mandag den 19. november 2012


Radio 24syv:  1 år  og nu sker det som forudsagt!

Kanalchefen Mads Brügger blev fyret i denne uge til stor overraskelse for alle, undtagen clairvoyant Tine Ann Gaarsdal.

Uddrag af teksten i den store Politiken-artikel søndag 17.11:

 

Clairvoyant forudså ledelsesskifte

”I slutningen af udsendelsen fortæller Mads Brügger, at en clairvoyant har efterladt et stykke papir i studiet, hvor Radio 24syvs fremtid bliver forudsagt. Han læser højt: ”Radio 24syvs fremtid: hård kamp allerede nu”, siger han. Men hvad kommer der til at ske med Radio 24syv?” spørger Mikael Bertelsen.

Brügger fortsætter: ”Ledelsesskifte i 2012, som er positivt. En leder. Der strammes op”.

”Det kan jo være dig, der ryger”, siger Mikael Bertelsen.... læs hele den omfattende artikel om radioen, hvor Tine Ann Gaarsdal kommer med den flotte forudsigelse. Jeg kan bevidne, at Tine, overrakte Brügger et stykke papir. Jeg aner dog ikke, hvad der stod på det. Det var IKKE et ark, der blev efterladt i studiet, som der står i Politiken i dag, og jeg ved at Tine har påtalt, at det blev læst op i udsendelsen. Det var til Mads personligt. Hun har nok set, at det var ham. Det er utroligt, men flot, at han valgte at læse det op.

Kanalchefen på Radio 24syv hed Mads Brügger, men det gør han ikke længere, for han blev fyret i den forløbne uge til stor overraskelse for alle, undtagen clairvoyancen. Den 26. oktober optog vi en udsendelse på Radio 24syv, som hed Sandsynlighedsbureauet, og som ligger på www.astrologihuset.dk med banner på forsiden. I dagens udgave af Politiken er der en lang historie om Mads Brügger og hans fyring, hvor det kommer frem, at clairvoyanten Tine Ann Gaarsdal havde overrakt Mads Brügger et stykke papir, med Radio 24syvs fremtid. Det var Mads Brügger, som lavede interviewet med os samt en fremtidsforsker og en statistiker. 

Det var et forsøg med en ny slags udsendelse, og hvis det gik godt, kan det blive tilbagevendende udsendelse. Dette afgøres i denne tid. Udsendelsen blev optaget fredag den 26. oktober kl. 10.00 i Vester Farimagsgade, blev dog lidt forsinket, og udsendt dagen efter kl. 12.03. Saturn står for forsinkelser, og den stod i konjunktion med Solen.

Alle fire deltagere var ellers ankommet i god tid, og vi blev ypperligt vartet op af Dudu, som også laver udsendelser på kanalen. Tonen var afslappet og munter på trods af Saturn. Det viste sig også, at vi skulle optages i et meget lille (Saturn) studie, hvor der ud over de fire deltagere også skulle være plads til en tekniker og Mads Brügger. Clairvoyanten Tine Ann Gaarsdal og jeg blev sat ved siden af hinanden og skulle deles om én mikrofon (Saturn).  Jeg lænede mig i en lille times tid ind mod denne mikrofon med det resultat, at jeg fik et kraftigt hold i ryggen (Saturn), som jeg stadig døjer med, og som jeg burde have været opmærksom på, netop pga. Saturn, som også er inde i mit eget horoskop.

Grundet en spændt Neptun i stationens horoskop kan man få mere succes, hvis man fokuserer mere på det åndelige område og fordybelse, også på det alternative plan, der interesserer virkelig mange mennesker – jeg har selv fået mange positive tilkendegivelser på udsendelsen. Det vigtige for stationen er, at sendefladen deles nogenlunde ligeligt med det stof, der taler til hjertet, og det, der taler til hjernen. En lidt vanskelig øvelse, når der næsten ikke sendes musik. Men så meget desto vigtigere.

Kanalen gik i luften den1. 11 2011 kl. 00.01 med et ret spændingsfyldt horoskop, men der er altid en mening med tingene. En ren taleradio er fin i sig selv, men den skal være mere alsidig for at nå målet, hvad angår lyttere.

Den stærkeste spænding i horoskopet er Mars på AC i spænding til Neptun (kaos og det okkulte og religiøse), Merkur (kommunikation, formidling) og Venus (værdier). Når så mange planeter er med i en spænding, så SKAL der nærmest en stor uenighed og forandringer til, før det kan blive helt godt. Månen er i spænding til Saturn i 3. hus (formidlingshuset). Da Saturn symboliserer mangel og stilstand, skal der også ændringer i sendefladen til, før en varig succes indfinder sig.

Her er linket, hvis du vil høre udsendelsen, ligger på forsiden som banner her: www.astrologihuset.dk
Udsendelsen ligger også på YouTube

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar