torsdag den 26. september 2013


Kommentarer 40

 

Messe i Øksnehallen i denne weekend – derfor kun kort her

Vi er på messe hele weekenden, husk du kan hente næsten-fribilletter her i huset. Du betaler så de 20 kr. ved indgangen – ellers koster det 100 kr. Der er ingen fulde fribilletter i år, de er udgået fra arrangørens side.

AstrologiHuset deltager med vores butik og fire slags prøvebehandlinger: Astrologi, håndlæsning, tarot og clairvoyance til 200 kr. pr. prøvesession.

PS.

Abonnenter på HOROSKOPET halv pris!

Du har mulighed for at vinde en gratis prøvesession, hvis du køber for mindst 300 kr. på standen og skriver en lap til os med det telefonnummer, du kan træffes på under messen.

 

Ugen, der kommer

Denne uge bliver tough, især den første halvdel af ugen, men det ER i realiteten alle ugens fem første dage, der er meget spændingsbetonede, især på det økonomiske og det erhvervsmæssige område. Aktiemarkedet kan derfor være meget svingende, især i nedadgående retning. Det gælder naturligvis især i aktier, der har et spændingsbetonet horoskop, og hvor ugens stærke spænding – T-kvadratet mellem Solen, Pluto og Uranus - rammer ind i de pågældende horoskoper. Harmonien mellem Merkur og Neptun er også mest aktiv i ugens første halvdel, og dette aspekt fremmer fantasi, drømme og kreativitet samt det sociale, medmenneskelige område.

En meget transformativ uge, hvor der er fine muligheder for at begynde på en frisk med sig selv i forhold til andre. Pluto maner til at give slip på gamle, udtjente vaner, holdninger og mønstre. Læs også under MANDAG.

 

 

MANDAG

Månen står ca. kl. 4 i spænding til Saturn, så mange vil have ret svært ved at komme ud af fjerene denne mandag morgen. Men det hjælper meget på det, at Månen ca. kl. 8 er i harmoni med Uranus, som lige frem kan gøre det spændende at stå op hurtigst muligt. Spændende opgaver kan vente forude. Så det afhænger meget af de enkelte horoskoper, hvem der gerne vil sove længe, og hvem der helst vil af sted på arbejde hurtigst muligt. Læs også indledningen, da den stærke spænding er under stærk opsejling nu.

Tag ikke nogen økonomisk risiko i denne uge overhovedet. Og undlad at påbegynde nye, større projekter, medmindre det ikke kan undgås. Og kan det ikke det, er det meget vigtigt at starte op på nøje udvalgte tidspunkter.

I dag fremlægges sagen om USA´s gældsloft, og DET bliver spændende at se. Enten vil det fremlagte ikke kunne holde alligevel, eller også er det utilstrækkeligt på længere sigt. Der er virkelig sprængstof i denne sag, og det kan vise sig, at gældsloftet allerede ER decideret uholdbart, men at man måske vil forsøge at dække over fakta. Under alle omstændigheder er det meget alvorligt, også af astrologiske årsager – især, hvis man bliver nødt til at forhøje loftet. Det er en thriller af hitchcockske dimensioner.

 

TIRSDAG

Spændingen stiger, læs evt. også indledningen. Tidligt om morgenen udløser Månen spændingen mellem Mars og Venus, og det kan giver gnidninger mellem én selv og partneren denne morgen, så gå lidt stille med dørene. Månen går ind i Jomfruen kl. 20.52 og giver et par dage med meget arbejde, ikke mindst på servicebetonede områder og steder, hvor der kræves megen detaljeorienterethed.

 

ONSDAG

I dag står Solen i eksakt spænding til Pluto, og dermed i realiteten også til Uranus, selv om det først er i morgen og i overmorgen, at DEN spænding er helt eksakt. Når planeterne indgår i et aspektmønster, udløses det hele på én gang, når planeten (her Solen), tager fat i den først af planeterne.  Så tag ikke nogen chancer på det økonomiske eller erhvervsmæssige områder, medmindre det er tvingende nødvendigt. Og pas på med hurtige indskydelser om det ene og det andet, både på beslutnings- og udførelsesplanet. Allermest naturligvis sidstnævnte.

De bedste tidspunkter på dagen er, når Månen stor i eksakt harmoni til Pluto omkring kl. 14.00 og til Saturn Pluto omkring kl. 16.00 – men selv her skal man være forsigtig og starte op på minuttet efter en astrologisk udvælgelse.

 

TORSDAG

I dag følger det eksakte aspekt fra Solen til Uranus, men der er heldigvis fine afspændinger fra Månen, som står i harmoni med Jupiter ved 7.30-tiden. Virker mindst et par timer på hver side af dette tidspunkt. Ved 20-tiden står Månen i eksakt harmoni med Venus, så først på døgnet og til slut er de mest harmoniske perioder. Eller skal man sige de mindst uharmoniske tidsrum på denne blandede og svingende dag.

 

FREDAG

Kl. 4.59 går Månen ind i Vægten og giver et par dage med behov for harmoni og relationer, der skal dyrkes. Ca. kl. 22.00 er Månen i spænding til Pluto, og det giver følelsesmæssige konfrontationer og spændinger, ikke mindst inde i det enkelte menneske. Det er nemlig ikke sikkert, at de stærke følelser bliver direkte udtrykt. Kan dog godt blive projiceret ud på andre.

 

LØRDAG

Ved 2-tiden er der nymåne, så lørdag vil være rimelig egnet til at påbegynde nye projekter, som dog skal være godt gennemarbejdet, inden skibet sættes i søen. Tidligt om morgenen står Månen i spænding til Jupiter, som kan overdrive en del. Men en lørdag morgen betyder det ikke så meget for de fleste. Måske lige bortset fra dem, der fortsætter en fest til langt ud på natten.

 

SØNDAG

Kl. 10.33 går Månen ind i Skorpionen og giver et par lidenskabelige og intenst følelsesmæssige dage. Ved 16. tiden går Månen i eksakt harmonisk aspekt til Neptun. Det giver en søndag, hvor der skal være plads til de helt store følelser som kunstneriske oplevelser eller naturoplevelser. Mange drømmer meget og bruger intuitionen. Og da Solens spænding til Uranus og Pluto er på retur, bliver det ugens roligste dag, suverænt endda. Nyd det i fulde drag.

 

Ugens syner af Kirsten Brun

Ugen er præget af mange op- og nedture. Det er ikke den mest stabile periode. Hverken på det politiske plan eller det økonomiske plan. Der er mange uforudsete handlinger, som vil præge det store verdensbillede. Det handler om at skulle se verden på en ny måde.  Men for det kan ske, skal der ryddes op, og det kommer til at skabe en del kaos. På det økonomiske område handler det om ikke at sætte alt for store sejl til og ikke investere for meget. Der er en lille usikkerhed på investeringsområdet, især i starten af ugen. Men det er ikke alvorligt og er ovre i løbet af ugen. På verdensplan er det især sager om ting, som har været skjulte, der nu kommer frem. Og små konflikter, som rammer bredt. Det er en underlig uge - en af dem, man nødvendigvis ikke bliver klog på. Og hvor tingene sker pludseligt og nærmest uforklarligt. Men det rammer ikke hårdt. Tag det, som det kommer alt skal nok løse sig.

På det personlige plan er det en kreativ uge med mange nye aspekter. Nye ideer og nye tiltag vil vise sig. Det er også en uge, hvor kærligheden har gode vilkår, og der er stor rummelighed, hvor det medmenneskelige perspektiv er stort. Det er ikke den romantiske kærlighed, der blomster, men den almene. Der, hvor vi ser på andre med nye øjne. Det er også en god uge for familie og sammenkomster. Hvor man skal værne om dem, man har tæt på. Den fine kærlighedsenergi, der kom ind i sidste uge, er ved at tage form. Så tænk mere på det nære. Det er nu, der skal skabes grobund for fællesskabet og dets mange muligheder. Det vil præge hele næste år. 

Altså en blandet og lidt forvirret uge med mange fine energier for det nære, og lidt konflikt på verdensplan. 

KB

 

Nu slår de alternative behandlere storalarm.

 

Nu er bivirkningerne ved vaccination mod livmoderhalskræft virkelig ved at vise sig. De ramte henvender sig i talrigt hos alternative behandlere. Følgende siger Christian Andersen fra Homeoteket på Frederiksberg. 

 

Der kommer et stigende antal personer til min klinik, herunder ganske unge piger, som bl.a. lider af svimmelhed, hovedpine, koordinationsforstyrrelser, lammelser i arme og ben, kroniske smerter i kroppen, besvimelser, uklarhed i hovedet (så de ikke kan passe deres skole, deres reaktionstid er blevet ca. tredoblet i for hold til det normale), kronisk træthed, utilpashed mm. Symptomerne er meget svingende, da vaccinationerne indeholder genmanipuleret DNA samt polysorbate 80 (dette er til fremstilling af tyggegummi - vand bliver til gele ved at tilsætte 1 dråbe i et glas vand, dvs. hjernevæsken bliver tykt og geleagtigt, og samtidig bliver immunsystemet svækket, og der opstår voldsomme, allergiske reaktioner). Den ene af pigerne har det sådan, at hvis hun spiser den mindste smule, hun ikke kan tåle, så kan hun ikke gå i flere dage. Jeg har også tre unge kvinder, som har fået cancer i underlivet, livmoderhalskræft, efter vaccinationen med HPV.

Hvis man går ind på www.merck.com - som fremstiller vaccinen - står alle disse ting som bivirkninger, men på Kræftens Bekæmpelses hjemmeside er dette ikke oplyst. Her står blot, at der kan komme lidt rødme og kløe i området efter vaccinationen. Lægerne herhjemme undersøger ikke tingene og anbefaler vaccinationerne i flæng, selv om den forsker, som har lavet vaccinationen, udtaler, at alle, der skal vaccineres med denne vaccine, skal priktestes for at kontrollere, om de kan tåle vaccinationen. Dette overholdes heller ikke. Sundhedsstyrelsen udtaler, at der ikke er flere negative reaktioner end i andre lande, og at de positive virkninger ved vaccinationen overstiger de negative virkninger, men det siger jo ingenting.

Vi arbejder på at få så mange horoskoper som muligt for at se, hvem der er hårdest ramt rent astrologisk. Dette vil sandsynligvis kunne hjælpe en del til bedre at kunne beslutte, om de vil risikere en vaccination.  

PS. Send gerne data, hvis du anonymt vil deltage i dette astrologiske forskningsprojekt. Du kan derved få mulighed for at hjælpe andre.

 

Hypotesen

Min teori er, at Neptun og Pluto er inde i billedet ved de vaccinationer, der mislykkes. Det tyder de første fem horoskoper også på. Her er Pluto på spil i kraftig grad i fire horoskoper og Neptun i det sidste.

Vi skal gerne have samlet ca. 100 horoskoper for at se, om der er tale om en generel tendens. Igen, send gerne data til denne mail: astrologi@astrologihuset.dk

 

UGEHOROSKOP uge 40 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop på www.kvindetid.dk


 

VÆDDER
Hvis du ikke passer meget på, vil du opleve, at der let opstår misforståelser i dit parforhold. Du skal ikke tage noget for givet, men lytte efter, hvad din partner har at sige til dig. Er du single, så er der tværtimod romantik i luften. For ugen gælder der, at intet helt er, hvad det ser ud til.
PS: Vær opmærksom og undlad at dømme.
TYR
Lyt til din mavefornemmelse og hold fast i dette. Du lader dig hurtig påvirke af andre, og det er ikke en fordel. Når det er sagt, så vil du faktisk få en masse gode input fra andre, og det kan du med held bruge til at lægge nye mål og strategier. Det er vigtigt med et godt forarbejde.
PS: Projekter i din bolig kræver din opmærksomhed.
TVILLING
Når du har hjertet med i tingene, så er der nærmest ingen grænser for, hvad du kan nå. Du kan påbegynde nye projekter og, du vil få succes med dem. Din positive attitude er også med til at gøre det til en dejlig uge. Du nyder at have mennesker omkring dig, og du er god til at samarbejde.
PS: Lad dig ikke stoppe.
KREBS
Du har et stærkt blik for, hvad der skal til for at løse selv de sværeste problemer på dit daglige arbejde. Du har en kreativ tilgang til tingene og kan tænke ”out of the box”. Dine planer om at hygge dig hjemme, kan hurtigt blive ændret, for der er bud efter dig, og ugen bliver ganske social.
PS: Du kan føle dig lidt stresset.
LØVE
Det irriterer dig, når noget ikke virker, som du gerne vil have det til. Der skal ikke meget til at sætte temperamentet i kog, så hold dig langt væk fra gør-det-selv projekter i din bolig. Det vil blot skabe gnidninger mellem dig og din partner. Pas også på, hvad du får sagt til andre. 
PS: Du har brug for at dovne lidt.
JOMFRU
Det bliver ikke den letteste uge, men der er måder, du lettere kan komme igennem dem på. Undlad at hænge dig i detaljer, og vær opmærksom på, at du bliver forstået korrekt. Samtidig så vent med vigtige beslutninger til senere. Find på noget sjovt og hyg dig med venner og familie.
PS: Slap af og arranger noget spændende.
VÆGT
Forbered dig på det uventede og vær fleksibel, så får du en forrygende uge. Det bliver en spændende uge med masser af muligheder for at deltage i diverse sjove arrangementer. Slå dig lidt løs og vær ikke bange for at række ud efter det, du gerne vil have. Der er karrieremuligheder.
PS: Du er midt i et spændende eventyr.
SKORPION
Planlæg ikke alt for meget, du skal nemlig have tid til at tage dig af de ting, der dukker op. Hvor det er muligt, så aflys aftaler, der ikke rigtig siger dig noget. Det er ikke altid, at du kan analysere dig frem til de rigtige beslutninger, du må finde ud af, hvad dit hjerte siger.
PS: Ikke alt, der skinner, er guld.
SKYTTE
Dit hoved er fuld af tanker, alt for mange. Den letteste måde at få en pause for den konstante mentale strøm er at gå en lang tur eller dyrke noget motion. Et opgør med en ven kan midlertidig slå dig ud af kurs, men det hele løser sig – og der er ingen let vej udenom.
PS: Du kan ikke have kontrol over alt.
STENBUK
Der er positive overraskelser på vej, på hjemmefronten, og det bliver ikke kedeligt. Du kan dog have en tendens til at ville kontrollere alt og alle, og det bliver ikke modtaget vel. Giv slip, eller prøv, og se så, hvad der sker. Du kommer langt med et åbent og optimistisk syn på tingene.
PS: Du kan ikke stoppe forandringerne.
I
VANDBÆRER
Der er stor fokus på job og karriere. Det er beslutninger, der skal træffes, og det kan ikke vente. Mere ansvar, nye projekter og andet arbejde venter. Det er op til dig at gribe de muligheder, der kommer. Det er en god uge til en snak om fremtidig strategi med dine overordnede.
PS: Pas lidt på pengene.
FISK
Skal det blive en dejlig uge, så skal du i stor udstrækning, lade lysten drive værket. Gør du det, du har mest lyst til, vil du også få succes. Du holder samtidig meget af at lære nye ting og møde spændende mennesker. Det bliver en social uge, men kun, hvis du selv vil.
PS: Kast dig ud i spændende projekter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar