søndag den 25. maj 2014

Uge 22 astrologisk set

Information og tilbud

Indhold
Bøger fra boghandlen
Nyt fra Claus Houlberg
Gratis parkering ved Astrologihuset, men pas på…
Ugens syner af Kirsten Brun
Ugen, der kommer
Caroline Wozniacki
Løkke lykkedes i første omgang
Løkkes Waterloo – eller Venstres?
Løkke humor en masse
Melodi Grand Prix
Thailand
Solstrålen Thorning
Lidt ekstra humor
Ugehoroskoper for alle tegn



AstrologiHusets Boghandel
Gregg Braden: The Turning Point: Tilbud 139 kr.
Sagar Bohnstedt; Neo Feng Shui: Tilbud 149 kr. (normalpris: 199 kr.)
Vitko Novi: Galaxe X9 – en verden uden penge: Tilbud 99 kr.

Nyt Fra Claus Houlberg
Så kom den nyeste Horoskopets planeter til 280 kr.
USB fra Claus Houlberg: Horoskopets symboler: Tegn, huse, planeter og aspekter fra Radio Lotus (42 udsendelser) sælges nu til 400 kr.

Gratis parkering ved Astrologihuset – pas på bøde alligevel!
På trods af gratis parkering på vores side af Jagtvej har vi et par gange på det seneste oplevet, at der sidder et girokort i bilruden alligevel. Man skal derfor altid tjekke, at det er det rigtige bilnummer, der står på billetten. Naturligvis får man bøde, hvis man har overtrådt de 10 meter til nærmeste gadehjørne eller parkering uden for boksen. Nu er der bare den ting ved det, at nogle af parkeringspladserne her er private, og derfor må bruges af vores kunder – og så er de andre pladser så dårligt afmærket, at man i realiteten ikke kan se, hvor man skal holde. Netop dette er årsagen til, at nogle svindlere bruget tricket med at sætte den p-bøde, man lige har fået, over på en anden bil og så håbe det bedste. Mange tjekker ikke og hopper således på betalingen. Det skyldes i nogle tilfælde, at den første tanke man får, er, at det er ens egen skyld – man tager ansvaret for den dårlige afmærkning i stedet for at klage over netop denne.  Jeg skylder lige også at sige, at man stort set altid let kan finde p-plads her, da 9-10 veje ligger tæt på hinanden. Man skal nogle gange 100 meter væk, men så vil der også være bid. Især til dem, der er i god kontakt med deres parkeringsguide - men herude har vi specielt gode guider.

Ugens syner af Kirsten Brun
Ugen er præget af stærke energier med megen handlekraft. Der er god grobund for at få nye ideer og at sætte den i gang. Man kan få en masse fra hånden og få styr på tingene. Der er fine kommunikative energier til stede, som gør, at vi taler lige ud af posen. Dog kan der blive sagt noget, der skaber konflikt. Der er især sidst på ugen en tendens til at "mele sin egen kage", og der er nogle, der ikke har rent mel i posen.
En anden fremtrædende energi er, at mange vil se på deres medmennesker med nye øjne. Nogle vil stå lidt af på den seneste tids store interesse for at kigge folk efter i krogene. Vi kommer tættere på hinanden nu.
Ugen er god til at skabe visioner, og det vil præge den store verden. EU-valget bliver tamt i forhold til stemmer, men vigtig i forhold til fordelingen af den politiske scene. Der er nogle af de alternative, små partier, der vinder frem. Ellers er det en god uge på den politiske scene med lidt optimisme.


Ugen, der kommer
Der er flere planeter, der skifter tegn i denne uge. Læs under de enkelte dage. Solen danner harmoni med Mars mere og mere, som ugen skrider frem. Det giver megen aktivitet og gåpåmod, og man siger tingene uden omsvøb. Initiativ og handlekraft er i fokus. Men så danner Solen også en spænding til Neptun, som kan gøre en urealistisk og med tendens til dagdrømmeri. Man skal tage sig i agt for svindel, humbug og løgne. Merkurs harmoni med Venus hjælper meget på energierne. Det samme gælder Jupiters harmoni med Saturn.

MANDAG
En stille og fredelig dag, hvor Månen harmonerer med Neptun og står på nydelse, kvalitet, værdier og drømme.

TIRSDAG
Månen får to aspekter, begge om formiddagen. Den er i spænding til Saturn, som kan gøre træg, forhindre og forsinke samt blokere på det følelsesmæssige plan. Men så er der en direkte modstridende kvalitet, nemlig Månens harmoni med Jupiter, som glæder og har humor. Man må tage det sure (ansvaret og pligterne) med det søde (at have det sjovt). En blandet dag, især om formiddagen – optimistisk og pessimistisk på samme tid.

ONSDAG
Nu går Månen ind i Tvillingerne og lover et par dage med livlighed og kommunikation, som i den grad præger dagen, ikke mindst fordi Tvillingernes egen planet, Merkur, også står i tegnet gunstigt til Venus. Det at nyde det og få en rigtig god snak samt møde nye mennesker, er lige efter den astrologiske kogebog. Det er nymåne i dag, og så skal nye ting afprøves og beslutninger tages. Om aftenen er man i drømmemode, og følelserne kan sidde uden på tøjet, og det kan bringe forvirring ind i foretagendet.

TORSDAG
Nu er Solen i spænding til Neptun, så skal man passe på snyd, bedrag og manipulation. Tingene er ikke, som de ser ud til, og man bør tjekke alt igennem en ekstra gang for at være sikker. Hop ikke på kønne ord og fine formuleringer. Venus går ind i Tyren og giver nogle uger med sanselighed, nydelse og kvalitetsoplevelser. God mad må meget gerne høre til dagens orden, men pas på vægten. Merkur går ind i Krebsen og sætter fokus på hjemmet og familien. Man vil gerne være derhjemme i familiens skød, og der skal være ro på en god del af tiden. Månen står fint til Uranus, som kræver frihed og uafhængighed.

FREDAG
Månen går ind i Krebsen og fortsætter behovet for hjemlig hygge. En fredag aften i familiens skød vil være uovertruffen, for Månen står på Merkur, og så skal der fortælles og hyggesnakkes. Månen står nemlig også flot til Venus. En heldig dag, hvor mennesker mødes, og sød musik opstår.

LØRDAG
Nu er Fanden løs i Laksegade. Dagen starter ganske vist meget fredeligt med Månen i harmoni med Neptun, så mange gerne vil vende sig om på den anden side og sove videre. Men fra midt på dagen og resten af døgnet står Månen først i spænding til Mars (krig, ballade), Pluto (konfrontationer) og Uranus (friheds- og oprørstrang). Godt at Solen står harmonisk til Mars, så kan det ikke gå helt galt.

SØNDAG
Dagen starter stille med Månen i harmoni med Saturn, der ønsker at tage sin del af ansvaret. Kort efter står Månen på Jupiter, og så skal der ske noget, mange ryger ud af sengen og er i godt humør lige fra starten af dagen. Det er en lidt blandet, men meget harmonisk dag. Ingen stærke spændinger overhovedet.

Caroline Wozniacki skilt, før hun blev gift – som forudsagt
Nordisk rimer ikke på nordirsk
Indbydelserne var sendt ud, bl.a. til tidligere præsident Clinton. Men så trådte ireren Rory McIlroy i karakter og hævede forlovelsen. Brylluppet er dermed aflyst, og den ulykkelige, kommende brud må nu til at vække følelser hos en ny bejler. En brud KAN jo komme ud for – ja, brud.
Vi skrev ved årsskiftet (parret forlovede sig nytårsaften/nat 2014 kl. 00.00), at det ville blive meget spændende at følge forlovelsen og ægteskabet, når forlovelsen var sket på så markante spændinger som den 1.1.14 kl. 00.00. Læs evt. det gamle indslag. Det er meget sjældent at se så spændingsfyldte horoskoper. Derfor spåede vi større problemer med forlovelsen og ægteskabet, og det skulle vise sig at holde stik. Det er ikke ofte at et bryllup aflyses efter udsendelse af invitationer.
Der KUNNE dog sagtens være sket det, at de først var gået fra hinanden efter brylluppet, og måske det første barn, som vi har spået vil komme, når Caroline får besøg af Pluto om ca. 3 år. Til den tid vil hun stoppe med tennis i en ung alder for at hellige sig familielivet med børn. Der vil hun - som også tidligere skrevet - få et (tie)break i livet.
Bruddet ses i, at progressive Mars er i spænding til hendes Pluto, og aspektet er eksakt om ca. et halvt år. Jo længere hun kommer hen i 2015, jo mere slipper denne spænding, som dog blødes godt op af den progressive Venus, der står på hendes Sol. Så vi spår, at forår eller sommer 2015, så er der en ny kæreste på (tennis)banen – i hvert fald ikke på golfbanen. Så det bliver ikke en med samme handicap som Rory. Jupiter står godt til Venus første gang i oktober 2014, hvor hun måske møder en bejler. Men vi skal nok frem til begyndelse af 2015, når aspektet er der anden gang, før der begynder at ske noget. I foråret 2015 kommet aspektet for tredje og sidste gang, og så sker der sikkert noget. Men hun er parat fra slutningen af i år. Hun vil sikkert bare gå meget stille med dørene.
En anden tolkningsmulighed (vi kender jo ikkefødselstiden) er, at hun får mere succes på tennisbanen, når hun ikke har en partner. Derfor kan kun godt bevidst fravælge en partner i et par år og så give den hele armen på jobbet – og vel at mærke forbedre sit spil og gøre det mere stabilt i den nævnte periode.

Løkke lykkedes, men

Løkke blev taget til nåde af partiet, folketingsgruppen og forretningsudvalget. Men vælgerne og partiets bagland har de ikke taget tilstrækkeligt i ed, så det sidste ord er ikke sagt i den sag.
Det havde været noget andet, hvis Løkke havde gjort rent bord og lovet bod og bedring og at betale sig ud af fortidens (u)gerninger. Hidtil har det været sådan, at ville man få Løkke til at indrømme hele registeret, ville det svare til at bede et æble om at smage som en appelsin. Nu kommer det i stedet drypvist – bid for bid, efterhånden som andre er dykket ned i substansen. Nu vil der stadig være kræfter, der vil ham til livs politisk, og det vil partiet ikke kunne leve med på sigt.

En dosis humor
I fremtiden kan Løkke ikke længere modtage hverken overtræks- eller spendérebukser - motionstøj eller løbesko - af partiet, men kan nøjes med et løbepas...

Boxershortsene har været ret vigtige for ham. Især i de tilfælde, hvor han blev taget med bukserne nede. Så skal man da se ordentlig ud i Formandens nye klæder…så hvad skal han egentlig med alt det tøj?.
Løkke finder hele tiden nye variationer af sine stripteasenumre. Nu optræder han med fx poledancing – nu i eget tøj. Heldigt, at han så ikke skal bruge så meget. Nu skal han nok snart til afdansningsbal – i (exit)poledancing. Før skulle han være klædt godt på til debatterne, nu skal han være klædt godt af, men det går nok endda.

Som tidligere skrevet gik Løkke bestemt ikke i for små sko, når han købte tøj. Det gjaldt især, når han (Armani Lars) skulle mødes med Gucci Helle.

Indtil nu har Løkke levet på en stor fod, så nu skal han ned i skostørrelse og lavere levefod. Han var også begyndt at tage på, i bedste overensstemmelse med sin egen vækstfilosofi. Kort sagt skal han nu til at formulere en skrumpestrategi forud for næste klimatop(mave)møde, som afholdes i (over)vægtens tegn.

Efter næste valg bliver han hængekøjeminister eller overforbrugsminister. Hvis han da ikke går helt ud af politik.

Hvis han bliver i Venstres top vil han dog nok omlægge sin strategi til at få dækket mavebælter, hængekøjer – og nogle par nedringede ankelsokker.

Løkke har i øvrigt været den, der har været sværest at følge for Se og Hør – netop på grund af, at han så sældent brugte sit eget kreditkort. Det bliver der formentlig lavet om på nu..




UGEHOROSKOP uge 22 - 2014 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
Lad dig ikke presse af andre, for så bliver du mere stresset end nødvendigt. Du holder mest af at være sammen med gode venner, hvor du kan være dig selv, derfor er store sammenkomster ikke lige dig. Der er kærlighed og romantik i luften, men det er også op til dig.
PS: Du er god til at kommunikerer.
TYR
Du er det naturlig midtpunkt, især sidst på ugen. Du er virkelig charmerende, og du tiltrækker andre mennesker. Tingene går din vej, både hjemme og på dit arbejde, så nyd at det hele er lidt lettere. Du kan stadig føle en indre uro, men går du en tur, forsvinder det.
PS: Fokuser på det positive.
TVILLING
Der bliver mulighed for en hemmelig romance, det er ikke noget, du har lyst til at dele med andre. du har mange planer, og det er en god ide, at træde lidt tilbage og gøre en status, det giver overblik. Herefter kan du med held føre dine planer ud i livet.
PS: Du kan træffe forhastede beslutninger.
KREBS
Hvis du skal indgå aftaler, så er tiden særdeles gunstig. Du har held med køb og salg, samt indgåelse af andre aftaler. Du er god til både at starte og afslutte projekter, så det bliver i det hele taget en god uge. Husk også at have fokus på din partner og familien. 
PS: Arranger noget spændende med gode venner.
LØVE
Helst holder du dine tanker for dig selv. Det gør dem du omgiver dig med usikre på, om de har gjort noget galt. Du må lige nævne, at du bare har brug for lidt plads. Du har mange ideer, og du har brug for at få dine tanker op plads. Din partner vil være en god støtte.
PS: Der sker fremskridt på jobbet.
JOMFRU
Selvom bølgerne til tider kan gå højt imellem dig og din partner, så vil I være i stand til at løse alle uenigheder ved at tale om tingene, på en stille og rolig måde. Du har et godt overblik og kan have mange projekter i gang, men selv du kan altså blive lidt stresset.                                                                                                                                         
PS: Du skal tage nogle timeouts.
VÆGT
Er du interesseret i at skifte job, så et ugen gunstil til at begynde at se dig om. Du er mere heldig og succesfuld end ellers, så de områder, du ønsker ændringer på, kan du med held kaste dig over. Du vil have let ved at lære nye ting, men er også selv en god læremester.
PS: Du har virkelig mange gode ressourcer.
SKORPION
Vent med at sætte nye projekter i gang, tiden er ikke gunstig for dig, da du ikke vil have energien til det. Du kan blive ved med at kæmpe, men du kommer bare ikke særlig langt. Træder du i stedet et skridt tilbage, vil du være i stand til at skabe et superb overblik, og det betaler sig. 
PS: Slæk på krav og forventninger.
SKYTTE
Du nyder, når tempoet er højt, og der sker en masse omkring dig. Det kan være svært for dig at følge med, men du skal nok nå det hele. På hjemmefronten er der en dejlig harmoni, og du få mange gode stunder med partner og familie. Dine venner er også godt selskab.
PS: Vær i nuet.
STENBUK
Andre vil give dig en hjælpende hånd, uden du reelt behøver at bede om det. Det kan være et problem for dig at sige ja, men det skal du faktisk. Der er positiv fokus på kommunikation, og det gør, du møder nogle spændende, nye mennesker, der vil inspirerer dig.
PS: Prioriter dine opgaver.
I
VANDBÆRER
Bolig og familie vil kræve fokus i denne uge. Der kommer nogle udfordringer i din bolig, som du lige må tage dig af. Det er dog ikke noget, du ikke kan klare. Når det kommer til job og arbejde, så kan du blive pålagt større opgaver og mere ansvar, du bør tage imod det.
PS: Der skal være tid til sjov og hygge.
FISK
Du er meget fokuseret og fordybet i dine egne opgaver, og derfor vil du ikke have så god en føling med andre, som du plejer. Det er ok, du behøver ikke at have dårlig samvittighed. Det vil være godt med en lille status, så du genfinder det, der er vigtigt for dig.
PS: Kom lidt væk hjemmefra.






Løkkes Waterloo - eller Venstres?
Der er ikke meget win-win over hverken Løkkes, Venstres eller forretningsudvalgets ageren i den nye sag. Det er en loose-loose situation. Hvis Venstre havde haft et oplagt formandsemne, ville Løkke være blevet fyret på gråt papir, men det har de ikke, før Fogh evt. vender hjem. Det er dog tvivlsomt, om Fogh vil tage imod et tilbud fra sit gamle parti, men jeg er ret sikker på, at de i det mindste har haft følere ude, som så er blevet afvist. Derfor er Løkke nødt til at blive. Det hedder i dette tilfælde ikke Skomager, bliv ved din læst, men Skrædder, bliv ved din vest…
Løkke ligger ifølge sit horoskop til at have lyst til at forlade politik nu. Han er træt af den spændetrøje, politik er for en ultraliberal som ham – og i øvrigt er en spændetrøje noget af det eneste, han ikke har fået godtgjort af partiet sammen med alt det andet tøj.
Han går måske af hen over sommeren, hvor han har masser af Neptun-indflydelse. Så vil man gerne finde sin mission i livet, og her har Løkke i realiteten lyst til noget andet og højere end at være partiformand, og for en gangs skyld også statsminister. Men o.k., hvis partiet gerne vil have det, så står han nok til rådighed på trods af et ønske dybt indefra. Han vil gerne lede et stort firme, hvor han ikke skal vansmægte for en luset politisk aflønning, og hvor han bedre kan skeje ud uden at få på puklen for det efterfølgende. Det skal jo blot forhandles ind i ansættelseskontrakten.
Men det vigtigste er, at Saturn står på hans Neptun – og omvendt. Det betyder næsten altid, at man bliver træt af sit job – eller den måde, det skal røgtes på, hvilket føles som en spændetrøje. Eller jobbet kan blive træt af ham. I hver fald løber partiet en stor risiko for at tabe valget eller få markant tilbagegang i mandater i forhold til meningsmålingerne, hvor partiet virkelig var oppe at ringe hele sidste år, hvor Løkke kunne gå på vandet med fine astrologiske aspekter- Det kan han ikke længere, i hvert fald ikke uden at få en Løkke om halser til at holde ham oppe…
Interessant forresten, at hængekøje rimer på spændetrøje. Han gik fra det ene til det andet fra 2011-13 og så ind i det turbulente 2014 med de mange spændinger, der hele tiden afløser hinanden.
Horoskopet for Plaza mødet den 20. maj kl. 18.30 viser også, at det sidste ord ikke er sagt i føljetonen om Løkke. Månen på 4. husspids (folket, baglandet) står i spænding til Saturn i 1. hus i Skorpionen, og hersker over AC (Pluto) er i spænding til hele 4 planeter. Saturn er desuden i spænding til MC-aksen, så skæbnen vil ramme ham som en boomerang på et tidspunkt. Og samtidig vil det ramme hans parti, som jo gerne ville beholde ham på trods af alle eskapaderne. Man må sige, at Venstre er et modigt parti.
Hvad angår seancen på Hotel Crowne Plaza, som vi dengang omdøbte til Crowne Zero med det store sorte tårn, kan det blive et Waterloo for Venstre. Vi må se, om der blæser hvid røg op fra et stort tårn – eller det bliver omvendt…

Melodi Grand Prix
Dette års Grand Prix har været det mest politiske nogensinde. Dels bragede de seksuelle variationer igennem med deres sag, og dels blev der lidt upassende buhet fra tilskuerpladserne, da russerne var på.
At arrangementet var politisk fremgår af spændingen mellem Uranus og Pluto. At det også blev til økonomiske lussinger - og nogle firmaer, der gik konkurs, er astrologisk set heller ikke overraskende. Pluto (konkurser, andre penge såsom licens og skat) stod i 2. hus (øko0nomi), da udsendelsen gik i luften. Pluto var meget spændt op, og det kan næsten ikke give andet en budgetoverskridelser. Det blev så vidt jeg erindrer til mere end en kvart milliard, og så skulle hele bygningen både konstrueres og destrueres for skattekroner – Pluto for fuld udblæsning.

Thailand
Vi har tidligere skrevet indslag om forholdene i Thailand, som nu er blevet til et militærdiktatur. Det giver meget uro, hvilket ikke er underligt i forhold til landets horoskop, hvor Merkur bliver angrebet af både Uranus og Pluto. Den omgang har Venus været igennem i de seneste to år, og den er ikke helt færdig endnu. Sådan en omgang kan godt sætte en nation på den anden ende. Merkur hersker over AC og Venus over 12. hus (kaos, skjulte forhold, fængsler).

Solstrålen Thorning
Vi bringer lige en astrologisk solstrålehistorie, nemlig om statsministerens horoskop. I modsætning til Løkke har hun ikke ret meget spænding i horoskoper i det næste års tid. Hun er ganske vist ikke helt færdig med sin Neptun-spænding til Merkur, men den slutter endelig helt af i de sidste tre måneder af 2014. Lige nu er den sat på hold, og man kan tydeligt mærke, at Thorning har fået det lettere, ikke mindst på grund af Løkkes eskapader. Den næste måned her er endog særdeles fantastisk. Her kan ikke meget gå galt.
Skulle der være et enkelt problem, ser det ud til, at det er til at løse. Jupiter er ganske vist i en meget kort spænding til Jupiter fra den 17. til den 27.6. (ingen roser uden Thorning), så skal jeg ellers love for, at den får harmonier til både Saturn (ambitioner), Uranus (pludselige, gunstige situationer/begivenheder), Neptun (drømme, intuition) og Pluto (dybder). Mange ting kan blive afklaret i juni 2014, både på det indre og det ydre plan. Og hun kan være heldig i økonomi. Måske er det Danmark, der går i gang med den længe ventede vækst. Så kan statsministeren stoppe sin nye disciplin, vi kalder for vækstventning. Lad os nu se, der kan jo også være, at hun nøjes med at vinde i (job)lotteriet…

Bukkejagten gået ind – humor
Jeg skød ikke noget!
Du fik ikke ram på en buk?
Nej, så jeg skød en rambuk i stedet for!
Du ramte en buk, ha…



Ingen kommentarer:

Send en kommentar