torsdag den 29. november 2012


Kommentarer 49

I denne uge udsendes ikke meget på grund af færdigproduktion af HOPOSKOPET. Til gengæld får du det tidligt.

Billige horoskoper som gaver

Vi er med i www.downtown.dk ´s kampagne i denne uge. Her kan du få billige horoskoper til kun 149 kr. for et fødsels- og et årshoroskop på ca. 40 sider ialt – som gave til dig selv eller andre.

Webshoppen har nu fået en større opdatering, så der er mange flere gaveideer. især med tarot- og englekort, cd, dvd og bøger. Se www.astroshop.dk

 

Ugen, der kommer

Ugen er fattig på større temaer, det er faktisk kun Saturns harmoni til Pluto, der er inde i billedet og byder generelt på ansvarlighed og dybde. Ingen overflade her, og smalltalk er derfor ikke specielt velkomment.

 

MANDAG står Månen flot til Uranus og giver opfindsomhed og originalitet. Der er gang i sagerne, og der er brug for spænding på den gode måde. Månen går ind i Løven og giver format over tingene. Dog er der nogen træghed og modstand sidst på dagen og om aftenen.

TIRSDAG bør man tage det lidt mere roligt og passe på pengene. Der kan om aftenen eller natten komme gnidninger i kommunikationen.

ONSDAG er Månen i spænding til Neptun, og det kan let give forkerte indtryk og nogle gang direkte snyd. Derfor skal man passe på, især i følelsesmæssige forhold. Midt på dagen går Månen ind i Jomfruen, og så er det jobbet og hverdagen der er på tapetet i et par dage.

TORSDAG står Månen både harmonisk og uharmonisk, og det kan give spændinger følelsesmæssigt. Der er dog hjælp at hente, da Månen samtidig står meget fint til Mars og sætter tryk på følelserne og til Pluto, som gør dem dybe og lidenskabelige. Fornuften råder dog, så det er nok ikke noget, der går helt galt. Jobbet er i fokus, og alsidighed præger dagen.

FREDAG er Månen i flot aspekt til kommunikationsplaneten Merkur, så er det godt at tale ud om følelserne – at få sat de helt rigtige ord på dem. Der er fokus på detaljen. Om aftenen går Månen ind i det selskabelige og charmerende tegn, Vægten, Så kan man være social og måske holde en lille fest eller sammenkomst.

LØRDAG er der dels flyvske følelser og en optimistisk stemning, men da Månen også er i spænding til Pluto og Uranus, kan følelsesmæssige konfrontation høre til på dagens orden, så far lidt frem med lempe. En urolig dag.

SØNDAG er der ikke mange aspekter, og slet ikke i dagtimerne. Sidst på aftenen går Månen ind i det dybe Skorpionens tegn, så gå ikke for sent i seng, medmindre der er gang i lidenskaberne….          

 

UGEHOROSKOP uge 49 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop på www.kvindetid.dk

 

VÆDDER
Ugen bliver bestemt ikke kedelig, tværtimod. Samtidig vil du være mere heldig og succesfuld end ellers. Det vil være et spørgsmål om, hvad du ønsker, skal du få, du skal bare bede om det, så kommer det til dig – det bliver ikke meget bedre end dette. Der er få, der vil sige nej til dig.
PS: Fristelserne vil være mange.
TYR
Tingene vil arte sig til din fordel, og du kan komme meget langt, hvis du er effektiv og målrettet. Du er faktisk meget heldig, men du skal også selv være aktiv for at det giver resultater. Du vil have brug for tid til at tænke og til at vende blikket lidt indad.
PS: Vær selektiv med, hvad du bruger penge på.
TVILLING
Det er ikke alle, du vil komme lige godt ud af det med, specielt mennesker med autoritet, overordnede, politi etc. kan volde dig problemer. Det er en god ide, hvis du undgår at skabe diskussioner. Samtidig bør du blive på egen banehalvdel og lade andre klare deres.
PS: Find de positive tanker frem.
KREBS
Brug din gode intuition, hvis du sidder fast, eller der er beslutninger, der skal tages. Du vil ikke tage fejl, hvis du føler efter, hvad der mærkes rigtigt for dig. Du vil ikke altid føle dig lige engageret og motiveret, men det er kun dig selv, der kan gøre noget ved det.
PS: Du søger dybde og mening.
LØVE
Pas på med, hvor meget du fortæller til andre. Du kan meget let opleve, at andre ”stjæler” dine geniale ideer og introducere dem som deres egne. Du fortæller meget om dig selv, og det kan senere blive brugt imod dig – desværre. Du må vælge dine venner med omhu.  
PS: Drøm gerne store drømme.
JOMFRU
En status over din hverdag vi være en glimrende ide. Ser du på din tid og hvad du bruger den til, er der sikkert et par ting, der lige skal justeres på. Du kan føle dig noget stresset, men det er fortrinsvis fordi, du for et øjeblik har mistet dit ellers så gode overblik.
PS: Det er nødvendigt at planlægge.
VÆGT
Du har en god følelse omkring dine projekter og opgaver i denne uge, og med rette. Tingene lykkes generelt meget let for dig, men det kan gøre, at du så bliver lidt for urealistisk og vovet. Det gælder om, at du stadig bevarer begge ben på jorden, herved kommer du længst.
PS: Der må gerne ske noget socialt og spændende.
SKORPION
Du har en direkte og lidt vovet måde at udtrykke dig på, men det virker... Du vil opleve, at de mennesker du omgiver dig med vil være mere end villige til at hjælpe. Du kan være en anelse egoistisk, men det er faktisk helt ok, bare du ikke træder på andre i den forbindelse. 
PS: Spændende veje åbnes og muligheder venter.
SKYTTE
Der er en god fokus på kærlighed og parforhold. I det daglige er der harmoni og plads til overraskelser. De aspekter der er, er alt for gode til ikke at gøre noget ved dem, tag selv initiativ, hvis der er en speciel person du gerne vil lidt tættere på.  
PS: Find din mest romantiske side frem.
STENBUK
Du kan være meget hurtig til at udtale dig, og derfor kan du også komme til at sige noget, som du senere fortryder. Du er i det hele taget meget hurtig i denne uge, også til at kaste dig over nye projekter, hvilket også kan skabe nogle udfordringer. Der er dog ikke noget, du ikke kan klare.
PS: Det skal også være sjovt.
I
VANDBÆRER
Hvis der ikke sker noget i hverdagen, så kommer du hurtigt til at kede dig. Du kan for at skabe spænding godt finde på at provokere andre lidt, hvilket kan skabe noget drama. Brug i stedet din energi målrettet til at starte nye projekter eller komme videre mod dine mål.
PS: Du har mange gode ressourcer.
FISK
Gør plads i din kalender til familie-tid. Der er mulighed for mange sjove og hyggelige stunder, hvis du bare tager initiativ til det. Du har et godt overblik, så du kan sagtens holde mange bolde i luften ad gangen. Det giver dig mange spændende muligheder.
PS: Bryd rutinerne.

 

                                                                                          

Ingen kommentarer:

Send en kommentar