søndag den 4. januar 2015

Uge 2 astrologisk set


INDHOLD
Information og tilbud
De skjulte budskaber i vand
Rabat på de personlige børnebøger
Claus Houlberg nye bog, Astrologisk filosofi
Nyt fra antikvariatet
Uden, der kommer
Nytårstalerne
Arvingerne, 2. del
Byers horoskoper
Den græske tragedie
Rettelse flystyrt
TV2 Lorry 25 år
”Bunker” af humor
Ugehoroskoper for alle tegn


Information og tilbud 
De skjulte budskaber i vand
Denne bog af Masaru Emoto har været udsolgt gennem længere tid, men er nu lykkeligvis genoptrykt. Køb den på www.astroshop.dk/budskaber i vand

Rabat på de personlige børnebøger 
De nye dåbs- og navngivningsbøger er blevet en succes. Barnet bliver hovedperson i et eventyr om havprinsen eller havprinsessen, og vi vil gerne slå et slag for den børnevenlige udgave med spiralryg, som har været ret overset i forhold til den indbundne udgave. Vi giver derfor i januar 20% rabat på spiraludgaven, kun til abonnenter af ugebrevet. Beløbet fratrækkes, hvis du sender en separat mail samtidig med bestillingen til: astrologi@astrologihuset.dk
De nye bøger er mere fleksible end de gamle, vi solgte. Der sættes nu et antal blanke sider ind bagerst i bogen. De kan fx bruges til fotos, gæstebog eller barnets første fingeraftryk. Det er også muligt at ændre lidt mere i teksterne, så bogen bliver endnu mere personlig en den gamle udgave.
Bestillinger sker som vanligt på http://astroshop.dk/borneboger.html

Claus Houlbergs nye bog
Astrologisk filosofi kan nu bestilles på www.astroshop.dk
Den udkommer den 6. januar 2015 og tilsendes på udgivelsesdagen.

Audiobånd med Claus Houlberg
De meget populære udsendelser fra radio Lotus blev først lavet på kassettebånd. Vi har fået fat i et sæt af disse i antikvariatet, og de sælger for 10 kr. pr. bånd. Reserver på astrologi@astrologihuset.dk

Nyt fra antikvariatet
Iblandt det nye materiale, der er tilgået antikvariatet, er tarot-materiale. Herunder et Crowley tarotsæt (som nyt), Tromborg tarotsæt og bogen The Witches Tarot. Reserver og få info på astrologi@astrologihuset.dk

Ugen, der kommer
Der er ikke så meget at sige om store temaer i denne uge. Måske kan man sige, at konjunktionen mellem Merkur og Venus i Vandbæreren er et tema, men den er kun næsten eksakt. Den nærmere sig dog mere og mere et harmonisk aspekt til Uranus, Vandbærerens planet – i ugens løb. Derfor er nytænkning og innovation et emne i slutningen af ugen og i begyndelsen af næste. Der FINDES dog eksakte aspekter, men læs gerne om disse under de enkelte dage.
Det skal lige siges, at de stærke aspekter fra sidste uge stadig har lidt virkning, men de er dog ved at klinge af.

MANDAG
I dag går Merkur ind i Vandbæreren, og så ´kommer der nogle uger med behov for at tænke originalt og frit. Merkur er i eksakt aspekt til Saturn på den harmoniske måde. Dette giver et behov for fornuft og kontinuitet i tankegangen. Aspektet holder dog kun i nogle ganske få dage. 
Kl 5.53 er der eksakt fuldmåne, hvilket for nogle betyder en urolig morgen, hvor følelserne svinger en del. Det gælder især dem, der er født i midten af de kardinale tegn eller har andre planeter stående der. 

TIRSDAG
I dag går Månen ind i Løven og giver et par dage med stolthed og store armbevægelser, hvor man holder af at gå i skonumre, der ikke er for små. Om eftermiddagen står Månen godt til Saturn, der giver fornuft og stabilitet. Men sidst på eftermiddagen smyger det flygtige og ustabile sig ind gennem Månens spænding til den ustadige Merkur.  Om aftenen er der en spænding til hyggeplaneten Venus, så der vil være en del, der gerne vil hygge, men som ikke har tid til det eller mulighed derfor.

ONSDAG
En stille dag, hvor Månen dog om eftermiddagen står fint til Uranus og giver behov for frihed og uafhængighed.

TORSDAG
Månen skyder dagen i gang med en humørfyldt konjunktion til Jupiter, der også er optimistisk og jovial. Det er staks noget andet om aftenen, hvor Månen spænder Mars op, og så kan temperamenterne slå gnister og følelserne komme i kog. To minutter før midnat går Månen ind i Jomfruen, hvilket giver mere fornuft og ro i et par dage. 

FREDAG
En rolig dag, og midt på dagen er Månen i spænding til Neptun, som kan give kaos og forviklinger på det følelsesmæssige plan.

LØRDAG 
I dag er der kun et enkelt eksakt aspekt, nemlig sidst på eftermiddagen, hvor Månen står godt til Solen. Dette giver næsten altid i sig selv en god helhed og harmoni, og det tegner godt for de fester og højtideligholdelser, der finder sted på denne dag.

SØNDAG
En stille dag, hvor Månen går ind i Vægten kl. 12.57 og giver et par dage med fællesskab og fokus på andre end én selv. Kl. 16.46 står Månen godt til Saturn og giver behov for stabilitet og ro. Følelserne skal helst ikke give udsving, især ikke de store af slagsen. Ro for enhver pris, vil de fleste sige i dag.  

Nytårstalerne
Det var mest statsministerens nytårstale, som var omdrejningspunktet i år, måske fordi dronningen talte fra det fredelige FREDensborg.
Thorning brugte ordet ”jeg” hele 37 gange i sin tale, hvilket er absolut rekord gennem tiden. Astrologisk set er det ikke så underligt, da AC stod i Løven, men dette var dog tilfældet ved både dronningens og Thornings taler. Og så tror jeg, at hun skal holde op med at sige at hun kommer fra Vestegnen. Det kom 2-3 gange i årets nytårstale. Dette gør Thorning nu en dyd af ud, og som vi tidligere skrev her på siden kan man godt tage en pige/kvinde ud af Vestegnen, men man kan ikke tage Vestegnen ud af pigen. Der manglede sådan set bare, at hun havde båret vest under talen – vel at mærke en vild vest…
Ellers stemmer nytårstalerne pænt overens med horoskoperne. Thorning-talens AC står dog ret tæt på Jupiter, som heller ikke er bleg for at tale om sig selv, da den hersker i Skytten.  Ved dronningens tale står Jupiter i 2. hus (værdier). Vi skrev, at børn – herunder udsatte børn - ville komme til at betyde meget i Thornings tale, og hun indledte talen med en længere sekvens om dette vigtige emne. Solen står i 5. hus sammen med Pluto, og hvor begge er i spænding til Uranus (andres børn).

Arvingerne – nye afsnit i Sæson 2
Den 1. januar kl. 20.00 blev der blændet op for det første af en serie nye afsnit af Arvingerne. Her stod Jupiter tæt på AC, og det er ret godt, selv om aspektet er i aftagende. Så kan en film eller en serie – eller for den sags skyld mange andre ting – næsten ikke undgå at gå godt. Man lægger simpelthen næsten optimalt fra land. Ikke mindst, fordi også MC står flot til Solen (seriens nye del) og delvis også til Neptun (film, tv). Det lover ret godt for de nye afsnit, må man sige. 
Man må dog ikke glemme konflikterne i horoskopet. Solen og Pluto er i spænding til Uranus og Månen spænder Saturn op fra 10. hus. Det er kvinderne der er i de største konflikter fra starten. Konflikterne nærmest vokser ud af Gro (Trine Dyrholm) i Maya Ilsøes Arvingerne. 
Når det måske godt kunne have været gjort lidt bedre astrologisk set, skyldes det, at Neptun (film, tv) er i spænding til både Saturn og Månen. Det vil sige, at der vil være kritikpunkter på bundlinjen, når regnskabet skal gøres op om nogle uger.

Byers horoskoper – 3 dødsulykker nytårsaften
Vi har tidligere bragt andre byers horoskoper i ugebrevet, bl.a. København, Århus og Fredericia, hvor vi for et par år siden forudsagde borgmesterskandalen, der medførte borgmesterens afgang i Fredericia. 
En by er grundlagt, når det vedtages at oprette byen, fx som købstad. Det kan være kongens underskrift, som det var tilfældet med Mariager og Fredericia, eller som for Københavns vedkommen, når det vedtages at skabe noget helt nyt, fx i demokratiets navn. København fik fx sin borgerrepræsentation den 31. december 1839 kl. 13.30.
Her har vi tidligere skrevet om den økonomiske situation i København, som på en måde er atypisk. Ligesom som med alle forløb, der er startet den 31.12, har også København gennemgået en Pluto-spænding i de seneste to år – og det er som oftest sådan, at der er økonomiske problemer, eller det modsatte, som OGSÅ kan skabe udfordringer, blot på længere sigt. Jeg vil tro, at København er på vej mod en boligboble eller en miljøboble, der kan ramme lige så hårdt. Men nu vil jeg koncentrere mig om en aktuel by, nemlig Mariager, hvor 3 mennesker blev dræbt i området nytårsaften, og 2 alvorligt såret. Byen har gennemgået en voldsom periode, som startede med fjordens iltdød i sommeren 1997. Jeg gennemgår her et rids af historien, som viser, at når der kommer fokus på en by eller et område, så breder dette fokus sig ofte som ringe i vandet, så man pludselig hører vældig meget om området, som der tidligere var ret roligt omkring. 
Et andet fokuspunkt kom i 2013, hvor Emmelie de Forest fra byen vandt Melodi Grand Prix´et, både det nationale og det internationale, og hvor vi faktisk forudsagde begge dele.  Så kom skandalen i 2014 om de såkaldte hate crimes, hvor et lesbisk par i byen gentagne gange blev chikaneret på det groveste af en eller flere, og hvor sagen ikke er opklaret. Først troede man i byen, at det kunne være en person med forbindelse til Pinsevækkelsens Højskole, der ligger i byen, som er en slags centrum for Pinsemissionen, som ikke tolererer bl.a. homoseksualitet. De tolererer mildt sagt heller ikke astrologi, og jeg legede for sjov med tanken om at lægge et solidt lag lys omkring mig, da jeg besøgte byen i julen. Men der skete naturligvis intet. Interessant bliver det dog at se, om bevægelsen på et tidspunkt blæser til officielt angreb på astrologien. 
En mand har været anholdt, men er løsladt igen. Selv under anholdelsen var der chikane, så der må være flere om det.  Og en ting er sikkert, der er stærke religiøse undertoner i sagen.
Nå, men til det helt aktuelle: Tre personer blev dræbt nytårsaften af krysanthemumbomber. En kl. 11 minutter før midnat i Assens mellem Mariager og Hadsund, og to 11 minutter efter midnat i Skellerup mellem Mariager og Hobro. Disse tre byer er hovedbyerne i Mariagerfjord Kommune, som har været i vælten på det seneste. Mariager har givet navn til både fjorden og kommunen, selv om det er den mindste af de tre byer – men den eneste, der fik kødstadsrettigheder. Dette skete den 23. maj 1592, så vi har et ret nøjagtigt horoskop på byen, hvad vi mangler på både Hobro og Hadsund. I Hadsund bor folketingsmedlem Inger Støjberg, som også har været meget i vælten i de senere år. Et andet folketingsmedlem – som også var med i X factor med en cowboysang - er Kim Christiansen fra DF, som bor i Mariager, hvor hans ekskone drev Cafe A Porta, som især var populære på deres lækre smørrebrød. Parret blev skilt sidste år og Kim er allerede gift igen. Man skal jo elske sin næste…
Bare for at sige, at når en by får stærke spændinger i sit horoskop, så kan det mærkes i hele kommunen. Selv den nok berømteste person i kommunen, motorsportsmanden Tom Kristensen fra Hobro, har for nylig kørt sit sidste løb på internationalt plan. Og byens fodboldhold er i denne sæson for første gang i landets bedste fodboldliga. Fodboldholdet har med deres overraskende mange sejre gjort sig så meget bemærket ude i Europa, at den internationale fodboldorganisation FIFA lige har haft et tv-hold i Hobro for at lave et program om fodboldholdet for at afdække, hvad der ligger bag de sensationelle resultater, som byens hold indtil nu har opnået. 
Nytårsdag var der i øvrigt endnu en bombesag i området, men denne gang i Randers. Og det skete naturligvis på Mariagervej, lige der, hvor den gamle kaserne ligger.
I sommeren 1997 led fjorden iltdøden, og alt liv forsvandt, hvad man også tydeligt kunne se i byens horoskop. Dog er død over en fjord ikke noget, man sådan kunne forudsige præcist, men at det kunne være noget med vand er indlysende, når det er vandplaneten Neptun, der var på spil. 
Nu er tre unge mænd fra området døde med 22 minutters mellemrum på grund af fyrværkeri, og det er et nyt chok for alle i området.  De store spændinger i byens horoskop synger på sidste vers, men der er lige nogle efterdønninger, der skal overstås, og som mest har med skæbneplaneten Saturn at gøre. Den står nu på IC i spænding til Solen. Det skal lige med, at de progressive planeter Merkur og Venus også laver ravage i den i øjeblikket, hvor Månen også er i spænding til Saturn og Pluto (død).
Spændingerne fra de ydre transitter er på vej væk, men hvis man sætter fødselstiden til kl. 12.00, hvad der var almindeligt dengang, så er Neptun i spænding til Ascendanten i de næste 2-3 år. I så fald fortsætter genvordighederne altså i nogen tid, men lad os nu se, om tiden holder. Vi får på den måde konstateret, om tidspunktet skal rykkes, som man også gør det i horoskoper på personer. 
Hen over midnat nytårsaften stod Månen i 8. hus (død) i horoskoperne for de to ulykker. Den var i spænding til både Mars (voldsomhed) og Jupiter (overdrivelse) – og begge er ildplaneter. Der var altså tale om et tidsrum, hvor man skulle passe på.

Den græske tragedie
Det græske demokrati kom til verden den 24. juli 1974 kl. 4.00 i Athen. Nu skal der igen være valg i Grækenland, og det sker desværre på nogle meget stærke spændinger. Men ser vi på landets horoskop er der lysning i sigte, selv om vi skal frem til 2016, før det sker. Fra 2016 kommer der ikke flere nye problemer ind i billedet, for her er de mangeårige spændinger forbi rent teknisk. Det betyder ikke, at der ikke er problemer, for det tager tid at komme sig over den gevaldige økonomiske bommert fra fortiden. Hvis ikke landet fra 2016 kan hive sig selv op ved hårrødderne til den tid og arbejde sig ud af moradset, vil det ikke ske. Der er mulighed for, at de må forlade Euro-samarbejdet i år, men det er i år, de skal vise, at de kan arbejde sig ud af krisen, så de kan udnytte de meget gunstige aspekter i 2016.
Der er dog ikke tvivl om, at de sydlandske kriser generelt vil påvirke EU negativt, hvad økonomi angår. EU er stadig ikke færdig med DERES spændinger, selv om det også begynder at lysne her. Spændingerne til Neptun er slut i februar, og Saturns spænding til Pluto er slut i oktober. Uranus/Pluto/-spændingen er slut i år, så fra 2016 går man lysere tider i møde. Til den tid er der kun de udfordringer, der er skabt tidligere. Og så naturligvis de strukturelle udfordringer, der findes på det økonomiske plan, og som skyldes Plutos vandring gennem Stenbukkens tegn, der slutter i 2023/24.
Der er således to perioder, hvor tingene ændrer sig, nemlig 2016 og 2023/24. Dette har vi tidligere beskrevet her på bloggen, så gå evt. tilbage i arkivet og find indslagene frem der.


Rettelse
Vi skrev tidligere om AirAsian Flight QZ 8501. Vi har nu fået den korrekte afgangsgangstid fra Surabaya den 28.12. Det var kl. 5.36. Den skulle have været afgået kl. 5.20, den såkaldte ETD – estimated time of departure. Den var altså 16 minutter forsinket ved afgangen. På den måde blev Ascendantens spænding til Månen i Fiskene nærmest eksakt. Og her skal jeg sige, at jeg har rettet en fejl i astrologiprogrammet og sat forskelle fra GMT til lokal indonesisk tid fra 7 til 8 timer., som må være det korrekte ved en længdegrad på ca. 113 grader øst.  Det vil sige, at der med stor sandsynlighed er en fejl i den tidligere tekst, hvilket i så fald beklages.  
Og så er det lige kommet frem, at flyet end ikke havde flyvetilladelse. Det er ikke småting, man må høre fra de kanter. Men ikke så underligt med de astrologiske spændinger, der er, og som kræver, at der skal være ekstra godt tjek på tingene – hvad der så ikke var.
Det sidste, der forlyder, er, at piloterne aldrig fik information om vejrudsigten. Den blev først sendt længe af afgangstidspunktet – endda efter, at flyet var styrtet ned. Astrologisk set er dette også efter bogen. Merkur er i spænding til Uranus og Pluto, og så skal man være ekstra påpasselig med information, udsigter, tilladelser og aftaler. Dette har man ikke været her, og det kunne formentlig have reddet flyet fra katastrofen.

TV2 Lorry 25 år
Den lokale tv-station i København, som dækker hele hovedstadsregionen, hedder tv2 Lorry. Den kom til verden ved midnat den 1. januar 1990 og er nu nået til en slags skælsår. Pluto har i de seneste to år stået på Solen og Neptun og skal nu i gang med konjunktionen til Saturn. Så skal stationen virkelig vise sit værd. Heldigvis står Saturn harmonisk, så de skal nok komme igennem det. Men den mangeårige leder Dan Tschernia just har meldt sin afsked, og det vil helt sikkert efterlade sig et stort tomrum. 
I de seneste to år har Club Lorry været en tur gennem pressens vridemaskine. Stationen er ren public service, og så er det faldet en del politikere for brystet, at man faktisk har lavet forretning med Club Lorry og haft indtjening derved. Det skulle vistnok være bremset nu, og det vil koste nogle indtægter.
Ydermere er Neptun i spænding til Mars i de næste ca. 2 år, så man kommer ikke uden om en større rengøringsproces, hvor det sikkert også skal omorganiseres. Uranus slipper først spændingen til Saturn i marts/april, så de næste måneder står på selvransagelse, oprydning og omorganisering. Det ser ikke alt for let ud for den ellers så populære station, og jeg vil mene, at det betyder yderligere tab af seere. De unge mennesker er ikke målgruppen, og det kan komme til at koste seere. 

”Bunker” af humor
Var der noget, der voksende i AstrologiHuset i 2014, var det bunkerne. Det var specielt de mange besparelsessager, der fik plads. Men det endte også med, at vi fik has på de konti, det var muligt at beskære.
Det var ikke alene her, bunkerne voksende. Det gjort de også i Skat – og det endda på trods af, at regeringen har afskaffet muligheden for at klage over ejedomsvurderingerne. Tænk, hvis de skulle lægges oven i. Det ville have fået det hele til at se uoverskueligt ud. Ikke godt her op til valget. Tilliden til Skat ligger efterhånden på et meget lille sted.
Så er der også lige sagen om Thornings bunker. Her er det ikke så meget hendes bunker på kontoret, som sikkert også er betragtelige – men den BUNKER, hun skal regere fra, hvis der kommer en højspændt politisk situation. Det er kommet frem, at dens placering ret nemt kan findes på Google Maps. Så kan man se den fra oven i Vedbæk, men man kan naturligvis ikke komme ind i den rent fysisk.
Og så skal vi vel også lige nævne sagen om OW Bunker, der på skammeligste vis gik konkurs i november 2014. Nu kører forsøget på opklaring af sagen i højeste gear. Det er bl.a. kommet frem, at en højtstående leder havde forbindelse til mafiaen, så vi kan sikkert vente mange artige afsløringer om virksomheden, hvor mange aktionærer er blevet snydt, så vandet drev. Eller var det nærmere olien – eller den olie, der slet ikke var der. I hvert fald er pengene pist væk efter få måneder på børsen. Ikke underligt astrologisk set, da de først aktier blev solgt den 28. marts 2014 på en dag, der er forbudt for børn, i hvert fald astrologisk set – og så burde sådanne dage i fremtiden være forbudt for aktionærer. De såkaldte first trade-tidspunkter udgør de enkelte aktiers horoskoper. Og har man dem, så er man godt rustet til at vurdere, hvordan det vil gå i fremtiden med de pågældende aktier set med astrologiske briller.
Så ville det have været fuldendt, hvis jeg kunne have afsluttet dette indslag med at skrive om en golfspiller, der var endt i bunkeren – men en sådan kommer ikke lige ind på lystavlen, så det må vente et års tid… 

DSB
En talsmand fra DSB har udtalt sin store utilfredshed med, at pressen fokuserer så meget på de stillestående IC4-tog. Man undlader ganske og aldeles at se på det positive, som i denne forbindelse udgøres af det faktum, at netop disse tog har de mest stille stillekupeer i hele verden. Og det er jo noget, der virkelig er efterspørgsel efter. Vi må fra pressens side til at tage os sammen og fokusere på de vigtige emner i stedet for hele tiden at beskæftige os med økonomi, politik og andre uvæsentlige, og dermed ganske uvedkommende, detaljer. 

UGEHOROSKOP uge 2 - 2015 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk 


VÆDDER
Du kan få stor succes med de projekter, som du starter på. Det afhænger dog af, om du tager rigtig fat, for det kommer ikke af sig selv. Det skal også helst være noget, som du finder spændende. Der er stor fokus på kærlighed og venskab; her sker spændende nye ting, hvis du er åben for det. 
PS: Du skal være aktiv.

TYR
Når du beslutter dig for det, kan du få alle til at se tingene fra din side. Nogle gange ser du det dog som tidsspilde, og du holder dine gode pointer for dig selv. Du har en virkelig god udstråling, og du vil være meget på. Andre holder øje med, hvad du går og laver.
PS: Du kan udvide dit netværk.

TVILLING
Du vil nu opleve, at dit sociale liv blomstrer, selv om der godt kan være lidt gniderier imellem dig og din partner. Du finder nemlig ud af nu, hvad du virkelig ønsker i et parforhold. Der er sikkert mange interessante arrangementer, som du kan deltage i.
PS: Vær nysgerrig og udadvendt.

KREBS
Forvent en stille og rolig start på ugen og på arbejdsåret i det hele taget. Tempoet stiger dog hen ad vejen, og du ender op med at have ganske travlt. Du vil opleve, at andre mennesker er lette at arbejde sammen med, og dette endda uden, at du selv behøver at gøre den helt store indsats.
PS: Der er spændende muligheder for flirt.

LØVE
Du vil opleve, at andre er positive over for dine ideer og dig selv personligt. Du vil derfor føle dig dejlig let og optimistisk. Du har også grund til at se lyst på tingene, for tingene lykkes for dig. Der er gode aspekter for kærlighed og parforhold, så nyd endelig de dejlige harmonier. 
PS: Forkæl dig selv.

JOMFRU
Du tager tingene, som de kommer og med ro og overblik. Derved når du faktisk også meget mere. Der skal meget til at slå dig ud af kurs, og det kan nærmest ikke lade sig gøre, med mindre du selv lader det ske. Du holder af at få en snak med de mennesker, du omgiver dig med.
PS: Det er det store billede, der er vigtigt.

VÆGT
Du er meget kreativ, og du kan få meget ud af lidt. Det gælder både praktiske projekter i din bolig, men også på jobbet. Du kan med held bruge tid på en hobby eller på at få nye, spændende ideer. Du er glad for at være sammen med andre, og du må gerne være lidt impulsiv.
PS: Det skal være spændende.

SKORPION
Selv om helligdagene er ovre, så hold dig ikke tilbage fra at arrangere noget socialt. En dejlig middag eller andet, hvor du kan samle inspirerende mennesker omkring dig og få en god snak. Få familien med på nogle spændende projekter om bolig og hjem, det vil være virkelig godt.
PS: Spændende muligheder dukker op på dit arbejde.

SKYTTE
Du nyder at være sammen med andre, for du er meget social. Hvis du trænger til at foretage dig noget andet, at komme lidt væk hjemmefra, eller bare opleve noget sjovt, så inviter nogle gode venner med. Din partner vil også være dejlig impulsiv.
PS: Det er tid til at lege lidt.

STENBUK
Når det kommer til penge og økonomi, så ser det særdeles godt ud. Du kan indgå nogle gode handler eller med held købe eller sælge bolig. Du vil opleve, at tingene bliver lettere, end de har været, og dermed vender din positive holdning tilbage, og du bliver mere glad. 
PS: Der er harmoni og romantik i luften.

VANDBÆRER
Du bliver let det naturlige midtpunkt i enhver sammenhæng. Det skyldes din særligt charmerende udstråling og din veltalende og vittige måde at kommunikere på. Hold dig ikke tilbage, men vær lidt selektiv, for du kan ikke nå alt – og alt vil heller ikke være lige interessant.  
PS: Du er meget optimistisk, også når du lægger planer.

FISK
Du må økonomisere din tid, for du vil hurtigt blive stresset, hvis du påtager dig for meget. Du overvurderer let, hvad du kan nå. Du vil dog hurtigt få dine opgaver fra hånden, hjemme og på jobbet, men der er ingen god grund til at sætte tempoet for højt lige nu. 
PS: Du har brug for tid til dig selv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar