mandag den 26. november 2012


Den retrograde Merkur slut

I aften kl. 23.17 stopper Merkurs retrograde bevægelse, som altid varer ca. 3 uger. Men hvilke tre uger – meget gik som forudsagt galt i kommunikationen. Der går som skrevet i Ugen, der kommer en tid, hvor Merkur stadig har det svært, før det begynder at løsne sig op.

Hos SAS er det kommet frem, at ledelsen kørte fuldstændig om hjørner med pressen, der gik helt i selvsving. Situationen var ikke nær så slem, som de havde sagt, de trak hårdt på troværdigheden, og det kan hævne sig senere..

Forsvarsforliget kuldsejlede, for ikke at tale om EU´s budgetforhandlinger, hvor flere regeringer var vrangvillige, ikke mindst den danske, der kræver en milliard i rabat. Et meget rimeligt krav, men når det fremsættes på en retrograd Merkur, så kan det give bagslag. Vi trækker allerede hårdt på vores europæiske kredit, og vi stiller ultimative krav og tager forbehold som i de gode gamle fodnote-dage. Det er vores bidrag til EU-samarbejdet, og det vil give bagslag senere.

Se vores tidligere mange indlæg om EU og Euroen, som begge har besøg af Pluto og derfor knage vældigt i fugerne. Det kan ikke blive ved med at holde på den gamle måde. F.eks. vil der inden 2024, hvor Pluto skifter, vil det være vedtaget, at EU skal have en folkevalgt præsident. Hvis ikke det skulle ske, vil unionens dage være talte.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar