mandag den 2. december 2013


Ugens Pluto-historie

Omfanget af kollektive Pluto-påvirkninger griber om sig konstant. Vi har hele tiden vidst, at der bliver overvåget massivt, og alligevel stiger afsløringerne konstant. Nu er det blot blevet klart, at vi slet ikke har VILLET eller ØNSKET at vide noget. I vores repræsentative demokrati vises den kollektive bevidsthed symbolsk gennem statsministeren. Derfor kan man afkode den kollektive bevidsthedstilstand gennem statsministerens og landets horoskoper – og det stemmer fint med det, der nu kommer frem, specielt det faktum, at statsminister H.C. Hansen sendte et brev til den amerikanske regering i 1957. Han skrev, at Danmark nødigt ville vide noget om tilstedeværelsen af atomvåben i Thule. Amerikanerne har været meget mere åbne om dette, så salig HC har været hunderæd for, at ”hemmeligheden” skulle blive kendt offentligt i Danmark – så han sendte et brev afsted…    

Nu er også kommet ”afsløringer” af overvågning fra Thule-basen. Og nogle af dem har amerikanerne ikke været så åbne omkring, herunder forbindelse til krigsførelsen med droner, som danske politikere dog HAR fået information om. Men officielt kom det alligevel som en ”overraskelse” for dem.

Danmark har under krigsførelsen mod Iraq og Afghanistan været direkte afhængig af overvågningen fra Thule. Det er altså sket hen over hovedet på os i dobbelt forstand. Det er altså en del af os – vel at mærke en del, som er selvvalgt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar