søndag den 23. september 2012


Kommentarer 39
 
Information

Vi er på messe næste weekend, så du får først kommentarerne mandag morgen. Vi har stadig flere fribilletter. Ønsker du nogle, små besøg os – vi reserverer dem til dig, eller send en frankeret svarkuvert til AstrologiHuset.

 

Rabatter på messen

Besøg os på messen og få bl.a. rigtig gode tilbud på bøger dvd og cd. Bestil et abonnement på HOROSKOPET og få tre gratis horoskoper. Køber du varer for 300 kr. får du en prøvebehandling til halv pris. Køber du for 600 kr. på standen får di en gratis prøvebehandling og sparer 200 kr.

Prøvebehandlingerne er Astrologi, clairvoyance, håndlæsning og tarot. Pris 200 kr. pr. prøvebehandling, som du altså kan få helt gratis som god kunde. Se ovenfor.

 

Ugen, der kommer 39

Der er et par væsentlige temaer i denne uge. Det stærkeste aspekt er T-kvadratet mellem Solen, Uranus og Pluto, som er mest i fokus i ugens slutning, hvor man skal være meget varsom med at sætte nye projekter i gang og etablere noget nyt i det hele taget. Det er optimalt at ”nøjes” med at tage beslutninger og lave selvransagelse. Aspektet afløses af et lignende aspekt fra sidste uge, hvor det var kommunikationsplaneten Merkur, der var involveret. Da det nu er Solen, er det selve personens identitet og projekter, det handler om. Det gælder især, hvis det rammer noget i ens eget horoskop, og det gør det fx for de mennesker, der er født omkring 1.1., 1.4., 1.7. og 1.10. Her rammer det Solen, men der er mange andre planeter det kan udløse i de forskellige horoskoper.

Mars og Venus, de to kønssignifikatorer, manden og kvinden, er i spænding til hinanden. Det vil sige, at kærlighedslivet kan blive involveret i mange horoskoper.

Saturn begynder nu virkelig at nærme sig harmonien til Neptun i sit eksakte aspekt, og det får virkelighed og fantasi til at gå smukt hånd i hånd. Det er først helt eksakt om et par uger.

 

Mandag lægger nogenlunde stille fra land og forbereder sig til begivenhedernes gang i ugens slutning. Månen står flot til Mars tidligt på døgnet og giver god energi og megen følelsesmæssig aktivitet. Temperamenterne kan dog godt slå enkelte gnister, selv om det er mandag morgen, men det driver hurtigt over igen.

Tirsdag står Månen i det opfindsomme Vandbærer-tegn. Den står flot til Solen tidligt på dagen og fantastisk til Uranus (nytænkning) midt på dagen. Opdagelser og opfindelser er i fokus.

Onsdag bliver der gang i den. Ikke alene spiller det nævnte T-kvadrat op til dans, men Månen danner ikke mindre end 4 aspekter: Spænding til Mars sætter både følelser og temperamentet i kog, og ikke altid lige harmonisk og taktfuldt. Det trækker op til konfrontation, også kærlighedsmæssigt på grund af spændingen til Venus. Når det nok skal gå alligevel, er det på grund af Månens fantastiske stortrigon, hvor den er i stor harmoni til både kommunikationsplaneten Merkur og glæde- og humorplaneten   . En god snak vil gyde olie på vandene. 

Torsdag står Månen tidligt på dagen ovenpå Neptun og øger fantasien, intuitionen og drømmene. Og drømmene kan blive virkelige på grund af det harmoniske aspekt til Neptun.

Fredag træder den nævnte storspænding virkelig i karakter. Og da Månen midt på dagen er i spænding til Jupiter skal man passe på overdrivelser af enhver art. Vær ikke alt for løssluppen eller flyvsk, det kan få negative konsekvenser.

Lørdag er spændingen helt eksakt, men i dagtimerne står Månen fint, især til Mars. Det bliver straks værre natten mellem lørdag og søndag, hvor Månen deltager i spændingen, så kan der være uro inden i enkelte mennesker, men man skal vare sig for kollektiv uro.

Søndag har vi lidt af det samme som lørdag, men Månen er på vej væk allerede fra morgenstunden. Og så ER det jo søndag, som normalt er ugens roligste dag. Det vil hjælpe på den spænding, der stadig er aktiv.

 

Matador

Den første Matador blev udsendt den 11.11.78 kl. 20.00. Over 400.000 har købt den på video, og det lyser ud af horoskopet, at der er tale om nostalgi. AC står i Krebsen, hvor Månen hersker, og den er enkeltstående over horisonten og med i en meget flot stortrigon til Jupiter, Mars, Merkur og Neptun. Så er der næsten ikke noget der kan gå galt. Og dog! Der er en del historiske fejl og handlingssvipsere. Den alvorligste fejl er skildringen af situationen i Danmark under 2. Verdenskrig.  Eksempelvis var Dr. Hansen Radikal, og der var stort set ingen radikale med i modstandsbevægelsen. Det har måske sneget sig ind på grund af Lise Nørgaards medlemskab af Det Radikale Venstre. Også grisehandleren, spillet af Buster Larsen, er urealistisk. Han ville i filmen ikke sælge smågrise til tyskerne, og det skete i stor stil i virkeligheden. Og tyskerne betalte godt. Dertil kommer en lang række anakronistiske fejl i filmen handling. Der er bl.a. blevet byttet rundt på begivenheder i filmen. Matador begynder i 1929, men familien Varnæs dækker op med Gisselfeldt-glas fra Holmegaard, som først blev lanceret i 1933. Blot for at nævne nogle få eksempler.

Astrologisk set skyldes de anakronistiske fejl Saturn i 3. hus. Den er i spænding til både Mars, Neptun og Merkur og giver mangel på stringens. Hvad der mangler her, repræsenterer Månen (folkeligheden) rigeligt. Filmen skaber hygge og sammenhold, og måske er det netop idylliseringen, der er ekstra tiltrækkende – sammen med det enkle liv. Ikke så mange dikkedarer og stort sammenhold. Vi påpegede i Astrologimagasinet HOROSKOPET i forrige nummer (i artiklen om Hvidsten Gruppen) flere fejl i Danmarkshistorien, herunder landbrugets samhandel med tyskerne, som man næsten ikke finder noget om i den officielle historie. Og her er Matador ikke bedre, snarere tværtimod. Men den er hyggelig, og det er vigtigt for os danskere.

Noget af handlingen foregår bag nedrullede gardiner, hvad der ikke er underligt, når alle planeter undtagen Månen står i natbuen.

Det er 7. gang, serien sendes, og den kan stadig være en magnet og slå alt andet af banen, de andre stationer sender samtidig. Så vidt jeg husker, har en af de andre stationer måttet flytte en af DERES populære serier på grund af Matador!

Og ikke nok med tv og video, Matador er nu også på Facebook, så de unge også kan være med. Her fortælles Matador-historien i Facebook-sprog. Siden har nu haft næsten 100.000 besøgende, så man har virkelig ramt noget her. Teknik og fornyelsesplaneten står fint både i seriens horoskop fra 1978 og det aktuelle for efteråret 2012, hvor den udløser den meget flotte stortrigon i ”fødselshoroskopet”.

 

Annette Vilhelmsen

Nu er der kun to kandidater til formandsposten i SF tilbage, Astrid Krag og Annette Vilhelmsen. Der er ikke den store forskel på de to aktuelle horoskoper, så det bliver sikkert meget lige. På Christiansborg vil de fleste have Krag, men vælgerne hælder mere til Vilhelmsen. Og det kan meget vel blive udslaget, for noget af det, ledelsen skal lære af krisen, er at erkende, at de har tabt kontakten til den almindelige vælgerbefolkning i iveren efter regeringsmagten. Så der kan godt bliver tale om, at vælgerne vil vise deres protest over for dette og vælge Vilhelmsen. Det ser ud til at blive så lige astrologisk set, at det kan vippe til begge sider, men mon ikke det ender med at blive Krag. Vi mangler desværre fødselstiderne. Vilhelmsens Neptun står fuldstændig forrygende, så hun er en god seismograf i denne tid, og det er godt i forhold til at vide, hvad vælgerne ønsker. Til gengæld står Saturn i næste måned, hvor det hele afgøres, på Solen og Mars, så træerne har svært ved at vokse det sidste stykke ind i himlen. Der er det gode ved det, at både Solen og Mars står meget flot i fødselshoroskopet, så overraskelsen lurer absolut og giver under alle omstændigheder en tættere afgørelse end først antaget.

 

UGEHOROSKOP uge 39 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop på www.kvindetid.dk

 

VÆDDER
Du går en uge i møde, hvor alt kan ske. Andre mennesker du møder vil overraske dig, men du vil helt sikkert også overraske dig selv. Du kan gøre ting, du ellers ikke vil, og det bliver bestemt ikke kedeligt. Du kan blive konfronteret med gamle overbevisninger, der trænger til at blive sprængt og erstattet af nye.  
PS: Tag tingene som de kommer.
TYR
Du er meget mere impulsiv, end du ellers er, og du vil ikke være bange for at kaste dig ud i mere kreative projekter. Hold dig endelig ikke tilbage, du vil nemlig have held med de ting, der betyder noget for dig. Tanker omkring din bolig kan dukke op, det kan være omkring forandringer, du ønsker. Det er et godt tidspunkt til at planlægge.  
PS: Diskuter ikke med din partner.
TVILLING
En dejlig og social uge venter forude. Du nyder at være sammen med andre, for du får en masse gode input, samtidig med, at du har det sjovt. Du er positiv og er god til at finde på spændende arrangementer, så det bliver næsten ikke bedre. Der er ikke meget der bekymrer dig, og du er et godt samlingspunkt for andre.
PS: Dine ideer er bæredygtige.
KREBS
Det optager dig meget, hvad der sker på hjemmefronten. Familie og bolig vil have stor fokus i denne uge. Uventede hændelser vil kræve din opmærksomhed, men du har et godt overblik, så det er ikke noget, du ikke kan klare. Du og din partner er på bølgelængde og I taler godt sammen. I vi være gode til at tale om fælles fremtidige mål.
PS: Der skal ske noget nyt.
LØVE
Byd intellektuelle udfordringer velkommen. Du vil føle dig ovenpå, ved at lære noget nyt og spændende, men du skal selv sørger for at opsøge det. Du holder af at bruge tid hjemme sammen med familie og partner, men der skal også ske noget andet, så inviter eventuelt gæster eller arranger nogle fælles udflugter.
PS: Tænk dig grundigt om.
JOMFRU
Der er mange ting, du gerne vil i denne uge, og du har mange bolde i luften. Til tider kan du miste overblikket, hvilket også gør det svært for dig at prioritere. Du vil ikke være tilfreds med dig selv, men prøv at være lidt overbærende, du behøver ikke altid at være ovenpå. Gør ikke tingene mere kompliceret end de er.
PS: Slap lidt af.
VÆGT
Hvis du ikke tænker dig rigtig godt om, vil uden at ville det komme til at lade andre sætte dagsordenen. Du har masser af energi, men bruger den ikke på at nå dine egne opgaver og mål. Du er god til at tale med andre, men kan være lidt for impulsiv. Tænk inden du taler, det vil være en stor fordel for dig lige nu.
PS: Hold fast i dine meninger.
SKORPION
Du vil opleve, at du kan drømme mere end normalt, men det vil give dig inspiration til hverdagen. Sørg for at få noget tid for dig selv, eventuelt kan du meditere, hvis du er til det. Du arbejder bedst, hvis du har ro omkring dig, samtidig vil du blive forstyrret af for meget rod. Alt i alt vil du opleve, at du er mere følsom, end du plejer.
PS: Undgå stress.
SKYTTE
Læg ikke låg på dine drømme, for du kan tage store skridt i den retning, du gerne vil. Du kan også med held udveksle erfaringer med andre, det vil give dig nye input, som du kan bruge. Du er god til at arbejde sammen med andre, og vil faktisk komme meget længere end, hvis du selv arbejder med tingene.
PS: Tag et kig på din økonomi.
STENBUK
Det bliver ikke helt let for dig, at få tid til både familieliv og dit arbejde i denne uge. Du vil blive hevet i fra mange sider, og du vil blive noget frustreret. Du må arbejde hård og finde dig i, at du bliver afbrudt og må være fleksibel. Prøv at tage lidt lettere på tingene. 
PS: Du kan få gode råd og hjælp fra andre.
I
VANDBÆRER
Du er god til at lære nye ting, du kan også lave om på nogle af dine gamle og mere uhensigtsmæssige mønstre, hvis du selv ønsker det. Der kan opstå spændinger imellem dig og din partner, men det er ikke noget, I ikke kan løse, hvis I bare taler åbent om tingene. Find på noget aktivt, I kan foretage jer sammen.
PS: Vent med nye opgaver.
FISK
Der skal ikke så meget til, før du bliver stresset. Sætter du tempoet ned, så vil du opleve, at du faktisk når meget mere. Til tider kan du miste overblikket op jobbet, så pas på med ikke at starte for mange ting inden du også får afsluttet noget. Det er vigtigt at du og din partner bruger tid sammen, men hygge i det daglige gælder også.
PS: Planlæg din tid.

 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar