tirsdag den 13. november 2012


Solmørkelsen i dag

På grund af sygdom i nærmeste familie fik jeg ikke nævnt den partielle solformørkelse i aften kl. 23.10, hvor der er nymåne i Skorpionen. Solformørkelse forekommer altid kun ved nymåne.

I formørkelseshoroskopet står nymånen i spænding til AC og falder derfor sammen med den eksakte spænding mellem Neptun og den retrograde Merkur, så dagen i dag kan godt bliver en hård nyser, som vi gerne modtager meldinger om oplevelser fra læserne. Det er dog mest sandsynligt, at det bliver hårdest i den del af verden, hvor formørkelsen er synlig på himlen, altså på den anden side af jordkloden.

Som jeg skrev i ugen der kommer, kan der forekomme vanskeligheder med kommunikation og formidling, når Merkur går baglæns ind i spændingen til kaosplaneten Neptun. Både Merkur og nymånen befinder sig i Danmark i 4. hus (hjem, nærhed, fædreland), så der vil sikkert forekomme en del uro i nogle mennesker, især de særligt sensitive, som bør meditere for at skabe ro og for at få en god nattesøvn. Husk at trække gardinerne for, da Månen kan give uro i sjælen og søvnen, hvis den rammer en direkte ind gennem vinduet. Nu ser det dog ud til at blive overskyet, og det hjælper meget på det.

Der kan blive uro på det økonomiske område i dag og sikkert også i morgen på grund af den stærke Skorpion-indflydelse. Foretag derfor kun de allernødvendigste køb og investeringer samt aftale og kontrakter. Vær meget omhyggelig og forsigtig i det hele taget.

Noget af det bedste at gøre er at meditere, så lav noget nyt: En nymånemeditation. Du kan også hel dig selv, andre eller hele jordkloden ved at sende hvidt lys i en kegleform ned over de pågældende. Så kan tirsdag den 13. alligevel blive en rigtig god dag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar