søndag den 21. december 2014

Uge 52 astrologisk set

Uge 52 astrologisk set –
Ugen, der kommer - er forsinket og lægges direkte på bloggen

Indhold
Ugen, der kommer lægges direkte på bloggen senest mandag
Information og tilbud
Det nye nummer af HOROSKOPET afsendt torsdag
Kort ugebrev denne gang
Orions Flamme gratis
De skjulte budskaber i vand fås igen
DR julekalender 2014 - Tidsrejsen holder hul jul med falske horoskoper
Saudier kører Audier
Ugehoroskoper for alle tegn

Information og tilbud
Nu er bladet udkommet og de sidste blade skal egentlig være ude mandag, men regn her i julen med tirsdag som sidste dag, så må vi se, hvad posten kan klare. Sidste år i julen gik det hele galt for dem med magasinposten, og det håber jeg ikke sker i år.
Du kan glæde dig til at læse temaet om originaler, om Jussi Adler-Olsen og hans detektivs, Carl Mørcks, horoskoper, om Dannie Druehylds horoskop, 1864 og meget mere.

Ugebrevet kort
Denne gang er ugebrevet meget kort på grund af alt for meget arbejde med bladet osv. Jeg vil tage revanche i næste uge og ønsker alle en glædelig jul.  
Dog lægges der sandsynligvis noget direkte på bloggen på tirsdag, og der kommer i det hele taget en periode nu, hvos jeg får tid til at lægge noget på i ugens løb, herunder noget sport, som flere har ønsket, men som der ikke har været tid til.

Orions Flamme
Hvis du er hurtig kan du gratis afhente 8 numre af det astrologiske blad, som astrolog Paul Mahler Dam udgav i 80´erne og 90´erne.

Bogen ”De skjulte budskaber i vand” kan nu fås igen
Køb bogen her på linket www.astroshop.dk/de-skjulte-budskaber-i-vand

Danmarks Radios julekalender Tidsrejsen
Når man interesserer sig voldsomt for astrologi i en tid hvor astrologien har trange kår, så er det altid kærkomment når medier sætter spot på emnet, da det giver astrologien en taletid den ellers sjældent får.
I år kan man således med glæde følge dette års julekaldender-satsning fra DR; Tidsrejsen, som bruger en væsentlig mængde tid på netop astrologien.  Julekalenderens hovedperson Sofie, har nemlig en mor der er astrolog. Det er ganske vist ikke det hovedsaglige omdrejningspunkt i serien, men lidt har også ret; Sofies forældre er nemlig skilt fordi mor vil tyde stjerner, og far vil spille musik i et band.   Så julekalenderen behandler egentlig mere altid aktuelle tematikker såsom barndom, opvækst og de betingelser en skilsmisse fx i Sofies tilfælde giver udslag i, navnlig når det er jul og de voksne ikke kan finde ud af det. Og julen siger man jo er børnenes fest.  Serien handler om ønsket om at holde en idyllisk jul med den nærmeste familie, hvilket er vanskeliggjort i form af at julen ikke altid kan være idyllisk, når mor og far er skilt, og man så inderligt ønsker sig de kunne være sammen – i det mindste i julen. Kalenderen behandler også emnet tid, som astrologien jo også beskæftiger sig med, nemlig ved at Sofie ønsker at anvende én tidsmaskine således at det er muligt at kunne rejse tilbage i tiden og sørge for at alt var som før, og at mor og far dermed ikke længere er skilt. For at vende tilbage til astrologien, apropos, at lidt også har ret, så kan det nævnes for vore læsere her på bloggen, at effekterne Sofies mor anvender, for at kunne illudere astrolog, er venligst udlånt, i al beskedenhed, af Astrologihuset.
 Derfor er det også til stor fortrydelse, at når man så går ind for at besøge DR’s hjemmeside, i første omgang med stor glæde erfarer at man dagligt kan læse sit horoskop på julekalenderens egen side, opdager at der reklameres med, at horoskoperne ikke er udført af en astrolog. Men blot er lavet ud fra DR Ultras, som er producenterne af julekalenderen, egne værdier som efter eget udsagn er sjov, ballade og god karma. Sjov og ballade – ja tak, men er det ligefrem god karma at ”sælge” horoskoper som værende horoskoper, når de ikke er lavet på astrologiens præmisser? Er det ikke ligefrem vildledende?  Her på Astrologihuset mener vi, at det er det helt klart. Det fremgår ikke engang på første side med selve horoskoperne, man skal ligefrem klikke sig længere ind, for at finde den sande ”varedeklaration”. Det svarer til at man sælger Ris a la mande i supermarkedet, og først i varedeklarationen gør opmærksom på at man bevidst anvender uægte vanilje. Men at man på forsiden skriver at der er tale om ægte Bourbonvanilje af fineste slags! Så hvis man troede der dumpede en mandelgave eller for tidlig julegave astrologiens vej, med årets kalendersatsning, må man desværre skuffet erkende at det er som når man juleaften har skovlet for meget Ris a la mande i skålen, og må kæmpe videre med at finde mandlen, blot for at konstatere at der er tale om aftalt spil mellem de andre familiemedlemmer. Der skal ikke spises kirsebærsauce med de store når man er astrolog, så skal man finde sig i den slags undergravende virksomhed og dårlige reklame for astrologien. Så ingen ros til årets kalendersatsnings hjemmeside, kun ris – a la mande, naturligvis.
Tjek det selv ud på:  http://www.dr.dk/Ultra/tidsrejsen/horoskoper/mere-om-horoskoper.htm 
Nu ønsker DR nok, at de kunne skrue tiden tilbage, via tidligere nævnte tidsmaskine, så de en anden gang havde tænkt sig bedre om, end at bedrive falsk reklamevirksomhed for astrologien.

Saudier kører i Audier – med hu(s)mor
To kvinder i Saudiarabien er blevet anholdt og har lige få anholdelsen forlænget i 25 dage. Deres synd består i, at de har kørt bil – og lagt beviset på YouTube. De er aktivister i en kvindebevægelse, der kæmper for kvinders rettigheder i det dybt konservative land.
En leder i landet har i den anledning udtalt, at det fremdeles skal være forbudt for kvinder at køre bil, da det ellers vil medføre en alt for udtalt løssluppethed for det kvindelige køn. Han tilføjer endvidere, at kvinder vil miste deres æggestokke, hvis de kører bil. Nu må vi så se, om de to kvinder kommer ud af fængslet med deres æggestokke i behold, eller om de har fået dem opereret ud som straf – hvis de ellers overhovedet kommer ud af fængslet. Deres forbrydelse er jo ganske alvorlig og kan få konsekvenser for en hel nation, hvis der ikke sættes ind mod den slags skørlevned.
Nå men vi kom væk fra æggestokkende, som der ellers kan være god grund til at dvæle ved. For hvad ville konsekvensen mon være for en mand i samme situation, han kunne jo miste noget, der havde lige så store konsekvenser! Hvad skulle det dig være, ville mange spørge her. Og svaret er naturligvis: Gearstangen. Og ægtepar uden både æggestokke og gearstang ville hurtigt få konsekvenser for indbyggertallet. Man ville således aldrig være nødt til andre foranstaltninger som fx i Kina med etbarnspolitikken. Befolkningstallet ville rasle ned helt af sig selv.
Se, det var en historie fra det virkelig liv – det meste af den, i hvert fald.

UGEHOROSKOP uge 52 - 2014 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
PS: Læg ambitiøse mål for næste år, men hyg dig nu.
TYR
PS: Arranger noget impulsivt og sjovt.
TVILLING
PS: Få andre til også at yde deres.
KREBS
PS: Forkæl dig selv, ikke kun de andre.
LØVE
PS: Det behøver måske ikke at være så perfekt.
JOMFRU
PS: Du må have lidt tid for dig selv indimellem.
VÆGT
PS: Afstem forventningerne.
SKORPION
PS: Du har brug for at være i harmoni med dig selv.
SKYTTE
PS: Læs en god og inspirerende bog.
STENBUK
PS: Find glæden i de små ting og vær taknemmelig.
I
VANDBÆRER
PS: Lav en lille status.
FISK
PS: Du må være fleksibel.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar