onsdag den 14. januar 2015

Charlie Hebdo udkommet

Charlie Hebdo er nu udkommet

Det verdensrømte satiriske ugeblad er udkommet kl. 6 her til morgen i et millionoplag for første gang i bladets historie. Det udkommer på 16 sprog, men en del kiosker har nægtet at sælge det.

Horoskopet for udgivelsen er meget blandet, dels med ret mange harmonier, der viser at stort set alle nu kender ugebladet. Med præcis kl. 6, hvor der var kø flere steder i Frankrig for at købe det første blad efter massakren, er der også stærke spændinger til stede.  IC står på Uranus (oprør, frihed) og udløser denne spænding til Pluto (død, transformation, vilje). Viljen til frihed er til stede, om man så må dø for det, man har kært.

Saturn er også i spænding til Neptun, som står lige på 3. husspids (kommunikation, presse) i Fiskenes tegn. Dette viser, at der dels er ofre, der har lidt, og nogle er døde. Og dels, at nogle kan blive ofre i fremtiden.

Det er et meget spændende horoskop, der viser en enorm spændvidde fra det tragiske til et forhåbentlig lys fremtid, hvor det er vigtigt at tage kampen op nu. Giver man op på halvvejen, er alt tabt.


Saturn står i 12. hus (det religiøse aspekt) i spænding til Mars (voldsomhed), så forsiden, der viser Muhammed, der holder et skilt med teksten: ”Je suis Charlie” skal nok vække vrede hos nogle. Vi må sende lys og håbe, at det er slut med blodudgydelserne. Læs evt.også indlægget fra søndag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar