onsdag den 7. november 2012


USA og Kina – frem med sandhederne!

Verdens to mægtigste nationer vælger ny leder i denne uge, og det giver (igen) anledning til at se lidt på landenes horoskoper, som begge er præget af Pluto i denne tid – USA gennem længere tid, Kina kun gennem det seneste år. Kina kommer derfor lettest ud af udfordringerne, men så er det også sagt. De massive ændringer i topledelsen er iscenesat ned til mindste detalje og det vel at mærke til den ”detalje”, at ledelsen er valgt på forhånd! Ikke noget demokrati her, og det vil man komme til at mærke i de kommende år, hvor der vil komme end mere modstand mod topstyring, diktatur og korruption, som befolkningen ikke kan stille noget som helst op imod. I hvert fald ikke uden at bliver straffet hårdt derfor. Med Pluto gennem Stenbukken er dette naturligvis ikke holdbart, selv om man fra styrets side vil gøre alt for at opretholde diktaturet (Stenbukken). Men det går ikke med Plutos indflydelse, der i længden er langt større end noget diktatur. Uendelig meget større.

Pluto er bl.a. også andres penge, skat og sorte penge. Kineserne har købt sig indflydelse i andre verdensdele netop med sorte korruptionspenge. Senest i Afrika, hvor resten af verden stort set har været passive. Det samme vil måske gentage sig i Grønland, hvor startskuddet har lydt gennem en stor sum penge til investering i en mine. Kinas indstilling passer de afrikanske diktaturer fint, de fortrækker ikke en ”mine”, og så er alle glade, måske undtagen resten af verden, det er ikke til at vide. Men man vil helt sikkert komme til at fortryde passiviteten på et tidspunkt, når man vågner af tornerosesøvnen. Pluto må klare det, når andre ikke vil.

Den form for indflydelse, Kina udviser, er også imod universets love. Og man skal ikke lige nu regne med, at Kina vil gøre noget som helst imod diktaturerne, før de er tvunget til det af universet, her symboliseret gennem Plutos indflydelse. Vi vil derfor komme til at se et styre, der langsom, men sikkert krakelerer, medmindre det laver afgørende om på tingene, og det vil ikke ske frivilligt. Heller ikke, selv om der efter indsætningen af den nye ledelse ikke vil skorte på kønne ord og fine formuleringer. Man vil stadig kunne komme i arbejdslejr på grund af en kommentar på internettet eller blive landsforvist eller fængslet for en bogudgivelse.

Så galt er det dog endnu ikke gået for en pensioneret journalist ved et kinesisk nyhedsbureau, Yang Jisheng. Han er i dag redaktør på et historiemagasin i Beijing og har skrevet om Folkerepublikkens mørkeste kapitel i bogen ”Gravsten”, som er forbudt i Kina, men som cirkulerer på det sorte marked og udkom i sidste uge på engelsk. Her beskriver forfatteren Maos kampagne ”Det store spring fremad”, som kostede millioner af mennesker livet, mest gennem en sultkatastrofe af umådelige dimensioner, som altså nu er afsløret i sit fulde omfang. Jisheng havde gennem sin tidligere stilling adgang til arkiverne, og det er den opsamlede viden her, der nu er blevet afsløret. Det er lige præcis, hvad Pluto symboliserer. Fortrængninger og tabuerne vil nu bliver hentet frem i dagens lys. Og hvem siger et ord om Tibet? Det er ganske uforståeligt, at så mange danske politikere har en næsegrus beundring for de kinesiske fremskridt, eller? Nå nej, det er jo helt naturligt, det handler jo om vækst og dermed usselt mammon. Så er det på plads.  

I USA mener man, at 2013 vil give et markant fald i arbejdsløsheden. Til dette er der kun at sige, at der vil ske én af to mulige ting. Enten vil dette IKKE ske, hvad der er det sandsynligste astrologisk set. Eller det vil ske, og så vil konsekvenserne vælte ned over landet, som i lighed med resten af verden ganske fornægter (Pluto), at det slet ikke er arbejdsløsheden, der er det egentlig problem, tværtimod er dette en nødvendig konsekvens af overbefolkning, som vi her har gjort opmærksom på i mange indslag fra Tænketanken Mikro. Det er klart som dagens lys, at når der er for mange mennesker, så KAN der umuligt skaffes arbejde til alle. Og prøver man det alligevel, er det med fatale konsekvenser. DET er den reelle problemstilling, som ingen politiker eller erhvervsmand dog vil acceptere. For politikeren koster det jo vælgere, og for erhvervslivet koster det forbrugere. Alle er vi kvæg, der er trukket for vækstvognen. Stemmekvæg såvel som forbrugerkvæg.

Trods denne indstilling vil alvoren på et tidspunkt nødvendigvis gå op for dem, men så kan det meget vel være for sent – lige præcis for dem. Ganske vist vil konsekvenserne ramme alle, men mest dem, der har stukket hovedet i busken, sådan virker karmaloven ubønhørligt, og det skal vi være glade for på det spirituelle plan.

Det vilde vækstræs i Det Vilde Vesten er nu ved at blive overført til Østen, og så er Fanden løs. For vi er jo nødt til at lade dem komme til fadet, når vi nu selv så længe har været der. Og dermed bliver miljøet endnu en gang taget som gidsel. Det er her, Pluto snart symbolsk vil trække grænsen, og så kan alle vækstblinde godt gå hjem og lægge sig til rette i en tornerosesøvn, der om muligt bliver endnu dybere end den, man allerede befinder sig i.

Obama står med andre ord i et meget slemt dilemma, som kun kan løses fundamentalt, hvis han indser de dybereliggende kendsgerninger – vi må se, om han tør. Men nu har han virkelig muligheden, for han KAN ikke genvælges, og så er en hestekur mindre risikabel for ham selv – men dog ikke for partiet, som så helt sikkert vil tabe næste valg, for hele befolkningen i USA ønsker vækst, vækst, vækst. Det ville være rigtig godt, hvis det var åndelig vækst, der ikke forurener, og som er uendelig. Men her er der tale om entydig materiel vækst og ønsket om velstand, der er tale om. Ordet velfærd anvendes helt fejlagtigt i den forbindelse, og det er helt forkert, for her er der netop tale om noget højere, noget åndeligt. Og ikke én politiker er nogensinde blevet taget i at have ment noget så markant anderledes.

Men det var trods alt godt, at det blev Obama, der vandt, så er der i det mindste et håb om at få standset vrangfor(e)stillingerne.

Det er godt, at vi har Pluto til at sætte grænser, når vi ikke selv vil, kan og tør! Det er hele jordkloden, der er i spil. Nå nu vil jeg ikke spilde mere elektronisk papir eller spilde folks kostbare tid på sådanne fundamentalistiske postulater.

Det var bare det, jeg ville sige. Hej!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar