søndag den 1. september 2013

Kommentarer 36


Kommentarer 36

 

Information og tilbud

7-9-13 på DR2-tv

I temalørdag på DR2 den 7. september 2013 er temaet overtro, og i den forbindelse bringes et indslag om astrologi, som mange ser som overtro. Det gør astrologerne naturligvis ikke, og de er jo eksperterne. Andre må nøjes med at være overtroiske på deres måde ved at afvise astrologiske indflydelser på menneskers liv. DE har dog svært ved at bevise, at der ikke er nogen indflydelse…

Det astrologiske indslag handler om, at jeg – som tidligere beskrevet på disse sider – blev kontaktet af Københavns Kommune med henblik på at undersøge, om datoen også var speciel set med astrologiske briller. Og det er den på en ganske bestemt måde, hvis man vælger tidspunktet kl. 10.35. Normalt begynder bryllupsceremonierne altid kl. 10.00 på rådhuset, men man har lyttet til astrologien og flyttet starten til kl. 10.35. Det vil sige kl. 10.30, så ja´erne kan falde kl. 10.35 – der er altid ca. 20 sekunder tidsforskel på de to ja`er, men det må man leve med. Husk at se den forhåbentlig gode udsendelse.

 

Det bliver en lille omgang denne gang på grund af produktionen af det næste nummer af Astrologimagasinet HOROSKOPET, som er gået ind i slutfasen. Temaet er ”Genialitet på mange måder”. Der er også et portræt af den nye engelske prins, som ifølge clairvoyant Kirsten Brun er en reinkarnation af prinsesse Diana. Kronprinsen som Ironman, whistleblowers, parhoroskop på Spies og Glistrup og meget mere.

 

Ugen, der kommer 36

Både Merkur og Venus er stadig uaspekterede, hvad angår de klassiske aspekter, så meget kører i tomgang. Især på det økonomiske og det kommunikative område.

Der er ikke de store spændinger i denne uge, og ikke mange aspekter i det hele taget – derfor heller ikke større temaer. Der vil derfor mest ske ting, som reelt er besluttet tidligere. Nedgangen og svingningerne på aktiebørsen burde derfor generelt udjævnes noget, måske der endda kan blive tale om en mindre fremgang i indekset, set i forhold til sidste uge.

 

MANDAG

Kl. 2.01 går Månen ind i Løven, og så giver det et par dage med storsind og højt til loftet. Tidligt på morgenen går den i konjunktion med Mars, så temperamenterne kan komme i kog, eller man bliver meget let irritabel og vrængende. Sidst på eftermiddagen er det noget helt andet. Her går Månen i spænding til Saturn, og det giver træghed og tilbageholdenhed – grænsende til det sure og kedelige. En lidt hård afslutning på dagen, hvor man helst skal tage det så roligt, man nu kan.

 

TIRSDAG

En stille tirsdag, hvor Månen først på aftenen står meget flot til hyggeplanetren Venus, hvor stemningen oven på mandagens strabadser og træghed nu kan harmoniseres, fx med en rigtig god middag tilberedt efter alle kogekunstens regler. Det er en selskabelig aften med fine vibrationer

 

ONSDAG

Kl. 12.43 går Månen ind i Jomfruen og giver et pare dage med servicemindedhed og sans for detaljen. Ca. kl. 18.00 går Månen i spænding til Neptun, og så er det slut med detaljerne, som bare er SÅ kedelige. Gå tidligt i seng eller se en god film. Så undgår man bedst muligt følelsesmæssig uro.

 

TORSDAG

Kl. 13.37 er nymånen eksakt og nye tanker kommer frem – nye projekter besluttes eller påbegyndes. Men ca. kl. 8.00 går Månen meget harmonisk til Pluto, som giver dybde og intensitet samt en meget stærk vilje til at gennemføre sine planer. Omkring kl. 18.00 er festen begyndt, idet Månen står harmonisk til Jupiter og giver humør og optimisme. Mange kan ikke få nok nu.

 

FREDAG

Midt på dagen står Månen på Merkur og begunstiger trafik og kommunikation. Der stiller dog høje krav til præcisionen i kommunikation og formidling, men det vil gå fint tænknings-, kommunikations- og følelsesmæssigt. Aspekterne flader ud, efterhånden som dagen skrider frem. Kl. 21.12 går Månen ind i Vægten og giver et par dage i relationernes tegn.

 

LØRDAG

En blandet dag, der har det meget specielle, at AC står på Venus og MC på Mars kl. 10.35, hvad der giver et godt og specielt tidspunkt i minutterne deromkring. Desuden står Månen flot til Mars morgen og formiddag og til Jupiter om aftenen. Det, der giver lidt udfordring, er dens spænding til Uranus og Pluto om formiddagen. Der er dog stadig flere flotte aspekter til at råde bod på spændingerne, så det er alt i alt en flot dag, hvor harmonierne er i overskud. Det er vigtigt ikke at gøre, som man plejer, når Uranus er inde i billedet. Der skal nye boller på suppen.

 

SØNDAG

Om aftenen står Månen på Venus og giver mulighed for en rigtig hyggeaften. Folk er generelt meget flinke og søde og rare ved hinanden denne aften. Der er fokus på andre mennesker på denne harmoniske dag.

 

Ugens syner af Kirsten Brun

Ugen er præget af meget modsatrettede energier og dobbelthed. Der er på den ene side en stor ro og balance, som tyder på fordybelse og selvindsigt. Men der er også en uro og en forvirring, som tyder på splittelse. Det leder tanken hen på præsident Obama, der ikke vil i krig, men som alligevel skal træffe en stor beslutning. Alle ser konflikten i Syrien som uløselig uden militær indgriben. Men her er endnu et dilemma, for er den det?  Det er uges paradoks: på den ene side er der ingen umiddelbare løsninger, og på den anden side er der løsninger, der bare ikke ligger lige for.

Det bliver en spændende uge på det område. Hvis du skal træffe beslutninger om noget, så prøv at søge indad og vend det en gang mere. Måske er der en løsning, du ikke lige havde set.

Ugen byder også på debatter af alskens slags. Mange uden det store indhold, men også en del af mere ideologisk art. Det vil præge medie billedet og den politiske scene.

Energierne er meget tydelige på det kommunikative område fra midten af ugen. Det betyder mere klare linjer. Det er her, man kan sige det, der måske er svært at få sagt. Og det vil blive vel modtaget.

Sidst på ugen kommer der en fin og stille energi ind, der får denne uges forvirring til at mindskes. Der kommer en stille weekend med fine og kærlige energier.

Ugen byder også på en del energier, som omhandler en ny begyndelse. Nyt liv og nye muligheder, især på det undervisningsmæssige område.

Ugens højdepunkter bliver Syrien og Libanon, som heller ikke ser for sikkert ud. Herhjemme er det debatten om Skats nye it-system, som ikke ser ud til at være kommet til verden uden børnesygdomme.

En blandet uge, men der kommer bedre tider næste uge.

 

Dankortet 30 år i dag – Neptun er på spil

Dankortet blev taget i brug den 1. september 1983, og man vil forvente, at Pluto spiller en dominerende rolle i horoskopet, hvad der også er tilfældet. Den står sammen med Saturn i harmoniske aspekter til pengeplaneten Venus og til strømmenes planet, Neptun, som også står harmonisk til Venus. Hele grundlaget for succes er således til stede, men noget er i gære i denne tid og 2-3 år frem. Dankortets horoskop har besøg af kaos- og opløsningsplaneten Neptun, som er i spænding til både Jupiter, Uranus og Solen i perioden 2012-15. Kortet er måske derfor truet, i det mindste i den form, vi kender kortet i dag. Det kan være fordi man arbejder på kortets afløser, som indeholder mange flere ting end dem til pengeoverførsler. Der vil sikkert komme større gebyrer for brug af kortet inden for de næste ca. to år. Dankortene er indtil nu blevet brugt 11,5 milliarder gange.

Visa/dankortet blev introduceret den 1. september 1988 og har derfor også besøg af Neptun i de næste par år.

 

Helle´s Angels – regeringsrokaden

Så fik Helle sat sit hold, og de skulle angiveligt have ”deller”, da rokaden blev fejret efterfølgende. Ingen tvivl om, at Sass er Helles Angel, men Søvndal må næsten også være det. I hvert fald blev han ikke fyret, og det var det, der skulle til for af få kabalen til at gå op. Men før eller siden sker det, for Søvndal er faldet i søvn, måske i Løkkes hængekøje eller i Lene Espersens liggestol.

 

”Vinderadvokaten”

Tab og vind med samme sind, siger man. Men er Statsadvokaten en taber eller en vinder lige nu, hvor hans overpriser er til diskussion? Øjensynligt er han en taber, fordi han taber så mange sager, men reelt er han jo en vinder, fordi han skovler penge ind. Han vinder altså slet ikke alle sager, MEN han vinder PÅ alle sager, som det sig hør og bør med vinderadvokater.

 

UGEHOROSKOP uge 36 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop på www.kvindetid.dk


 

VÆDDER
Hvad andre mener og siger, går dig på. Du vil have en følelse af, at alle andre har mange flere ressourcer, end du har - og mange flere muligheder. Du er god til at give en hjælpende hånd, og du føler ikke, at du behøver at være i centrum. Alligevel bliver du ked af at blive overset. Lav noget, du synes er sjovt og dyrk noget sport, det hjælper.
PS: Med stolthed kommer du ikke langt.
TYR
Du har brug for ro omkring dig, for du kæmper lidt med overblikket, og du mister hurtigere end ellers koncentrationen. Du kan være meget selvkritisk, og det kan gå ud over humøret. Du kan med held diskutere dine udfordringer med din partner.
PS: Lad dig inspirere af andre.
TVILLING
Nu er tålmodighed ikke en af dine stærke sider, og derfor bliver du testet i denne uge. Tingene går ikke helt så hurtigt på jobbet, som du gerne vil, og det hjælper ikke at arbejde mere eller hurtigere. Kollegaer vil også irritere dig. På hjemmefronten henter du din energi.
PS: Brug tid med din partner.
KREBS
Aftaler og planer går ikke helt efter dit hoved i denne uge. Du må regne med forsinkelser. Pas også på med at indgå nye aftaler; du kan komme til at ”brænde” dig på dem. Hæng dig ikke i detaljer, du har masser af power til at få tingene til at ske. Du får succes med det, du laver.
PS: Det er godt at spare lidt.
LØVE
Det er småt med pengene, og tingene kan let bliver dyrere, end du regner med. Der er en del, du må tage dig af på hjemmefronten, og her er det en god ide, hvis du beder partner og børn om hjælp. Du bliver hurtig drænet for energi, hvis du skal gøre alt selv.
PS: Se tingene fra den positive side.
JOMFRU
Jo lettere, du tager på tingene, jo lettere går det faktisk. Du vil have en tendens til at hænge dig for meget i detaljer, og det skaber kun ærgrelser. Du har meget energi, og du er god til at kommunikere med andre, så fokuser på disse styrker. Find på noget sjovt, men pas på pengene.
PS: Lad ikke andre bestemme over dig.
VÆGT
Det er en heldig uge for dig. Det, du kaster dig ud i, vil lykkes. Der er ingen tvivl om, at du vil nå de mål, du sætter dig, hvis du først tager fat. Når det kommer til samarbejde, så er du god til at få det bedste ud af det. Udnyt de muligheder, der viser sig!
PS: Tag imod spændende invitationer.
SKORPION
Du trænger til, at der sker noget nyt. Det er derfor en god ide at se dig om efter nye projekter og arbejdsopgaver. Er du træt af dit nuværende job, så tag initiativ til forandring. Meget kommer af sig selv, men mere kommer af, at du handler og er aktiv.
PS: Du er ikke bange for at tage mere ansvar.
SKYTTE
I denne uge vil du have mange bolde i luften, og du er ikke bange for at kaste dig ud i diverse spændende projekter. Der sker noget, hvor du er, og det bliver bestemt ikke kedeligt. Du når hurtigt det, du skal, men derfor sætter du ikke tempoet ned. Du elsker også at lære nye ting.
PS: Få også slappet lidt af.
STENBUK
Der er ingen tvivl om, at du vil nyde at komme lidt væk fra dine vante omgivelser. Du trænger til ny inspiration, og længes efter at lære noget. Arrangementer, hvor du kan være sammen med familien er det, du holder allermest af. Sørg for at planlægge noget.
PS: Du holder af at være sammen med andre.
I
VANDBÆRER
Det giver dig mere energi, når du arbejder sammen med andre. Da du er meget hurtig og effektiv, får du dog mere fra hånden, hvis du arbejder alene. Find et kompromis. Du nyder, når der er tid til en hyggelig stund, hvor du kan snakke med spændende mennesker eller din partner.
PS: Tænk før du taler.
FISK
Du bruger gerne tid på at hjælpe andre med deres opgaver. Det gør dog, at du selv kan komme bagud eller ikke når det, du egentlig skulle. Du skal planlægge din tid, ellers glider den fra dig. Du møder nye, spændende mennesker, og det vil styrke dit netværk.
PS: Du har en særdeles god mavefornemmelse.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar