søndag den 25. januar 2015

Uge 5 astrologisk set

Information og tilbud:

Gave til dig, der bestiller den nye, personlige eventyrbog
I resten af januar vil alle, der bestiller en personlig eventyrbog for børn MED horoskop, få en gratis børnebog – nemlig Liz Greenes Mit stjernetegn. Greene er en af verdens bedste astrologer, og hun har skrevet en bog om astrologi og alle stjernetegnene i børnehøjde. Den er oversat af Karl Aage Jensen, og normalprisen er 158 kr. Den er i øjeblikket nedsat til 50 kr., men den kan nu fås helt gratis, hvis du bestiller en dåbs- og navngivningsbog med horoskop inkluderet. Denne bog kan ikke alene gives til barnedåb eller navngivninger, men også til fødselsdags- eller julegaver til børn, der ikke i forvejen har en sådan bog. Der er i øvrigt tale om et helt nyt eventyr, så selv børn, der tidligere har fået en bog med det ”gamle” eventyr, vil have glæde af den nye bog. Barnet bliver her i en drøm tryllet om til en havprins eller en havprinsesse, så de kan besøge havfolkets og modtage deres visdom. 
Se mere på http://astroshop.dk/borneboger.html

Vilde tilbud på nye bøger i januar
Stephen Arroyo: Astrologi, karma og transformation. Oprindelig pris 399 kr., NU 99,00 kr.
Donna Cunningham: Bedre liv med Pluto. Oprindelig pris 258 kr., NU 99,00 kr.
Liz Greene: Os imellem, NU KUN 49,00 kr.
Da prisen ikke er rettet ned på shoppen skal beløbet overføres til regnr. 3679, konto 1057 8590 eller mobile pay 28110545 – husk porto 40 kr., hvis den skal sendes.

Ugen, der kommer – opium for folket
Tid for doping – højt spil
Europa og verden står nu ved en skillevej, og det vil vise sig ved jordskredsagtige valg. Årets første af slagsen finder sted i Grækenland i dag, og yderfløjene vil også her stå til en stor fremgang. Det samme vil ske i England og Frankrig, som vi tidligere har beskrevet det, og som opinionstallene nu viser. Grækerne vil i dag stemme for eller imod EU. Det er så at sige et valg i valget.
Beskrivelsen fra sidste uge har nogle store fælles træk med den næste uge. I sidste uge var det Mars, der blandede sig i Saturn/Neptun-spændingen, og i næste uge er det Venus. Mars står for krig, og konflikten i Ukraine tog en kedelig drejning i sidste uge. Det kan gå virkelig galt derovre, men Putin ser på og lader som om han vil freden. Han bluffer naturligvis på en måde, men sidder mellem to stole. Han kender den ukrainske fare, og udadtil støtter han ikke de prorussiske styrker. Det er en form for lurepasseri, for på den anden side ser han gerne Ukraine indlemmet i Rusland, i det mindste den østlige del. Han har som tidligere beskrevet Pluto i spænding til sin Sol, og det kan godt betyde, at han bliver kuppet i år. For ham er det vigtigst at agere på en måde, så Ukraine ikke spilles i hænderne på Vesten. 

Spændingerne
Mars erstattes i næste uge af Venus i den nævnte spænding. Da Venus symboliserer penge vil det ”bedrag”, der er sket i sidste uge, måske blive afsløret som værende bedragerisk i forhold til realiteterne. Vi skal huske, at Pluto vandrer gennem Stenbukkens tegn (realiteter, faktiske forhold). Og så er det faktisk fuldstændig vildt, som Mario Draghi gjorde i sidste uge, nemlig at pumpe milliarder af euro i omløb over nogle år til opkøb af statsobligationer og værdipapirer. Dette kan skabe hyperinflation, som vi oplevede det i 1923 i Tyskland, hvor de lod seddelpressen kører så hurtigt, at den gæl på 164 millioner Mark, som de skulle betale i krigsskadeerstatning til Frankrig og Belgien efter 1. Verdenskrig, blev reduceret til en værdi af 16,4 Pfennig. Dette medførte massearbejdsløshed og social nød, hvilket gav grobund for, at fascistiske kræfter kom til magten. Børskrakket i Wall Street den 24. oktober 1929, hvor man forsøgte at sætte gang i den økonomiske vækst ved opkøb af 12 millioner aktier med faldende kurser, blev starten på en global økonomisk krise – 30´vernes depression. Vi skal passe på, at dette ikke gentager i 30´erne i Europa og USA. Depressionen startede med krakket i Wall Street, og det åbnede desuden op for ekstremisme, og diktatorer kan komme til magten i sådanne perioder. Derfor kan vi ved flere valg i Europa i år opleve, at yderfløjene får ekstra meget fremgang. Det er nærmest en naturlov. 

Horoskopet
Draghi holdt pressemøde den 22. januar 2015 kl. 14.30 i Frankfurt, og det forlyder, at det store beløb blev meddelt kl. 14.43. Hele 1140 milliarder Euro skal pumpes ud i systemet fra marts 2015 til september 2016. Om et par måneder står den progressive Måne i eksakt spænding til Saturn, så der er krise på fra starten, selv om det måske ikke lige ser sådan ud, men det vil vise sig ikke længe efter, at der er noget galt – at det enten ikke virker, eller virker forkert, ikke efter hensigten. Månen, Neptun og Mars er alle i spænding til Saturn. Herskerne over 2. og 8. hus er netop Månen og Saturn, så det ser ikke godt ud på sigt.  Hverken Venus eller Pluto er til megen hjælp.
At det tilsyneladende kan se ud til at virke i første omgang, skyldes astrologisk set Solen placering i 8. hus i harmoni med Saturn, og begge er de med i en Yod (Guds Finger). Det styrker operationen, men med alle de spændinger, der er, vil jeg tro på, at projektet mere eller mindre kuldsejler.
”Udpumpningen” af så mange penge kan medføre, at nogle europæiske økonomier også skal sendes til udpumpning på grund af indtagelse af for store mængder doping. For det kan det kan sammenlignes med, når man bare sætter gang i seddelpressen og opkøber obligationer. Og doping er alle jo enige om, at det er snyd. Men når målet er vækst, så må alle midler gerne tages i anvendelse – ja, det er ligefrem et folkekrav. På samme måde er det i sporten, for hvem vil ikke gerne stå øverst på podiet, når fx Tour de France slutter i Paris?
Denne operation fra ECB vil eftertiden stille sig ganske måbende over for. Det vil blive set som fortidens grådighed, hvor den sidste værdi skulle drænes ud af systemet til skade for miljøet og kommende generationer. Det er med Plutos øjne bedragerisk eller i det mindste illusorisk, for stort set ingen ser bedraget, fordi alle stort set er enige om, at nu skal vi have vækst, koste hvad det vil. Og den skal være af materiel karakter. Alt sammen noget, Pluto ville anse for værende uægte, og derfor er det ikke holdbart.
Illusionen
Aktiekursernes himmelflugt er også et udslag af dette bedrag, hvor bedragets planet, Neptun, er i spænding til realitetsplaneten Saturn. Draghi og hans håndgangne mænd vil måske nok få noget ud af det, men når det, de vil have ud af det, ikke er ægte, så går det galt. Det er ikke sikkert, det vil vise sig lige med det samme for alle, men det vil om ikke så længe gå op for mange, at det er helt galt. Det svarer faktisk til, hvad Italien og et par andre sydeuropæiske lande gjorde for at komme med i euroen. Man lånte simpelthen penge hos Lehman Brothers i USA, så man kunne opfylde kravene for at komme med i euroen – nemlig præcis så mange penge, som der krævedes for at nå ned på det maksimale underskud på statsfinanserne: 3% af bruttonationalproduktet. Vupti, så var den klaret – og nu gør EU det samme via ECB (Den Europæiske Centralbank). Og nu står de sydeuropæiske lande med alvorlige økonomiske problemer. Der skal nok blive lindret noget ved penge-udpumpningen, men på sigt er der nærmest garanti for, at det vil ende med en økonomisk katastrofe. 

Hestekur skal der til
Det er naturligvis kun en hestekur, der vil hjælpe, men det skal vi ikke regne med sker, før faren er helt overhængende. For som sagt er alle forhippede på vækstspøgelset. Vel at mærke på den materielle vækst, ikke den åndelige. Det ville have været en ganske anden sag. Og det er i øvrigt den vej, det vil gå alligevel. Beslutningstagerne er på vej til at sætte sig selv fra bestillingen.  Vi lever sand for dyden i en afgørende brydningstid, som vil, tage en drejning i 2023-24, når Pluto skifter tegn og går ind i Vandbæreren. Alt skal nok ende godt, men vi skal åbenbart så grueligt meget igennem først.  Det ser med andre ord ud til, at flertallet vil foretrække et totalt sammenbrud fremfor at lave noget om. Vi er blevet afhængige af væksten, som en cykelrytter bliver det af doping.
Mange hopper altså på illusionen om det forjættede land, og det viser, at verden vil bedrages. Jeg vil tro, at Pluto – eller rettere: de samlede universelle kræfter, og det vil ikke sige så lidt - ret hurtigt vil træde i aktion for at få rettet op på forholdene, som er ved at løbe helt af sporet. Euroen er derfor på sigt truet på sin eksistens som bærende valuta. Det er ganske vist min egen vurdering af tingenes tilstand, men jeg vil alligevel mene, at den ikke kan undgå at holde vand.
Verden kæmper mod ulighed, og det, der sker nu, vil ikke hjælpe på langt sigt – tværtimod. Det skriger til stjernerne!
Retrograd Merkur
Meget af det, der vedtages eller gennemføres i perioden med spændingen mellem tre planeter vil enten stå i stampe i nogen tid eller vise sig uigennemførligt i praksis i sin oprindelige form. Mange ting skal laves om, fordi de er blevet jabbet igennem. Merkur går nu baglæns, og det bliver den ved med til den 11. februar.
Retrograde planeter kræver tålmodighed og introspektion – at se indad, at reflektere og at fordybe sig. Tanker og projekter må genovervejes. Det går ikke an at forhaste sig, når Merkur går baglæns. Især ikke, når der samtidig er så stærke spændinger, som tilfældet er.
PS. Læg mærke til fredag, som nok har det maksimale antal eksakte aspekter, der statistisk set er muligt, nemlig tre. Hvis vi regner Månens ene aspekt med, bliver det fire. 

MANDAG
Der er ro på aspekterne, men lidt er der da at tage fat på. Kl. 15.23 står Månen godt til Venus og tilbyder en særdeles hyggelig afslutning på dagen, og det holder sig til lidt ud på aftenen, hvor det vil være godt at give sig god tid til de nære ting i det tempo, der tilrettelægger sig selv, gerne i ”luntetrav” - maksimalt. Månen går ind i Tyren kl. 17.37, så der er ro på til onsdag aften, hvor Månen entrer Tvillingerne.

TIRSDAG 
I dag er der flere aspekter. Kl. 14,34 går Månen ind i en harmoni med Mars. Det giver energi og temperament denne eftermiddag. Men da det er det eneste udadrettede, er der kun tale om en mindre effekt.  Venus går i dag ind i Fiskene, så mange vil gerne opleve eventyret og svæve på en lyserød sky, fx i form af en forelskelse, som dog ikke må forhastes på nogen måde. Den flirt kan være løsningen i den næste gode måneds tid. Sidst på eftermiddagen er der kludder i kommunikationen, da Månen er i spænding til Merkur. Man må udtrykke sig ekstra klart, især fordi Merkur også går baglæns. Næsten samtidig står Månen godt til viljes- og lidenskabsplaneten Pluto, så brug tid på din passion nu.

ONSDAG
Merkur står harmonisk til Uranus, og det sætter gang i diskussionerne, som kan være præget af nye toner på grund af Uranus. Mange får nye, impulsive ideer på en sådan dag – og faktisk også i dagene heromkring. Men man bør ikke udføre ideerne i praksis, medmindre det nærmest giver sig selv eller ikke kan undgås. Kl. 23.36 går Månen ind i Tvillingerne og giver et par dage med behov for formidling og kommunikation. Mange vil gerne udtrykke deres mening her.

TORSDAG
En særdeles blandet dag. Dagen begynder trægt og tålmodighedskrævende med Månens spænding til Saturn. Mange vil have svært ved at komme ud af fjerene. Man dagdrømmer til et stykke ud på eftermiddagen, da Månen er i spænding til Neptun. Pas på ikke at blive snydt, også af dine egne fornemmelser. Det hele bliver meget bedre sidst på eftermiddagen, hvor Månen står godt til Solen – det afklarer mange ting og fremmer helheden og balancen. Denne energi fortsætter hele aftenen, hvor kommunikationsplaneten Merkur også får en harmoni fra Månen. Aftenen er derfor god til møder, beslutninger og aftaler. Noget, der ellers ikke kendetegner ugen, så det er nu, hvis det absolut skal være i denne uge. 

FREDAG
Det er en rekorddag. Hele tre eksakte aspekter, hvilket er særdeles sjældent – og nok det meste, der overhovedet kan forekomme rent statistisk.
Venus er i spænding til Saturn, og så gælder det om at tage den med ophøjet ro, hvad angår værdierne. Kærligheden og pengene. Invester ikke mere, end du kan tåle at tabe. Igen: Det gælder naturligvis mest dem, hvor denne spænding udløser aspekter i deres personlige horoskop.
Mars er i harmoni med Pluto, og det giver en virkelig stærk vilje, kombineret med stor passion. Man kan gennemføre det meste, men det er ikke sikkert, det er tiden til det alligevel, se den lange indledning. Solen står sammen med Merkur i Vandbæreren, så der bliver tænkt mange tanker, og de bliver diskuteret godt igennem, men skal ikke nødvendigvis gennemgøres. Dagen er velegnet til brainstorming.
Om formiddagen står Månen flot til Jupiter, og det giver humør, optimisme og jovialitet. Den er eksakt kl. 10.24, så timerne heromkring er velegnede til ugeafslutning og hvad deraf følger.
Alt i alt er der rigtig stærke energier i dag, og mange vil gerne udnytte dem, men gør det lempeligt og forsigtig, og uden ”kissejaw”.

LØRDAG
Her har vi nok ugens mest harmoniske dag - eller skulle vi kalde den for den ”mindst uharmoniske”? Kl 8.09 går Månen ind i Krebsen og giver et par dage med behov for nærhed, følelser, omsorg og hjemlig aktivitet – familieliv. Mit hjem er min højborg. Sidst på eftermiddagen og det meste af aftenen er der meget harmoniske aspekter. Først står Månen godt til Venus, som står for harmoni og hygge, og derefter står Månen godt til Neptun, som styrer drømme og fantasier – det indre liv. Mange har derfor brug for ro og balance på en sådan dag.

SØNDAG
En temmelig urolig formiddag, især hvis man skal foretage sig noget vigtigt. Mange er uoplagte eller decideret indisponerede. Månen udløser spændingen mellem Uranus og Pluto, og det kan give stres og konfrontationer for dem, som får ting i deres eget horoskop udløse af den spænding, der er på himlen nu. Om eftermiddagen ændrer det sig meget og bliver meget mere afbalanceret. Og så er det dagen, hvor Venus er i eksakt konjunktion med Neptun, og det giver ekstra meget behov for ro og refleksion. Det går ikke an at forhaste sig. Husk at læse den lange indledning. De ting, der nævnes her, kan især være inde i billedet i dag, men er det stort set hele ugen.    

Fredericias borgmester – som forudsagt
Det ser nu ud til, at endnu en af vores forudsigelser om Fredericia kommer til at holde stik. Hvert år laver jeg en astrologisk prognose i lokalavisen Budstikken, og det har stort set holdt stik alt sammen. Det, tætteste, jeg har været på en mediestorm, er i forbindelse med dette projekt.
For to år siden forudsagde jeg, at der ville komme en korruptionsskandale i slutningen af året, og at det ville være i toppen af kommunen/rådhuset, man skulle finde årsagen. I december 2012 kom det frem, at byens unge borgmester, Thomas Banke, havde bedrevet korruption ved at bruge kommunens dankort til private formål. Da det var sket, blev jeg spurgt om, hvad der ville blive af den tidligere borgmester. Her skrev jeg, at han ”om et par år” ville forsøge at komme ind i landspolitik. Det er lige kommet frem, at det vil han nu. På grund af hans eskapader bliver det måske senere end næste valg, selv om han faktisk står rigtig godt, især i maj-juni måned, hvor valget sandsynligvis kommer. Han er dog inde i en Saturn-spænding, og det gør, at man hænger ham op på tidligere gerninger. Så det kan være, at han skal starte med en post i partiapparatet, før han kommer ind i Folketinget. Vi må se, hvad der sker. Det var dog ikke noget optimalt tidspunkt, han lancerede sine planer på, så det tyder på, at han lige i første omgang skal slå koldt vand i blodet. Han er født den 3.12.71 kl. 20.00, så vidt jeg husker i Fredericia. 

Leksigalt
De varme lande, se termostater

Endnu mere leksigalt
De varme landes ledere, se termostatholdere

UGEHOROSKOP uge 5 - 2015 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk 

VÆDDER
Du kan forfalde til at dagdrømme en del i denne uge. Nogle gange vil dine fantasier være bedre end virkeligheden. Der bliver mulighed for flirt og romantik, hvis du er vågen. Du får travlt, faktisk så travlt, at du kan ende med at blive overvældet og ikke rigtig når noget.  
PS: Du er til tider alt for fokuseret på detaljer.

TYR
Det bliver ikke let, men du kan skabe en masse gode resultater. Det kræver dog, at du tager ansvar og går forrest, når der er noget, der skal laves. Du trænger til at slappe af indimellem; det kan du gøre ved at være til stede i nuet og bare nyde det, som er.
PS: Vær klar og tydelig, når du kommunikerer.

TVILLING
Du undgår ikke at løbe ind i forhindringer og misforståelser, desværre. Det kan du dog til dels afhjælpe ved at være meget fokuseret på, hvad du siger, og hvordan du taler til andre. Hvis du sænker tempoet lidt, vil du genfinde overblikket, og det er vigtigt for dig at bevare lige nu. 
PS: Tiden arbejder for dig.

KREBS
Du må forvente lidt udfordringer, når du er sammen med andre mennesker. Det bliver svært for jer at blive enige, da jeres værdier er meget forskellige lige nu. Derfor arbejder du også bedst alene. Du må sætte grænser, men vælge dine kampe med omhu; det gælder også over for familien.
PS: Det hjælper med et godt grin.

LØVE
Tidligere misforståelser og uenigheder kan nu afklares. Det kræver måske en undskyldning, også selv om det ikke kun skyldes dig – står din stolthed måske lidt i vejen her? Hvis du er single, kan du møde en spændende person, som du måske kan genkende noget af dig selv i.   
PS: Lyt til, hvad andre har at sige.

JOMFRU
Du bliver hurtigt frustreret og irritabel, når du skal vente eller føler dig afhængig af andre. Det er svært at slippe udenom i øjeblikket, da tingene mest foregår på andres principper. Derfor arbejder du også bedst alene. Slap af, når du kan, det giver dig ro og overblik.                                                                                                                                   
PS: Få ryddet lidt op i dine ting.

VÆGT
En ven vil have brug for din hjælp, men du må bruge takt, for det er ikke sikkert, at denne helt selv kan se det. Der sker en masse omkring dig, men du vil sikkert ikke have lyst til at deltage i det. Du bør dog sige ja tak til en invitation eller to, det bliver nemlig sjovt.
PS: Fokuser på det positive.

SKORPION
Der er vigtige beslutninger, som du skal træffe. Det gælder dine mål generelt, både med hensyn til karriere og til bolig og familie. Det er en god ide, hvis du gennemgår dit budget, der kan være penge at spare. Disse bør du så gemme til senere til noget, du virkelig ønsker dig.
PS: Begynd ikke på for mange nye ting.

SKYTTE
Nye muligheder dukker op; det kan være i form af spændende møder eller et kursus, der virkelig vil få dig videre. Du vil nyde at være sammen med din partner, og denne har brug for din opmærksomhed. Der er flirt i luften, hvad enten du er single eller i et forhold.
PS: Arranger en spændende udflugt eller date.

STENBUK
Der er stor fokus på kommunikation, især mellem dig og din partner. Sørg for, at I får talt sammen, så I følger den samme kurs. Du nyder i det hele taget at tale med andre. Du får mange nye ideer, og de er bestemt værd at forfølge. Du kan mere, end du selv tror lige nu.
PS: Du har tendens til at bekymre dig for meget.

VANDBÆRER
Du har mange gode, personlige ressourcer at trække på. Derfor skal du heller ikke træde til side eller give op, når der er noget, du tror på. Det er ikke sikkert, at du kan få andre med, men så må du gå vejen alene. En god debat vil inspirere dig - omgiv dig med spændende mennesker.
PS: Tro på dig selv.

FISK
En yderst dejlig uge venter dig. Der er masser af mulighed for kærlighed og romantik. Alt, du behøver, er bare at være til stede. Du har en virkelig dejlig udstråling. Til gengæld bør du afholde dig fra at træffe vigtige økonomiske beslutninger til senere, du har ikke helt overblikket her. 
PS: Vær udadvendt og slå dig lidt løs.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar