søndag den 11. maj 2014

Surrealistisk horoskop

Som jeg har skrevet i ugehoroskoperne er søndage i maj virkelig spændingsfyldte. Og i dag kl. 17.00 er det endnu vildere, fordi Ascendanten og N`MC, og dermed alle fire ender på hovedakserne, står præcis på de 6 planeter, der tilsammen danner et storkvadrat – fire gange 90 grader, er lig med 360 grader - som når hele cirklen rundt. Det er fuldstændig fantastisk for forskningen i fodboldresultater, at det mager sig sådan. Det er en kombination af den kaliber, der skal til for at få sparket ultimativ til den forskning, der næsten var gået i stå.

Alle 6 kampe i dag har stort set det samme horoskop, da Danmark er så lille et land. Og vi har ud over de 6 planeter også 4 ender på akserne med, i alt 10 spændinger, som alle er bundet sammen. Der bør ske sensationelle ting i mindst en af kampene, når det forholder sig sådan. Mange spillere kan blive skadet, og det vil især gælde dem, hvor spændinger rammer ind i deres horoskop.

Alle planeter er i spænding i dag, og der er kun ganske få harmoniske aspekter. Det handler – ud over akserne – om Månen (følelser), Mars (krig, aggression), Jupiter (glæde, vækst), Uranus (oprør, frihed, pludselige hændelser), Venus (værdier, kærlighed) og Pluto (turbulens, modvilje, ekstremer). Jeg har aldrig set et lignende tilfælde før med så mange kampe. Håber nogle vil holde øje med, om der er kampe i Europa, der også starter kl. 17.00 (England kl. 16.00).

Mange følelser kan komme i kog, og flere ting kan blive afgjort i dag, hvad fx angår op- og nedrykning. Flere kampe kan blive en regulær krig, hvor dommerne også får nok at se til, hvad der ikke er så heldigt, da dagen i forvejen ikke er den bedste dommerdag heller (Solen er i spænding til Saturn). Men for publikum bliver der noget at følge med i, så der vil komme ekstra mange tilskuere, naturligvis i de kampe, hvor noget er på spil. Nogle hold vil spille med hovedet under armen i hele kampe eller hele halvlege. De vil være ved siden af sig selv, og vi kan vente nogle surrealistiske resultater og overraskelser.

Temperamenterne kan virkelig komme i kog, og en del spillere vil forløbe sig – og sikkert også tilskuere. Nogle spillere og hold vil virkelig få ”kærligheden at føle på krop og sjæl, og der kan efterfølgende komme protester mod dommerkendelser. På grund af Pluto er der meget enten/eller over kampene, så enten spiller man himmelsk, eller også hel ad H… til. Pluto står på 4. husspids, derfor vil nogle hjemmehold tabe, det ligger nok til flest udesejre, det kommer jeg tilbage til i næste uge, når vi kender resultaterne. Men selv det med udesejrene skal man passe på her, for FCK har fx ikke så meget at kæmpe for og gemmer måske krudtet til pokalfinalen, som de vil vinde og dermed få en tiltrængt triumf i denne sæson.

Jeg vender frygteligt tilbage.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar