torsdag den 27. december 2012


Kommentarer 52

 

Denne gang bliver kort på grund af julen, og ugehoroskoperne er ikke med og lægges direkte på bloggen senest mandag den 24.

Til gengæld tør jeg love, at det bliver en meget stor omgang i næste uge, der er meget spændende stof.

 

GOD JUL

 

Ugen, der kommer

Et gennemgående tema i denne uge er Solen spænding til Pluto og Uranus, der godt kan give en del uro og oprør. Måske kan der komme et jordskælv, en orkan eller bare urolige vejrforhold kloden over. Merkur er stort set uaspekteret hele ugen, men når lige i næste weekend at få lidt fat i en harmoni til Neptun, der får intuition og logik til at gå fint hånd i hånd. Men det er først i næste uge, den slår rigtigt igennem. På samme måde er Mars næsten uaspekteret i begyndelsen af ugen, og det kan begrænse energi udfoldelserne. Til gengæld er Venus i begyndelsen af ugen stadig i spænding til Jupiter fra sidste uge, og det giver lidt fest i gaden og nogle store armbevægelser. Pas på med pengene.

 

MANDAG: Det ligner en særdeles fredfyldt juleaften – hele dagen. Dog er Solen som nævnt i tiltagende spænding til Uranus, så man skal køre forsigtigt og i det hele taget ikke forhaste sig. Månen er i Tyren, så den står på den totale nydelse. Sikkert tilmed en hvid jul i dele af landet: GOD JUL!

TIRSDAG: Månen er nu i Tvillingerne, og det er noget helt andet: Skæg og ballade og megen snak og udveksling. Især om aftenen er der gang i den. Hold en fest.

ONSDAG: Solens nævnte spændinger giver uro, og Mars går ind i Vandbæreren, forhast dig ikke, selv om det er svært at lade være. Der er oprør og opgør i luften oven på julefreden.

TORSDAG: Harmonien mellem Saturn og Pluto er eksakt i dag, og det stabiliserer Solens spænding en del og giver lidt ro på.

FREDAG: En meget følsom familiedag, hvor Månen fra Krebsen udløser Solens spændinger, her er ugens mest uharmoniske dag, der kalder på at bevare roen i de fleste situationer, selv om det kan blive svært.

LØRDAG: Nu er der meget mere ro på, og man har mere kontrol over tingene.

SØNDAG: Nu er der helt styr på tingene med ansvarlighed, disciplin og stabilitet. Dog ikke altid for dem, der har fødselsdag i dag: 30.12, 30.3., 30.6. og 30.9. og dagene lige deromkring. Så er Pluto på spil, og man må tage store beslutninger.

 

De pensionister, altså

Økonomiske eksperter siger, at fremtidens pensionister gennem et langt arbejdsliv vil lægge penge til side til deres egen pension. Det er bare pokkers, at mange til den tid vil have glemt, hvilken side de lagde dem til…

En ting er, at fremtidens pensionister selv betaler ældreboomet, hvad der er godt. Hvis vi ikke havde haft arbejdsmarkedspensionerne, vil vi have slægtet situationen i Sydeuropa på. De har ikke disse ordninger.

Her skal også peges på, at man i fremtiden vil lave om på, at disse pensioner også indebærer, at der sker en beskatning ved udbetalingen. Denne er vel at mærke ikke bogført som et aktivt i de offentlige regnskaber!

Der ligger altså en skjult reserve for samfundet. Jeg vil tro, at der rettes op på dette forhold i den nuværende regeringsperiode. Medmindre politikerne bevidst har valgt at se bort fra dette.

 

 

 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar