onsdag den 31. december 2014

Blev Hammarskiöld myrdet?

Blev Dag Hammarskiöld myrdet?
I dag kl. 15.03 stillede jeg et spørgsmål til astrologien om, hvorvidt Hammarskiöld blev myrdet. Mars står lige på MC, så det ser det bestemt ud til. Men om flyet blev skudt ned af lejesoldater, fordi DH støttede den nye regering i Congo, eller den har været anbragt en bombe i flyet, er ikke til at sige ud fra horoskopet. Men Mars står meget udsat. Horoskopherskeren Månen står i 12. hus (hemmeligheder) i spænding til både Mars og Jupiter. Det tyder på et svært opklaringsarbejde, som måske kan bære frugt nu, hvor FN´s generalforsamling enstemmigt har vedtaget at foretage en dybtgående undersøgelse af den gamle sag fra for over 50 år siden.

DH havde mange fjende, mest Sovjet, men amerikanerne og briterne syntes han var for prosovjetisk. Khrustjov ønskede ham ligefrem afsat, fordi han var for provestlig. Under alle omstændigheder gjorde han et stort arbejde for verdensfreden.

Flyet med DH om bord styrtede ned natten mellem den 17. og 18. september 1961, og 16 mennesker mistede livet.  Det skete i det tidligere Nordrhodesia, det nuværende Zambia. Han var på vej til fredsforhandlinger, som skulle afslutte kampene i Katanga-provinsen i nabolandet Congo.


De første undersøgelser pegede dengang på, at en pilotfejl var skyld i ulykken, men det er der senere rejst alvorlig tvivl om. Og astrologisk set er der ikke tvivl om et attentat, men det er et spørgsmål, om det direkte kan bevises, eller det blot kan sandsynliggørens. Men da Månen er på vej ud af 12. hus kommer der i hvert fald nye oplysninger frem i sagen, der kan bestyrke mistanken om et attentat. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar