lørdag den 8. december 2012


Telefonfis med dødelig udgang

To australske radioværter kom galt af sted, men fik en god historie, som de dog efterfølgende ikke burde være så glade for. Den sygeplejerske, de ringede op til, hoppede på spøgen og har nu begået selvmord. Værterne imiterede dronning Elisabeth og prins Charles og ringede og spurgte til den gravide Kates tilstand.

Opringningen fandt sted den 5. december kl. 5.30 i London. At spøgen desværre ”lykkedes”, skyldes det faktum, at AC står lige på Venus, som desværre står i transformationstegnet Skorpionen.

Et det var en joke ses deri, at Solen står i Skytten (humor) i spænding til Jupiter m(humor) i Tvillingerne (telefoner og kommunikation) i 7. hus (partnerskab).

At det gik så galt skyldes det stærke Skorpionpræg, der er i horoskopet med hele tre planeter og AC i tegnet. Desuden står Merkur næsten stilestående i Skorpionen efter ca. 3 ugers retrograditet. Den er i konjunktion med Venus, men det er dens spænding til både Månen og Neptun, der er den afgørende faktor. Månen rammer en eksakt spænding til midtpunktet i spændingen mellem Merkur og Neptun, og så hersker den over 8. hus (fødsel og død). Neptun står for sygdom, læger og hospitaler, så det kan desværre ikke blive tydeligere.

I Kate Middletons horoskop er der spændinger fra Saturn, Uranus og Pluto, der er på vej in i en spænding til Mars, derfor er det hele korrekt at konsultere hospitalet, selv om det ”kun” var kvalme – godt nok en af de slemme af slagsen.

Uranus og Pluto udløser spændingen i Kates horoskop mellem Venus og Jupiter, hvor Jupiter står i Skorpionen, da hun fødtes den 9. januar 1982. Da skæbneplaneten Saturn gør det samme den første halvdel af december 2012, kan der ske alvorlige ting, som kan medføre døden. Måske healer den chokerede, nu afdøde sygeplejerske nu Kate, William og deres barn. Der er altid en højere mening med alt, selv om den ikke altid er let at greje.

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar