mandag den 12. januar 2015

Kongehusets hemmeligheder


Et liv i overhalingsbanen

Frederik - en rigtig brobizze

Vi har helt overset kongehuset i vores horoskoper for 2015, både i Astrologimagasinet og på bloggen. Det beklages, især fordi der både i kronprinsens og i dronningens horoskoper er nogle interessante spændinger, som forklarer, at de kommer ud for lidt af hvert i det næste års tid. Frederik har Saturn (faderen) i spænding til Månen i 4. hus (hjemmet, moderen). På vej både fra og til hjemmet kørte Frederik over Storebæltsbroen både ud og hjem, men alle andre biler pænt måtte vente, til færdslen blive giver fri. Det bragte ham i stormvejr i medierne, så kan kom udfor for storm på to ”fronter”. Han skulle partout hjem på højtryk – og et efterfølgende lavtryk. Man må håbe, at dæktrykket i det mindste var i orden. Han kom altså ikke over broen under dække af nattens mulm og mørke uden at blive opdaget, og det kan kun være Frederiks ansvar, selv om jeg af erfaring ved, at de kongelige chauffører godt kan træde på sømmen, når de bevæger sig rundt i trafikken, også selv om de er ganske alene i bilen. For nogle år siden han jeg været på besøg i Birkerød. På hjemvejen blev jeg passeret med rimelig stor hastighed af Krone 30, en mørkeblå Mercedes. Jeg holdt den tilladte hastighed, men Krone 30-chaufføren trak godt fra i overhalingsbanen. Jeg gav ham et lille dyt, men han reagerede ikke – måske forstod han sig bedre på Kroner end på ører…

Nå, men det er jo længe side, tilbage til nutiden. Kronprinsen har besøg af hemmeligheds-, rygte- og afsløringsplaneten Neptun i disse tider. Den står i spænding til hans Sol i lighed med alle, der er født den 26. maj, uanset årstal (nu er det dem, der er født den 28.-30. maj, der må stå for skud i de næste par år). Når dette aspekt er inde i billedet, skal man passe på forhold, der har men vand og sundhed at gøre. Interessant nok passerede han vandet på vej til og fra et besøg på et stort sportsarrangement i Herning – og det siges jo, at sport skulle være sundt. Det er klogt at blive tjekket af en alternativ behandler, for det er, når man er rask, man skal lade sig undersøge. Når man er blevet syg, kan det være for sent. Dronningen har sin Mars stående rimelig tæt på kronprinsens Mars, så hun er udfordret i de næste par år af en Neptunspænding. Men kan kun anbefale hende at holde op med at ryge og i det hele taget leve sundt.

Det er for nylig kommet frem – men det kan naturligvis være et rygte - som også symboliseres af Neptun - at hun på et tidspunkt har kæmpet hårdt for af får en større apanage-forhøjelse igennem til Alexandra, og det skulle angiveligt være lykkedes ifølge et af formiddagsbladene. Den progressive Merkur (trafik, kommunikation) står i spænding til skæbneplaneten Saturn, som står i 10. hus (mål). Nu går dronningen jo nok ikke af, for der er ikke tradition for abdikation i Danmark. Det er ca. 600 år siden, at en konge abdicerede. Men astrologisk set burde hun gøre det og overlade biksen til Frede, i hvert fald i løbet af de næste 3 år, hvor Neptun spænder både Mars og Venus op. Men nu skal kronprinsens bro-eskapade lige gå i glemmebogen først, så må vi se, hvad der sker.  Måske kommer der andre hemmelige ting på bordet, som har været forsøgt hemmeligholdt på bedste Neptun-maner.


Frede forsøgte sig med en bortforklaring om, at hans bil lige akkurat havde nået at slippe med over broen, før den lukkede, men det passede altså ikke, og han måtte lægge sig fladt ned og undskylde. Behøver jeg at sige, at Neptun også står for løgne, selv om det naturligvis også kan være af den hvide slags.

PS. Måske har Frede på sin stormtur gjort stormkur - nå nej, han er jo stadig stormende forelsket i sin Mary.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar