søndag den 2. september 2012


Tilbud               

Ugen, der kommer                   

Skattesagen

Paul Ryans økonomi – hvad siger Pluto?

Hvad med Danmark

Togdriften stoppet i København

Biografmorderen i USA – der sker noget derovre:

Skydning i supermarked

Amerikansk orkan ”afblæst”

Ugehoroskoper alle tegn

 

Tilbud

Vi har fået flere unika i antikvariatet, både astrologiske og alternative bøger, cd og dvd. Herunder en af de mest efterspurgte astrologibøger, som for længst er udgået og ikke vil blive genoptrykt på trods af det lave oplagstal. Der er tale om Kærlighed og krig mellem stjernetegnene med forord af John Gray. Den er i meget flot stand og kan erhverves for 300 kr., som kan indsættes på regnr. 3679, konto 1057 8590. Husk at tillægge 35 kr., hvis den skal postsendes. Send først en mail til astrologi@astrologihuset for at reservere – der er kun det ene eksemplar.

 

HOROSKOPET går helt amok i tilbud – bliv medlem af HOROSKOPET PLUS

I september måned kan du få et abonnement for hele 2012 til halv pris 130 kr. Du får så gaver for ca. 700 kr., alt efter, hvilke horoskoper, du vælger. Du får tre stk. efter eget valg: Års-, fødsels-, par- eller børnehoroskoper, som du også kan bruge som gaver til andre. De 130 kr. ekstra kan overføres på regnr. 3679, konto 1057 8590.

HOROSKOPET PLUS med yderligere fordele

Vi har dannet en klub, som alle abonnenter automatisk er medlem af. Det betyder, at du får hele 20% rabat på stort set alle ikke nedsatte varer i butikken www.astroshop.dk – en undtagelse er f.eks. tarot- og englekort, hvor rabatten er på 10%. Og vi går et skridt videre og giver dig også 20% på de fleste NEDSATTE varer!

Når du foretager en bestilling, skal du blot sende en mail til os med adresse eller abonnementsnummer og bede os fratrække rabatten, når vi hæver beløbet via astroshoppen. Man kan altid hæve mindre end det beløb, der er bestilt for.

Desuden vil du få 20% rabat på alle horoskoper, inklusiv de personlige horoskoper ved astrolog Karl Aage Jensen.  Du får også gratis leje af et af vore udlejningsrum A, B, C eller D af dit FØRSTE lejemål hos os. Så kan du prøve vore fine lokaler til et kursus eller et foredrag.

Der vil efterhånden komme flere og flere af den slags tilbud til abonnenter. Er du allerede abonnent, så træder alle tilbuddene automatisk i funktion.

Hvis du besøger vores butik er der ekstra tilbud i form af gaver. Du får en stjernetegnsting for hver hele 100 kr., du køber for: Paraplyer, T-shirts, nøgleringe, kuglepenne, bedekranse, ædelsten.   

 

 

 Ugen, der kommer

Aspektet fra sidste uge – kvadratet mellem Venus og Saturn – er eksakt mandag og trapper så ned dag for dag resten af ugen. Især mandag bør man være kritisk med, hvad man køber eller investerer i. Kærligheden kan også være afmålt eller helt fraværende i ugen, der kommer, især i begyndelsen af ugen. Et andet eksakt aspekt mandag (som også trapper ned i ugens løb) er Mars gunstigt til Pluto, og det retter lidt op på de værdimæssige risici. Det afgørende er, hvad begge aspekter rører ved i ens eget horoskop. Så er Solen i spænding til Jupiter, som siger, at man skal passer på overdrivelser og letsindigheder. Her er der også noget, der virker i gunstig retning, nemlig Merkurs harmoni til Pluto, som især er gunstig onsdag, hvor Månen er med i harmonien.

Især i slutningen af ugen er Merkur i spænding til Jupiter, og her skal man undgå de store armbevægelser. Husk at være realistisk i dine udtalelser og stol ikke på store løfter fra andre, især lørdag.

Mandag er en meget spændende dag, især midt på dagen, hvor Månen står godt til glædens planet, Jupiter. Men pessimismens planet Saturn er desværre i spænding til Venus, så man kommer hurtigt ned på jorden igen, hvis man flyver lidt for højt. Men generelt en god dag, især for de realistiske.

Tirsdag har noget af den samme energi, men mere pessimistisk. Her rammer pessimismen følelseslivet, og man skal ikke regne med at få rosende ord og komplimenter. En noget krævende dag med ansvar og pligter, men man skal nok komme igennem den. Det gælder fra morgenstunden og frem til midt på eftermiddagen – stort set i alle dagtimerne.

Onsdag er der anderledes gang i tingene, og det på den gode måde. Bare man husker at lade være med at overdrive og være flyvsk, så kører det, som det skal. Temperamenterne kan godt komme i kog, men man falder relativt hurtigt ned igen.

Torsdag er der mindre gang i den, det er hverdag igen, som man siger. Dog kan der være gang i gode og konstruktive diskussioner.

Fredag kan give gang i romantikken fra morgenstunden, men det er nok ikke holdbart. Følelserne kan godt blive skuffede, selv om det er særdeles hyggeligt.

Lørdag kan blive vild og voldsom. Og her er det vigtigt at holde benene på jorden og være nogenlunde fornuftig. Ikke alt for flyvsk, så falder man hurtigt ned igen.

Søndag er meget mere harmonisk, hyggelig og glædesbetonet. Her er mulighed for livlige samtaler og eventyrlige oplevelser. Naturen og mennesker kan virke healende. Healingskraften er MEGET stor den dag.

 

Thorningsagen begyndt

Der er ikke meget i spindoktorens (Arnfeldt) horoskop lige nu, der tyder på, at han har foretaget sig noget ulovligt. Ser man til gengæld tilbage på 2010-11, er det noget andet. Her kan han sagtens have lavet noget uoverlagt. Nu kender vi ikke fødselstiden, men han er født den 17. juni 1972. Og i 2013 er den gal igen med Pluto-spændinger, så helt pletfri er han nok ikke, vi får se. Ekstra Bladet har som sædvanlig været på banen på den mere ubehagelige facon.

Sagen startede den 28.8. på et Måne/Venus/Saturn T-kvadrat, så det vil skride langsomt frem, og det kan vise sig, at sagen ikke kan opklares fuldt.

 

Paul Ryan – hvad siger Pluto mon til hans økonomiske politik?

Pluto står for både storfinans og skattevæsen – generelt står den for andres værdier og ressourcer. Den giver altid turbulens, når den aktiverer andre planeter eller akser i et horoskop. Hvis man har ryddet op på forhånd, vil der være tale om positiv turbulens, men har man ikke det, så bliver turbulensen givetvis af negativ karakter. Man vælger selv, hvilken af de to, man vil foretrække. Pluto kører gennem Stenbukkens tegn i perioden 2008-23, og frem til 2016 står den i spænding til Uranus, der står for revolutioner. Der er altså tale om, at der skal en finansiel revolution til nu. Det går ikke at tænke traditionelt længere, så kører økonomien helt af sporet. Menuen står altså på en helt nyt system, og det kan vi lige så godt indstille os på. Det vil rokke ved de faste strukturer, vi kender i dag, men bliver meget mere retfærdigt og ægte. Det kræver Pluto, og det skal gøres på en fordomsfri måde. Læs om dette emne i de utallige indslag, der er bragt her på bloggen gennem tiden. Nu til dagens emne om, hvad Pluto siger til den amerikanske vicepræsidentkandidats og talknusers økonomiske politik.

Skattenedsættelser er højrefløjens altoverskyggende mantra, og jeg vil med dette indslag forsøge at godtgøre, at det er en meget farlig strategi i den nuværende situation. Det har det nok altid været, men så længe der er vækst, så opdager man det ikke – og vil da i hvert fald ikke gøre noget ved det. Ikke engang nu, hvor det skriger til himlen, at der må gøres noget for miljøet, så det hele ikke forsumper totalt.

Det værste eksempel er Republikanernes holdning i USA. Nu er Paul Ryan blevet vicepræsidentkandidat, og man har straks døbt hans ”nye” økonomiske politik for ”Ryan-omics”, selv om det egentlig med et nyt udtryk burde kaldes ”Bluff-onomics”. Han prædiker – ud over partiets kristne højrefløjs torden mod abort, prævention og homoseksuelle - skattelettelser, skattelettelser og atter skattelettelser. Han driver symbolske værdikampe ud i ekstremer, og det endda på falsk grundlag. Men de er jo også nødt til at gøre noget desperat, når præsidentkandidaten er den ganske ukarismatiske Romney.

Ved at bruge skattelettelser for de rigeste og virksomhederne som slagnummer mener de, at de kan få den gigantiske amerikanske statsgæld til at forsvinde mirakuløst – og så vil de samtidig beskære udgifter til ældreomsorg og medicintilskud. Man behøver ikke være vismand for at kunne se, at dette ikke hænger sammen overhovedet, når skattelettelserne er næsten tre gange så store som besparelserne! Derfor vil det offentlige underskud vokse i stedet for det modsatte. Hvis Romney bliver valgt på denne politik, så er det, fordi man ser mere på den amerikanske drøm end på virkeligheden. Men det er også, hvad der er ved at ske over there ifølge landets horoskop. Ikke fordi Romney bliver valgt, det vil med stor sandsynlighed ikke ske, men hvis det alligevel skulle gå hen og ske, så bliver de snart nødt til at vågne af drømmen. Ryanomics er en meget dårlig måde at bringe balance i statsbudgettet på. Det er faktisk umuligt i verden af i dag, hvor det ikke vil gå at omdirigere så mange midler til de private lommer som muligt. Det er den republikanske politik.

Reagan prøvede det samme i firserne under parolen ”Starving the beast”. Man ville sulte det offentlige budget til døde ved at sænke skatteindtægterne. Så ville politikerne blive nødt til at skære ned, og så skulle den ged være barberet – men ak, nu kæmper de stadig med underskuddet derovre. Ikke mindst, fordi politikerne også har ønsket at føre ekstremt dyre krige i fjerne lande. Derudover har de generelt meget svært ved at finde besparelser i budgettet. De sidder i skruetvingen, som hver dag får et ekstra vrid – og til slut bliver det en pind til den nationale ligkiste.  Når den ekstreme materialisme forsvinder, er den amerikanske drøm endelig bristet.

Vi er blevet så afhængige af den materielle verden, at vi burde sendes på afvænning. Efterhånden er vi blevet, hvad man kan kalde vækstblinde. Vi ser generelt ikke de farer, der lurer her og fortsætter med at forbruge og smide ud, som vi plejer. Det eneste gode ved dette er, at det skaber arbejdspladser på genbrugsstationer og forbrændingsanlæg. Men vi genbruger slet ikke nok, og det er helt tosset at forbrænde affald, der indeholder mange værdifulde ting, der ville kunne udvindes. Men det har vi ikke tid til, og så går det hele op i røg. Det er hele denne filosofi, der nu står for skud, og Pluto vil vide at fastholde os i at gå i den rigtige, holdbare retning. Sådan noget bekymrer ikke Ryan og hans folk synderligt, for de vil gerne øge forbruget og producere sig ud af problemerne - og gøre de rige endnu rigere. Det vil Pluto vide at regulere. Universet vil snart gå med i valglokalerne med sin altafgørende stemme og vetoret. Og her bliver der ikke noget med øget forbrug og uretfærdighed – eller for den sags skyld: Bluff. Man kan ikke i længden bluffe denne ægte planet, der går ind for anitibluff og kalder tingene ved deres rette navn. Men det er naturligvis kun min tolkning af den. Jeg kan kun håbe, at udlægningen er korrekt – ellers skal Pluto nok komme efter mig og gøre mig opmærksom på den rette sammenhæng.

Hvad med Danmark?

Herhjemme ville de liberale partier gerne gøre det samme som republikanerne i USA, dog i mindre målestok. Men jeg vil hellere fokusere på en anden udfordring: De offentlige budgetter. Finansministeriet har tilsyneladende ikke taget den rigtige regnemaskine i brug på dette område. Ministeriets skøn for den offentlige saldo holder ikke. Bugetterne afviger ofte en pæn del fra de endelige regnskaber, hvad dette så end skyldes. Det kan naturligvis være svært at spå om fremtiden, men det er påfaldende, at saldo-skønnet på 36,5 milliarder for 2013 slet ikke kommer til at holde. Kigger vi blot frem til maj 2014, hvor det første estimat på de endelige tal vil foreligge, så vil afvigelsen udgøre fra 30-50 milliarder kr., hvis udviklingen går, som det ser ud til nu. Som udgangspunkt er dette måske ikke så mærkeligt, da der ofte er større udsving på vej mod det endelige resultat, så vi skal først have næste finanslov på plads, før det bliver tid til at vurdere.

Det er ikke så meget alle disse afvigelser, det handler om, men om de endelige resultater, hvis forskellen mellem virkelighed og prognose vokser sig større, som der er tendens til. Ser vi på skønnene i perioden 2005-13, er den gennemsnitlige afvigelse på ca. 38 milliarder kr. Dette tal er stort nok til at øge risikoen for, at vi kan komme til at overskride grænsen på 3 %, som er det maksimale underskud i forhold til bruttonationalproduktet i henhold til stabilitets- og vækstpagten i EU. Dette er et meget svagt styringselement, som endda kan omgås. I hvert fald skete dette, dengang Italien og Grækenland skulle med i ØMU´en for mere en et årti siden. Deres underskud var over de 3 %, men det blev fikset gennem lån i amerikanske storbanker. Nu har vi så set resultatet af, at Euroen var syg fra fødslen. Ydermere kan de upræcise estimater føre til ustabilitet i finanspolitikken.

Ministeriet fangede jo, som vi har skrevet mange gange, ikke konjunkturvendingen i 2008, så her blev fejlen ekstra reel. Man skulle tro, at det så blev rettet ind i 2009 og 2010, men det skete ikke – man har nok været i chok…

Man må sige, at der er plads til forbedring. Og det skal Pluto også nok sørge for.

 

Togdriften i stå lørdag

Vi skrev i ”Ugen, der kommer” for sidste uge, at der i weekenden ville være risiko for udfordringer inden for kommunikation og trafik. På en måde er det heldigt, når det rammer en weekend, at Merkur og Neptun er i spænding. En computer gik ned og lavede store forstyrrelser i togdriften i København, hvor trafikken en overgang gik helt i stå på visse strækninger. Det skete den 1. september 2012 kl. 12.25, hvor oppositionen mellem Merkur (trafik) og Neptun (kaos) stod tæt på MC/IC-aksen. Desuden var 3. hushersker Saturn (forsinkelser) i spænding til Venus fra 12. hus (opløsning).

 

Biografmorderen i USA

Jeg har fundet fødselsdata på James Holmes, som skød eller sårede 70 mennesker i en amerikansk biograf. Han er født den 13. december 1987 kl. 21.04 i La Jolla i Californien. Hans opvækst har været hård, da han har Mars/Pluto-konjunktion på IC og Månen (12. hushersker) får hele tre spændinger, nemlig til Saturn (faderen), Uranus (frihed, oprør) og Neptun (opløsning, distance). Faktisk er den også i spænding til Solen, som er det identitetsskabende aspekt af faderen. Da Månen står for moderen er der mange tegn på oplevelse af svigt i hans opvækst. Både AC- og DC-hersker er med i spændingerne, og det giver ham udfordringer i henhold til relationer. Han har været noget af en enspænder, og problemer i dette liv er hovedsagelig dukket op, da Pluto har passeret alle de nævnte planeter. Det er sket i perioden 2003-09. Går man helt til bunds, skal hans problemer findes allerede, da moderen er gravid med ham. Her står den regressive Måne i spænding til de nævnte planeter under hele graviditeten. Går man endnu dybere hænger det sammen med karmaen. Han har med stor sandsynlighed været sammen med begge sine forældre i tidligere liv, og de har haft noget, der skulle gøres op i dette liv.

Supermarkeds-skydning

Det går vildt for sig i USA, nu har der været dobbeltdrab i et supermarked i Old Bridge, New Jersey den 31. august kl. 4.00. Det har sikkert været lidt før kl. 4.00, idet skæbneplaneten Saturn så står på IC i spænding til Venus i 12. hus, og skydeplaneten Mars er i spænding til AC. Morderen var en tidligere ansat ved det amerikanske marinekorps. På et tidspunkt bliver de nødt til at gøre op med den liberale våbenlov, men der skal åbenbart et endnu højere antal lig på bordet, det dette sker. Det vil der så tilsyneladende komme, da antallet af skydninger er i stigende.

 

Orkan i USA ”afblæst” – sådan da

Orkanen gik i land den 28. august 2012 kl. 18.45 ved New Orleans (29.00N-90.00V), og alle vandplaneter er i aktion. Neptun står i 1. hus i spænding til Solen, men får andre gunstige aspekter. Pluto er i spænding til Uranus, men får andre fine aspekter, og Månen er i spænding til den voldsomme Mars, men er afspændt både af MC og Uranus. Storme er Merkur, og den står lige på DC og godt aspekteret til Saturn, der stabiliserer situationen. Alt i alt kunne det være gået meget værre. Det var ikke det allerværste tidspunkt at gå i land på. Tak for det.

 

UGEHOROSKOP uge 36 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop på www.kvindetid.dk

 

VÆDDER
Du kommer i høj grad til at stå alene med både opgaver og ansvar, for dem du omgiver dig med, inklusiv din partner og kollegaer vil have nok i deres eget. Selvom det ikke er din stærke side, kommer du til at være tålmodig, for der er ingen hurtige løsninger eller udveje på de udfordringer, du står overfor.  
PS: Selvforkælelse er en selvfølge.
TYR
Tingene synes særlig tung, men det er heldigvis kun først på ugen. Du er ikke helt dit vanlige selv, og du kommer hurtigt i tvivl omkring beslutninger og dine egne evner. Det bedste du kan gøre er at tage det roligt, og vente på, at det går over af sig selv. Arranger nogle hyggelige stunder hjemme, det vil give dig fornyet energi.
PS: Glæden findes i de små ting.
TVILLING
Selvom det ikke vil være helt let for dig, så tag fat og få ændret de ting, du ikke er tilfreds med. Det er nemlig nu, du kan gøre noget ved det. De beslutninger du træffer skal dog ikke involvere store økonomiske udskrivninger, for når det kommer til penge skal du være særlig påpasselig. Du kan have for store planer med hensyn til din bolig.
PS: Langsigtede strategier er de bedste.
KREBS
Du er villig til at gå langt og gøre en masse for andre. Du skal dog ikke regne med, at du får tak, for du bliver nærmest taget for givet. Hvordan du vælger at reagere på dette, er lidt op til dig, men det er en god ide, hvis du siger fra i tide frem for at ”eksplodere”. Du går ind i en periode, hvor din økonomi vil kræve din opmærksomhed.
PS: Lad ikke andre bestemme dit humør.
LØVE
Hvis du indgår aftaler, der også involverer din økonomi, skal du være særlig varsom. Der kan være konsekvenser, du slet ikke har tænkt over. Du er ikke bange for at prøve nye og interessante ting, og det går for det meste godt, husk dog at tage din partner med på råd, hvis det involverer familien. Arrangementer med venner bliver dyrere end du regner med.
PS: Du vil også have brug for at slappe af.
JOMFRU
Hvis det overhovedet er muligt, så undlad at træffe vigtige beslutninger. Samtidig vil det være en god ide, hvis du undgår diskussioner. Det kan være svært for dig at styre dit temperament, og du får sikkert sagt nogle ting, du bagefter ærgre dig over. Sørg for, at du får lidt tid for dig selv, for du vil få nogle gode ideer.
PS: Overrask din partner.
VÆGT
Det vil virke som om tingene sker i det daglige, uden du er i stand til at kontrollere dem i denne tid. Det kan gøre dig irriteret, men der er ikke meget, du kan gøre ved det, fleksibilitet er de bedste middel. Du har samtidig let ved at glemme og går gerne i dine egne tanker. Alt ordner sig i sidste ende, så tag det roligt og tag tingene som de kommer.
PS: Tilegn dig ny viden.
SKORPION
Lige meget, hvor hård og koncentreret du arbejder, vil du opleve, at der opstår problemer og forhindringer på din vej. Derfor tager tingene også længere tid, end du umiddelbart regner med. Det er en god ide, hvis du ikke fylder din kalender helt op eller har for stramme deadlines. Du bliver lettere end ellers såret, når det kommer til dit parforhold.
PS: Venskaber er i fokus.
SKYTTE
Når det kommer til job og karriere vil der være mulighed for forandring. Det er ikke sikkert, at det i første omgang er noget, du selv har bedt om eller lyst til, men vent med at reagere til du har tænkt dig grundigt om. Du kan blive i tvivl om, du er på rette spor, men det er kun midlertidigt. Du kan finde på sjove og kreative aktiviteter, men pas lidt på.
PS: Du vil få nogle gode muligheder.
STENBUK
Du og din partner vil ikke være helt enige om tingene, det bør dog ikke ødelægge den dejlige tiltrækning, der også er imellem jer. Brug tid sammen, og se bort fra ligegyldige detaljer. Du kan være meget stædig, men tænk over, om det i virkeligheden er det værd… Dit daglige arbejde kræver din opmærksomhed mere end ellers.
PS: Nye projekter bør minimeres.
I
VANDBÆRER
Er du åben og udadvendt overfor de mennesker, du møder, vil du opleve at du får nogle gode input til gengæld. Det gælder især fra yngre mennesker. Der vil også vise sig at være mere romantik og kærlighed i luften end ellers. Du kan med held kaste dig ud i sjove og kreative arrangementer, du vil virkelig nyde det.
PS: Der skal ske noget spændende.
FISK
Hvis dit daglige arbejdsmiljø og de omgivelser du færdes i ikke er i orden, vil du have svært ved at få udrettet der, du gerne vil. Rod dræner dig ligefrem, derfor er det en god ide, at få struktur på de ting, du udmærket godt ved, halter. Andre mennesker tager fløjlshandskerne af og hårde meningsudvekslinger kan forekomme.
PS: Løsningerne ligger i detaljerne.

 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar