mandag den 16. september 2013


Bjergning Costa Concordia – verdens største nogensinde
En bjergning til 4,5 milliarder kroner er sat i gang her til morgen, formentlig omkring kl. 8.45. Har du det korrekte tidspunkt, sig gerne til.
Skivet kæntrede i januar 2012 og havde 4.229 passagerer, hvoraf 32 mistede livet. Ulykken skete ved sammenstød med et klipperev på øen Giglio lidt nord for Rom.
Det er et umanerligt problematisk tidspunkt at sætte aktionen i gang på, selv om det kunne have været endnu værre, hvis aktionen ikke var blevet forsinket i et par timer. Nu stod MC kl. 8.45 i nærheden af Jupiter, som er med i et storkvadrat, den stærkeste spænding i noget horoskop.
Kaptajn Scettino er født 14. november 1960 og havde i januar 2012 sin progressive Sol (ham selv) i konjunktion med sin fødsels-Saturn (klipper, skæbne) i STENbukkens tegn.  Solen står i Skorpionen (vandtegn) sammen med to andre planeter. Han har i alt fire planeter i vandtegn, herunder energi planeten Mars samt en konjunktion mellem Merkur og Neptun. Ingen tvivl om, at han skulle ”være noget med vandet”.
Det bliver meget spændende at følge bjergningen, som kunne være starter på et noget mere harmonisk (eller mindre uharmonisk) tidspunkt. Læs om ulykken under januar 2012 her på bloggen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar