søndag den 15. september 2013


Kommentarer 38

 
Information og tilbud

Nu er Astrologimagasinet HOROSKOPET på banen med et temanummer om genialitet i alle afskygninger. Desuden er der artikler om:

-          Erhvervsastrologi: Vægthealing – en ny, dansk healingsteknik

-          Kronprinsen som jernmand

-          Horoskoper på whistleblowers - helte eller landsforræddere?

-          Spies & Glistrup

-          Prins George – reinkarnation af Diana

-          Fødsels- og dødshoroskoper ligner hinanden - af Derek Seagrief

-          Udvælgelse af harmoniske tidspunkter

-          Big Astro om tendenser på lande, og verdensplan

-          Og den vigtigste nye: Astrologisk udkigspost om astrologien i verden – et rigtigt spændende nummer.

Det nye nummer skulle gerne være hos de fleste abonnenter nu, og hvis du ikke har fået det senest mandag, så lad mig det gerne vide.


Kæmpe fordele ved at abonnere på HOROSKOPET
Som ny abonnent får du tre gratis horoskoper til en værdi af ca. 7 - 800 kr., alt efter, hvilke slags horoskoper, du vælger som gave til dig selv eller andre: par-, børne-, fødsels- eller årshoroskoper. Derudover får du 20% rabat på stort set alle varer i Astroshoppen, når du bruger dit personlige password.


Kritik af ugekommentarerne
Et stigende antal abonnenter klager over, at kommentarerne ofte er alt for omfangsrige, og at der derfor skal scrolles virkelig meget. Jeg vil derfor finde en model, hvor de lange indslag pilles ud og så lægge dem et sted på hjemmesiden, hvor særligt interesserede kan klikke sig ind. Jeg vender tilbage med dette. Det er også blevet meget omsiggribende at fabrikere al den tekst, ca. en arbejdsdag om ugen, så jeg skulle til at tænke nyt under alle omstændigheder. 

Et eksempel på en lidt længere artikel er den om En ny verdensorden, som du finder længere nede i dette nyhedsbrev.

Godt nyt om ugekommentarerne
Nu bliver kommentarerne mere aktuelle på den måde, at jeg sender visse vigtige informationer (breaking news) ud straks. Jeg kører et forsøg i en måned, hvor du så ikke skal vente til om søndagen, før du får informationerne. Der er grøde på kommentarfronten, og jeg vil finde en helhedsløsning.
 

Ugens syner af Kirsten Brun

Ugen er den første rigtige efterårsuge. Efteråret bliver vådt i år, men også med mange fantastiske og flotte dage. Det bliver et gult efterår, hvor bladene blive gule længe, og det bliver knapt så koldt. Så både september og oktober bliver relativt varme. Vinteren må vente lidt. Der er mange fine træk i dette efterår, det bliver som foråret - rigtig nordisk.

Ugens energier er rolige, og meget indadsøgende med fordybelse og selvindsigt. Men også viljestyrke. Der er mange seje kampe at kæmpe denne uge. Men alt sammen indeni. Det er en uge med forandring og accept. Det giver mange tanker. Ikke bare om det daglige, men også på det større plan.  Tanker om, hvordan livet og sammenhængene er, om hvor man er på vej hen.

Først på ugen handler det om at være ærlig. Ikke bare over for hinanden, men mest af alt ærlig over for sig selv. Erkendelse er kodeordet. Det handler om at se sig selv i øjnene og erkende det, man har skubbet ud og ikke set, eller ikke villet se. Det kan jo selvfølgelig være svært, men det er altid godt at få rykket rundt på tingene og få foretaget nogle ændringer i ens liv. Det er ikke altid de store erkendelser, der umiddelbart rykker mest. Det kan ofte være de små erkendelser.

Fra midt på ugen handler det om tillid og ro. De to energier, erkendelse og tillid, hænger ofte sammen. Det handler om at havde tillid til at det, man er, også er det, man lever. Det er en energi, som altid giver mange udslag. Både af diskussioner om tillid og tillidsbrud, men også om tillid til sig selv. Om at opbygge et fundament, så man er rolig i sin verden – og ser på sig selv som værende god nok.

I verden kommer det også til at handle om ærlighed og tillid - eller rettere sagt: mest om mangel på samme. Det bliver en uge, hvor verdens ledere kommer under lup mere end sædvanligt. Men også en uge, hvor der er mange interne konflikter, både i partierne og i regeringerne – en uge med selverkendelse, også på det store, politiske plan.

I Danmark vil det handle om tillid til systemerne og til regeringen – de systemer, vi har bygget vores tillid på. Det, som i mange generationer har været sikkert. Det vil i det næste stykke tid blive sat på spidsen.

 

Kirsten Brun

 
Ugen, der kommer 38

Der kan forekomme trafikale og kommunikationsmæssige udfordringer, især i begyndelsen af ugen. Mest mandag, hvorefter spændingerne så småt begynder at aftage. Storkvadratet, som er en meget stærk spænding mellem Merkur, Jupiter, Uranus og Pluto, virker også i denne uge, især mandag, hvor Merkurs spænding til Uranus er eksakt.
 

MANDAG
Merkur er i dag i spænding til Uranus, og det maner til forsigtighed i trafik og kommunikation, hvor man ikke skal være for impulsiv og køre for stærkt på. Fra morgenstunden står Månen flot til Uranus og giver livlighed, nytænkning og i det hele taget det at gøre tingene på nye, originale måder. Samtidig står Månen godt til Merkur og harmoniserer spændingen mellem Merkur og Uranus. Midt på dagen står Månen i spænding til Mars, og det medfører også, at man skal være forsigtig, så trafik- og kommunikationsspændingerne er altså hovedsageligt noget, der findes i slutningen af døgnet.

TIRSDAG
Merkur er dag eksakt til Mars med et meget harmonisk aspekt, som giver en god og meget livlig kommunikation og argumentation. Dog er det ikke givet, at resultatet bliver til noget i den form, man er blevet enige om, men man kommer vidt omkring. God dag for brainstorming.

Kl. 15.58 går Månen ind i Fiskene, og så begynder freden at sænke sig over en travl dag. Hen ved midnat står Månen på Neptun og bevirke en rig drømmeaktivitet og dyb søvn.

ONSDAG
Tidligt om morgenen står Månen flot til Venus og maner til morgenhygge, måske med morgenkaffe på sengen. En romantisk nat og morgen. Samtidig står Månen godt til Saturn, som øger udholdenheden, så det ender med en lang, romantisk nat, hvis man har mulighed derfor. Ydermere står Månen godt til Pluto og øger lidenskab og intensitet – og til Jupiter, som giver glæde og optimisme. Så der er virkelig mange flotte aspekter, som påvirker følelserne i positiv retning, og som er virksomme fra midnat og et godt stykke ud på formiddagen. Faktisk begynder det hele allerede tirsdag aften, så hvis du/I har muligheden kan det blive en særdeles spændende nat mellem tirsdag og onsdag.

 TORSDAG
I dag er det fuldmåne kl. 13.14 (eksakt). Kl. 18.58 går Månen ind i Vædderen og giver et par dage med stor følelsesmæssig aktivitet. Måske allerstørst i dag, hvor der er fuldmåne.


FREDAG
I dag står Pluto stille og begynder at gå direkte igen efter i næsten et halvt år at have gået baglæns. Nu kan transformationer ske hurtigere og mere harmonisk. Dog ikke sidst på formiddagen i dag. Især kl. ca. 10.00-12.00 er uroen og stressen på sit højeste, og her skal man virkelig passe på ikke at provokere andre, især følelsesmæssigt. Man får igen af samme skuffe – mindst. Om aftenen er der mere harmoni - og meget mindre konfrontation. Det glider bedre og er meget mere direkte, hvor man siger tingene. som de er, uden at stikke noget ind under gulvtæppet, som der er en udtalt tendens til tidligere på dagen, især sidst på formiddagen.


LØRDAG
Saturn er harmonisk til Pluto, og så er der god kontrol, struktur og orden over tingene. Der arbejdes sikkert, koncentreret, disciplineret og ansvarsfuldt, og man når sikkert i mål.

SØNDAG
Kl. 00.33 går Månen ind i Tyren, og der kommer et par dage med nydelse og kvalitet. Ca. kl. 8.00 står Månen fint til Neptun, så det er fristende at sove længe og drømme sødt. Hvis man har muligheden, så gør det. Ellers må man tage hovedtelefonerne på og høre noget roligt og godt på vej til arbejde. Omkring kl. 16.00 står Månen fint til Pluto og øger dermed den følelsesmæssige intensitet samt lidenskaberne. Der er også en god vilje til stede. Sidst på aftenen står Månen i spænding til Saturn, og det kan give udmattelse, så gå tidligt i seng i dag -  også selv om du så ikke oplever, at Solen præcis kl. 22.44 går ind i Vægtens tegn og medfører en måned med fokus på relationerne.
 

Rusland og USA i Syrien-aftale
Putin og Obama har lavet en aftale om de kemiske våben i Syrien, og det er et skridt i den rigtige retning, hvor de to lande kommer til at nærme sig hinanden en del mere i fremtiden.

Men aftalen er indgået på nogle kraftige astrologiske spændinger. Merkur (aftaler) er med i et storkvadrat til Jupiter, Uranus og Pluto. Derfor er der noget der ikke holder, og det kan let være, at man enten ikke finder nogle kemiske våben, eller at man kun finder en lille del af dem, fordi Assad har været smart og har skjult hovedparten af disse våben i et naboland.


Uvejr i Colorado
Staten Colorado blev grundlagt i 100-året for USAs grundlæggelse. Helt nøjagtigt den 1.august 1876 kl. 9.26 i Denver. MC er nu i spænding til Uranus og udløser derved det T-kvadrat, som Uranus er med i til Jupiter og Pluto, så de kommende oversvømmelser bliver dyre for staten. Især, fordi den progressive Uranus nu er eksakt i spænding til Pluto. Stormplaneten Merkur står på IC og i spænding til AC, og så rammer den samtidig Månen, der står tæt på IC. Så ud over oversvømmelserne kan storme også ramme staten. Saturn udløser i øjeblikket spændingen mellem Solen, Merkur og Neptun, og i de næste måneder udløses også det nævnte T-kvadrat af skæbneplaneten Saturn. Så staten får hænderne fulde, og man må påREGNE en del ekstra udgifter.

Den tavse dansker
Martin Buch udgør den ene halvdel af duoen Rytteriet, og kun få vil tro, at han i Politiken lørdag betegnes som ”den tavse dansker”. Ikke desto mindre er det fuldt ud korrekt, og astrologisk set er det ikke det fjerneste underligt. Han er født i Skorpionens tegn, og Den tavse dansker er en betegnelse, jeg har brugt flere gange om netop Skorpionen. Modsat er Tvillingernes tegn ”Det talende vandfald”. Hvis man så er Skorpion med Tvilling-AC, så er man pludselig en kombination af de to yderpoler. Måske har Buch begge dele i sig astrologisk set, men det kan ikke opklares uden fødselstid.

Regeringens udfordringer stiger under besøget fra de ydre planeter

Nu har Margrethe Vestager sat lus i skindpelsen internt i regeringen – ikke just, hvad den havde behov for dagen efter deres to dages teambuilding-kursus. Regeringen blev præsenteret for dronningen den 3. oktober 2011. Den har derfor i lighed med alle andre forløb, der er startet den 3. oktober, uanset sted, Pluto i spænding til Solen. Det er en kombination, der kan give konfrontationer, turbulens og splittelse.

Når så Vestager har både Pluto og Uranus i spænding til kommunikationsplaneten Merkur i denne tid, og Thorning har Neptun i spænding til den, så skal det nærmest gå galt. Aspekterne varer flere måneder endnu, så der er virkelig lagt i kakkelovnen astrologisk set. Det bliver en udfordring at få klinket skårene, og der kan komme yderligere splittelse i regeringen, også hvis SF forlader regeringen før næste valg. Eller De Radikale…

I parentes bemærket svarer splittelsen til alle andre, der har besøg af de tre ydre planeter, som er inde i billedet i både regeringens og de to førstedamers horoskoper. Senest har vi læst om de kendte sportsfolk Allan Simonsen og Jeanette Ottesen, som begge har eller har haft besøg af disse planeter. Allan Simonsen er lige blevet skilt på en Neptun-spænding til Merkur og Månen (følelser), og Ottesen har lige overstået en Pluto-spænding til Solen. Hun floppede totalt ved OL i London sidste år og røg ned i et stort, sort hul. Nu er aspektet væk, så nu er hun på toppen igen.

I øjeblikket har alle, der er født i dagen omkring den 1.1., 1.4., 1.7. og 1.-3.10 – igen uanset årstal og sted besøg af Pluto. Og alle, der er født i begyndelsen af Fiskene, Tvillingerne, Jomfruen og Skytten, har besøg fra Neptun. Og så skal man passe på ikke at ryge ud i ”regeringssymptomer”.

I øvrigt har de to damer aspekter indbyrdes i deres horoskoper – de såkaldte interaspekter – hvilket medfører, at det ikke er så mærkeligt, at de kan ryge i totterne på hinanden. Der er ganske vist også MEGET fine aspekter. Men kender man lidt til sammenligning af horoskoper, siger det meget, at disse aspekter OGSÅ er til stede - Vestager nævnt først:

Solen i spænding til Månen, Månen til Månen, Venus til Mars, Jupiter til Neptun og den stærkeste: Pluto til Solen!

 

 

Ny verdensorden

Vi har flere gange skrevet, at USA vil frasige sig rollen som verdens politimand i den form, der er i dag. Det sker nu i forbindelse med Syrien-krisen. Men hvad får det af betydning for Europa?

Vi skal naturligvis hanke op i os selv og være dem, der fra nu går forrest, imens USA og Rusland kommer tættere og tættere på hinanden. Nu skal EU for det første finde sammen og i første omgang have en ny kommissionsformand, men om ca. 10 år vil jeg som tidligere regne med, at der kommer en præsident for EU. Og hvad med Tyskland, kan de blive ved med at holde sig næsten neutrale sikkerhedsmæssigt? Nej, her vil vi se en øget militær aktivitet. Og når tyskerne går forrest, er vejen banet for en EU-hær. Så vil EU have markeret sig udenrigspolitisk (måske kommer der en fælles udenrigsminister før præsidenten) og sikkerhedsmæssigt.

USA vil koncentrere sig om de hjemlige reformer samt Mellemøsten, og måske har de en skjult dagsorden her. Vi ved jo, hvor vigtig olien er for dem, og måske vil de forsøge at spolere olieproduktionen og derved skabe kaos i hele regionen og der igennem gavne Israel. Men i første omgang vil de koncentrere sig om Stillehavsregionen, hvor de skal forsøge at holde Kina i skak, hvilket vil lykkes. Kina holder sig til sin egen region og vil aldrig gå ind militært i større stil uden for Asien.

England hægter sig selv endegyldigt af og mister næsten helt sin strategiske betydning. Frankrig vil derimod kæmpe sig ind i ”varmen”. Frankrig og Tyskland har indtil nu haft en politisk alliance, men den bliver der ikke brug for på samme måde i fremtiden. Kort sagt er EU ved at samle sig.

Syrien vil dog fortsat være en krudttønde i Mellemøsten, ligesom Egypten også ligner en gordisk knude, og USA har sikkert en skjult dagsorden også her. For én ting er, at de vil have EU på banen som politimænd, men noget andet er, om det stigende kaos i den arabiske verden ikke behager dem særdeles vel, så de nu gør en dyd af nødvendigheden. Hvis de går til en eller anden form for aktion i Syrien, bliver det den sidste af slagsen i en rum tid fremover. Ved ikke at gribe ind, øges den kaotiske situation, men nu skal EU lige vise flaget i nogen tid, og det gør de/vi så.

Alt i alt er det nu en meget afgørende tid på vejen mod verdensfreden. Der kan sagtens opstå totalt kaos, før det bliver godt. Tiden frem til 2023/24 er med Pluto gennem Stenbukken den afgørende periode, hvor GRUNDLAGET for en kommende verdensfred skabes – ganske vist ved hjælpe af krig og kaos, men sådan VIL det være, når så meget had har hobet sig op.

Afrika kommer i det næste årti økonomisk på fode og begynder som det sidste kontinent at få betydning for verdensøkonomien, og det kan komme til at koste dyrt for klima og miljø på kloden. Også selv om man øger klima- og miljøforanstaltningerne. Kloden er ved at lide så meget, at den også vil reagere i stigende grad. Og den er stærkere end nogen jordisk hær – men det er der kun et forsvindende mindretal, der vil gøre noget ved, så kloden kommer i første omgang til at ligne den helt store taber. Men kun lige til den begynder virkelig at slå tilbage og reagere med sine store kræfter. Derfor har verden heller ikke set den sidste alvorlige atomulykke – uanset, hvor meget man sikrer kraftværkerne.

Hvis man vidste, hvad man er i gang med, ville det måske se helt anderledes ud, men det VIL man af økonomiske/grådighedsmæssige grunde ikke vide. Eller rettere: man lukker øjnene indtil den sidste rest af naturressourcer er hentet op af undergrunden, så der opstår så mange tomrum, at der vil ske sammenstyrtninger. Bare for at tage et eksempel på, hvad vi har gang i. En af naturens love hedder respekt for naturen, og det findes ikke i dag der, hvor den burde findes, og så fortsætter uhyrlighederne.

Seneste eksempel er skifergassen i USA, hvor man naturligvis ikke renser det spildevand, der pumpes med op fra undergrunden. Det leder man bare tilbage igen, for det er jo ikke noget værd, og så er det ydermere en belastning – så væk med det efter devisen: Ude af øje, ude af sind. Naturen kan få lov selv at rense det op igen. Men man bliver klogere i det øjeblik, hvor overgrebene har nået et vist omgang, for så bliver det rigtig slemt. Men igen kan man konstatere, at markedskræfter og økonomien styrer verden, ikke politikerne rundt omkring i verdens parlamenter. De er marionetter, og situationen kan flot sammenlignes med H.C. Andersens eventyr ”Kejserens nye klæder”, hvor alle er enige om, at kejserens tøj er guddommeligt, uanset hvad. En lille dreng afslører skræddernes bedrag og siger højt: ”Han har jo ikke noget tøj på!” Der tiskes og hviskes i forsamlingen, men de holder stand. Det er jo én gang vedtaget, at kejseren tøj er det ypperste, der findes, så alt fortsætter som det altid har gjort. Markedsøkonomien er nu blevet ”det guddommelige”, og politikerne er dem, vi tror har magten, men nu vil jeg spille den lille dreng, som jeg engang har været, og udbryde: De er jo slet ikke klædt på til deres opgave! Men de tror det selv, og det store flertal tror på det. Men det er ligesom med pengesedler. De er kun noget værd, så længe man TROR på, at de er noget værd. Det er alt det kunstigt menneskeskabte, H.C. Andersen beskriver. Tøjer er jo egentlig en ganske ligegyldig ting. Det er kun modefolk, der kan tro på tøj. Og så naturligvis dem, der skal have det på for at holde varmen. Men tøj behøver ikke at være moderigtigt for at kunne holde på varmen. Men nu har vi vænnet os til, at det skal være smart, og de fleste børn klædes moderigtigt på – man skal gå i det rigtige tøj for at være noget.  Forældrene hopper med på vognen, så børnene ikke bliver mobbet på grund af dårlig tøjstil. Det er ren staffage, men sådan er det altså gået hen og blevet her i overfladens tidsalder.

Det er al den staffage, der synger sin svanesang i disse tider. Og tro mig, det vil alt sammen blive erstattet af noget med virkeligt indhold. Det er kun et spørgsmål om tid, og fundamentet til transformations skabes i denne tid.  

Se, DET var en historie fra det virkelig liv – de ”virkelige” virkelige kejserklæder…

 

Hvad har USA i sinde?

Det er nu, vi går ind i den afgørende Pluto/Uranus-spænding. Det skaber altid kollektiv uro på det økonomiske område, når den er aktiveret på himlen i form af en 90 graders vinkel, som udgør en spænding astrologisk set. Når Pluto kører gennem Stenbukken, er det gamle faste strukturer, der er ved at gå i opløsning, herunder det gamle, økonomiske, som i virkeligheder ER udtjent, men som mange krampagtigt holder fast i, da der endnu er mange penge at tjene derved. Det er den slags indstillinger, Pluto vil tage et opgør med. Den vil have en ægte og ærlig holdning, som også er konsekvent – og efterhånden ultimativ. I denne overgangsfase kan tingene blive ekstra surrealistiske. Et eksempel på dette er, at selv om majoriteten er imod bankernes store, gyldne håndtryk, så bliver det ved som folks holdning til kejserens nye klæder. Og her er det ikke bare små børn, der kan se, at den er gal, det er også stort set alle voksne -  undtagen lige dem, der sidder på flæsket. De holder fast i de gamle systemer, og da det er dem, der tilsyneladende har magten, så er det svært at ændre tingene afgørende. Men det er her Pluto kommer ind i billedet og på et tidspunkt vil gøre sin indflydelse gældende – og så ryger det gamle system på en dårlig måde. Vi holdt fast i det langt ud over den tid, vi burde.

Så USA vil i højere grad vende det blinde øje til begivenhederne i den arabiske verden og overlade det til EU at være politibetjente. Og så vil der formentlig opstå kaos, fordi EU ikke er parat til opgaven endnu. Derfor må FN træde til, og det er lige præcis også den mest optimale løsning på sigt. FN er det naturlige organ til opretholdelse af verdensfreden. Hvis ikke det internationale samfund kan stå sammen om at kæmpe for verdensfreden, så hører alting op.

 

Iran og uran

Men hvad med Iran? De har fået en ny præsident med et nogenlunde skikkeligt og harmonisk horoskop. Men til gengæld ser man store udfordringer i landets horoskop, hvor de ydre planeter spænder op, herunder Pluto, som står for atombomber. Så selv om landet har fået en bedre leder, bliver det meget svært for ham at manøvrere i en slags fortidigt landskab, hvor mullaher har stor indflydelse sammen med andre folk fra det gamle system. Der skal nok komme forhandlinger i gang.

Iran er i koalition med Assad i Syrien, og det kan være her, der opstår konfrontationer i den kommende tid. Iran er sammen med Rusland og Europa en del af løsningen i Syrien. Alle skal inddrages for at skabe varig fred i Syrien. Enes man ikke hurtigt om dette, stikkes Mellemøsten i brand og det sammen med Nordafrika. Situationen i Iran er astrologisk set ustabil i det næste par år, men de vil komme under så stort et pres, at de bliver nødt til at rette ind og lade sig kontrollere, og det vil øge den interne ustabilitet i landet.

 

-          Hvad lavede Assad, før han blev præsident?

-          Han var øjenlæge!

-          Hvorfor hulen kan han så ikke SE, at han er helt galt på den?

-          Han har nok sortsyn!

 


 


UGEHOROSKOP uge 38 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop på www.kvindetid.dk


 

VÆDDER
Hvis du ikke sætter tid af til at gøre en lille status ind imellem, så mister du hurtigt overblikket. Du er god til at tale med andre, og du bliver betroet ting, du ikke må gå videre med. Det skal du huske, ellers skaber det problemer. Du holder af at være sammen med gode venner.
PS: Ikke alle opgaver vil være lige sjove.
TYR
Et tilfældigt møde kan udvikle sig i en meget uventet, men positiv retning. Dette gælder især, hvis du er single. Du vil nyde at komme lidt væk fra dine vante omgivelser. Er det ikke muligt at rejse eller arrangere en udflugt, så find på noget andet aktivt og spændende.
PS: En social uge venter forude.
TVILLING
Du er virkelig god til at arbejde hen i mod det, du ønsker at opnå. Samtidig tager du ansvar og er god til at bevare overblikket. Du kan godt drømme store drømme og lægge ambitiøse planer, du skal nemlig nok nå dem. Beder du om hjælp, vil du ikke få nej.
PS: Er du på rette kurs?
KREBS
Hvis du giver udtryk for, hvad du har behov for, så undgår du skuffelser. Dette gælder især overfor din partner, som ikke har let ved at gætte sig til, hvad der gør dig glad. Du er kreativ, men du kan være lidt for selvkritisk, hvilket du ikke har grund til at være.
PS: Fokuser på det store billede.
LØVE
Du får lyst til at foretage store ændringer, til at vende alt på hovedet. Det er dog ikke en god ide, du vil nemlig komme til at fortryde en ting eller to. Tænk dig om og tal med din partner, så du ikke skal til at lave om på tingene igen. Du kan nogle gange føle dig meget alene.
PS: Pas på pengene.
JOMFRU
Det er vigtigt, at du får sagt fra i god tid. Hvis du holder tingene inde, så kan det ende med et brag, og du får så sagt langt mere, end du burde. Du kan føle dig lidt alene med dine synspunkter, men det vigtigste er, at du er tro mod dig selv frem for andre.
PS: Alt, hvad der er nyt, finder du spændende.
VÆGT
En virkelig dejlig uge venter dig. Du er god til at kommunikere med andre, og du bør derfor også øve dig i at få sagt til og fra. Du kan med held gennemgå din økonomi, der er penge at spare. Det kan være på forsikringer eller på lån og bankforretninger.
PS: Tag dig først af dine egne ting.
SKORPION
Du har en særdeles god intuition, og det hjælper dig, når du skal træffe vigtige beslutninger. Spirituelle emner vil tiltrække dig, og du kan udvide din horisont. Du kan også opleve sider af dig selv, som du ikke har tænkt over før. Meditation vil skabe klarhed.
PS: Svarene kommer af sig selv.
SKYTTE
Hvis du er fokuseret og struktureret, kan du komme langt med dine drømme og mål. Det er dog vigtigt, at du ikke sætter for meget i gang samtidig, så får du nemlig ikke noget færdigt. Du har en meget fin sans for at løse konflikter og problemer.
PS: Brug tid med gode venner.
STENBUK
Fremgang er nøgleordet for denne uge. Tingene lysner og bliver lettere for dig. Du må gerne drømme store drømme, du vil nemlig være i stand til at føre dem ud i livet, hvis du tager ansvar og bruger tid på dem. Der er ikke meget, du ikke kan, hvis du virkelig vil.
PS: Gode ændringer er på vej.
I
VANDBÆRER
Arbejde og karriere er i fokus i denne uge, og der kan opstå spændende muligheder, som du bestemt bør sige ja til. Ønsker du et nyt job, så begynd og søg nu. Familien er også vigtig for dig, men der sker så meget omkring dig, at du nærmest helt kan glemme partner og børn.
PS: Du og familien bør lægge fælles mål.
FISK
Selvom tingene ikke kommer let til dig, eller måske netop derfor, er du glad og taknemmelig for det, du opnår. Du forstår at se det positive i tingene, og derfor lader du heller ikke småting gå dig på. Du er god til at træffe de helt rigtige beslutninger.
PS: Du kan være meget følsom.

 

 

 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar