søndag den 22. september 2013


Kommentarer 39
 

1.     Information og tilbud

2.     Karmisk clairvoyance ved Kirsten Brun

3.     Livsstilsmesse i Øksnehallen – næsten-fribilletter

4.     Horoskopets 12 tegn

5.     E-bøger på Astroshoppen

6.     Rettelse HOROSKOPET nr. 4

7.     Efterlysning af emner til HOROSKOPET og bloggen

8.     7-9-13 gik verden rundt fra København

9.     Ugens vitz med Bitz

10.                   Ugen, der kommer

11.                    Ugens syner af Kirsten Brun

12.                   Rangved-rapporten

13.                    Kan vi undgå fremtidige kriser?

14.                    Det tyske valg

15.                    Atomulykke blev undgået

16.                    Masseskyderier en masse

17.                    Masseoversvømmelser i Mexico

18.                    Ugehoroskoper for alle tegn af Lykke Larsen

 

Information og tilbud


Kirsten Brun

Kirsten Brun har foredrag om karmisk clairvoyance den 23. oktober kl. 19.00 i AstrologiHuset. Husk tilmelding på denne mail.

 Livsstilsmesse i Øksnehallen  - næsten-fribilletter

Landets største livsstilsmesse løber igen af stabelen den 27.-29. september i Øksnehallen. Du kan afhente alle de næsten-fribilletter, du har brug for, I AstrologiHuset eller sende en frankeret svarkuvert til os. Der findes ikke fulde fribilletter i år, men næsten-fribilletterne koster kun 20 kr. stk., som betales ved indgangen.

AstrologiHuset har stand nr. 619, lige ved oasen i midten. Her kan du købe bøger, dvd og cd mm. samt få prøvebehandlinger til 200 kr. inden for håndlæsning, astrologi, tarot og clairvoyance. Abonnenter på HOROSKOPET får prøvebehandlinger til halv pris 100 kr., OG man får de 20% rabat på alle varer. Nye abonnenter får 3 gratis horoskoper til en værdi af ca. 700 kr. Så man tjener penge på at abonnere nu.


Horoskopets 12 tegn

Claus Houlbergs bog ”Horoskopets 12 tegn” fås nu igen for 250 kr. på www.astroshop.dk – eller i Astrologisk Boghandel på Østerbro.

De små bøger om hvert tegn er nu nedsat til 20 kr. stk. Kun 5 tegn tilbage.
 

E-bøger på Astroshoppen

Der er nu et antal e-bøger til salg på http://www.astroshop.dk – herunder Astrologiens Univers af Karl Aage Jensen til 79 kr. Også bøger om clairvoyance samt Claus Houlbergs bog om udviklingsastrologi kan nu fås som e-bog.
 

Rettelse
Vi kom til at skrive i det seneste nummer af HOROSKOPET, at whistleblower Ed Snowden er født den 21. maj. Det skal være den 21. juni. Han er dermed dobbelt Tvilling. Vi har også sat en forkert tolkning af Løven ind i kvartalshoroskopet. Den korrekte tekst skal lyde:

-      Da du har haft meget travlt i de seneste måneder, vil du nu have brug for en lille pause. Det er vigtigt, at du får mulighed for at slappe af hjemme, derfor skal du helst ikke påbegynde alt for mange boligprojekter. Du kan dog med held lave nogle ændringer, men du skal prioritere. Det er også vigtigt, at du og din partner er enige, så tal om tingene, det er ikke altid, I rent faktisk har forstået hinanden. Du kan få klare øjeblikke, hvor du kan se, hvor du skal hen arbejdsmæssigt. Det kan dog være noget frustrerende, for det er ikke helt let, at få tingene til at ske.
 

Efterlysning af emner til artikler i HOROSKOPET og ugekommentarerne

Temaet i næste nummer af HOROSKOPET er utroskab, og der er vi i gang med at samle researchmateriale sammen. Har du ideer, hører vi gerne. Vi hører også gerne, hvis du har ideer til andre artikler, ligesom du er mere end velkommen til at komme med ideer til ugekommentarerne.
 

7-9-13 – København gik verden rundt

Københavns Kommune gjorde noget ganske usædvanligt den 7. september 2013, nemlig at bruge et astrologisk indslag i giftermålene på den særlige dag. Det er beskrevet tidligere. Det blev en dag med rigtig gode energier, og der blev i alt brugt 11 giftefogeder ved de 283 vielser, som slog alle rekorder, inklusiv den 12.12.12 og den 11.11.11.

Jeg var som tidligere beskrevet på forhånd blevet interviewet til Temalørdag på DR2 og til Daily Telegraph i England. Men den 7. september faldt netop på den dag, Astrologimagasinet HOROSKOPET skulle afleveres til trykning. Derfor måtte jeg takke nej til både BBC News, TV2 og flere andre presseindslag.

Det er ikke hver dag, man oplever det luksusproblem at skulle sige nej til BBC News med omkring 50 millioner seere. De blev da også meget forbavsede, men bladet er trods alt det vigtigste. På den måde lykkedes det igen at få bladet færdig til tiden. Desværre var postvæsenet denne gang noget langsomt, og de sidste bladet kom først ud 9 dage senere. Det er nu påtalt, og jeg går ud fra, at det ikke vil gentage sig. Vi beklager på redaktionens vegne.

Ugens vitz med Bitz

Vi har fået endnu et nyt madmagasin på tv: ”Bitz & Frisk” efter navnene på de to studieværter – vel at mærke efternavnene. De har lige besøgt en fiskekonservesfabrik for at undersøge, hvad dåserne indeholder – ud over fisk, altså. Og det var da en del, men sådanne småting går dem ikke på, for man holder sig naturligvis inden for grænseværdierne for junk og tilsætning.

Selv om der ved Gud ikke er tale om friske fisk, vil jeg foreslå, at programmets titel ændres til Bitz, Frisk & Fisk. Så kan der måske komme lidt friske fizk til seerne i stedet for en masse konserves med tilhørende holdbarhedsbevarende stoffer og andre tilzætningsstoffer.

 
Og så vitzen

Denne ene sardin til den anden, idet de svømmer forbi en u-båd:

-         Ah, en dåse mennesker!
 

Ugen, der kommer

Solen er uaspekteret, indtil den i midten af ugen så småt begynder at gå ind i spændingen til Uranus og Pluto. Aspektet tiltager i dagene derefter, men er først eksakt hen over midten af næste uge. Så ugen begynder med, at det er svært at få større ting til at ske på den måde, man ønsker. Kommunikationen er også generelt mangelfuld, da Merkur er uaspekteret. Også Neptun er stort set uaspekteret, men alle planeter får naturligvis korte besøg af Månen, men så er det også sagt. De mest harmoniske dage er tirsdag og onsdag. Torsdag er også rimelig, og lørdag kan blive spændende. Men fredag er ugens lavdespringer, mens lørdag ser ret spændende ud.


MANDAG
Ved 7-tiden står Månen i spænding til Mars, så mange vil være lidt aggressive fra dagens begyndelse, hvilket maner til forsigtighed i trafik og kommunikation. Aspektet begynder i løbet af natten, så det kan tænkes, at aggressiviteten skyldes manglende eller dårlig søvn. Man har brug for at begynde dagen stille og roligt, men det er svært at ”få lov til”. Så det bør man TAGE sig lov til. Heldigvis står Månen godt til Jupiter, så det handler om at tage det hele med oprejst pande og humør – være så udhvilet som muligt til dagens dont. Beslut at gå tidligt i seng søndag aften.


TIRSDAG
Midt på dagen står Månen kanon godt til Solen og skaber helhed og god dynamik, også på det hjemlige og følelsesmæssige plan. Aspektet tager til i løbet af morgenen og formiddagen, og holder til ud på eftermiddagen. Men sidst på eftermiddagen er Månen i spænding til Neptun, og det aspekt begynder så småt midt på dagen, og det maner til lidt forsigtighed. Vær ikke naiv, for man fejlbedømmer ofte tingene på et sådant aspekt – eller glemmer at sætte grænser. Det kan godt give en lidt kaotisk slutning på dagen og forårsage træthed om aftenen.
Månen går ind i Tvillingerne kl. 9.34 og giver et par dage med livlighed og megen kommunikation – og en god portion nysgerrighed. Det handler derfor om at sætte ord på sine følelser, især sidst på dagen og om aftenen. Men gør det for Guds og din egen skyld kort, så det ikke bliver alt for følelsesladet og offerbetonet.


ONSDAG
Ved 7-tiden står Månen godt til Uranus, og mange kan ikke vente med at stå op og/eller komme på arbejde. Man har fornemmelsen af, at NU kan der komme noget nyt og spændende. Det er en fornyende frihedsenergi, der er til stede. Om aften står Månen godt til Mars og giver ny energi – mange tager beslutninger eller initiativer, og de vil være bæredygtige - så her har vi ugens højdespringer af en dag.

TORSDAG
Ved 13-tiden står Månen flot til kommunikationsplaneten Merkur og giver godt flow mellem tale, tanke og følelser. Aspektet er i realiteten aktivt i de fleste af dagens timer, så også her har vi en god dag, specielt til aktiviteter, initiativer og beslutninger. Også godt for konstruktive møder. Timen mellem 12 og 13 er specielt god. Kl. 21.24 går Månen ind i Krebsen, og så kommer der et par dage, der bør helliges de nære ting som følelser, det sociale og familien.


FREDAG
I dag er Månen helt vild med hele fire aspekter, heraf er de tre spændinger, så det giver en noget urolig dag, hvad følelser og familie angår. Det begynder ved 7-tiden med et kvadrat til Solen, og her kan følelserne sætte sig på tværs i det indre univers. Ved 16-tiden står den i spænding til Pluto, og det kan give knuder og konfrontationer, og det kan bryde ud i lys lue ved 20-tiden, hvor Månen spænder Uranus op. En dag med følelsesmæssige udfordringer og stress, som dog blødes lidt op af harmonien til Saturn ved 18-tiden. Det aspekt giver lidt stabilitet og kontinuitet, og det kan godt være hårdt tiltrængt. Følelserne sidder uden på tøjet, og man kan enten ikke komme af med dem – eller også bryder de ud i lys lue. Dagen er sort/hvid, og kompromiser er svære at indgå – eller de holder simpelthen ikke.


LØRDAG
Sidst på formiddagen står Månen på Jupiter og holder skruen i vandet og humøret højt, specielt på det hjemlige plan. Så man burde nok holde aftenfesten til frokost, hvis det er muligt. Både Månen og Jupiter står helt fantastisk til Venus, og specielt tidsrummet 11.45-12.15 er interessant. Begynder man en sammenkomst her, så vil det være en stor succes. Det er måske ikke det store, vilde udadvendte, men den stille fest, hvor alt går op i en højere enhed med stor glæde til følge. Der vil naturligvis altid være mennesker, hvis horoskop et sådant aspekt ikke lige rammer, men selv de vil kunne mærke den stille, boblende glæde. Den kommer især, hvis man giver slip og lader tingene have sit eget forløb. Dog er Venus i eksakt spænding til Mars i dag, så nogle KAN godt komme til at træde andre over tæerne, men det vil ikke være voldsomt, især ikke midt på dagen. Solen begynder så småt at tænke på at spænde Uranus og Pluto op, men aspektet er først eksakt i begyndelsen af næste uge.


SØNDAG
Sidst på formiddagen står Månen i spænding til Merkur og kan udfordre kommunikationen og hukommelsen. Månen går ind i Løven kl. 9.57, stort set på samme tid som den nævnte spænding. Der kan blive talt med store ord, måske også ved søndagsgudstjenesterne, der jo begynder kl. 10.00, som er dagens skillepunkt hvad angår astrologiske forhold. Bl.a. går Månen ind i Løven her.  Kl. 13.38 går Månen ind i Skorpionen og giver et par dage med intensitet i følelserne. Dybe snakke hører til dagens orden under følelsernes sagte sitren. Især søndag. Mandag bliver T-kvadratet mellem Solen, Uranus og Pluto endnu mere aktivt, og det er eksakt tirsdag, men kan allerede begynde at mærkes nu.


Ugens syner af Kirsten Brun
Det handler nu om kommunikation OG mangel på samme. Der er mange konflikter i den kommende uge. Også på det store plan. Ikke langvarige, men korte og intense. Det kan føre til angreb af mange forskellige arter, men det kan også føre til, at vi kan få klarhed over en given situation. Det bliver ikke den nemmeste uge at få gennemført de store ting i. Heller ikke at få en støre forståelse for situationer i ens liv. Men der er dog også en energi til stede, der kan give en pludselig og helt uforudset forklaring på noget, man har puslet meget længe med. Det gælder så om at prøve at forstå og tolke denne forklaring – og bruge den i ens hverdag.

Det bliver en spændende uge, også på verdensplan, hvor forskellige konflikter og uforklarlige begivenheder vil præge billedet. Det bliver ikke et samlet billede, hvor alt i verden peger i en retning. Men det stik modsatte, hvor der kommer udtalelser, som så bliver ændret og taget tilbage. En lidt rodet uge.

Sidst på uge starter der en strøm af kærlighedsenergier, som retter op på langs tids udrensning. Det handler om at tillade kærligheden i ens liv, og om at elske sig selv. At være ét med den, man er. En smuk og inderligt velkommen energi, som vil fylde meget i den næste tid. En blandet uge -KB.

 
Så kom rapporten om krisen
Jesper Rangvid var formand for den kommission, der nu har barslet med en rapport, der er som snydt ud af næsen på Tænketanken Mikro.

Krisens fædre er naturligvis bankerne, politikerne samt grådige og opfindsomme entreprenører. Fogh-regeringen er i skudlinjen, fordi de satte kikkerten for det blinde øje og bekvemt overså det isbjerg, man havde kurs lige imod. Det blinde øje betød, at Danmark var ret tæt på at gå statsbankerot. At bankerne var med i det giver sig selv med de massive udlån i den letsindige udlånspolitik. De satsede blindt og bekvemt på, at de gode tider ville fortsætte i det uendelige.

Det ville klæde Fogh, Løkke og Hjort at tage medansvar, men de gemmer sig godt af vejen. Løkke har ganske vist ymtet sig i nogle vendinger, der stort set friholder ham selv for ansvar. Det er bankerne og deres kunder, der har ansvaret ifølge Løkke. Fogh vil vi aldrig høre fra om den ting. Han har sagt de to sætninger, der skal siges i den sag. Men Hjort mangler at kommentere rapporten, hvad der kan være ligegyldigt, for han vil give Løkke ret. Og Løkke vil helt sikkert holde fast i sin ”forklaring” for tid og evighed. Her må historieskriverne så i gang, og her har Jesper Rangvid forsynet dem med vægtigt materiale til fremtidig bedømmelse.

Rapportens titel sidder lige i øjet og antyder, at bankerne troede, det var anderledes denne gang, og at udvikling og vækst derfor virkelig VAR uendelig. Man kunne mistænke, at det var med velberåd hu, for nu var der virkelig mulighed for at tjene penge, og det skulle man benytte sig af. Al bekymring var dermed fejet af banen.

Hver gang, det finansielle system løber af sporet på den ene eller den anden måde, er det banker og politikere, samt naturligvis grådige entreprenører, der står bag. De ”glemmer” de grundlæggende regler for god finanspolitik og sund bankpolitik, som altid fordrer stram regulering. Noget, som bankerne aldrig er glade for, da det jo er en liberalistisk verden. De er dog altid ret glade, når politikerne beslutter at støtte dem med skattekroner, når de har foretaget fejldispositioner.


Bankfolket i køjen med Løkke
Under bankerne skal vi også lige have Nationalbanken med. Man snorksov, da grådige direktioner i mindre banker spillede kasino med kundernes penge. De små banker lånte ca. 21 milliarder ud til lykkeriddere, mens både Nationalbanken og Finanstilsynet sad på hænderne. 

Løkke forsvarede sig med, at den daværende regering gerne ”ville noget andet”, men kunne ikke få lov! Og i øvrigt var vi ifølge Løkke godt rustet til krisen. Det altså på trods af, at rapporten kritiserer regeringens økonomiske politik.

Imens er Løkke stormet frem i meningsmålingerne. Det viser, at hans vælgere er ret ligeglade med ansvarsforflygtigelsen, som således må flugte fint med den liberale vinkel. Og det er jo også ret ligegyldigt, om man stemmer rødt, blåt eller lilla, det giver nogenlunde samme resultat. Stemmeafgivning ved valgene er den demokratiske ret, befolkningen har. Bevares, så kan man deltage i debatter osv., men det flytter stort set aldrig noget. Vil man have ændret noget afgørende, må man blive hjemme ved ”valgene”. Som det er nu, regulerer politikerne bankerne lidt og holder bedre øje, så det meste kan forsætte som altid.

Brian Mikkelsen (K) lægger sig i den mellemste køje i kølvandet på Løkke og siger nærmest bare, at sådan noget kan jo ske, så det må man lære at leve med. Og det har hverken han eller hans parti ikke noget som helst at skaffe med – altså håndvaskesyndromet igen. Endda for fuld udblæsning.

Og med Fogh giver det sig selv. Han både troede og håbede, at han kunne gå på vandet og erklærede, at de økonomiske lærebøger nu skulle skrives om. Så godt GIK det jo – og SÅ godt ville det blive ved med at gå, hvis ikke bedre. Man må sige, at det var årtiets fejlbedømmelse, som i øvrigt faldt fint i tråd med tidligere finansminister Thor Pedersens udtalelse om, at nu kunne vi snart ”købe hele verden”. Det var lige før krisen kom. Goddag mand, økseskaft.   

Kolde Kolding ude i kulden – tænkte kun på cool cash
Eivind Kolding er blevet fyret efter kun halvandet år i Danske Bank. Han vigtigste gerning var stort set at sige undskyld for bankens opførsel op til krisen. I hvert fald var han færdig ikke længe efter, at undskyldningen var faldet. Han fik sit gyldne håndtryk på 22 millioner kr. Kolding var ikke det mindste kundeorienteret. Han undskyldning skulle vise sig at være velbegrundet, selv om han internt i bankverdenen har måttet stå model til en del kritik. Men efter rapportens fremkomst kan vi se, at en undskyldning endda har været meget i underkanten.

Men bankverdenen er ikke sådan at kæmpe imod. Det er på en måde lettere med politikerne. Vi kan stille dem stolen for døren ved at undlade at stemme. Det er efterhånden vores demokratiske pligt at gøre sådan. Som det er nu, lukrerer politikerne på, at vi vælgere indtil nu har overladt det fuldt og helt til politikerne at regere på vores vegne, og den tillid har de kollektivt brudt i de senere år. Derfor tør og vil vi ikke længere overlade dem at sætte kursen – det er jo de sammen mennesker, som satte kursen mod isbjerget som en anden Titanic. Der er ingen vilje til at ændre afgørende på noget som helst, kun til at holde bedre øje med, at det ikke sker igen – og det er ikke tilstrækkeligt, når og hvis der blæses op til fest igen, for så vender euforien tilbage, og ingen kan styre den. Det kender vi kun alt for godt. Man bør i stedet stille sig selv spørgsmålet om, HVORFOR kriserne vender tilbage med jævne mellemrum. Vi hører aldrig om de reelle baggrunde for tingenes tilstand, og det er vi mange, der er ved at være godt og grundigt trætte af.

Stop supertankeren, jeg vil af for at bruge tiden på supertanker i stedet. Det er ikke bare storskibsredere, der kan tænke supertanker. Vi må holde skruen i vandet og sejlene sat, så vi i fremtiden kan navigere på den bæredygtige måde, så supertankeren ikke forliser, som det ellers vil blive tilfældet – og det kommer der jo ikke mange supertanker ud af.

Kan vi undgå fremtidige kriser?
Jesper Rangvid anbefaler i rapporten nogle ting, som kan gøre, at vi kan undgå fremtidige kriser. Han anbefaler, at ejendomsbeskatningen ændres, så den hele tiden følger prisudviklingen på boligmarkedet. Det vil stabilisere konjunkturerne og dermed stabilisere den økonomiske udvikling i den finansielle sektor. Og politikerne må ikke slippe jerngrebet om den finansielle sektor. Desuden skal den variable aflønning i bankerne afskaffes, så den ikke afhænger af salgsmængden af værdipapirer. Det gælder for personer, der er involveret i rådgivning af salg af værdipapirer til privatpersoner – for blot at nævne nogle af anbefalingerne. Så langt, så godt. Det er gode anbefalinger, selv om der er tale om et overfladisk plan, og de skal indføres hurtigst muligt, hvad regeringen helt sikkert også gøre i det omfang, det kan lade sig gøre. Der er blot, som tidligere beskrevet af Tænketanken Mikro, tale om utilstrækkelige tiltag på længere sigt. Derfor vil en fremtidig finansiel krise ikke kunne undgås til trods for tiltager her. Der skal en systemændring til for at kunne undgå boligbobler m.v. Vi har beskrevet befolkningsbobler, storbybobler, arbejdsløshedsbobler osv. Alt sammen skabt af for stor befolkningstilvækst for forhold til den tilvækst, naturlighedsprincippet tilsiger. Det er altså ikke tilstrækkeligt at regulere den finansielle sektor. Der skal en helhedsløsning til, som tager alle menneskelige, eksistentielle forhold i betragtning. Og her vil det så vise sig, at udviklingen ER kommet ud af kontrol, fordi den udelukkende handler om den materielle verden. Det er en ubalance i sig selv, som vil få alle fysiske tiltag til at fremstå som symptombehandling. Det forhindrer ikke, at bylder vil vokse ud igen – og endda på samme sted som før. Boblerne vil med andre ord vedblive at opstå. Og da der ikke gøres nok, vil de endda tiltage i styrke. Det vil Pluto sørge for i sin udrensningsproces. Vi kan lige så godt tage tyren ved hornene nu: Tag så den krise!

Rangvidrapporten - vanvidsrapporten

Den 488 sider lange rapport er om sagt god og brugbar her og nu, og den beskriver forholdene stringent og klart, så vi alle kan forstå budskabet. Den kommer ind på de vanvittige forhold i den finansielle sektor, som skabte krisen. Derfor vil jeg tillade mig at omdøbe den til Vanvidsrapporten.

Rangvid har skullet beskrive, hvad der skete, da et velfungerende finansielt system pludselig kom i choktilstand 2008, og hvor bl.a. Lehman Brothers gik ned og sendte chokbølger til hele verden.

Men allerede her har han haft en overfladisk opgave, for et system går ikke pludseligt ned. Det er ligesom med en akut sygdom, som kan se ud, som om den pludselig er opstået, men dette er naturlig aldrig tilfældet. Det ser blot sådan ud, men den er opbygget gennem længere tid, og SÅ bryder den pludselig hurtigt ud og bliver synlig. Og behandlingskrævende.

Ordet ”velfungerende” er også forkert, for ellers ville krisen slet ikke være kommet. Der mangler enten et sæt gåseøjne omkring udtrykket – eller det skulle have heddet TILSYNELADENDE velfungerende.

Under alle omstændigheder er der noget godt ved en krise. Den giver os mulighed for mere solidaritet og at stå sammen om løsningen, og den påpeger fejlene ved et såkaldt velfungerende system.

Så får vi nemlig mulighed for at få fejlene rettet, og her har Rangvid lavet et uvurderligt kulegravningsarbejde af de fysiske årsager til krisen. Men det påhviler behjertede sjæle at grave dybere i årsagerne og få lavet et bæredygtige system, baseret på helhed og sammenhængskraft.

Læs mere på bloggen og i Mikros rapporter på http://www.astrologihuset.dk


Valget i Tyskland
Det vil ende med, at Merkel bliver siddende, og det vil have indvirkning på hele Europa, der nu bliver mere bundet sammen indenrigspolitisk. Krisen gør, at fællesskabet bliver vigtigere end tidligere.


Atomulykke
Den 23.januar 1961 – hvis du kan finde tidspunktet, hører jeg MEGET gerne fra dig - fik et atombevæbnet fly motorstop over Goldsboro i North Carolina, men ved et slumptræf sprængtes de to bomber ikke, selv om de burde have gjort det efter at være udløst fra flyet i faldskærm. Hver bombe var 240 gange så kraftig som Hiroshima-bomben og ville have forårsaget flere millioner menneskers død. Hvad er den astrologiske forklaring på dette mirakel?

Jo, Pluto (atombomber) fik ikke nogen spændingsaspekter, kun harmonier. Herskeren over 8. hus står flot. I Skorpionen står kun Neptun, og det er dens spænding til Merkur (trafik), der har bragt situationen i fare. Det blev altså ved et nærved-og-næsten.

 Masseskyderier i 2013

Den 21. september 2013 kom der melding om et masseskyderi i Nairobi i Kenya midt på dagen. Merkur er ikke helt færdig med storkvadratet til Jupiter, Uranus og Pluto, men næsten. Og Jupiter er også på vej væk, så nu burde det begynde at tage af med den høje skyderi-frekvens.

Ellers er det mest i USA, der sker masseskyderier, og den typiske gerningsmand er en sindsforvirrede, hvid mand på ca. 35 år. Definitionen på et massedrab eller masseskyderi er, at mindst 4 er døde, inkl. gerningsmanden.

Astrologisk set er der Mars (våben) og Pluto (død), der må være inde i billedet, og det passer fint med de seneste 7 skyderier i USA, alle i 2013:

19. september kl. 22.15 i Chicago: Parkskyderi med Mars i spænding til Saturn og Venus, og Pluto i spænding til Månen og Uranus.

16. september: Skyderi på flådestation i Washington med Mars i spænding til Månen og Pluto i spænding til Merkur, Jupiter Uranus og Pluto (storkvadrat).

26. juli i Florida: Morder skyder 6 af sine naboer: Mars/Jupiter/Merkur-konjunktion i spænding til Pluto og Uranus.

7. juni i Californien: Skyderi med Månen og Mars i spænding til Neptun, og Pluto i spænding til Merkur og Venus.

24. april: Gerningsmanden går gennem byen og skyder 5 personer, herunder 2 børn. Dør selv i ildkamp med politiet. Solen, Mars og Venus i spænding til Saturn.

21. april: 4 dræbte med Solen, Mars og Venus i spænding til Saturn.

13. marts i Herkimer County, NY: Der dræbes 5 personer med Mars og Uranus i spænding til Pluto.

 

Oversvømmelser i Mexico

Den 15. og 16. september 2013 blev et mareridt i Mexico med mange døde og 40.000 strandede turister, hvilket skabte totalt kaos. Ikke så underligt, at der var uvejr flere stedet i verden i de dage. Dels ses det tydeligt i landets horoskop, og dels i det generelle horoskop for dagene. Merkur (storm, blæst) var i storkvadrat med Uranus (pludselige hændelser), Pluto (død, ødelæggelse) og Jupiter (store hændelser med mange døde og enorme ødelæggelser).

 

UGEHOROSKOP uge 39 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop på www.kvindetid.dk


 

VÆDDER
Der er flirt i luften og du får ekstra opmærksomhed, og det er ikke uvelkomment. Du har følelser involveret, og det giver dig en god energi. Vær ikke bange for at vise verden, hvad du føler. Du vil være impulsiv, og der sker en masse, hvor du er. Det bliver en sjov uge.
PS: Arranger en date.
TYR
Der er fokus på dit daglige arbejde, hvor gode nyheder venter. Du er god til at gennemskue selv mere komplicerede problemer, og samtidig nyder du at tale med mennesker, du møder. Alt i alt en god uge, men du får også nok at gøre på hjemmefronten, der er projekter, der venter.
PS: De er ikke i tvivl, når noget er rigtigt.
TVILLING
Du er hurtig til at få noget fra hånden og dine daglige opgaver glider let og ubesværet. Du kommer langt med dine projekter, især hvis det er noget, du virkelig brænder for. Det er dog nødvendigt, at du sætter tempoet lidt ned, ellers kan du begå fejl.
PS: Du tiltrækkes af smukke ting.
KREBS
Du er nogle gange for selvkritisk, hvilket får dig til at kassere ellers gode projekter. Du er særlig kreativ, og kan få det smukke frem i tingene. Dette gælder især i din bolig. Find ud af, hvad du synes er sjovt, og kast dig ud i tingene, og giv ikke op, før du ser det endelige resultat.
PS: Tag dig også tid til at slappe af.
LØVE
Når der er noget, der skal gøres, så er du den rette at gå til. Du har et godt overblik og både energi og overskud til at handle. Du viser dig fra din bedste side, og derfor er du også efterspurgt. Andre mennesker holder af at være i din nærhed. Familien har brug for dig.
PS: Mulighederne er mange.
JOMFRU
Planlæg og tænk over nye projekter, men vent lidt med at søsætte dem. Forberedelse er ingrediensen til succes. Du er hurtig og effektiv, så det kan være, at du ikke har lyst til at ændre ret meget på tingenes tilstand. Du skal tage dig tid til at slappe af ind i mellem.
PS: Pas på dine penge.
VÆGT
Hvis du tør tage springet ud i nye ting, så vil du også får succes. Det er en god uge til at teste ting i, til at være lidt impulsiv og se, om vingerne bærer. Det er vigtigt, at du er tro mod de ting, der betyder noget for dig. Du kan bruge flere penge end du bør, pas lidt på.
PS: Det bliver ikke kedeligt.
SKORPION
Det kan knibe lidt med selvtilliden, selvom du egentlig ikke har grund til at tvivle på dig selv. Det gælder om, at du er grundig og tager dig tiden til at få dine projekter færdige. Andre mennesker du møder kan være noget følsomme, så tænk dig godt om.
PS: Ikke alle er helt ærlige.
SKYTTE
Du kan føle dig tynget af ansvar, og du har brug for at komme lidt væk fra det hele. Hvis det er muligt, så arranger noget, der inspirerer dig og får dig til at tænke på noget andet. Du er sammen med en masse mennesker til dagligt, og derfor har du brug for noget tid for dig selv.
PS: Find på noget sjovt.
STENBUK
Der er harmoni på hjemmefronten, hvor du og din partner nyder at bruge tid sammen. Det gør det kun bedre, hvis I kommer ud og oplever noget, I kan være fælles om. Er du ikke i et forhold, kan du møde en spændende person, og det slår gnister imellem jer.
PS: Læg ikke bånd på dig selv.
I
VANDBÆRER
Ikke alt går så let, som du kunne ønske dig. Det vil teste din tålmodighed, men der er ikke meget, du kan gøre, tingene tager tid. Du kan få problemer med overordnede eller andre med autoritet. Det er bedst ikke at være for provokerende. Holder du hovedet koldt, kommer du lettere videre.
PS: Tag tingene som de kommer.
FISK
Samarbejder du med andre, kommer du meget længere end, hvis du selv prøver at løse dine opgaver. Du er villig til at hjælpe, hvis andre har problemer, så hvorfor ikke selv bede om en hånd, når det kniber. Du og din partner har det godt sammen, og I nyder hinandens selskab.
PS: Du er god til at lære nye ting.

 

 

 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar