torsdag den 12. december 2013


Ministerrokade

Så skulle rokaden være på plads, og de nye ministre præsenteres for dronningen i formiddag. Jeg vender tilbage, når jeg har præsentationstidspunktet. Her kommer lige en hurtig reaktion på de 4 nye ministres astrologiske habitus.

Der er et par overraskelser, mest Dan Jørgensen, der er hentet hjem fra EU og skal være fødevareminister. Han får sin sag for lige før sommerferien, men især i efteråret, hvor Uranus står på hans Mars og Jupiter i et års tid. Det sætter aktivitetsniveauet på tophastighed, og han skal passe på stress. Desuden står Uranus i spænding til hans Saturn i Krebsen, så det er ikke småting, han skal igennem fra efteråret 2014, både privat og professionelt.

 Jonas Dahl skal være skatte minister
Fra foråret 2014 går Neptun hen over hans Sol og Merkur, og så har man brug for ro, hvad der kan været ret umuligt som minister – men altså nødvendigt. Bødskov hav Neptun i spænding, men her er det ikke direkte en spænding, da de to planeter står godt i hans horoskop. Men Neptun tilhører ikke den fysiske verden og kan derfor skabe ravage i den konkrete del af livet, som en ministerpost jo er. Han kan derfor opleve at blive snigløbet/svigtet. Også at læse visse sager direkte forkert. Dette kan dog undgås, hvis han bruger sin intuition optimalt, det er nemlig også Neptun (fantasi, drømme).

Neptun-aspektet har han til fælles med alle, der er født i begyndelsen af Fiskenes tegn som han. Er man født den 22.-24.2, uanset årstal og fødeby, har man lige været igennem en Neptun-periode på 1,5-2 år.
 
Karen Hækkerup skal være justitsminister, og hun går fra begyndelsen af 2014 i gang med Pluto i spænding til Merkur. Det vil sige, at kommunikationen volder hende udfordringer, så hun skal virkelig veje sine ord på en guldvægt for at undgå konfrontationer. Ok, det er ikke løgnens planet som ved Bødskov, men alligevel kan hun rode sig selv ud i en sag, der vil være hård for hende – eller som hun vil komme til at betale en høj pris, hvis den skal vindes/virkeliggøres. Hun kan nok ikke undgå en møgsag, og hun kommer til at kæmpe hårdt som justitsminister.
 
Holger K. Nielsen
Den nye udenrigsminister har Pluto i spænding til Månen i de næste par år, og Pluto er hjem og familie, som kommer til at lide under savnet af hans nærvær. O.k., han har rejst meget som politiker og minister gennem tiden, men som udenrigsminister bliver det endnu mere, og han skal passe på stress. Tiden frem til sommerferien bliver brydsom og slidsom, så der må prioriteres, så fokus holdes på det væsentligste. Han må klart afgive en pæn stor del af sin mentorrolle i partiet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar