lørdag den 10. maj 2014

Eurovision Song Contest 2014/MGP

Det er interessant med dette års finale, hvad starthoroskopet har Solen og Saturn i spænding sammen med en del andre spændinger, så det kan godt blive en noget uforudsigelig omgangisær når Uranus er med i storkvadratet. Men Saturn trækker i den anden retning og plejer ikke at diske mop med større overraskelser. Derfor vil den noget særprægende østrigske sanger nok ikke vinde, selv om han /hun skal synge lige der, hvor jeg tror, vi finder vinderen, nemlig nr. 11, 12 eller 13, hvor MC står på Månen i sekstil til AC. Der sker i hvert fald store ting på dette tidspunkt, hvor følelserne er i kog.

Østrig starter som nummer 11, Tyskland nummer 12 og Sverige nummer 13. Det plejer ikke at være en fra den første del af showet, der vinder, men jeg tror og tipper på Sverige. Saturn spændinger står ganske vist for mangler og begrænsninger, så der KAN ske det, at nogle lande synes, at Sverige lige har vundet forrige år og derfor er lidt tilbageholdende med stemmerne den anden side vil Saturn spille på det sikre, det kendte. Tyskerne vil formentlig komme til at ligge højere end deres odds.

Danmark og Holland hører til forhåndsfavoritterne og ligger i den helt rigtige afdeling, hvor vinderene næsten altid skal findes. Men der er problemer i starthoroskoperne, hvis programmet ellers holder. Derfor vinder ingen af de to.

Armenien hører også til favoritterne og skal nok få en god placering, men jeg tror ikke på dem som vinder. Finland kan også overraske med en rimelig høj placering.

Jeg tipper Sverige 1, Holland 2 og Østrig 3. Herefter kan følgeArmenienEnglandTysklandFinlandDanmark – og så et par østlande indimellem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar