søndag den 9. december 2012


 
 
Kommentarer 50
 
Informationer og gode tilbud

Super gavetilbud: Royalt signerede englebøger

 Vi har opdaget, at vi har to signerede bøger tilbage af prinsesse Märtha Louises nye bog om engle: Englenes hemmeligheder og en signeret af hendes forrige bog Mød din skytsengel. Flotte og gode gaveideer.

 

Fantastisk DVD på tilbud: The cure is…

Denne DVD med bl.a. kapaciteterne Gregg Braden, Marianne Wlliamson og Bruce Lipton er nu på tilbud. Før 299 kr., nu 99 kr. Begrænset antal. Den handler om alle de ændringer der er på vej i kølvandet på mayakalenderens skift til en ny dimension, og hvad det skift betyder for vores hverdag. Gregg Braden kommer til Danmark i marts. Mandag vil der ligge et banner med et link til en beskrivelse af denne DVD på www.astrologihuset.dk – send evt. en mail til astrologi@astrologihuset.dk – hvis du vil reservere en DVD.

PS: Husk du får 20 % på stort set alle vores varer på www.astroshop.dk – hvis du abonnerer på Astrologimagasinet HOROSKOPET. Du får yderligere hele tre gratis horoskoper som ny abonnent (værdi ca. 800 kr., alt efter, hvilken slags horoskop, du vælger).

 

Ugen, der kommer – uge 50 – og hvid jul

I denne uge er det mest markante tema nok Merkurs spænding til Neptun, som starter i slutningen af uge 49. Merkur står for storm og blæst, og da Neptun står for vand i alle former, giver den vand om sommeren og sne eller slud om vinteren. Vi kan ”regne” med sne og blæst næsten hele ugen, så der er virkelig gode muligheder for en hvid jul i år.

Da Merkur også står for kommunikation, formidling, aftaler, kontrakter og trafik, så kan ugen byde på forvirring eller direkte kaos på disse områder. Derfor handler det om at udtrykke sig klart og læse alt, hvad der står med småt i eventuelle aftaler eller kontrakter. Man kan med andre ord også komme til at udtrykke sig så uklart, at det kan lyde som noget fordrukkent sludder.

Sidst på ugen forlader Merkur aspektet til Neptun, men derefter kommer Venus ind i den samme spænding, så nu er det værdierne i livet der er på spil, lige fra lommepengene til kærligheden, så her skal man passe på, hvordan man agerer. Man kan meget nemt komme til at købe gaver med fejl, eller som man fortryder købet af, og så kan hustruen bliver harm. 

Et andet vigtigt tema er, at Solen stadig er uaspekteret. Derfor er det svært at manifestere sig og at gennemføre beslutninger. Der er altid et eller andet, der mangler, så man skal ikke sætte store projekter i søen nu, hvis det ikke er bydende nødvendigt. I så fald er det klogt at gøre det på et astrologisk nøje udvalgt tidspunkt og dag. Det sidste tema er en uaspekteret Mars, der bevirker, at man ikke har den store lyst til at arbejde, men sikkert bliver nødt til det alligevel. Men man kan knokle og knokle, og man når ikke så meget. Især ikke, hvis man ikke er helt disciplineret – Mars står i Stenbukken.

 

MANDAG: Ud over den forvirrede kommunikation er der en stabilisator i dag i form af Månens konjunktion til Saturn, som begge står godt til Pluto og gør, at det hele ikke kommer helt ud af kontrol. Jobbet og pligtfølelsen kalder, og der er ansvarlighed og disciplin til stede. Men der vil nok være nogle, der har svært ved at komme på job grundet vejret.

TIRSDAG: I dag er der også hjælp at hente fra et Måne-aspekt, nemlig en konjunktion med Venus, der gør, at man slipper af sted med den dårlige kommunikation på en charmerende måde: Ved at grine af det eller hygge sig med det. Merkur går nemlig ind i Skytten i dag, og så stiger humøret et par grader og gør os mere ubekymrede. Og det kan være godt med det vejr. Pas dog på med at være letsindig og urealistisk.

ONSDAG: I dag er det så den 12.12.12, og så er der sikkert mange verden over, der bliver gift kl. 12.12.12. Det er nu ikke noget, man astrologisk direkte vil anbefale, da Neptun er i spænding til både Venus og Merkur. Der er dog tale om et meget bedre horoskop end det for den 11.11.11, selv om mange vil være lidt drømmende og urealistiske som i går.

TORSDAG: Det er nymåne i Skytten omkring kl. 10.00, så det er godt at tage nye beslutninger for fremtiden. Det gode humør er taget frem. Uranus går direkte, og det fremmer opfindsomheden. Sidt på aftenen skifter Månen til Stenbukken, og så kalder pligterne. Gå derfor tidligt i seng, hvis der er mulighed for dette.

FREDAG: Månen står sammen med Pluto i spænding til Uranus, og det kan give en stresset eller hæsblæsende dag, hvor man ikke skal have alt for travlt: hastværk kan meget let være lastværk. Det er ugens mest lumpne dag. Især i dagtimerne – og især lige midt på dagen. Merkur står flot til Uranus, så hvis man er vågen og hurtigtænkende, så skal det nok gå godt på trods af spændingerne. En ret speciel dag, hvor tingene kan blive vendt på hovedet.

LØRDAG: Månen står sammen med Mars og giver stor aktivitet, især hvad følelser og familieliv angår. Ugens hyggeligste dag, hvor man kan pleje traditionerne og tage det stille og roligt.

SØNDAG: Denne dag kan også være hyggelig, men mange er sikkert trætte på grund af Månens spænding til Saturn, der gør, at jo roligere, man tager det, jo bedre er det. Dog ikke HELT roligt, da Merkur er i spænding til den flyvske Jupiter, så der skal lidt spænding til. Venus går ind i Skytten, og så stiger humør, glæde og optimisme. Dog skal man passe på naivitet og det at være urealistisk – Venus er nu tæt på den eksakte spænding til Neptun.

 

Telefonfis med dødelig udgang

To australske radioværter kom galt af sted, men fik en god historie, som de dog efterfølgende ikke burde være så glade for. Den sygeplejerske, de ringede op til, hoppede på spøgen og har nu begået selvmord. Værterne imiterede dronning Elisabeth og prins Charles og ringede og spurgte til den gravide Kates tilstand.

Opringningen fandt sted den 5. december kl. 5.30 i London. At spøgen desværre ”lykkedes”, skyldes det faktum, at AC står lige på Venus, som desværre står i transformationstegnet Skorpionen.

At det var en joke ses deri, at Solen står i Skytten (humor) i spænding til Jupiter (humor) i Tvillingerne (telefoner og kommunikation) i 7. hus (partnerskab).

At det gik så galt skyldes det stærke Skorpionpræg, der er i horoskopet med hele tre planeter og AC i tegnet. Desuden står Merkur næsten stillestående i Skorpionen efter ca. 3 ugers retrograditet. Den er i konjunktion med Venus, men det er dens spænding til både Månen og Neptun, der er den afgørende faktor. Månen rammer en eksakt spænding til midtpunktet i spændingen mellem Merkur og Neptun, og så hersker den over 8. hus (fødsel og død). Neptun står for sygdom, læger og hospitaler, så det kan desværre ikke blive tydeligere.

I Kate Middletons horoskop er der spændinger fra Saturn, Uranus og Pluto, der er på vej ind i en spænding til Mars. Derfor er det helt korrekt at konsultere hospitalet, selv om det ”kun” var kvalme – godt nok en af de slemme af slagsen.

I Kates horoskop udløser Uranus og Pluto spændingen mellem Venus og Jupiter, hvor Jupiter står i Skorpionen, da hun blev født den 9. januar 1982. Da skæbneplaneten Saturn gør det samme den første halvdel af december 2012, kan der ske alvorlige ting, som kan medføre døden. Måske healer den chokerede, nu afdøde sygeplejerske Kate, William og deres barn. Der er altid en højere mening med alt, selv om den ikke altid er let at greje.

 

Marianne Jelved til fadet igen

Det er ikke overraskende, at der sker noget nyt og spændende i Jelveds karriere. AC står harmonisk til Uranus i 10. hus, så for mange var det en overraskelse, at hun blev minister igen. Transit Jupiter står lige på hendes Mars/Uranus-konjunktion i 10. hus. Den udløser samtidig de flotte aspekter til samme konjunktion: Til Pluto og Merkur. Hun er lige akkurat færdig med spændingen fra Pluto til Merkur.

Jelved har også meget stærke spændinger fra Saturn i det næste år, så det sætter hende på en prøve på den nye post, der ikke er lige så nem, som man skulle tro. Hun vil få sine udfordringer. Hun er jo heller ikke 68 længere… og vi håber ikke, at det nu går ad Jelved til!

 

Andre på nye poster

Den nye næstformand for SF Peter Westermann er født 1. juni 1985 og har Jupiter præcis på sin Sol i dag! Men i februar/marts kommer Neptun i spænding til Merkur, og så kan et pokkers hus starte for ham, hvor han har svært ved at tackle udfordringerne. Han bliver mere uklar, også i sin kommunikation/formidling.

Han afløser Mattias Tesfaye, som vi skrev om lige efter hans valg til næstformand. Han har virkelig mange spændinger, flere end normalt for alle, der er født den 30. marts, måske lige bortset fra Troels Lund Poulsen også, Tesfaye går nu, da hanfor det første ikke fik SIN kandidat valgt (Astrid Krag), og fordi han ikke kan støtte Annette Vilhelmsens politik.

Men i virkeligheden er det Pluto, der øver sin stærke indflydelse på ham.

 

Farvel-Elbæk

Tidligere på året skrev vi Farvel-Eldrup, og nu er det Farvel-Elbæk, der må takke af. Vi skrev ved Elbæks tiltrædelse, at han var en af de ministre, der havde spændinger i horoskopet og derfor ville få udfordringer (nr. 1 på listen var Ole Sohn, og Sareen lå også i toppen, men han har indtil videre kun haft en enkelt sag, som han fik snoet sig ud af). Elbæk har fra begyndelsen af 2012 haft Uranus og Pluto i spænding til sin Mars/Jupiter-opposition. Nu er Uffe ikke længere manege-minister eller minister for uhæmmet kreativitet, men måske nærmere: ”Klovn i eget cirkus.”

 

UGEHOROSKOP uge 50 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop på www.kvindetid.dk

 

VÆDDER
Alt foregår meget hurtigt, og til tider vil det være svært for dig selv at følge med. Der er ikke langt fra tanke til handling, men heldigvis bliver det ikke noget problem for dig. Du kan lære nye ting, og der vil også være mulighed for spændende udflugter og oplevelser.
PS: Vær aktiv og udadvendt.
TYR
Find dine bedste forhandlingsevner frem i denne uge. Hvis du ikke er i stand til at skabe win-win situationer, vil du ikke komme igennem med de ting, du virkelig selv brænder for. Vær ikke bange for at prøve noget nyt, hvis du engagerer dig, kan du komme langt.
PS: Følg dit hjerte, og giv ikke køb på dine værdier.
TVILLING
Arbejdet vil opsluge dig og det er her, du vil være mest engageret, først på ugen. Senere vil du i højere grad have overskud til at være social, og du kan møde en masse spændende mennesker, der vil inspirere og udfordre dig. Det bliver bestemt ikke kedeligt.
PS: Nyd det!
KREBS
I det daglige er du både kreativ og nytænkende, og du vil have tilbøjelighed til at sætte en masse nye ting i gang. Du kan med held kaste dig ud i nye projekter, gerne sammen med andre mennesker, kollegaer. Overraskelser er uundgåelige, men det bliver af den positive slags.
PS: Hyg dig med din partner i det daglige.
LØVE
Du er ikke bange for at miste fodfæstet for en stund, hellere det end at være kedelig er dit motto i denne uge. Sker der ikke noget omkring dig, så bliver du rastløs og irritabel. Ikke alle dine planer er måske helt realistiske, men det gør mindre, du er på rette vej.   
PS: Dit energiniveau er højt.
JOMFRU
Der sker en masse på hjemmefronten, og det er her, du har lyst til at lægge det meste af din tid og energi. Du vil sikkert have huset fuld af gæster, uanset om det er planlagt eller ej, og du vil nyde det, du er nemlig forberedt på det uventede og har både kaffe og chokolade klar.
PS: Mulighederne er mange.
VÆGT
Ikke den letteste uge, når det kommer til parforhold og kærlighed. Der skal ikke meget til, før I kommer på kant – desværre. Det bedste I kan gøre er, at tale om tingene. Du er meget hurtig til at udtale dig i det hele taget, og det er ikke altid til din fordel.
PS: Sæt tempoet lidt ned.
SKORPION
Der er spændinger i luften af den interessante og dejlige slags… Du er ikke bange for at række ud efter det, du gerne vil have, spørgsmålet er bare – hvad er det, du gerne vil have?! Du kan komme ud på dybt vand, men det har du jo også brug for engang i mellem ;O)
PS: Glæd dig.
SKYTTE
Du må gerne være lidt egoistisk især i starten af ugen. Du har brug for tid til at tænke lidt over tingene og til at få inspirerende ideer til nye tiltag. Senere på ugen vil tempoet stige markant, og du vil virkelig være i dit rette element af nye spændende tiltag og impulsivitet.  
PS: Det bliver virkelig interessant.
STENBUK
En social uge venter, hvor andre vil komme til dig for at få gode råd og vejledning, og du vil have overskud til det. Samtidig får du en masse gode ideer til projekter, du kan gå i gang med senere. Du kan dog blive fanget af lidt vinter- stemning af den tunge slags…
PS: Gode og spændende ting venter.
I
VANDBÆRER
Smid forsigtigheden lidt væk og se, hvor det bringer dig hen. Vover du at miste fodfæstet for et øjeblik, vil nye døre åbnes. Der er netop nu stor fokus på dine mål og ønsker, og hvorfor ikke ønske dig noget helt andet end normalt… Det er tid til at revurdere!
PS: Benyt dig af dine kreative evner.
FISK
Du står overfor et skift, og regner du med, at du skal bruge resten af året til at slappe af og hygge dig, så tager du fejl. Nye muligheder viser sig for dig, og det kan være tid til et retningsskift. Tingene vil stå mere klart for dig, og derfor bør du gennemgå dine mål, især men blik på karriere.
PS: Du er mere heldig end ellers.

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar