fredag den 7. december 2012

Mange jobskift på tinge


Marianne Jelved til fadet igen

Det er ikke overraskende, at der sker noget nyt og spændende i Jelveds karriere. AC står harmonisk til Uranus i 10. hus, så for mange var det en overraskelse, at hun blev minister igen. Transit Jupiter står lige på hendes Mars/Uranus-konjunktion i 10. hus, Den udløser samtidig de flotte aspekter til samme konjunktion: Til Pluto og Merkur. Hun er lige akkurat færdig med spændingen fra Pluto til Merkur.

Jelved har også meget stærke spændinger fra Saturn i det næste år, så det sætter hende på en prøve på den nye post, der ikke er lige så nem, som man skulle tro. Hun vil få sine udfordringer. Hun er jo heller ikke 68 længere… og vi håber ikke, at det nu går ad Jelved til!

Andre på nye poster

Den nye næstformand for SF Peter Westermann er født 1. juni 1985 og har Jupiter præcis på sin Sol i dag! Men i februar/marts kommer Neptun i spænding til Merkur, og så kan et pokkers hus starte for ham, hvor han har svært ved at tackle udfordringerne. Han bliver mere uklar, også i sin kommunikation/formidling.

Han afløser Tesfaye, som vi skrev om lige efter hans valg til næstformand. Han har virkelig mange spændinger, flere end normalt for alle, der er født den 30. marts som han (det er Troels Lund Poulsen også, men han har endnu flere spændinger end Tesfaye). Tesfaye fik for det første ikke SIN kandidat valgt (Astrid Krag), og for det andet går han så nu på grund af, at han ikke kan støtte Annette Vilhelmsens politik.

Men i virkeligheden er det Pluto, der øver sin stærke indflydelse på ham.

 Farv-Elbæk

Tidligere på året skrev vi Farv-Eldrup, og nu er det Elbæk, der måtte takke af. Vi skrev ved Elbæks tiltrædelse, at han var en af de ministre, der havde spændinger i horoskopet og derfor ville få udfordringer (nr. 1 på listen var Ole Sohn, og Sareen lå også i toppen, men han har indtil videre kun haft en enkelt sag, som han fik sig snoet ud af). Elbæk har fra begyndelsen af 2012 haft Uranus og Pluto i spænding til sin Mars/Jupiter-opposition. Nu er Uffe ikke længere manegeminister, men rettere: Klovn i eget cirkus.

 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar