tirsdag den 31. december 2013

Michael Schumacher i kritisk tilstand
Verdens bedste racerkører var han i mange år. I søndags skete der en skiulykke, hvor man med meget stor fat kolliderede med en klippe og slog hovedet, så han måtte opereres i to omgange. Nu har han det heldigvis lidt bedre.
Astrologisk set er han inde i en længere periode, hvor Pluto (transformation) regerer. Som alle andre, der er født den 3. januar er han på vej ind i en periode på et par år, hvor Pluto spænder hans Sol op. Denne Sol er i spænding til både Månen, Jupiter, Uranus og Saturn, så derfor udløses hele dette kompleks i perioden ca. 2011-2016. Det stemmer fint overens med, at han lagde rattet på hylden den 4. oktober 2012, hvor han meddelte, at 2012 ville blive hans sidste sæson, fordi han havde mistet energien og motivationen. Det var en fornuftig disposition astrologisk set, for der var så meget andet, han skulle igennem i sin udvikling med de mange Pluto-spændinger. Og Neptun står sandsynligvis i spænding til hans AC i det næste års tid.
Han har svævet mellem liv og død og ligger nu i kunstigt koma. Send ham gerne en ordentlig portion lys, så han kan blive ved med at være iblandt os i fysisk form.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar