onsdag den 21. maj 2014

Løkke lykkedes
Løkke blev taget til nåde af partiet, folketingsgruppen og forretningsudvalget. Men vælgerne og partiets bagland har de ikke taget tilstrækkeligt i ed, så det sidste ord er ikke sagt i den sag.
Det havde været noget andet, hvis Løkke havde gjort rent bord og lovet bod og bedring og at betale sig ud af fortidens (u)gerninger. Hidtil har det været sådan, at ville man få Løkke til at indrømme hele registeret, ville det svare til at bede et æble om at smage som en appelsin. Nu kommer det i stedet drypvis – bid for bid, efterhånden som andre er dykket ned at substansen. Nu vil der stadig være kræfter, der vil ham til livs politisk, og det vil partiet ikke kunne leve med på sigt.

En dosis humor
Jeg vil stadig tro, at han bliver nødt til at gå af som formand, så han i fremtiden ikke kan modtage hverken motionstøj eller løbesko af partiet, men kan nøjes med et løbepas...
Det har været så grelt med Løkkes fryns, at han også har brugt tøjet mens han lå i hængekøjen, det såkaldte køjetøj – og ud over de situationer, hvor han blev taget med bukserne nede, var det naturligvis vigtigt med de boxershorts af god kvalitet, som han fik 8 par af fra partiet – så kan han da boxe i nogen tid. Faktisk har det nu vist sig, at han også skulle klædes på til de situationer, hvor han bliver taget med fingre i kagedåsen, det såkaldte dåsetøj.
Man skal  se ordentlig ud, når man tages med bukserne nede. Ellers vil børnene  udbryde: Se Løkke, han har ikke noget tøj på – kun en Løkke om halsen. Formandens nye klæder, forstås.  Dem har han på, når han bliver klædt af i debatten og i forsvaret for egne skatte- og bilagssager, som er Venstres spidskompetence.  Undgå at bruge ordet jo – og i al fald her er der for mange
Løkke finder hele tiden nye variationer af sine stripteasenumre.  Nu optræder med fx med poledancing, men i en ny og uvant situation, for nu skal han optræde i eget tøj, men så er det  heldigt, at der ikke skal ret meget tøj til i striptease – han er nu smart. Nu skal han også nok snart til afdansningsbal i eget tøj – det bliver nu nok nærmere et afdankningsbal. Hans nye, innovative stil har medført et nyt, sturt nummer, hvor poledancing er højdepunktet - klimaks. Og nu også med det hotte, (s)krævende ekstranummer, som han har døbt: Exitpole-dancing. Jo, man skal være godt klædt af, når man er på job nu om dage.
Vi skrev, at han var nødt til at have nyt tøj med jævne mellemrum, fordi han får sværere og sværere ved at være i sit eget tøj. Her er han også innovation og er begyndt at købe stretchtøj. Det har nu vist sig, at han også har mere end svært ved at være i sin egen krop, hvad der tydeligt fremgår af hans tiltagende vægt, uden at han af den grund er født i Overvægtens tegn…
Nyt tøj til alle situationer, var blevet hans devise, men den holdt lige så lidt som…
Nu skal han altså til at gå med eget tøj, det bliver nok til utøj, kunne man tro. I hvert fald må der blive tale om både gammelt og slidt tøj. Så kan han heller ikke undgå at blive til grin, for nogle vil uundgåeligt stille ham dette spørgsmål:
Som tidligere skrevet går Løkke bestemt ikke i for må sko, når han køber tøj ind. Det gælder især, når han skal til møde med Gucci Helle. Her kan vi passende kalde Løkke for Armani Lars. Et nydeligt par, hvis fremtidige motionsform bliver parløb.
Indtil nu har Løkke levet på en stor fod, så nu skal han ned i størrelse – i levefod. Dette sammenholdt med, at han har taget på – i øvrigt i bedste overensstemmelse med sin egen vækstfilosofi - bevirker nu, at han må få formuleret en skrumpestrategi  i en fart , ikke mindst, når han skal til sit næste klimatop(mave)møde, som måske bliver i Belly-sburg eller Maximalienstadt.
Nu går han af på et tidspunkt og bliver efter næste valg sikkert den nye hængekøjeminister eller måske overforbrugsminister.
Han skulle  klædes på til valgkampen – armeret i Armanijakke – og regeringen skulle  ikke vide, hvad han havde i ærmet eller i den skjulte lomme, det kunne udvirke, at han ikke kom i lommen på regeringen.
Så hvad gør Løkke nu?  Han leaser naturligvis visit tøj hos l´easy på bedste innovative vis – de har i øvrigt i samme anledning taget navneforandring til Laissez Faires – Løse Affærer
De store mængder tøj skulle sikre ham at være klædt ordentlig på til valgkampen, men han blev i stedet klædt så meget af, at han (også) tabte valget.
De mange sæt tøj var tiltænkt at symbolisere / at svare til at han skifter tøj lige så ofte som han skifter mening
Han bliver i stedet formand for Luksusbugenes Landsforening, der i den anledning har udvidet antallet af medlemmer
Hvis han bliver i Venstres top vil han dog nok omlægge sin strategi til at få dækket mavebælter, hængekøjer – og nogle par nedringede ankelsokker.
Han kan efter næste valg blive liggestols- og ferieminister, som han dog efter sin Mallorca-rejse må konkurrere med Lene Espersen om, hvis det bliver en VK-regering. Stillingen har været midlertidigt nedlagt i den nuværende regering.
Hvorfor er Løkke ikke så meget i Se og Hør mere?
Fordi det er længe siden han har brugt sit eget kreditkort. Men de tider er under forandring, så nu ender han nok nogle gange på forsiden igen…

I den anledning udtaler Henrik Qvortrup, der således bryder tavsheden: ”Da Løkke sjældent bruger sit eget kreditkort, havde vi undertiden svært ved at følge ham.”  Citationstegn

Ingen kommentarer:

Send en kommentar