søndag den 18. maj 2014

Uge 21 astrologisk set

Uge 21 astrologisk set
 
Indhold
Information og tilbud
Nye børnebøger – illustrator søges
Tilbud til lejere i AstrologiHuset
Ugehoroskoperne udsat
Sommerworkshops i AstrologiHuset
Ugen, der kommer
Ugens syner af Kirsten Brun
Allers Etablissement
Helle og Løkke
Carl Aller
Anders Samuelsen
EU-valget
Bog om det forsvundne fly
Melodi Grand Prix – næsten som forudsagt
 
Information og tilbud
 
Nye børnebøger – illustrator søges
Om cirka 3 uger begynder vi salget af nye personlige børnebøger, hvor barnet bliver skrevet ind i et eventyr som hovedperson. En børnebogsforfatter har skrevet et helt nyt eventyr til barnedåbsbøgerne. Det er planen, at vi vil udkomme med nye bøger med jævne mellemrum. Ligger der en børnebogsforfatter gemt i dig, så send gerne et eventyr til astrologi@astrologihuset.dk
Første prioritet har barnedåbsbogen (babybogen), som snart skal udkomme i en drenge- og en pigeudgave, som bliver interaktiv. Man kan inden for visse rammer sætte sit personlige præg på bogens indhold.
Vi er imidlertid løbet ind i en udfordring med hensyn til illustrationerne. Eventyret foregår under vandet med havfruer, Havkonge, Havdronning og meget andet godt. Er du, eller kender du til, en illustrator, der kan lave 15 tegninger og to forsider, gerne på computer, vil jeg blive meget glad for at modtage dit tilbud.
Det er planen, at bøgerne kan leveres om ca. 3 uger. Skriv dig på listen her: http://eepurl.com/UUvbD så får du besked pr. email med et link til vores webshop så snart bøgerne kan bestilles.
Du vil som altid få mulighed for at få et børnehoroskop med i bogen.
 
Tilbud til nye lejere i AstrologiHuset – win-win
En ny ide er faldet i rigtig god jord hos vores lejere i AstrologiHuset. Måske kan ideen også have interesse for dig. Tilbuddet gælder alle lejere, både gamle og nye.
 
Det vil kun koste et banner til 600 kr. plus moms halvårligt. Man skal så levere en pdf-fil med et banner, lige til at lægge på vores shop, som folk så køber en uddannelse eller et kursus på.
Bannerne ligger på forsiden af vores hjemmeside, så man kan klikke sig direkte ind for at købe uddannelsen på shoppen. Ordningen kan senere udvides til at omfatte enkeltkurser og konsultationer.
 
Afregningen sker inden for maksimalt en uge, og ordninger er nærmest risikofri på grund af den billige pris.  
 
Vi kører til en begyndelse et halvt år som prøveperiode. Så kan vi se, hvordan det fungerer for alle parter. Ordningen kan senere udvides til at omfatte klienter.
 
Ugehoroskoperne 
De er forsinket og ikke med i denne omgang. MEN fortvivl ikke, de lægges direkte på bloggen, så snart vi modtager dem fra Lykke, sandsynligvis mandag. Her er link til bloggen, hvor fx sport lægges direkte på i ugens løb sammen med højaktuelle indslag:
http://astrologihuset.blogspot.dk/
 
8.7.-13.7.2014 Sommerworkshops i AstrologiHuset.
Kom og vær med i en workshop. Du kan vælge imellem: clairvoyance, kropsbevidsthed gennem Grinberg Metoden, kreativ engleworkshop med meditation og intuitiv maling, kanalisering, livsformål gennem tarot og drømmetydning, samt Altar your life (personlig manifestationsalter).                           
Du kan vælge de workshops du ønsker, eller deltage i dem alle. Har du lyst til at vide mere eller tilmelde dig, så klik her: https://www.facebook.com/events/648281175258938/ for yderligere information.
 
Ugen, der kommer
Husk, at du kan finde alle de eksakte tidspunkter for Månens og planeternes aspekter i Astrologimagasinet HOROSKOPET. Her finder du også de præcise tidspunkter for planeternes retrograde og direkte bevægelse, og fx hvornår planeter præcist skifter tegn.
Ugen begynder med en smuk yod-formation (Guds finger). Saturn er fingeren, som er i kvinkuns (150 graders aspekt) til både Merkur og Venus. Da Saturn er karma kan der nu skabes rigtig god karma gennem kommunikation og indbyrdes forståelse, ikke mindst på det kærlighedsmæssige område. Både mandag og tirsdag danner Månen fine aspekter, så det er en rigtig god start på ugen, hvor de fleste er klar til at begynde ugens opgaver på den gode måde. Tålmodighed, ansvar, disciplin og pligter er nødvendige ingredienser. Det er Saturn, der kræver sin ret. Planeterne gør i et par dage meget for, at der er tog, post og i det hel taget trafik til tiden.
 
MANDAG
Månen er i dag i harmoni med Solen. Dette harmoniserer formiddagen og medvirker til, at det bliver en helhedsbetonet periode med følelserne og sanserne harmoniseret. En stabil og ansvarlig formiddag med begge ben solidt plantet på Jorden. Senere går Månen ind i Vandbæreren og givet et par dage med behov for frihed og nytænkning. Nogle vil sikkert tage et opgør med de vante mønstre. En fin dag til mange ting, herunder praktiske opgaver.
 
TIRSDAG
I dag står Mars stille og begynder at tænke på at gå i den rigtige retning igen efter nogle måneders retrograde bevægelse, hvor ting er gået i hårdknude. Nu begynder problemerne så småt at løse sig op, og man kan skimte lidt lys for enden af tunnelen. Månen danner 3 aspekter i løbet af dagen. Først står den fint til Uranus. Da Månen står i Vandbæreren er det en rigtig god dag til at få nye ideer og se tingene fra nye vinkler. Vennerne skal også have deres del af kagen. Om aftenen er Månen i spænding til Saturn, og det giver en noget træg aften, hvor man ikke skal regne med, at det går, som man gerne vil, at det skal gå. Mange er reserverede, andre decideret forknytte. Sidst på aftenen står Månen dog flot til Venus, og så er harmonien tilbage igen.
 
ONSDAG
Det er nu skiftedag for både Solen og Månen. Solen går ind i Tvillingerne og bliver der i en måned. Så kommer kommunikation i skrift og tale mere ind i billedet, og der sker i det hele taget mere, end da Månen gik gennem Tyrens tegn. Månen går ind i Fiskene, så følelser og alt, hvad der ikke kan måles og vejes, skal have sin del af opmærksomheden. Om eftermiddagen er Månen i spænding til Solen. Det kan give ustabile følelser og misforståelser eller manglende forståelse mennesker imellem.  Mange dagdrømmer og er ganske urealistiske.
 
TORSDAG
En fin og harmonisk dag, hvor Månen danner fine aspekter til Pluto og Jupiter. Man har dybe og intense følelser samtidig med, at man kan være i feststemning og i ret højt humør, især om aftenen.
 
FREDAG
Dagen begynder med mangel på gensidig forståelse, især i følelsesmæssige anliggender. Mange melder forvirret ud, og så er det klart, at der kan opstå misforståelser. Om aftenen er mange åbne og siger tinge lige ud. Nu går Månen nemlig ind i Vædderen og bevæger sig ind i en harmoni med Solen. Så kan det meste lige pludselig lade sig gøre. Det er ikke så skævt, og man sidder og snakker til ud på de små timer. Det vil give pote og skabe harmoni.
 
LØRDAG
I dag er Månen gal i knolden. Jeg kom til at skrive for en uge siden, at det var søndagen, der var præget af mange spændinger. Men det skifter ugedag ca. hver 3. uge, og ugedagsskiftet skete altså en uge tidligere, end jeg havde beregnet – beklager. Nu er det lørdagene, der er spændt op i nogle få uger frem. Månen spænder både Mars, Pluto og Uranus op. Mange vil derfor være lidt på krigsstien med aggressivitet og let antændeligt temperament til følge. Mange vil tage udtalelser og reaktioner meget ilde op, så vær så diplomatisk som muligt, medmindre du ønsker konfrontationen og at få snakket ud om problemerne. Det vil dog tage sin tid, men holder man ud, kan man godt få ryddet op i tingene. Dog er der også en meget vigtig harmoni, der er eksakt i dag. Nemlig Jupiters trigon til Saturn, der virker stabiliserende på det meste. Så det skal nok ende godt, selv om det ikke lige så sådan ud i udgangspunktet. Men det kræver både åbenhed og ærlighed. Der skal være orden i tingene og måde med galskaben. Er der ikke det, kan det gå helt galt.
 
SØNDAG
En særdeles harmonisk søndag, hvor Månen står på harmoni- og kærlighedsplaneten Venus, der også giver kvalitet og nydelse. Kommunikationen står også meget fint, og Månen går i dag ind i Tyrens tegn og giver et par dage, hvor nydelse og kvalitet er i fokus. Nyd det og sov længe. Det er en søndag i familiens skød.
 
Ugens syner af Kirsten Brun
Ugen der kommer, er præget af harmoni og gode kommunikations energier. En uge, hvor det handler om det spirituelle og indsigter på et dybere plan. Den er præget af kærlighed og dybe relationer, som giver meget stor forståelse for den vej, man er på, og for de relationer, man er i. Der er næsten noget guddommeligt over de energier, som er de fremtrædende. Der er fokus på vores indbyrdes forhold og vores forpligtelser over for hinanden som mennesker. Ikke kun i nære forbindelser, men også i den større sammenhæng. Det er, som om de sidste måneders turbulens endelig falder på plads og giver rum til, at vi kan tage fat på livet og vores daglige forpligtelser igen med nyt mod og ny energi. Noget, der kommer til at præge hele sommeren. At få lyst til at tage sig af hinanden og til at se på vores liv med nye øjne og give os et livspust, som vil lette vores liv og vores tanker.  Der er kun en dag denne uge, hvor vi bliver meget rationelle og vil havde orden på tingene, og det er lørdag - ellers er der ro på. Der er mange fantastiske muligheder for at møde kærligheden på alle mulige måder. Ikke kun i parforhold, men i forhold til alle, vi møder på vores vej.
Drømmeren i os alle har gode vilkår, og vi ser lysere på livet. Det gør, at vi får den kvindelige, følende og kreative side frem i os, og får mulighed for at tænke og drømme om nye muligheder. Nogle lader bare tankerne flyve lidt og ser på verden med lethed.
I den store verden er der fokus på ulykker. Det handler både om, at vejret opfører sig voldsomt, men også, at der er ulykker inden for bl.a. transport.  Et andet fokus er EU-valget, som faktisk ser ud til at blive et valg, hvor det kommer til at handle om vores indbyrdes forhold frem for de enkelte lande. Det ser også ud til, at der er lidt større interesse for valget end gennemsnittet. Det vil afspejle et nyt syn på den politiske sammensætning i Europa. Herhjemme er vi langtfra færdige med det ”store dyneløfteri”. Det forsætter med fornyet kraft.
Venstre får ny formand i løbet af meget kort tid- men alt i alt en harmonisk og venlig uge.
 
Allers Etablissement – hvornår er det etableret?
Aller-koncernen står for skud i denne tid, men jeg har ikke kunnet finde dagen for selve grundlæggelsen. Har du den (i 1873), hører jeg meget gerne derom.
Den første udgivelse skulle være Femina, der udkom den 1. januar 1874 under titlen Nordisk Mønster-Tidende. Da MC stod på Venus i 1952 kom navneforandringen til Femina. Jeg regner med, at kioskerne også dengang generelt åbnede kl. 6.00, som så bliver fødselstidspunktet. Det stemmer meget fint overens med den nuværende krise. For det første er alle forløb, der er begyndt den 1. januar, uanset årstal, Pluto-ramt i denne tid. Derfor er det turbulente tider nu, hvor meget forandres. Pluto og Uranus er også i spænding til MC. Derfor de mange udgifter og faldende indtægter. Det vil komme til at kræve organisationsændringer. Man er også lukningstruet, hvad Se og Hør angår, men jeg vil tro, at man undgår dette ved at fyre/straffe de folk, der har haft ansvar for det, der er sket. Der er helt sikkert også stadig væk købere, selv om nogle vil boykotte bladet efter dette.
Og så er der jo lige hemmelighedernes planet, Neptun. Hvad siger denne? Jo, den er i spænding til Ascendanten, og så kom afsløringerne, som mange på bladet kendte til. Nu er der et par journalister, der er blevet anholdt, mens der trækkes tråde. Helle og Løkke med det hele til Se og Hør.
 
Helle og Løkke
Senest er det kommet frem, at både Lars Løkke og Thorning var overvåget. Så det er jo sikkert kommet frem internt, hvor Løkke har købt sit tøj og sine sko - og det kan jo hurtigt blive til over 100.000 kr. med de skopriser, han holder sig. For ikke at nævne livremmene, som han har glemt at spænde ind. Og de købte bukser må være spenderbukser, måske endda overtræksbukser – når man ellers ser bort fra under(træks)bukserne og skjorterne, som jo bestemt ikke er sejrsskjorter.
Men for resten, det er jo slet ikke sikkert, at de har fundet ud af det alligevel, for Løkke har jo ikke betalt med sit eget dankort. Hvorfor skulle han dog også det, når han kan få andre til det. Han går ikke i for små sko (eller tøj), og lever på en stor fod på andres regning. Vi har tidligere gennemgået hans horoskop, og han er beriget med stærke spændinger efter en periode kun med harmonier. Her kunne han slænge sig i hængekøjen og gå på vandet. Nu skal han igen til at undersøge, hvor bundgarnspælene står for ikke at plumpe i…
I øvrigt er det ikke spor underligt med den sag, for manden har altid haft svært ved at være i sit eget tøj. Heller ikke indkøbet af de mange boxershort er særligt overraskende. Han er i det mindste nødt til at se nogenlunde ordentlig ud, når han så ofte bliver taget med bukserne nede.
Ellers kunne man godt forsvare det synspunkt, at det er helt ligegyldigt at gå med tøj, al den stund at han hele tiden praktiserer striptease – i formandens nye klæder…
Nå, men jeg tror, at han kun har ganske kort tid tilbage som formand. Han har kun ét eneste skud i bøssen for at undgå fyring, og det er at indtage et helt vognlæs Løkke-piller.
 
Carl Aller
Allers Etablissement blev grundlagt af Carl Aller i det indre København. Han blev født den 25. november 1845. Da horoskoper også virker efter døden, har han i de seneste par år haft Neptun i spænding til Solen, som alle andre fra den 25. november. Sætter vi fødselstiden til kl. 12.00, hvad der ikke er usandsynligt, så er Neptun i spænding til MC i denne tid, og AC til Solen. Desuden står Pluto i spænding til Månen i 8. hus (store penge, død), så han ville sikkert vende sig i sin grav, hvis han da ikke er reinkarneret…
 
Løkkes horoskop
Lars Løkke er på vej ud i svare problemer, som det bliver svært for ham at redde sig ud  af, fordi der hele tiden dukker nye kritisable forhold op fra hans fortid. Nu har det vist sig, at partiet ud over tøj også har betalt en ferierejse til Mallorca for hele familien. Og vi har nok ikke set det sidste endnu. Løkke har Månen (folket, baglandet) i Krebsen, og den bliver angrebet af Uranus og Pluto. Samtidig er Neptun ikke færdig med at angribe den eneste spænding i hans horoskop – en opposition (han sidder sjovt nok også i opposition i øjeblikket…) mellem Saturn (skæbne) og Uranus/Pluto-konjunktionen, hvor Pluto står for andres penge. De to sidstnævnte planeter hersker hhv. over 4. hus (folket, baglandet) og 7. hus (andre mennesker). Som vi skrev for et par måneder siden kan det ende med, at han bliver erstattet af Anders Fogh, så der kan komme styr på sagerne i Venstre. Det vil være det bedste for partiet i denne svære tid. Men der er desværre for dem lang tid til den 30. september, hvor Fogh bliver ledig på markedet. Så må vi se, om Thorning udskriver valg i mellemtiden. I så fald må man sige, at der bliver tale om en helt ekstraordinær situation, hvor Thorning vejrer morgenluft og kan forbedre meningsmålingerne en kende. Det må der lige kigges nærmere på. Jeg tror dog ikke, at Thorning vil slå politisk plat på Venstres situation. Der skal opstå en situation, som decideret kalder på et valg, og det bliver efter sommerferien, sandsynligvis først til foråret.
Som vi ser det i LA´s horoskop i næste afsnit, er Månen en af de værste planeter at få angrebet for politikere og partiet, for så er folkets opbakning til at overse.
Se humoren om Løkke i indslaget om Aller/Se og Hør. Det er til art dø (af grin) over.
 
Anders Samuelsen og LA
Liberal Alliances formand er født den 1. august 1967 og er dobbelt Løve. Vi ser på prognosen (astrologisk set) for, hvordan det vil gå med Liberal Alliance til EU-valget. Hvis man kigger i Samuelsens horoskop, står MC harmonisk til Pluto og Merkur, mens Merkur står i spænding til Saturn – alt sammen progressivt. Hvad angår transitterne står Saturn flot, mens Uranus og Pluto angriber Merkur og Saturn. Neptun er i spænding til Månen (folket). Selv om Pluto står godt til Venus, rokker det ikke ved, at hvis LA skulle få lidt fremgang, så bliver det ikke meget. Måske kan de få lidt ekstra Venstre-stemmer i kølvandet på Løkke-sagen.
Partiet LA blev stiftet den 7. maj 2007 kl. 13.30, og her angriber både Uranus og Pluto Månen, som er folket, og det er ikke godt til en folkeafstemning. Men en lille gevinst kan de nok få ud af valget.
 
EU-valget
Som vi skrev tidligere på året vil fløjene få fremgang (protestpartierne), og dermed vil skeptikerne i den grad vinde valget. Især vil det yderste højre gå frem i flere lande.
Der kan sagtens risikere at opstå en demokratisk krise i valgets kølvand. Dette kan fx ske, hvis stats- og regeringscheferne ikke godkender den formandskandidat, som EU anser for at være valgt direkte af vælgerne. Månen (folket, vælgerne) står i valghoroskopet sammen med Uranus, som er med i meget stærke spændinger til både Jupiter, Mars og Pluto. Månen trækkes med ind i disse spændinger, selv om der er tale om unøjagtige spændinger (stor orbis).
Parlamentet har den holdning, at det er mere demokratisk end stats- og regeringslederne og derfor har det sidste ord at skulle have sagt. Men det er langt fra sikkert, at det kommer til at forholde sig sådan.
Hvad angår afstemningen om Patentdomstolen vil jeg tro, det bliver et lille ja. Saturn står i en flot harmoni med Jupiter, når valglokalerne lukker, og her står Månen i konjunktion med Venus, som sammen står harmonisk til Merkur i 8. hus.
Patenter og copyrights er ellers noget, der i fremtiden vil blive afskaffet, da nye ideer bør tilhøre alle. Der kommer en tid, hvor den enkelte vil se bort fra en sådan holdning som at håndhæve en ret til betaling for noget, der rettelig tilhører universet. Man skal huske, at ideer, opfindelser og tanker er noget, er ER gjort i forvejen og ligger i frøform i æteren, klar til at blive hentet og legemliggjort af såkaldte opfindere, som i virkeligheden mere er formidlere.
 
Bog om det forsvundne fly
Så udkommer den første bog om emnet (i Australien i morgen), og flere er på vej. Forfatter Nigel Cawthorne mener, at flyet er blevet skudt ned under en fælles thailandsk/amerikansk militærøvelse i Det sydkinesiske Hav, og at man med vilje har vildledt om nedstyrtningsstedet. Interessant nok var min første tanke, som dog ikke blev skrevet ned, da jeg fandt det lidt for hypotetisk alligevel – nemlig at flyet var blevet skudt ned med laservåben. Men nu må vi se, hvad der er op og ned i sagen, hvis den nogensinde opklares. For netop gennem vildledning om nedstyrtningsstedet kan vragdele efterfølgende i ro og mag være blevet samlet op af skibe.
Dels ville det være pinligt ud over alle grænser, hvis en sådan nedskydning har fundet sted. Dels kunne det i så fald måske være sket med vilje, hvis teorien om revolutionerende, holdbare batterier om bord skulle være sand. Prototypen til et mega-holdbart batteri til fx biler skulle have været med om bord sammen med batteriets opfinder. Der har i så fald været enorme økonomiske interesser på spil.
Forfatteren bygger sandsynligheden på, at al kommunikation med flyet standsede kl. 1.21, og at et brændende fly på dette tidspunkt blev set af en newzealandsk boreplatformsarbejder, Mike McKay.
Læs evt. bloggen for marts, hvor jeg gennemgår det helt vildt specielle horoskop for afgangen fra Kuala Lumpur den 8. marts kl. 00.41. Jeg har aldrig set noget lignende afgangshoroskop.
 
Melodi Grand Prix – næsten som forudsagt
Jeg havde tippet Sverige som vinder, men skrev også, at der måske ville være en tendens til at give lidt færre points, når svenskerne vandt forrige gang. De fire første var korrekte, men Sverige og Østrig byttede plads. Eneste større astrologiske overraskelse var, at Tyskland ikke endte på en højere placering. De havde et godt starthoroskop, men melodien har nok haft for lidt kvalitet, og man skal altid huske at indregne sådanne grundlæggende forhold, når man bedømmer et spørgsmål astrologisk. Hvis melodien ikke holder, så kan selv det bedste starttidspunkt ikke gøre andet end at medføre en lidt bedre slutplacering end forventet.
 
PS!!!
Husk, at ugehoroskoperne først lægges på senere (senest tirsdag) – se indslaget i indledningen, og du kan finde dem her: http://astrologihuset.blogspot.com/ og er du min ven på facebook kan du også læse dem der.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar