søndag den 11. november 2012


NYHED – englebog af engleprinsessen –

Få et signeret eksemplar

Vi har sikret os et begrænset antal signerede eksemplarer af den nye bog af prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng: Englenes hemmeligheder. Pris 299 kr. plus ekspedition 35 kr. På grund af det begrænsede antal gives der ikke 20% rabat til medlemmer af HOROSKOPET plus, som dog kan nyde godt af rabatten på ikke-signerede eksemplarer.

I bogen beskriver forfatterne samspillet med englene. De afslører syv hemmeligheder om englene, som beskriver englenes natur, sprog og hvordan man åbner op for englene. Læseren tages med på en rejse i englenes univers og vejledes i at få kontakt med englene.

Du bedes hurtigt sende en mail, hvis du er interesseret i nyheden med signering. Den tidligere udgivelse af de samme forfattere hed ”Mød din skytsengel”, og den kan stadig købes her.

 

VILDT TILBUD på astrologibøger

Alle Alan Leos fantastiske og omfattende astrologibøger (5 titler) kan nu fås antikvarisk på tilbud (ca. 1400 sider i alt) for 125 kr. for alle 5 titler! Skal de postes bliver det som pakke på grund af vægten, og så er levering lidt dyrere, nemlig 82 kr. Bøgerne er i fin stand og kan købes enkeltvis for 50 kr. stk. Titlerne er:

Art of Synthesis, How to judge your own nativity, Casting the horoscope, The Progressed horoscope og Key to your own nativity.

 

Ugen, der kommer

Det er lidt småt med temaerne i denne uge, men et vigtigt et af slagsen er den retrograde Merkurs spænding til Neptun, der dog først er HELT eksakt i den følgende uge. Men derfor er den stadig aktiv i indeværende uge, da aspektet er tiltagende – netop fordi Merkur bevæger sig baglæns, hvad den i gennemsnit gør fire gange årligt. Det vil sige, at i de næste to uger er fornuft og logik oppe imod fantasi og drømme. Det er en farlig cocktail, hvis man ikke har den fornødne skelneevne, hvor man både bruger fornuften, logikken og intuitionen, før man tager vigtige beslutninger eller udfører disse. Da det er den eneste væsentlige spænding i ugen er det dog en rimelig god uge, selv om man lige skal være opmærksom på den del af isbjerget, man ikke kan se.

 

Mandag er fin, fornuften er god på grund af Saturns fine aspekter. Den udfordres dog af, at den i indledningen nævnte spænding er helt eksakt i dag. Derfor skal man især i dag og i morgen være opmærksom på forskellen mellem fantasi og virkelighed, ellers kan det give en brat opvågnen. Lige omkring kl. 12.00 skifter Månen tegn fra det samarbejdende og du-orienterede tegn Vægten til det mere indadvendte, psykologiske og sammenbidte Skorpionens tegn. Månen nærmer sig nu Saturn, der er ansvarlig og disciplineret, så det er lidt af en overgang.

Tirsdag har nogenlunde de samme aspekter som mandag fra kl. 12.00, og sidst på aftenen er nymånen eksakt, så det er en dag med meget intense følelser og passion.

Onsdag fortsætter nogle af de samme tendenser frem til midt på dagen, hvor Månen går ind som medspiller i den nævnte spænding, samtidig med, at den skifter fra Skorpionen til det mere udadvendte og optimistiske tegn, Skytten. Men det kan godt risikere at gå helt galt med kommunikation og formidling – og måske glider trafikken heller ikke så let. Dette gælder især midt på dagen, hvor Månen står lige på Merkur. Det kan give meget følelsesladede diskussioner, hvor det kan være svært at hitte rede i, hvad der er op og ned – eller der kan være tale om misforståelser eller forkerte konklusioner. Kort sagt lumpent, især midt på dagen. Man skal ikke være naiv på en sådan ”Baron von Münchhausen-dag”.

Torsdag begynder spændingen at aftage, og der er kun en antydning af spænding i forhold til de to seneste dage. Men man skal lige passe på overdrivelser for alt for store armbevægelser, da Månen er i spænding til Jupiter.

Fredag i dag- og aftentimerne går Månen i spænding til Mars og Uranus, og det kan give uro og temperamentsudladninger. Lige før middag går Månen ind i Stenbukken og bliver mere indadvendt, selv om det ikke vil tage sig sådan ud på grund temperamentet, hvor man pludselig kan have fået for meget og må sige fra.

Lørdag står Solen sammen med Merkur og bringer kommunikation og formidling i fokus. Da Merkur går baglæns skal informationerne lige tjekkes en ekstra gang.

Søndag er nogenlunde fredelig, selv om Månen lidt før middag går ind i det oprørske Vandbærerens tegn. Om aftenen kan der dog være lidt kedeligt og krisebetonet på grund af træthed og udkørthed. Regn ikke her med at kunne nå noget særligt, så slap godt af og gå tidligt i seng, så du er nogenlunde klar til morgendagen.

 

USA og Kina – frem med sandhederne!

Udvidet version i forhold til den på bloggen tidligere på ugen

I Sovjetunionen var der i sin tid to toneangivende aviser. Den ene hed Pravda, der betyder ”Sandheden”. Den anden Iszvestia, der betyder ”Nyhederne”. Der var bare den fejl, at der stod alt for få nyheder i Sandheden og alt få sandheder i Nyhederne.

Noget lignende har styret mediecirkusset omkring det amerikanske valg, der ryddede alt plads og næsten overså andre begivenheder i verden, fx situationen i Syrien, hvor flere blev dræbt, samt oversvømmelseskatastrofen i Nigeria med mindst 300 døde og to millioner mennesker på flugt fra ødelæggelserne. Og det kinesiske valg bliver ikke nær så massivt dækket, selv om det er klodens mest folkerige nation. Og så kom orkanen Sandy lige forbi og ryddede alt på forsider samt hoved- og sidegader i Æblebyen. NU behøver æbletræerne ikke at blive vandet foreløbig.

Verdens medier kappedes som vanligt om USA, vejr og politik, så kan resten af verden passe sig selv. En mand blev interviewet stående i vandet og udtalte, at han aldrig havde oplevet en sådan katastrofe før - det var så det. Mange muskler blev brugt på indlysende kendsgerninger. Det er kort sagt de samme historier, alle medier kredser om. Alle er bange for at skille sig ud og måske derved miste markedsandele. Markedet er Gud nu om dage. Derfor er der fx heller ingen historie i verdens overbefolkning, som vi har skrevet meget om her på pladsen. Hvis vi var færre beboere på kloden, ville der jo også være færre vælgere, færre forbrugere – og færre avislæsere. Det går jo simpelthen ikke, det må man da kunne sige sig selv.

 

Så til valgene  

Verdens to mægtigste nationer vælger/valgte ny leder i denne/sidste uge, og det giver (igen) anledning til at se lidt på landenes horoskoper, som begge er præget af Pluto i denne tid – USA gennem længere tid, Kina kun gennem det seneste år. Kina kommer derfor lettest ud af udfordringerne, men så er det også sagt. De massive ændringer i topledelsen er iscenesat ned til mindste detalje og det vel at mærke til den ”detalje”, at ledelsen er valgt på forhånd! Ikke noget demokrati her, og det vil man komme til at mærke i de kommende år, hvor der vil komme meget mere modstand mod topstyring, diktatur og korruption, som befolkningen ikke har kunnet stille noget som helst op imod. I hvert fald ikke uden at blive straffet hårdt derfor. Med Pluto gennem Stenbukken er dette naturligvis ikke holdbart, selv om man fra styrets side vil gøre alt for at opretholde diktaturet (Stenbukken). Men det går ikke med Plutos indflydelse, der i længden er langt større end noget diktatur. Uendelig meget større – ligesom universet i virkeligheden.

Det skal lige med, at den nye topleder, Xi, har et meget flot horoskop i det kommende års tid, så han har alle muligheder for at lægge flot fra land, men vi må se, om han benytter sig af denne mulighed, eller blot gør, som man plejer i ”riget i midten”. De gode aspekter bliver nogle gange kun udnyttet som en sovepude, for det går meget godt. Og så var det, at de vågnede og opdagede de forspildte muligheder.

Pluto er bl.a. også andres penge og sorte penge. Kineserne har købt sig indflydelse i andre verdensdele netop med sorte korruptionspenge. Senest i Afrika, hvor resten af verden stort set har været passive. Det samme vil måske gentage sig i Grønland, hvor startskuddet har lydt gennem en stor sum penge til investering i en mine. Kinas indstilling passer de afrikanske diktaturer fint. De fortrækker ikke en ”mine”, og så er alle ”glade” (nogle nok kisteglade). Måske undtagen resten af verden. Men man vil helt sikkert komme til at fortryde passiviteten på et tidspunkt, når man vågner af tornerosesøvnen. Pluto må klare det, når andre ikke vil.

Den form for indflydelse, Kina udviser, er også imod universets love. Og man skal ikke lige nu regne med, at Kina vil gøre noget som helst imod de eksisterende diktaturer, før de af universet bliver tvunget til det. Vi vil derfor komme til at se et styre, der langsomt, men sikkert krakelerer, medmindre det laver afgørende om på tingene, og det vil ikke ske frivilligt. Heller ikke selv om der efter indsætningen af den nye ledelse ikke vil skorte på kønne ord og fine formuleringer. Man vil stadig kunne komme i arbejdslejr på grund af en kommentar på internettet eller blive landsforvist eller fængslet for en bogudgivelse.

Så galt er det dog endnu ikke gået for en pensioneret journalist ved et kinesisk nyhedsbureau, Yang Jisheng. Han er i dag redaktør på et historiemagasin i Beijing og har skrevet om Folkerepublikkens mørkeste kapitel i bogen ”Gravsten”, som er forbudt i Kina, men som cirkulerer på det sorte marked og udkom i sidste uge på engelsk. Her beskriver forfatteren Maos kampagne ”Det store spring fremad”, som kostede millioner af mennesker livet, mest gennem en sultkatastrofe af umådelige dimensioner, som altså nu er afsløret i sit fulde omfang. Jisheng havde gennem sin tidligere stilling adgang til arkiverne, og det er den opsamlede viden her, der nu er blevet afsløret. Det er lige præcis, hvad Pluto symboliserer. Fortrængningerne og tabuerne vil nu blive hentet frem i dagens lys. Og hvem siger et ord om Tibet? Det er ganske uforståeligt, at så mange danske politikere har en næsegrus beundring for de kinesiske fremskridt, eller? Nå nej, det er helt naturligt, det handler jo om vækst og dermed usselt mammon. Så er det på plads. 

I USA mener man, at 2013 vil give et markant fald i arbejdsløsheden. Til dette er der kun at sige, at der vil ske én af to mulige ting. Enten vil dette IKKE ske, hvad der er det sandsynligste astrologisk set. Eller det vil ske, og så vil konsekvenserne vælte ned over landet, som i lighed med resten af verden ganske fornægter (Pluto), at det slet ikke er arbejdsløsheden, der er det egentlig problem, tværtimod er dette en nødvendig konsekvens af overbefolkningen, som vi her har gjort opmærksom på i mange indslag fra Tænketanken Mikro. Det er klart som dagens lys, at når der er for mange mennesker, så KAN der umuligt skaffes arbejde til alle. Og prøver man det alligevel, er det med fatale konsekvenser. DET er den reelle problemstilling, som ingen politiker eller erhvervsmand dog vil acceptere. For politikeren koster det jo vælgere, og for erhvervslivet koster det forbrugere. Alle er vi kvæg, der er trukket for vækstvognen. Stemmekvæg såvel som forbrugerkvæg.

Trods denne indstilling vil alvoren på et tidspunkt nødvendigvis gå op for dem, men så kan det meget vel være for sent – lige præcis for dem. Ganske vist vil konsekvenserne ramme alle, men mest dem, der har stukket hovedet i busken, sådan virker karmaloven ubønhørligt, og det skal vi være glade for på det spirituelle plan.

Vækstræset i ”Det Vilde Vesten” er nu ved at blive overført til Østen, og så er Fanden endnu mere løs. For vi er jo nødt til at lade dem komme til fadet, når vi nu selv så længe har været der. Og dermed bliver miljøet endnu en gang taget som gidsel. Det er her, Pluto snart symbolsk vil trække grænsen, og så kan alle vækstblinde godt gå hjem og lægge sig til rette i en tornerosesøvn, der om muligt bliver endnu dybere end den, man allerede befinder sig i.

Obama står med andre ord i et meget slemt dilemma, som kun kan løses fundamentalt, hvis han indser de dybereliggende kendsgerninger – vi må se, om han tør. Men nu har han virkelig muligheden, for han KAN ikke genvælges, og så er en hestekur mindre risikabel for ham selv – men dog ikke for partiet, som så helt sikkert vil tabe næste valg, for hele befolkningen i USA ønsker vækst, vækst, vækst. Det ville være rigtig godt, hvis det var åndelig vækst, der ikke forurener, og som er uendelig. Men her er der tale om entydig materiel vækst og ønsket om velstand. Ordet velfærd anvendes helt fejlagtigt, hvor der menes velstand. Ordet velfærd signalerer noget højere, noget åndeligt. Og ikke én politiker er nogensinde blevet taget i at have ment noget så markant anderledes.

Men det var trods alt godt, at det blev Obama, der vandt, og som vi har skrevet i de seneste fire år. Så er der i det mindste et håb om at få standset vrangforestillingerne.

Det er godt, at vi har Pluto til at sætte grænser, når vi ikke selv vil, kan og tør! Det er hele jordkloden, der er i spil.

Det var bare det, jeg ville sige. Hej!

 

Valget astrologisk set

Obama blev udråbt som vinder af valget den 6. november kl. 23.14. Månen står på AC og viser, at det bl.a. var kvinderne, der hovedsaligt leverede den pænt store sejr. Månen og AC står begge i aspekt til den eksotiske Jupiter og viser, at latinoerne også havde en meget stor andel i sejren. Månen står også godt til Mars og Venus og viser familien som et af valgets hovedtemaer. I hvert fald gjorde Obama-familien meget ud af at fremstå på det familiære plan. Men det var begge præsidentkandidater lige gode om.yhh

Månen står til gengæld i spænding til Solen i Skorpionen og viser de udfordringer, Obama kommer til at stå med. Nemlig de økonomiske. Månen hersker over 12. hus (det man ikke har kontrol over) og Solen hersker over AC og hersker dermed over hele horoskopet (horoskophersker), og det er horoskopets dårligst aspekterede planet, der står i 4. hus (fædrelandet). Derfor vil han komme til at skuffe mange amerikanere, også af sine egne vælgere. Den økonomiske politik vil bære præg af handlingslammelse i store perioder. Ikke mindst på grund af herskerne over økonomihusene (2. og 8. hus). Det er Merkur, der går baglæns (recession) og ydermere er i spænding til Neptun, der hersker over 8. hus (storfinanser, skat).

Det økonomiske aspekt bliver ikke bedre af spændingen mellem Venus, Uranus og Pluto. Og i Obamas eget horoskop står Neptun, som hersker over 2. hus (økonomi) i spænding til Månen i 4. hus (familie og fædreland), så værdier kommer i den grad i fokus, og det er ikke på den bedste måde! Det bliver hårdt at få styr på gælden, hvis det overhovedet kan lykkes.

 

Akutpakken vedtaget

Vædderen kan man sige er det mest ”akutte” tegn, og her stod AC den 6. november2012 kl. 15.21, hvor man vedtog akutpakken. Herskeren over AC er Mars, som står i Skytten med de store ord. Men da Mars ikke får nogen aspekter, bortset fra en meget svag spænding til Skyttens planet, Jupiter – så vil der vise sig noget, der om ikke så længe vil få akutpakken til at fremstå som utilstrækkelig. Herskerne over økonomihusene 2. og 8. hus står i spænding til hinanden og står begge tæt på hovedakser, og begge er i spænding til Uranus i 12. hus (illusioner). De to andre jordtegnsplaneter Merkur og Saturn står til gengæld rigtig godt, så der er hold i noget af pakken. Men der er et element, man ikke kan se umiddelbart nu, men som vil vise sig i begyndelsen af næste år.

 

Anne Linnet – med ørerne i maskinen

Anne Linnet er født den 30.juli 1953 i Åbyhøj og har Vægten på AC. Lige nu har hun Saturn i spændinger til MC og Solen, og så SKAL hun næsten opleve forhindringer som dem, der overgik hende i forbindelse med udgivelsen af hendes nye bog. Den handler bl.a. om, at hun påstår, at hun har været i seng med over 1000 kvinder, hvoraf nogle nævnes ved navn i bogen. Det har fået bl.a. Sanne Salomonsen til at stå frem og sige, at hun ikke kan genkende Anne Linnets fremstilling. Saturn er medhersker over 3. hus (kommunikation, formidling, bøger), og så er det ikke underligt, at hun får udfordringer med noget, hun har sagt eller skrevet.

SAS konkurs?

I morgen mandag kl. 0800 afgøres det, om SAS går konkurs, her fremlægges regnskabet, og jeg vil tro, at der ikke kommer en konkurs, men at man vil forsøge med besparelser, især på lønninger. Det er i fortiden, vi skal søge efter årsagen til den nuværende misere. Naturligvis er der krisen, der satte ind i 2008. Men astrologisk set er det perioden 1996-2006, hvor der er sket slemme ting. 1996-2003 var det Neptun, der var inde i billedet, og i 2003-06 var det Pluto. Her har ledelse og administration begået fejl og ikke haft kontrol med tingene.

SAS er stiftet på et møde i den norske rederiforening i Oslo den 1. august 1946 tidligt om morgenen. At krisen er overhængende ses af Saturns spænding til både Solen, Merkur og Pluto i det næste års tid, så krisen er ikke sådan lige at få bugt med, selv om der helt sikkert vil blive gjort et helhjertet forsøg.

 

To ulykker med de samme aspekter

Merkur er i spænding til Neptun i øjeblikket, og Merkur kører baglæns. Det er ikke godt for trafikken, som jeg nævner i Ugen, der kommer. Når så en hovedakse udløser denne spænding, så er det især galt. I ulykken ved Præstø (to dræbte, mor og søn) den 9.11.12 kl. 7.03 står IC på Neptun, og den ved Skælskør den 11.11 kl. 12.55 (soloulykke med 1 dræbt) står MC på Merkur.

Der er grund til at køre forsigtigt, især på de tidspunkter på døgnet, hvor aspektet udløses af en hovedakse. De to af perioderne er omkring kl. 7 morgen og omkring kl. 13.00.

 

UGEHOROSKOP uge 46 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop på www.kvindetid.dk

 

VÆDDER
Der er forandringer på vej, og det kan du mærke, til trods for, at du ikke helt kan sætte ord på. Udefrakommende begivenheder, som du ikke har kontrol over vil også stresse dig. Du skal være mere udadvendt end ellers og stole på andre mennesker, det vil hjælpe dig.
PS: Selvom du kan have lyst, så giv ikke op.
TYR
Vær selektiv med, hvem du stoler på, det er ikke alle, du møder, der er helt ærlige. Når det er sagt, så kan du rent faktisk møde en eller flere personer, der kan komme til at betyde meget for dig. Brug din intuition, så vil du ikke gå helt fejl. 
PS: Der er romantik i luften.
TVILLING
Du får ikke helt let ved at komme igennem med dine ideer og standpunkter. Samtidig kan du komme til at overse detaljer eller lave fejl, hvilket kun får tingene til at tage endnu længere tid. Det kan hjælpe, hvis du træder et skridt tilbage og lige genfinder overblikket.
PS: Lav noget der inspirerer dig.
KREBS
Din energi stiger i løbet af ugen, samtidig sker der en masse omkring dig, så det bliver bestemt ikke en kedelig uge. Du vil møde dynamiske og handlestærke mennesker, der vil fungere som en god inspiration. Du har mange kreative og gode ideer, det er tid til at handle.
PS: Det er ikke mere komplicerede end du gør det til.
LØVE
Du kan føle, at dit fundament ryster lidt under dig, og det bliver ikke helt let på hjemmefronten. Misforståelser kan være svære at løse, hvis du ikke går helhjertet ind for det. Det giver dig et dejligt afbræk at bruge tid sammen med gode venner.  
PS: Det er ikke alt, du har kontrol over.
JOMFRU
Der er stor fokus på din kommunikation, ikke kun hvad du siger, men også hvordan du får det sagt/skrevet. Grundighed er nøgleordet til succes, og til ikke at få lavet fejl. Du vil spare tid ved rent faktisk at sætte tempoet en anelse ned.
PS: Stram op og skab overblik.
VÆGT
Det gør dig glad at starte på nye projekter. Det gælder specielt, hvis du samtidig kan lære noget nyt. Du vil have tilbøjelighed til at sætte dig selv og dine egne behov først, men det giver dig kun overskud til også at være mere for andre, herunder din partner.
PS: Pas lidt på pengene.
SKORPION
Du er ikke meget for at gå på kompromis. Hvis der er noget, du ønsker eller brænder for, så kan du være en hård modstander. Du kan komme langt med dine planer, men pas på med ikke at efterlade dig for mange uvenner undervejs – for din egen skyld. 
PS: Tid til selvransagelse.
SKYTTE
Overflod af ideer og virkelyst kan få dig til at kaste dig ud i projekter, du ikke helt har gennemtænkt. Kan du holde lidt igen og få planlagt bedre, så vil du helt sikkert have meget støre mulighed for succes. Få noget tid for dig selv, hvor du kan tænke dig om. 
PS: Du er god til at samarbejde.
STENBUK
Der er ikke meget, der kan skræmme dig. Det er som om, du har prøvet det hele før, så der er heller ikke noget, der kan komme bag på dig. Du har så mange ressourcer og erfaring, og bruger du det, så er der ingen tvivl om, at du kan få stor succes.
PS: Juster dine mål.
I
VANDBÆRER
Din succes går igennem samarbejde med andre mennesker. Du kan få den støtte, du har brug for, hvis bare du husker at inddrage andre og diskutere ideer. Der vil ske ændringer i dine mål og måske også i dine drømme, men det vil bestemt være til det bedre. 
PS: Du har brug for frihed og råderum.
FISK
Du kan føle dig frustreret over andre mennesker, men det bringer dig ikke langt, tværtimod. Du kan ikke ændre andre, så lad det ligge og koncentrer dig om det, du selv kan gøre noget ved. Sørg for at komme lidt væk hjemmefra, det giver dig ny energi.
PS: Magtkampe er spild af din energi.

 

 

 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar