mandag den 16. september 2013


Eivind Kolding fyret fra Danske Bank

Kolding har ikke de store spændinger i denne tid og får derfor hurtigt nyt job. Han er født 16. november 1959. Han er født i Skorpionen, hvor Pluto hører hjemme. Det er straks værre med Danske Bank, som har besøg af Pluto mindst et års tid endnu. I lighed med alle andre forløb, der er startet den 1. januar, uanset årstal, har den Pluto i konjunktion med Solen.

Først blev en masse kunder hjemløse – deller bankløse – og nu er direktøren, som kun har været ved roret i kort tid, fyret den 16. september 2013. Banken og Kolding har været meget upopulær i det seneste års tid, og sådan er det med Pluto. Den skærer ind til benet og tør godt gøre sig upopulær. Det koster altså på popularitetskontoen, mens aktiekurserne tromler i vejret. Så det var en fyring, der er populær blandt aktionærerne.

Nu kommer der så en ny direktør, mens Pluto regerer, så vi må forvente endnu en strammer. I hvert fald vil han ikke heller ikke blive populær. Det vil naturligvis hjælpe, hvis man vælger en mand af folket, men det er ikke det, der vil ske i en Pluto-perioder. Så skulle det da være en, der han magt over ”masserne” – og appellerer til dem. Vi må vente og se, hvad der sker. Næste gang må de vælge en, der har bankkendskab, og ikke en fra shipping-branchen, som fik det hele til at sejre i stedet for til at køre.

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar