søndag den 18. januar 2015

Uge 4 astrologisk set

Uge 4 astrologisk set

Indhold:
Information og tilbud

Gratis lokaleleje i AstrologiHuset

Rabatbilletter til messen i Falconer Center 30.1.-1.2.

Turen går ad H til – efterlysning

Esoteriske bøger næsten gratis

Hvor gammel er din sjæl?

Ugen, der kommer

Charlie Ebdo

Dansk Sprognævn

Schweiz og Danmark

Kongehusets hemmeligheder

Kronprinsen – en rigtig brobizze

Stormløb mod kronprinsen

Horoskoperne for de to bropassager – ikke heldigt

Lidt humor

Ugehoroskoper for alle tegn


Gratis leje for nye lejere i AstrologiHuset
Da vi har ledig kapacitet – og er du ny lejer - tilbyder vi gratis leje én dag eller aften, så du kan prøve vores lyse og venlige lokaler. Se www.astrologihuset.dk – lejer du flere dage i træk, får du den første dag gratis. Reservationen skal ske inden den 1. februar 2015 og anvendes senest den 1. april 2015. Mailadresse: astrologi@astrologihuset.dk

Rabatbilletter til messe – kun 35,00 kr.

Spar over halvdelen (normalpris 85,00 kr.) af billetprisen til messen den 30.1.-1.2. i Falconer Center. Du printer selv ud efter billedet her:

http://astrologihuset.dk/billet.JPG

AstrologiHuset deltager igen i år med prøvebehandlinger tarot, clairvoyance, astrologi og håndlæsning. Abonnenter på HOROSKOPET får disse til halv prs – 100 kr. Blot oplys navn eller abonnementsnummer.

Desuden sælges bøger, cd, dvd og meget andet med 20% rabat.


Efterlysning
I sommernummeret af HOROSKOPET har vi om temaet ”Rejsen går ad H… til – hvor H´et kan betyde både Himmel og det, der er værre. Har du oplevet ture, der adskiller sig kraftigt fra normalen, hører vi gerne derom. Især, hvis du var i Thailand den 26.12 2004. Vi vil skrive ekstra meget om tsunamien for nu 10 år siden.

Vi skal bruge det tidspunkt, du tager hjemmefra og låser døren efter dig, for her begynder rejsen i realiteten. Men vi vil også gerne bede om sted og afgangstidspunkter for fx tog, fly eller bus samt det tidspunkt og sted, hvor det gode eller dårlige skete.

Næsten gratis esoteriske bøger
Vi har fået endnu flere esoteriske bøger af Alice Bailey i boghandelen, også på engelsk. Her er der et par titler, der er udgået på dansk. Der er også kommer ekstra af de teosofiske bøger, hvoraf flere er udgået af handelen. Alle koster de kun 20 kr. stk. Mail evt. til: astrologi@astrologihuset.dk

Hvor gammel er din sjæl?
Jeg sender lige et link, vi har modtaget fra en læser. Det er dog mest af underholdende karakter, men noget kan det godt sige: http://www.gotoquiz.com/how_old

Ugen, der kommer - ugens grundlæggende energi
Konjunktionen er normalt det stærkeste enkeltaspekt i et horoskop. To planeter på linje er som to heste, der trækker på samme hammel, og det giver flere (heste)kræfter til de involverede planeter. De hurtige planeter danner naturligvis de fleste konjunktioner og aspekter i det hele taget. Mars er i denne uge i konjunktion (sambestråling) med Neptun, og det er to VIDT forskellige planeter. Derfor kan de stærke kræfter være svære at harmonisere. Der kan optræde en negativ effekt, og når Neptun er involveret kan det negative have at gøre med bedrag, illusioner, hemmeligheder, løgn, rygter eller utroskab. Det handler om det, der sker bag kulisserne. Aspektet er eksakt mandag, men virker nogle dage efter – det vil sige det meste af ugen. Men altså stærkest mandag, og måske allerstærkest om formiddagen og midt på dagen, hvor en anden tumling, Pluto, er i konjunktion med Månen, og begge står i spænding til Uranus i 12. hus. Meget kan komme ud af kontrol på en sådan dag, både politisk og økonomisk. Det giver uro i og iblandt mennesker, og det er virkelig en dag, hvor man skal vare sig for, hvad man siger og gør. Man skal kort sagt være på vagt over for alt mistænkeligt og mærkeligt, herunder aggressioner, krig, trusler og terror. Det behøver ikke være dagen, det hele sker på, men der kan blive besluttet noget eller skabt et fundament, som viser sit ansigt på et senere tidspunkt. Læg i øvrigt mærke til, hvad der gennemføres i dag. Det vil have en stærk virkning, men ikke altid lige positiv, kan man sige. Man bør altså ikke investere, købe, aftale eller implementere andet end det, der ikke kan være anderledes. Man kan udmærket begynde visse ting, fx at kulegrave en sag, lave budgetter og besparelser, gå i terapi eller på terapikursus eller selvudviklingskursus. Det er virkelig muligt at komme i kontakt med de dybeste årsager til ens problemer på en sådan dag, som også er som skabt til selvransagelse. Det skal lige tilføjes, at både Mars og Neptun er i spænding til Saturn, så det kan nemt blive en kaotisk dag. Især naturligvis for dem, der har planeter eller akser stående i ”spænding til spændingerne”.  Og faktisk er det først lige over midnat, at aspektet er eksakt, men det er tiltagende mandag og derfor lidt stærkere end om tirsdagen. Men begge dage er stærkt involveret i det aspekt, der gør, at det er svært at være i kontrol. Man skal lytte til intuitionen og ellers tage det hele stille og roligt – så roligt, man nu er i stand til det.

Dem, der har Solen stående i spænding, er fx dem, der er født i de første dage af Tvillingerne, Skytten, Jomfruen og Fiskene og dem, der er født i midten af Stenbukken, Krebsen, Vædderen og Vægten. De første har besøg af Neptun (og Saturn), de sidste af Pluto. Men alle, der har planeter stående de spændingsfyldte steder, og der er en del planeter ud over Solen, kan mærke spændingerne. Man skal passe på sig selv i denne tid – og naturligvis hinanden. 

Aspekterne var under opsejling i sidste uge, som man også roligt kan kalde kaotisk på internationalt plan, og mange enkeltpersoner har mærket til det. Allerværst naturligvis fx de efterladte i Frankrig.

Der er altså næsten kun tale om spændinger i denne uge. Dog er Solen i godt aspekt til stabilitetsplaneten Saturn, og aspektet er eksakt midt på ugen. Dette er til gengæld positivt og stabiliserende.


MANDAG
I dag er der hele to eksakte konjunktioner, læs den lange indledning, der står det hele. Desuden er Merkur og Venus fortsat i parløb (konjunktion), men den er ikke helt eksakt. Den står i Vandbæreren, og begge er i spænding til Jupiter, så spændingerne florerer på det kraftigste. Venus er i eksakt opposition til Jupiter, hvilket kan forårsage flyvskhed og andre former for utålmodighed. 

TIRSDAG 
Der er virkelig mange astrologiske faktorer til stede på himlen i dag. Nymånen er eksakt kl. 14.14, hvor Solen og Månen er i konjunktion. Man siger, at de konjugerer – er i sambestråling/konjunktion. Det er tid til at tage nye beslutninger, men man skal være lidt varsom med at føre dem ud i livet, medmindre det handler om de eksempler, der er nævnt i indledningen. Kl. 13.59 går Månen ind i Vandbæreren og skænker os et par dage med behov for frihed og særlige oplevelser. Mange vil protestere over for overgreb på friheden. 

Allerede kl. 10.43 går Solen ind i Vandbæreren og slår det samme tema an i en måneds tid. Ved aftenstide står Månen harmonisk til Saturn, og det stabiliserer følelseslivet og gør mange fornuftige, hvad angår følelser og handling. Og det kan nok være tiltrængt i en uge med mange spændinger.

ONSDAG
Om formiddagen står Månen flot til Uranus og giver mulighed for at være sammen på nye måder og at eksperimentere. Følelsen af frihed skal være til stede. Kl. 16.54 står Merkur stille (stationær) og begynder så småt at gå baglæns (retrograd). Det vil sige, at kommunikation og trafik ikke glider så let som normalt, så man må køre mere forsigtigt og udtrykke sig klart og forståeligt. Sidst på eftermiddagen og om aftenen udløser Månen spændingen mellem Merkur og Jupiter, som kan gøre nogle overstadige, overdrivende og overoptimistiske. Men humøret skal nok komme op at ringe denne aften.

TORSDAG
En nogenlunde stille dag i forhold til de andre dage i ugen (fredagen er også rimelig rolig). Kl. 13.48 går Månen ind i Fiskene og giver et par sensitive dage med fokus på den indre verden med drømme og intuition. Sidst på eftermiddagen og om aftenen er Månen i spænding til Saturn, og så gælder det om at tage tingene helt roligt, så man ikke kommer galt af sted. Tålmodighed er en borgmesterdyd.

FREDAG
I dag er der som tidligere nævnt også nogenlunde ro på, selv om der er en del spændinger, som bare ikke er eksakte. I dag er harmonien mellem Solen og Saturn eksakt, og det virker som tidligere nævnt stabiliserende. Midten af dagen byder på stærke, intense følelser, som kan slå over i lidenskabelighed.

LØRDAG
Kl 14.31 går Månen ind i Vædderen og giver et par dage med mere gang i den – mere hurlumhej, åbenhed og direkte tale. Om aftenen står Månen godt til Saturn, som giver ro og fornuft, og det er godt for en lørdag, hvor mange slår til Søren. Månen står også godt til Solen, og det giver harmoni og helhed.  Fredag og lørdag bliver derfor ugens mest harmoniske dage. Søndag aften er også rolig, se under denne.

SØNDAG
Midt på dagen, og noget af formiddagen, byder på uro og spændinger. Månen udløser spændingen mellem Uranus og Pluto, hvilken kan udløse konfrontationer og negative følelser som jalousi og misundelse. 

Det er noget helt andet, når vi når ud på eftermiddagen, især sidst på dagen, hvor Månen står flot til Merkur og Jupiter. Det højner humøret og giver optimisme. Dagen slutter af med maner og god stemning.

Charlie Hebdo 
Det verdensberømte satiriske ugeblad er udkommet kl. 6 her til morgen i et millionoplag for første gang i bladets historie. Det udkommer på 16 sprog, men en del kiosker har nægtet at sælge det. 

Horoskopet for udgivelsen er meget blandet, dels med ret mange harmonier, der viser, at stort set alle nu kender ugebladet (ugeblad hedder Hebdo på fransk). Men præcis kl. 6, hvor der var kø flere steder i Frankrig for at købe det første blad efter massakren, er der også stærke spændinger til stede.  IC står på Uranus (oprør, frihed) og udløser denne spænding til Pluto (død, transformation, vilje). Viljen til frihed er til stede, om man så må dø for det, man har kært.

Saturn er også i spænding til Neptun, som står lige på 3. husspids (kommunikation, presse) i Fiskenes tegn. Dette viser, at der dels er ofre, der har lidt, og nogle er døde. Og dels, at nogle kan blive ofre i fremtiden. 

Det er et meget spændende horoskop, der viser en enorm spændvidde fra det tragiske til en forhåbentlig lys fremtid, hvor det er vigtigt at tage kampen op nu. Giver man op på halvvejen, er alt tabt.

Saturn står i 12. hus (det religiøse aspekt) i spænding til Mars (voldsomhed), så forsiden, der viser Muhammed, der holder et skilt med teksten: ”Je suis Charlie” skal nok vække vrede hos nogle, der straks vil tænke i nye aktioner. Vi må sende lys og håbe, at det ikke sker.

Dansk Sprognævn
Vi skrev i sidste uge om kommaet og Dansk Sprognævn, som er oprettet den 17. marts 1955 og har nu til huse på Frederiksberg. Vi rettede en kritik mod nævnet på grund af den markant valne holdning, de lægger for dagen, når de bare lader stå til, at fx en bjørnetjeneste også kan være en meget stor tjeneste, fordi bjørnen er så stort et dyr. Sprognævnet noterer sig blot, at sådan er det. De gør ikke det mindste for at minimere udvandingen og misforståelserne. Hvis ikke der sker noget, må det nødvendigvis resultere i, at der skabes et Dansk Sprognævn II – eller 2.0, som vil tage kampen op. Og den beslutning må tages meget snart. Om få måneder står den progressive Sol i spænding til Pluto, og så skal der ryddes op og transformeres/omskabes. I det mindste på beslutningsplaner som en indledning til en senere implementering. Sker der ikke rigtigt noget, og det er jo altid op til personerne/organisationerne selv, så går det rigtig galt, når transit Neptun om nogle år spænder Solen op – og senere Månen. Det sker i perioden 2020-2025. Vi må se, om nævnet tager handsken op. Og i mellemtiden vil jeg holde skarpt øje med, om dette udtryk efterhånden udvandes til også at betyde, at man tager handsken på. For det kunne der jo sagtens argumenteres for. Især, hvis der er tale om arbejdshandsker… så risikerer man ikke at blive kaldt for Dansk Sproglevn.
Schweiz – og Danmark
Den schweiziske franc var efterhånden blevet så stærk, at dens faste tilknytning til euroen måtte ophæves. Nu bliver det spændende at se, om noget tilsvarende sker i Danmark, hvor vi også har låst kronen i forhold til euroen. Men de to landes horoskoper er ret forskellige i denne tid, så jeg vil ikke tro, at Danmark gør det.

Schweiz har to grundhoroskoper. Det første (for det gamle oprindelige land) er fra den 1. august 1291 kl. 11.25 i Altdorf. Ligesom Danmark fik man en moderne grundlov, og det skete næsten samtidig i de to lande. I Schweiz kom den til verden den 12. september 1848. Begge horoskoper har AC i Skorpionen, hvad der passer meget fint til de mange lukkede forhold, man gennem tiden har haft i landet, ikke mindst, hvad angår bankhemmeligheden. Pluto og Skorpionen symboliserer bankerne.

Danmark har Pluto i spænding, og så kan det være meget risikabelt – om end nødvendig - at foretage ændringer. I horoskopet for det moderne Schweiz i de næste par år står Neptun på Månen og IC i Fiskene, og så kan opgøret med hemmelighederne tages op. Månen er uaspekteret i landets horoskop, hvilket svarer ganske fint til den lukkethed, landet er karakteriseret ved. De tre vandplaneter er meget lidt betonet i horoskopet, til dels også vandhusene. Her er undtagelsen dog 4. hus, hvor både Månen og Saturn befinder sig. Saturn er i spænding til Solen, hvilket svarer fint til landets konservative grundindstilling. Jeg vil vurdere, at den flydende franc vil være at finde, i hvert fald frem til Neptuns udløsning af Sol/Saturn-oppositionen, hvor landet vil komme i krise af pænt store dimensioner, hvilket finder sted i 2020-24. Her kan flygtninge og indvandrere komme til at udgøre et væsentligt problem nationaløkonomisk.  

Kongehusets hemmeligheder
Vi har helt overset kongehuset i vores horoskoper for 2015, både i Astrologimagasinet og på bloggen. Det beklages, især fordi der både i kronprinsens og i dronningens horoskoper er nogle interessante spændinger, som forklarer, at de kommer ud for lidt af hvert i det næste års tid. Frederik har Saturn (faderen) i spænding til Månen i 4. hus (hjemmet, moderen). På vej både til og fra Herning kørte Frederik over Storebæltsbroen, mens alle andre biler pænt måtte vente til færdslen blev givet fri. Det bragte ham i stormvejr i medierne, så kan kom ud for en storm på to ”fronter”. Han skulle partout hjem på højtryk – og et efterfølgende lavtryk. Man må håbe, at dæktrykket i det mindste var i orden. Han kom altså ikke over broen under dække af nattens mulm og mørke uden at blive opdaget. 

At kongehusets chauffører kan træde på sømmet oplevede jeg for nogle år siden, da jeg havde været på besøg i Birkerød. På hjemvejen blev jeg passeret med rimelig stor hastighed af Krone 30, en blå Mercedes. Jeg holdt den tilladte hastighed, men Krone-chaufføren trak godt fra i overhalingsbanen. Jeg gav ham et lille dyt, men han reagerede ikke, hørte det nok ikke – måske forstod han sig bedre på Kroner end på ører…

Nå, men det er jo længe siden, tilbage til nutiden. Kronprinsen har besøg af hemmeligheds-, rygte- og afsløringsplaneten Neptun i disse tider. Den står i spænding til hans Sol i lighed med alle, der er født den 26. maj, uanset årstal (nu er det dem, der er født den 28.-30. maj, der må stå for skud i de næste par år). Når dette aspekt er inde i billedet, skal man passe på forhold, der har med vand og sundhed at gøre. Interessant nok passerede han vandet på vej til og fra et besøg på et stort sportsarrangement i Herning – og det siges jo, at sport skulle være sundt. Det er klogt at blive tjekket af en alternativ behandler, for det er, når man er rask, man skal lade sig undersøge. Når man er blevet syg, kan det være for sent. Dronningen har sin Mars stående rimelig tæt på kronprinsens Mars, så hun er udfordret i de næste par år af en Neptunspænding. Man kan kun anbefale hende at holde op med at ryge og i det hele taget leve sundt.

Det er for nylig kommet frem – men det kan naturligvis være et rygte - som også symboliseres af Neptun - at hun på et tidspunkt har kæmpet for af får en større apanage-forhøjelse igennem til Alexandra, og det skulle angiveligt være lykkedes ifølge et af formiddagsbladene. Den progressive Merkur (trafik, kommunikation) står i spænding til skæbneplaneten Saturn, som står i 10. hus (mål). Nu går dronningen jo nok ikke af, for der er ikke tradition for abdikation i Danmark. Det er ca. 600 år siden, at en konge abdicerede. Men astrologisk set burde hun gøre det og overlade biksen til Frede, i hvert fald i løbet af de næste 3 år, hvor Neptun spænder både Mars og Venus op. Men nu skal kronprinsens bro-eskapade lige gå i glemmebogen først, så må vi se, hvad der sker.  Måske kommer der andre hemmelige ting på bordet, som har været forsøgt hemmeligholdt på bedste Neptun-maner. 

Kronprinsen måtte lægge sig fladt ned og undskylde kørslen på broen. Behøver jeg at sige, at Neptun også står for løgne, selv om det naturligvis også kan være af den hvide slags.


Stormløb mod kronprinsen
Danmarks kommende konge er født i det rastløse tegn - Tvillingerne. Han fik nærmest en kold skulder midt i stormens rasen. Til gengæld nåede han lige at tage Herning, Jyske Bankboxen og seerne med storm, inden mediestormen brød løs i noget, der nærmest lignede et jordskælv.

Frederik er noget af en frygtløs stuntman, der nærmest med dødsforagt kaster sig ud i ganske farefuld færd. Måske har han været træt og virkelig troet på, at hans bil lige præcis nåede at smutte med over broen, før den blev lukket – begge gange!

Mange synes, at Frede har en pære løs – ja, at han faktisk helt tabte fatningen. Og med en forklaring, som var helt Borte med blæsten.

Det kan godt være, at politiet har givet tilladelse, men det gør de kun, hvis der spørges, så moralsk set ER det kronprinsens ansvar. Men som altid er der en højere mening med alt, og i dette tilfælde kunne der være tale om, at vejen nu er banet for at opdele køretøjerne i 3 kategorier i stedet for kun to som nu, hvor de vindfølsomme køretøjer er de første, der sorteres fra. Resten kunne sikkert sagtens opdeles i to kategorier, hvor de tungeste får lov at passere i solid afstand fra hinanden. På den måde går landet ikke helt i stå på grund af vejret, som helt sikkert ikke vil blive mildere stemt i de næste årtier. Dertil har vi udfordret jordklodevæsenet for meget gennem vores ansvarsløse adfærd over for miljøet og naturen i det hele taget.


Horoskoperne for de to passager – ikke optimale
Kronprinsen kørte over broen første gang kl. 15.15 søndag den 11. januar, hvor DC stod på Pluto og udløste spændingen til Uranus. Desuden stod MC tæt på Neptun (vand) og udløste dennes spænding til Saturn (skæbne, forsinkelser). Mars (bøvl, temperament) var på vej ind i denne spænding. Altså et ret spændingsbetonet tidspunkt at passere på, selv om Månen dog stabiliserede tingene lidt. Hjemad var det ikke meget bedre. Her passerede han broen kl. 2.53 den 12. januar 2015 med MC i spænding til Saturn og Mars, og dermed også Neptun. AC stod i spænding til Merkur (trafik) og Venus (biler). 

PS. I sidste uge lagde jeg et imaginært interview med kronprins Frederik direkte på bloggen. Dette interview besluttede jeg dels at gøre endnu sjovere og endnu længere – og ikke mindst: Det skulle være sådan, at man kunne lære mere om Tvillingernes tegn ved at læse det. Det tilhører altså en helt ny kategori nemlig interview, der aldrig har fundet sted. Men som altså er både sjove og lærerige. Det gamle interview på bloggen er nu udskiftet med det nye. Man kunne tænke sig en hel serie af interviews i den kategori, hvis det falder i god jord. Det skal slås fast med syvtommersøm, at teksten er skrevet i en god mening og i respekt. Jeg er absolut ynder af kongehuset, ikke mindst kronprinsen. Og jeg ville aldrig skive noget sådant, hvis jeg ikke holdt af personen.

Frankrig og Danmark
Det var ellers noget af en kugleregn, der fandt sted i det franske!

Ja, det kan man roligt sige, og nogle kom fra en shot-gun.

Så var det meget mere stille og roligt her til lands – vi nøjedes med stormen: E-gon 

UGEHOROSKOP uge 4 - 2015 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
Du har brug for frihed til at gøre tingene på din egen måde. Du kan nemlig have lidt svært ved at arbejde sammen med andre. Det betyder dog ikke, at du ikke tænker på andre. Din indfølingsevne er god, og det kan du bruge til at få det bedste ud af forhandlinger.  
PS: Du holder af at ”dovne”, men det kan blive for meget.

TYR
Du har fuld fart mod dine mål, og stor fokus på karrieren. Du er ikke bange for at tage chancer, og du vil få succes med det. Dit fundament kan dog halte lidt på grund af manglende fokus. Uden støtte fra familie og partner når du ikke langt, så sørg for at er lidt opmærksom.
PS: Stresset? det vi hjælpe dig at meditere.

TVILLING
Se på, om du nu også er der, hvor du gerne vil være. Uden du har lagt mærke til det, kan du nemlig have taget en anden vej, end planlagt. Se også på, hvad du reelt bruger din tid på, du har brug for at være effektiv, hvis du skal nå alt det, du gerne vil. 
PS: Der er måske et mål, der skal ændres lidt.

KREBS
At have balance i det daglige er vigtigt for dig, især i denne periode. Det betyder meget for dig, hvad andre mener og tænker, men du kan bruge for meget tid på at spekulere over dette. Din partner og en god ven kan være en stor støtte, men glem, hvad alle andre tænker – hvis du kan.
PS: Pas på pengene, vær lidt nærig.

LØVE
Hvis tingene ikke lige falder på plads for dig, så bliver du let frustreret. Du er samtidig meget kritisk overfor dig selv og dine egne projekter. Det har du ingen grund til, men det kan være svært for dig at lave om på lige nu. Fokuser på det, der går godt, og hæng dig ikke i detaljer.   
PS: Find på noget sjovt at foretage dig.

JOMFRU
Dit overskud er ikke så stort i denne uge, og du vil sikkert føle, at alle andre har meget mere at bidrage med end dig.  øjeblikket. Du kan med held bede om hjælp, du har selv hjulpet andre, så de vil være mere end villige til at være der for dig. Lad familien tage lidt over på hjemmefronten.                                                                                                                                   
PS: Slip kontrollen og lad andre tage sig af dig.

VÆGT
Når der er noget, som du finder interessant og spændende, kan du komme meget langt. I modsat fald er det svært for dig at komme i gang med rutineopgaverne og det, du ikke har lyst til. Dette kan stå i vejen for dig, men bed om hjælp. Der viser sig en masse spændende muligheder.
PS: Hold dig ikke tilbage.

SKORPION
Du vil føle dig presset fra mange sider, og forventningerne til dig er høje. Det stresser dig, og du kan få svært ved at slappe af. Det vil hjælpe dig at komme lidt ud, eventuelt bare at gå en tur, så du kan samle dine tanker. Du har brug for en timeout ind i mellem.
PS: Sig ikke ja til alle de opgaver, du bliver spurgt om.

SKYTTE
Det kniber med kommunikationen, især når du direkte skal samarbejde med andre. Du vil have svært ved at begynde på noget nyt, og samtidig har du også svært ved selv at lære nye ting. Det vil virkelig irritere og frustrere dig, men det er heldigvis midlertidigt.
PS: Arranger noget spændende i weekenden.

STENBUK
Der vil være udfordringer på det økonomiske område. Måske har du brugt lidt for mange penge under udsalget, eller du har nogle større regninger, som nu forfalder. Du må tage et kig på dit budget, så falder det på plads. Du har brug for tid til at tænke og lægge planer for den næste tid. 
PS: Det vigtigste for dig er at have et godt overblik.

VANDBÆRER
Der kan let opstå misforståelser mellem dig og dem, du omgiver dig med. Derfor arbejder du også bedst alene. Vent med at begynde på nye opgaver, de vil nemlig ikke komme så godt fra start lige nu. I det hele taget kan ugen blive lidt udfordrende, så sørg for, at du ikke fylder din kalender helt op.
PS: Det er o.k. at være lidt egoistisk.

FISK
Du kan ende med at løbe meget hurtigt, uden du faktisk når noget særligt derved. Det er derfor vigtigt, at du har et godt overblik, og når du mister det, så stop op, træd et skridt tilbage og sørg for, at du atter kommer på rette spor. Du må have kontrol over både dig selv og dine projekter. 
PS: Forbered dig på, at der opstår forsinkelser.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar