mandag den 29. december 2014

Pytlick fyres - hvem hyres?

Håndboldlandsholdet damer

Så blev Jan Pytlick fyret på grund af det dårlige resultat i EM tidligere på måneden, hvor vi blev nr. 8. Astrologisk set er fyringen ikke så underlig. Pytlick har været landstræner i næsten 15 år – en halv Saturn-runde. Han var først landstræner fra 1998-2005 og så igen fra 2007-14, altså to syvårige perioder.

Vi har ikke fødselstiden, men det er Mars, der bliver angrebet at både Uranus og Pluto, og Mars står for energi og handlekraft. Holdet stod simpelthen i stampe, så noget skulle der ske. Nu kommer der nyt blod ind, og der bliver nævnt to navne i den forbindelse: Helle Thomsen, der førte Sverige frem til nummer 3 ved VM, og så Morten Soubak, der er landstræner for Brasilien, som er regerende verdensmester.


Helle Thomsen har fra 2015 besøg af Neptun, der spænder hendes Sol op. Og når Saturn også er i spænding til Neptun er det simpelt for usikkert at hyre hende. Hun vil næppe kunne føre Danmark frem til et verdensmesterskab. Her har Morten Soubak langt større muligheder, da han ikke har nævneværdige spændinger i sit horoskop. Kun Saturn driller lidt, også i 2016, men han er langt at foretrække frem for Helle Thomsen. Kommer andre navne på ”banen” ser jeg på dem også.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar