lørdag den 10. januar 2015

Terroren opklaret som forudsagt


Frankrig er både virkeligheden og i astrologisk forstand i undtagelsestilstand på grund af spændinger i landets horoskop, som vi tidligere har skrevet om. Den 5. Republik er grundlagt den 5. oktober 1958 i Paris, formentlig ved midnat, men det rigtige tidspunkt kan sagtens være senere på dagen. Og jo senere, det ligger, jo mere er der stadig gang i det aspekt, som ellers teknisk set er slut, nemlig Plutos spænding til Solen - i øvrigt i lighed med alle, der er født den 5. oktober, uanset fødselstid og -sted. Her står Solen sammen med Merkur, og når to planeter rykker i en tredje, så regner man med en større rækkevidde af aspektet. Under alle omstændigheder udløser kriseplaneten Saturn i hele 2015 spændingen spændingen mellem Mars (krig, aggressivitet, terror) og Pluto (vilje, død, transformation). De vil derfor stadig have økonomisk krise i hele 2015. Og ved det kommende valg vil ekstremerne herske endnu mere, end de plejer.

Senest har vi skrevet om den nylige terror, at sagen ville blive opklaret og koste flere menneskeliv ud over de 12 den 7. januar – men at der ville gå noget tid, før den endelige opklaring ville komme. Lige nu er der en vigtig brik, der mangler, nemlig kæresten til den tredje terrorist, som tog gidsler i det jødiske supermarked

Det skete efter, at de to brødre havde taget gidsler i et trykkeri i en mindre by ca. 40 km nordøst for Paris den 9. januar kl. 9.15. Det er ikke underligt, at fredag blev en afgørende dag, for det væltede med spændinger, især om formiddagen, hvor Månen var i spænding til både Saturn (skæbne, krise) og Neptun (kaos, religion m.v.) og til Mars (krig, terror, vildsomhed). Gad vidst, om det pågældende trykkeri har trykt noget priovikerende efter brødrenes mening, eller det var et hel tilfældigt sammentræf.

Men hvad med terroristernes horoskoper. Den ene bror, Said, er født den 7. september 1980 i Paris og har terrorplaneten Mers i Skorpionen i spænding til Venus. Der er to planeter der står for religion, nemlig Jupiter og Neptun, og de står i spænding til hinanden!. Begge er de særdeles meget aspekteret. Jupiter står i konjunktion med både Solen (ham selv), Merkur (kommunikation, indlæring) og Saturn (skæbne). Jupiter aspekterer også friheds- og revolutionsplaneten Uranus, så han er en mand, der vil kæmpe for det han tror på. Fødselstiden kendes ikke, men alt andet lige har han modsat sin broder ingen spændinger i denne tid, så enten er det broderen, der har været drivkraften i den aktuelle terrorsag, eller også er det broderen, der har været mest martryrhungrende. Men ser vi på deres respektive grundhoroskoper er det nok Said, der er mest religiøs, men lige nu har Cherif de mest religiøse aspekter, idet Neptun er i spænding til både Solen og Uranus, han født den 29. november 1982 i Paris. Han har 4 planeter i Skytten samt en konjunktion mellem Saturn og Pluto, så fanatismen hersker her, hvis den får ”gode” vækstvilkår. Jeg har ikke kunne finde den kvindelige parts data. Hun hedder Hayat Boumedienne. Nogle mener, at hun har været med sin kæreste i supermarkedet, men at hun er undsluppet sammen med nogle af gidslerne.  De vigtigste datoer har indtil nu været den 7. og den 9. – måske bliver der et efterspil den 13.

Cherifs Neptun spændinger kan have forårsaget en eller flere forkerte beslutninger, så terrorangrebet – eller gidselstagningen - ikke gik som forventet – eller at det ”bare” var flugten, der gik galt og endte med døden. De ville helt sikkert gerne have taget endnu flere med i døden, end det blev tilfældet. Så den del gik i hvert fald galt set med brødrenes øjne, og af de to havde Cherif den klart svageste dømmekraft lige nu, og det kan vi prise os lykkelige for midt i tragedien, som sagtens kunne være blevet meget værre.

Hvad angår de stærke spændinger den 9.januar kl. 9.15 står Saturn i 10. hus, ikke langt fra MC. Der er med i et såkaldt T-kvadrat til Månen i 7. hus samt Mars og Neptun i 1. hus. Det er meget stærke aspekter. Kl. 13.15 står Saturn i 7. hus og hersker over MC – også stærke sager, men da der sker noget afgørende kl. 16.55 og kl. 17.13 er det endnu stærkere. Her går DC henover Solen og udløser dennes spænding til Uranus og Pluto (død). Nu var det terroristernes tur til at dø.

Nu vil der følge en tid med at læge sårene og med eftertanke over, hvad man skal stille op med ekstremisme i fremtiden – og imens vil Marine le Pen score endnu højere i opinionsmålingerne.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar