvanlige.

TYR

Har du beslutninger, der skal træffes, så er ugen gunstig til dette. Vær forsigtig med at tage imod råd fra andre. Det er nemlig dig selv, der ved bedst. Der er bump på vejen, men du må over og igennem, så prøv at fokusere på det positive. Det vil hjælpe dig lige nu.

PS: Sæt dig store mål, men husk de mindre delmål.

TVILLING

Lige nu glider tingene let for dig, du er god til at samarbejde med andre, og du er meget social. Et venskab kan udvikle sig til kærlighed, men det er ikke uden problemer, så tænk dig grundigt om, inden du kaster dig ud i noget. Du kan træffe forhastede beslutninger.

PS: Du kan komme langt med dine kreative ideer.

KREBS

Alt foregår hurtigt omkring dig. Der bliver ikke megen mulighed for at slappe af. På jobbet vil du opleve noget stress, men du gør, hvad du kan for at komme igennem med dine mål. Du skal ikke forvente, at andre er parat til at give dig en hjælpende hånd, du må klare dig selv.  

PS: Giv kun gode råd, når du bliver bedt om det.

LØVE

Du engagerer dig i en masse projekter, og heldigvis har du energien til det. Hvis du ikke strukturerer din tid, kan du dog ende op med at blive noget stresset. Du er god til at tilbyde din hjælp til andre, men pas på med ikke at ”tage over” - det bliver ikke populært.

PS: Forsinkelser kan opstå.

JOMFRU

Der er overraskelser i vente på området for parforhold og kærlighed. Dette gælder både, hvis du er single eller i et forhold. Arranger noget spændende sammen med din partner, og sig ja tak til en impulsiv date. Tag et kig på dine mål. Det er tid til justeringer.                                                                                                                                          

PS: Der skal ske noget nyt.

VÆGT

I denne uge er det vigtigt for dig, at du først og fremmest koncentrerer dig om dine egne opgaver og projekter. Du vil ikke have overskud eller tid til at hjælpe alle andre. Du skal også passe på pengene, især i starten af ugen, for du kan bruge mere, end godt er.

PS: Du vil opleve, at du bliver stresset og frustreret.

SKORPION

Det føles nærmest som en kamp for dig at nå det hele. Derfor er det en nødvendighed, at du prioriterer og er meget selektiv med hensyn til nye opgaver. Du er god til at lære andre nye ting, og du er selv hurtigt opfattende. Dette skal der være tid til, da det motiverer dig.  

PS: Tag en god snak med din partner.

SKYTTE

Du er meget udadvendt og social, og du nyder at være sammen med familie og venner. Du finder dig ikke i noget, men det gør dig ikke populær blandt andre, hvis du siger præcis, hvad du mener. Du vil have svært ved at nå alle dine opgaver på grund af for megen snak.    

PS: Tal med mennesker, der inspirerer dig.

STENBUK

Der er opgaver, som du kommer til at vælge fra, hvis du skal få tid til de vigtigste. Det bliver ikke den bedste uge, men når tingene synes tunge, så tag en pause og gå dig en tur. En god ven vil give dig inspiration og hjælpe dig med at se tingene fra en anden vinkel.

PS: Det bliver snart lettere.

I

VANDBÆRER

Du har det bedst hjemme sammen med familien og gode venner. Så snart du kommer ud blandt andre, vil du føle dig presset og stresset. Du når faktisk mere, hvis du sætter tempoet lidt ned, for det giver dig større overblik. Du må være opmærksom for ikke at begå fejl.

PS: Du nyder at være sammen med børn.

FISK

Ugen er ikke til kompromiser. Stå fast på det, du selv tror på, for andre ved ikke, hvad du beslutter ud fra, og kan derfor ikke komme med brugbare råd. Der er noget uro omkring parforhold, især i starten på ugen, men det er ikke noget, der ikke kan løses, hvis du gør en indsats.

PS: Du har ikke helt så megen energi, som du tror.

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar