tirsdag den 18. september 2012


Live healingskoncert i London
Lørdag kl. 20.00 dansk tid sker der noget spændende 

Det er den indiske mester Sri Swamijis store healings og meditationskoncert i Royal Albert Hall, der kan høres og ses live på www.sangeeta.org – klik på Live Webcarts Yogasangeeta. Koncerten hedder: NADA - Music of the Divine. Nada betyder lyd, Swaqmijis musik er unik, og hver gang han giver koncert, retter han musikken ind efter tidspunktet koncerten startes (han er stor astrolog), og hvad der behøves for os, som ser og lytter (han ved også, hvem der er med på en kikker).

 Til sidst går han rundt med een eller flere store krystaller, som fortæller ham, hvis der er nogen i salen, som behøver direkte healing. Hans healing går også igennem skærmen.
 Der er mange devotees over hele jorden, og Swamiji anser denne koncert for ekstrem vigtig. Derfor kan alle se den live.

Der er mange andre links til hans musik, også det meget vigtige Hanuman beskyttelsesmantra (det varer 2min og 28 sek.). Hvis man siger dette mantra seks gange hver dag, forstærker det mantraet 1000 gange.


Swamiji er meget opmærksom på Moder jord og siger, at han hører Moder Jord græde på grund af den måde, vi udnytter hende på og er på overfor hinanden.

Birgit Lis

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar