søndag den 25. november 2012


Uge 48 - Astroshoppen nu med mange flere tilbud og julegaveideer

Nu fik vi endelig ført www.astroshop.dk ajour, så besøg gerne shoppen og se alt det nye. Det er især tarotkort, englekort, dvd og cd, der nu ligger opdateret med mange flere varer end tidligere. Besøg også de nye grupper TILBUD og RESTSALG.

Englenes hemmeligheder

Vedrørende prinsesse Märtha Louises bog ”Englenes hemmeligheder” han flere skrevet, at den ikke findes på shoppen. Det gør den, ligger allerførst, men forsiden er så smuk, delikat og lys, at den næsten går i et med baggrunden, som også er lys. Det retter vi op på hurtigst muligt, men den findes allerede, hvis du også har forsøgt forgæves at finde den. Der er kun ikke-signerede eksemplarer tilbage. Til gengæld får du som abonnent på HOROSKOPET 20% rabat på bogen.

Celtic Christmas cd

Her kan du også bestille cd´en Celtic Christmas med skønt harpespil. Den har solgt i titusindvis af eksemplarer og er på tilbud til kun 59 kr.

Fantastisk cd: Mindfulness moving

Husk også cd´en Mindfulness Moving, som har fået ovenud fantastiske anmeldelser på DR. Der er tale om 3 dansemeditationer fra Delta livsstilsprogrammet (1 time): ”Dans dig glad og bliv ét med det, der er i din krop lige nu”.

HOROSKOPET PLUS

Husk alle medlemmer af HOROSKOPET PLUS for 20% rabat på stort set alle vore varer, inkl. horoskoptydninger af Karl Aage Jensen.

Nyt nummer

Det nye nummer af HOROSKOPET er ved at være færdigt til trykning. Du kan glæde dig til et rigtigt spændende nummer, som måske bliver det bedste nogensinde. Man kan stadig tjene gode penge ved at tegne abonnement. Man får 3 gratis horoskoper og 20 % rabat på stort set alle vore varer i webshoppen: www.astroshop.dk

 

Ugen, der kommer

Den 26.11 kl. 23.17 går Merkur direkte igen, men den skal lige igennem en stationær position og forbi spændingen til Neptun for 3. og sidste gang, før kommunikations- og trafikspændingerne er helt væk. Så der går et par uger mere, og vi skal nok holde øje med den. Merkur er uaspekteret hele ugen, dog med undtagelse af aspekter til Månen (fuldmåne onsdag ca. 17.00). Den er stationær og begynder at gå i den normale retning. Så det er stadig klogt ikke at føre de helt store ting ud i livet i denne uge.

Især i ugens første dage er der et par ting, der er vigtige, nemlig Mars, der står på Pluto i spænding til Uranus og Venus, der står på Saturn. Det er ikke godt for økonomi og værdier, og man kan vente, at aktiestigningerne i sidste uge stopper og sikkert afløses af en nedadgående tendens i forhold til den foregående uge.

Solen er i begyndelsen af ugen i harmoni med Uranus, og det giver nye impulser, spænding og opfindsomhed/nytænkning. Omkring kl. 12.00 mandag kan det blive særligt spændende, da MC står lige på Solen. Det er et af de bedste tidspunkter på dagen til at påbegynde noget nyt. Men vær forsigtig for en sikkerheds skyld. Tag ingen unødige risici i denne uge, man kan komme til at fortryde. Det gælder naturligvis kun, hvis ugens spændinger rammer ind i ens personlige horoskop. Det vil de til gengæld gøre hos mange mennesker.

Der er måneformørkelse onsdag, læs herunder.

 

Mandag er som nævnt en spændende dag, især lige omkring kl. 12.00. Dog skal man passe på med pengene. Men mange er idérige og opfindsomme. Frihed og gruppeaktivitet er vigtige temaer. Merkur direkte kl. 23.17, se indledningen.

Tirsdag står Venus lige på Saturn om formiddagen og kræver fornuftige dispositioner i kærligheds- og pengesager. Og det er vigtigt, for i øjeblikket står Mars meget tæt på Pluto og kan medføre økonomisk dramatik i begyndelsen af denne uge, noget i retning af sidste uge på dette punkt. Mars kan også være krigerisk og temperamentsfuld. Det kan blive en kompromisløs og udiplomatisk dag.

Onsdag er der fuldmåne og måneformørkelse, som er eksakt kl. 15.48 og vil derfor nok ikke være synlig på vore længdegrader. På det daglige plan kan det blive en dag med svingende følelser fra den ene yderlighed til den anden. Så skal man passe på i penge- og ægteskabet. Gør man det, kan man komme ud for noget positivt og transformerende.  Husk, at planeterne ikke er sat i verden for at genere os, men for at vi skal lære at samarbejde med dem. Det er klogt at holde lav profil sådan en dag. Men det at begynde på en frisk kan være særdeles livgivende.

På et større plan kan formørkelse også give turbulens. Merkur er ganske vist holdt op med at være retrograd, men nu står den stille (stationær) i nogen tid og er samtidig uaspekteret, så den nuværende turbulens økonomisk og politisk kan eskalere på grund af undladelsessynder. Vi må sender meget lys, så den ikke begynder at løbe løbsk. Politikerne har også brug for god energi, så de kan få løst de udfordringer, som de skal se i øjnene og gøre noget grundlæggende ved dem i stedet for at forsætte forsøget med lappeløsninger. Merkur stå i Skorpionen, så det er en kærkommen indbydelse til at udvise visionær ledelse. Selv om AC står i Tvillingerne i formørkelseshoroskopet, så går det ikke længere kun at snakke og forhandle, der skal handles snarest.

Torsdag er alle aspekter ligesom gledet fra hinanden, og det spreder energien, hvilket kan medføre, at det ikke er let at holde fokus. Dog er Venus og Mars i god kontakt, og det gør, at kærlighedslivet får et boost, dog nok ikke af de helt store af slagsen. Men en flirt kan vise sig at være meget livgivende.

Fredag har samme tendens som tirsdag, men nu laver Månen midt på eftermiddagen dagen en skøn trigon til Neptun og skifter til eget tegn, Krebsen – familie- og nærhedstegnet. Det er også godt for mystik, drømme, fantasi og intuition. Noget, som reelt holder sig i alle dagtimerne, men altså er eksakt midt på eftermiddagen.

Lørdag laver Månen spænding til Uranus, Mars og Pluto, og det kan give følelsesmæssige spændinger og ustabilitet. Det hjælper dog flot, at Månen samtidig er i gunstigt aspekt til Venus og Saturn, det giver lidt stabilitet og kan gøre, at man holder sig tilbage, lige før man handler eller investerer, og det er fornuftigt i dag: At tælle til 10.

Søndag står Månen godt til Merkur i begyndelsen af dagen. Det giver en god hukommelse og god kommunikation. Man skal ikke tage nogen risiko i dag eller i denne uge generelt.

 

Hvorfor strandede budgetforhandlingerne i EU

Man kan ikke altid forudsige, om forhandlinger ender i et kompromis, men astrologien kan altid sige, om resultatet er godt eller mindre godt – eller uholdbart på sigt. Hvis kompromiset var kommet i hus på de astrologiske aspekter i slutningen af indeværende uge, så ville resultatet ikke være gunstigt eller holdbart.   Alene det at Merkur er retrograd bevirker, at aftaler næsten altid enten er umulige eller uholdbare.

Desuden stod Solen i spænding til kaosplaneten Neptun. Og for at fuldende opremsningen af de stærke spændinger, så stod Mars på Pluto i spænding til Uranus. Det kommer der kun noget godt ud af, hvis der er velvillighed, selvransagelse og ihærdighed til stede. Og faktisk selvopofrelse. For de rige lande bliver nødvendigvis nødt til at hjælpe de nødstedte et stykke hen ad vejen. Der er blot den store udfordring nu, at selv om landende i syd bliver hjulpet, er de så dybt forgældede, at hjælpen ikke vil være helt tilstrækkelig til at komme ud af det hovedsageligt selvforskyldte morads.  

 

UGEHOROSKOP uge 48 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop på www.kvindetid.dk

 

VÆDDER
Du har mange muligheder i denne uge, især hvis du er med på at være lidt impulsiv. Påtænker du at rejse, så er det også et godt tidspunkt at begynde på at planlægge. Tag en snak med din partner omkring jeres fælles fremtidige mål. I vil være på samme bølgelængde.
PS: Du har en vilje, der er utrolig stærk.
TYR
Starten af ugen kan byde på nogle udfordringer i dit parforhold. Tingene vil løse sig, jo længere hen på ugen, du kommer, da vil I nemlig blive bedre til at tale sammen. Er du ikke i et forhold, så vil det være dit forhold til andre generelt, der er fokus på. 
PS: Økonomisk ser det godt ud.
TVILLING
Der sker en masse på dit daglige arbejde, og det er vigtigt, at du prioriterer dine opgaver. Få det fra hånden, der er vigtigst først. Du er god til at finde løsninger på de udfor-
dringer, der dukker op. Du kan tage et stort skridt i den retning, du ønsker at gå fremover.
PS: Andre vil hjælpe, hvis du beder om det.
KREBS
Selvtilliden kan halte lidt, hvilket vil gøre, at du ikke er så udadvendt og samtidig holder dine tanker og holdninger lidt tilbage. Dette skyldes især, at der nogle meget stærke mennesker omkring dig, og de kan virke aggressive i deres måde at presse ting igennem på.
PS: Du kan meget mere, den du tror.
LØVE
Beslutter du dig for noget, så vil du også være i stand til at opnå det. Det kræver dog, at du lægger arbejde i det og samtidig væbner dig med lidt tålmodighed. Det bliver ikke helt let at omgås kollegaer, og du må træde varsomt. Brug ikke energi på andres kampe.  
PS: Tæl til ti et par gange.
JOMFRU
Alt hvad der har med skrift og tale at gøre vil kræve dit fokus. Før du underskriver på noget, så sørg for, at du er helt med på, hvad konsekvenserne er, især i første halvdel af ugen. Du kan tage nogle beslutninger omkring mere kreative projekter, som vil føre noget spændende med sig.
PS: Hæng dig ikke i detaljer.
VÆGT
Du gør ikke noget halvt. Starter du på noget, så er du også villig til at lægge det arbejde i det, der kræves. Din målrettethed og beslutsomhed vil give gode resultater, og du kan med held kaste dig ud i nye ting. Ikke alt går helt let på hjemmefronten, så vær opmærksom her.
PS: Hold dig ikke tilbage.
SKORPION
Fleksibilitet ser ikke ud til at være en mulighed for dig lige i denne uge. Derfor arbejder og befinder du dig bedst, hvis det er dig, der bestemmer dagsordenen. Du er ikke villig til at lade andre tage kontrollen, men til gengæld er du heller ikke bange for at gøre alt arbejdet selv. 
PS: Vær selektiv med, hvad og hvem du bruger tid på.
SKYTTE
Du kæmper gerne for andres rettigheder. Det giver dig energi at gøre noget for andre, men det gør også, at du får problemer med at nå dine egne ting. Det gør dig dog ikke noget, for du lærer noget af at være sammen med andre og høre om deres udfordringer. 
PS: Du kan komme langt med humor.
STENBUK
Ugen bliver ikke uden udfordringer, men det er ikke noget, du ikke kan klare. Det betyder dog ikke, at du slipper for at blive frustreret, når tingene ikke går, som du har planlagt. En fleksibel holdning og lidt impulsivitet kan få dig meget længere end hårdt arbejde.
PS: Er du lidt for stædig?
I
VANDBÆRER
Vær ikke bange for at tage en chance eller to, det kan godt betale sig. Du vil opleve, at du får støtte at dem, du omgiver dig med, hvilket gør tingene lettere. Det er ok, hvis du er lidt egoistisk, du har nemlig gode muligheder for at komme videre med dine mål og ønsker.
PS: Der skal ske noget.
FISK
Du kan til tider blive i tvivl om, hvorvidt du er på rette spor, men her er det vigtigt, at du lytter til din mavefornemmelse / intuition, da den ikke vil tage fejl. Det bliver en svær balancegang at forene familieliv og arbejdsliv, men det kan lade sig gøre, hvis du bare er opmærksom på det.
PS: Bed om hjælp, når du behøver det.

 

 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar