onsdag den 14. november 2012


Gramsende generaler/humor

Det er nok mere end gramsende generaler, men åbenbart også nogle grisebasser, de to amerikanske supergeneraler, måske med supergenitalier, hvoraf den ene endda var nå et skridt videre og var blevet chef for CIA. Nu er det ikke alene trekanter, men femkanter – næsten som i Pentagon…

David Petraeus fra CIA er trådt tilbage som følge af afsløringen af forholdet til forfatteren til biografien om den meget respekterede general og CIA-chef. Han er Skorpion, født den 7. november 1952 i New York. Tiden kunne godt være kl. 12.12, fordi MC så vil passere Mats (drifterne) i 12. hus (skjulte forhold) i det ambitiøse tegn, Stenbukken. Samtidig udløses Mars´ opposition til Uranus, som på den måde kommer med i ”udløsningen”. Det samme gælder Mars´ spænding til skæbneplaneten Saturn og utroskabsplaneten Neptun.

Den firstjernede general i marinekorpset, John R. Allen, chef i Afghanistan, er havnet på samme hylde. Han er født den 15. december 1953 Fort Belvoir i Virginia og har måske AC i Stenbukken, så sexplaneten Pluto ”står” på den lige nu. Utroskabsplaneten Neptun står meget centralt i begge hor-oskoper, som interessant nok indeholder flere sextiler. Så de er begge en slags løstgående missiler, som Jens Rohde udtrykker det så smukt.

Som beskrevet flere gange her på bloggen vil der under Plutos Passage gennem Stenbukken frem til 2023/24 finde en øget tendens til afsløringer sted. Dette er blot to af slagsen, og vi kan vente mange flere af slagsen.


-          Hvad kan man kalde den nye redningsplan for SAS?

-          En aeroplan, naturligvis

-          Men hvad kan man så kalde David Petraeus efter sexskandalen

-          David Betrayus

Ingen kommentarer:

Send en kommentar